• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
oy bende seni kocaman kocamannnn öperim :)

hiiç sorma... inşallah tamamen biter bende bi oh çekerim o zaman... yormamaya çalışıyorum ama söz konusu onlar olunca çılgınlar gibi temizlik yapabilirim..
eşim dalga geçti bütün gün benimle :) aşkım daha önce hiç bu kadar istekli temizlik yaptıgını görmemiştim diyo :) video ya çekilse çok trajikomik hallerim çıkardı ortaya :) bi yandan duvar siliyorum bi yandan diyorum ki Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kurtar beni bu böceklerden :) eşimde diyor ki benim içinde böyle dua ediyo musun :) :) :)

oy bende seni kocaman kocamannnn öperim :)

hiiç sorma... inşallah tamamen biter bende bi oh çekerim o zaman... yormamaya çalışıyorum ama söz konusu onlar olunca çılgınlar gibi temizlik yapabilirim..
eşim dalga geçti bütün gün benimle :) aşkım daha önce hiç bu kadar istekli temizlik yaptıgını görmemiştim diyo :) video ya çekilse çok trajikomik hallerim çıkardı ortaya :) bi yandan duvar siliyorum bi yandan diyorum ki Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kurtar beni bu böceklerden :) eşimde diyor ki benim içinde böyle dua ediyo musun :) :) :)
Bende bit pire dayanamam aynen doguracagimi bilsem ayni senin gibi yapardim cok rhatsiz edici hayvanlar ismini duyunca kasiniyorum insallah bidaha karsilasmazsin

1cicek3bocek 1cicek3bocek canım bu gece benim kız daha çok oksurdu balgam burnuna doğru yükselmiş bbiydi nefes sesi acaba çay etki edip balgami çıkarttircagi icinmi öyle oldu.buhar makinesinde serum fizyolojik yaptım damlatmayinca bakalım bugün öyle ekledim sıcak banyoya soktum bide buhar açar diye göğsünde yağladim uyuttum inşallah geçer başka tavsiye varsa alırım cankm
Ay yavrum fayda etmedi mi bizde süper ise yaradı ya deniz kadayıfı. Balgamin yükselmesi iyi aslında çıkaracak demek ki başka önerim yokcnm buhar her sadece yine arada ver sütten inşallah ii olur

:KK70::KK70:

Allah razı olsun canım benim seninkinide kabul etsin Allah nasip ederse hatim yapayım diyorum inşallah... evde boş boş oturuyorum zaten.. inşallah yetişir senin doğum tarihi belli mi?

Çok iyi yapıyorsun canim
27 haziran Allah nasip ederse dogum gunumuzu aldik canım

Back
X