2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hurma anne sütü kalitesini artiriomus minnoslar haberiniz olsun zira ben günde 5 er tane yiorum

Bende günde 5 tane yiyorum canım. Hurma yerken tekli rakamlarda yiyin canlar şifa olsun size kuzulara

Bu arada sağlık ocağı bedava kondom veriyor haberiniz ola canlar 1 aylık aşısını yapınca hemşire elime tutusturuverdi şok oldum

Canim sanmiyorum hasta oldugunu. Oglum su son bi haftadir surekli kusuyor. Kusmuk da bazen gicik yapiyor oksuruyor tek tük. Devami gelmedikce korkma kanaatimce.

Deneyimli annişler çok acemi anne olan bana yardım eder misiniz Bebeğim sanki hep aç kalıyormuş gibi hissediyorum uyurken bile uyandırasım geliyor sizce 2 saati geçmeden uyandırayım mı sizce

Deneyimli annişler çok acemi anne olan bana yardım eder misiniz Bebeğim sanki hep aç kalıyormuş gibi hissediyorum uyurken bile uyandırasım geliyor sizce 2 saati geçmeden uyandırayım mı sizce

Uyandırma canım. Bebis 2saatten once uyanir da aranirsa ver ama aranmazsa 2 saat hatta zamanla 3 saat bekleyebilirsin.

Hahah ilahi hejar bitanecik mi verdi yani

S sssn canim halen uyumadi ogluşlar. Emziriyorum uyuyor yatiriyorum gozler fal taşı
Bu arada bende dondurma yiyorum surekli. Arastirdim bi sakincasi yokmus. Soguk suda iciyorum :)

Bence uyandirma canim. 2saatten once uyandirinca da uykusu kotülesebilir. Ben 3saat bile uyandirmiyordum ilk hafta. Senin bebis daha minik iki saate bi emzirmen yeterli.

Biz bir aylık kontrolüne gittiğimizde bakacağız kilo almış mı diye ama çok almamışsa da şaşırmam çünkü bir düzen oturtamadım. Doymadığını düşününce veriyorum mama işte ağlıyorsa uyumuyorsa doymadığına yoruyorum. Gece de genelde mama veriyorum. Kafam çok karışık. Mamayı da doktorunuza sor canım belki mamanız gaz yapıordur. Her mama her bebeğe iyi gelmiyor.

Benimki de bazen tutuyor. Tutugundada hizli hizli emiyor sut gelsin diye. Bisey gelmeyince diliyle cikariyor

Benimki de bazen itiyor. Biberon kullandigim icin mi acaba?
Bilmiyorum canım benim oğlum başlarda hiç almıyordu mememi doktor krem sürme asla dedi kremi bıraktım tutmaya başladı. Bende birberon veriyorum ama tutuyor memeyi bazen huysuzluk yapıyor o zaman da serçe parmağımı damağına değdiriyorum parmağımı emince çekip memeyi veriyorum hemen tutuyor kendimce geliştirdim bunu emmesi gerektiğini hatırlatıyor bence Bir de bir yerde okudum eğer mama kullanıyorsan bazı mamaların şeker oranı yüksek oluyormuş anne sütü o kadar şekerli olmadığı için bebek zamanla reddedebiliyormuş memeyi o yüzden mama kullanırken şeker oranı en az olanı tercih etmek gerekiyormuş.

Daha çoğalmayalim diye

Hipp önerdi benim diktorum cnm onu kullaniyorum

Uyandirma canım benim en fazla 2 saat dursun uyanir sa 2 saatten önce ver ama bence kendi düzen oturttuysa 3 saate uyuyabilir

Bu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?

Geçen perşembe gittik yedim dondurma
Çok şükür sıkıntı olmadı

Cuma günü gideceğiz o zaman soracağım canım aslında önceleri yoktu 1 haftadır gaz sorunu yasamaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…