- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Hurma anne sütü kalitesini artiriomus minnoslar haberiniz olsun zira ben günde 5 er tane yiorum
Canim sanmiyorum hasta oldugunu. Oglum su son bi haftadir surekli kusuyor. Kusmuk da bazen gicik yapiyor oksuruyor tek tük. Devami gelmedikce korkma kanaatimce.arkadaşlar iki sıkıntım var.
birincisi kızım bugün 16:30 gibi iki kere hafif öksürdü. normalde bunu önemsemem ama bugün yine aynı saatlerde emdikten sonra da fazlaca kustu. ikisi birleşince canım çok sıkıldı. bugün 12:30-15:30 arası uyurken oğlen saati diye üstünü örtmemiştim. ondan mı üşüttü acaba. özellikle saatlerini yazıyorum kızlar ki daha net olsun. ne bileyim uykusunda üşütüyse hemen bi saatte öksürük kusma başlar mı? lütfen yardımcı olun
Deneyimli annişler çok acemi anne olan bana yardım eder misinizBebeğim sanki hep aç kalıyormuş gibi hissediyorum uyurken bile uyandırasım geliyor sizce 2 saati geçmeden uyandırayım mı sizce
Hahah ilahi hejarBende günde 5 tane yiyorum canım. Hurma yerken tekli rakamlarda yiyin canlar şifa olsun size kuzulara
Bu arada sağlık ocağı bedava kondom veriyor haberiniz ola canlar1 aylık aşısını yapınca hemşire elime tutusturuverdi şok oldum
Bence uyandirma canim. 2saatten once uyandirinca da uykusu kotülesebilir. Ben 3saat bile uyandirmiyordum ilk hafta. Senin bebis daha minik iki saate bi emzirmen yeterli.Deneyimli annişler çok acemi anne olan bana yardım eder misinizBebeğim sanki hep aç kalıyormuş gibi hissediyorum uyurken bile uyandırasım geliyor sizce 2 saati geçmeden uyandırayım mı sizce
Ondandır o zaman bol bol dua okut bebişeKv her yerde çok akıllı çok bilmem ne diyor artı çocuğu çok öpüyor ben ona yoruyorum
Biz bir aylık kontrolüne gittiğimizde bakacağız kilo almış mı diye ama çok almamışsa da şaşırmam çünkü bir düzen oturtamadım. Doymadığını düşününce veriyorum mama işte ağlıyorsa uyumuyorsa doymadığına yoruyorum. Gece de genelde mama veriyorum. Kafam çok karışık. Mamayı da doktorunuza sor canım belki mamanız gaz yapıordur. Her mama her bebeğe iyi gelmiyor.Ayyy bu soru duygularıma tercüman olmuş resmen ben de seninle aynı durumdayım kafam çok karışık mama olarak bebelac kullanıyorum ama bebeğim gazdan çok kötü durumda ve bugün sağlığa gittiğimiz de bir haftada hiç kilo almamış olduğunu öğrendim çok üzüldüm gaz yapmayan kilo almasını sağlayan bi mama var mı ki acaba
Koruyucu krem kullanıyorsan onu bırak canım bir de öyle dene.Mhn kızlar yeni topic hayırlı olsun benim bebekde 37 günlük oldu şükür ilk başlar emme düşkünüydü şimdide meme ile kavga edıo itio mememi resmen neden aceba kızlar
Benimki de bazen tutuyor. Tutugundada hizli hizli emiyor sut gelsin diye. Bisey gelmeyince diliyle cikariyorBenimki bazen çok güzel emiyor bazen emiyor emiyor süt gelmeyince kaldırıldığını anlayıp kızıyordoktorumuza sonuç göstermeye gittiğimizde emzik vardı ağzında dr gülmekten öldü emziği yiyecek bu obur diye
Benimki de bazen itiyor. Biberon kullandigim icin mi acaba?Koruyucu krem kullanıyorsan onu bırak canım bir de öyle dene.
Bilmiyorum canım benim oğlum başlarda hiç almıyordu mememi doktor krem sürme asla dedi kremi bıraktım tutmaya başladı. Bende birberon veriyorum ama tutuyor memeyi bazen huysuzluk yapıyor o zaman da serçe parmağımı damağına değdiriyorum parmağımı emince çekip memeyi veriyorum hemen tutuyor kendimce geliştirdim bunu emmesi gerektiğini hatırlatıyor benceBenimki de bazen itiyor. Biberon kullandigim icin mi acaba?
Daha çoğalmayalim diyeBende günde 5 tane yiyorum canım. Hurma yerken tekli rakamlarda yiyin canlar şifa olsun size kuzulara
Bu arada sağlık ocağı bedava kondom veriyor haberiniz ola canlar1 aylık aşısını yapınca hemşire elime tutusturuverdi şok oldum
Hipp önerdi benim diktorum cnm onu kullaniyorumAyyy bu soru duygularıma tercüman olmuş resmen ben de seninle aynı durumdayım kafam çok karışık mama olarak bebelac kullanıyorum ama bebeğim gazdan çok kötü durumda ve bugün sağlığa gittiğimiz de bir haftada hiç kilo almamış olduğunu öğrendim çok üzüldüm gaz yapmayan kilo almasını sağlayan bi mama var mı ki acaba
Uyandirma canım benim en fazla 2 saat dursun uyanir sa 2 saatten önce ver ama bence kendi düzen oturttuysa 3 saate uyuyabilirDeneyimli annişler çok acemi anne olan bana yardım eder misinizBebeğim sanki hep aç kalıyormuş gibi hissediyorum uyurken bile uyandırasım geliyor sizce 2 saati geçmeden uyandırayım mı sizce
Bu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?
Cuma günü gideceğiz o zaman soracağım canım aslında önceleri yoktu 1 haftadır gaz sorunu yasamaya başladıkBiz bir aylık kontrolüne gittiğimizde bakacağız kilo almış mı diye ama çok almamışsa da şaşırmam çünkü bir düzen oturtamadım. Doymadığını düşününce veriyorum mama işte ağlıyorsa uyumuyorsa doymadığına yoruyorum. Gece de genelde mama veriyorum. Kafam çok karışık. Mamayı da doktorunuza sor canım belki mamanız gaz yapıordur. Her mama her bebeğe iyi gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?