2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Pek araştırma yapmaya fırsat bulamadan Hipp alıp kullandım bir sorun yaşamadık gayet iyiydi. Sonra araştırma fırsatı buldum Golden Goat'ı buldum, aldım. Bugün başlayacağız bakalım.

Bunun çözümü yok mu ya? Yatağa koyduğum an cin gibi uykusuzluk fenaymış
Cozum olarak her seyi kesin denemissindir canim. Banyo yaptirdim,burnunu temizledim,masaj yaptim bana misin demedi. Daha simdi uyuttum ikisini de biseyler atistirabiliyorum suan. Nerdeyse 12 saat oldu bitap düstu. Dinlenemeyince de süt olmuyor iste

S sssn canim halen uyumadi ogluşlar. Emziriyorum uyuyor yatiriyorum gozler fal taşı
Bu arada bende dondurma yiyorum surekli. Arastirdim bi sakincasi yokmus. Soguk suda iciyorum :)
Siz iki cocuklu annelerin isi daha zor gercekten.Allah yardimciniz olsun Annelik boyle birsey iste.bu seferde buyuk cocuga yetememekten vicdan yapiyo insan.bende ikinci cocugu dusununce bazem kizima kiyamiyorum.ama kardesi olmamasindan iyidir.bu zor gunler gececek yavrularin birliktw oynadigi zaman keyifle izleyeceksin insallah :)

Hem de nasil bi vicdan yapiyor insan anlatamam canim. Bi de cevrenin baskisi oluyor bu konuda. Sanki ikinciyi hemen yapip suç islemişim gibi hissettiriyorlar. İnsallah o günler yakindir tesekkur ederim cumlelerin icin iyi geldi şuan :)
Kardesi olmali Allah izin verirse. Eminim kızın tek kalırsa daha cok üzülür.

canım valla hatırlamıyorum da 40-60ml arasıydı sanırım. Ya esasen ben hala ayarlayamadım o yüzden emzirdikten sonra hala yalanıyorsa ve açsa 40ml yapıyorum sonra duruma göre veriyorum zaten doyunca istemiyor atıyor ağzından...

Hayirli olsun yeni topigimiz ellerine saglik yine guzel ve faydali paylasimlar olacagina eminim.

Bebege ishal diyebilmek icin kakasini bezden tasicak kadar yapmasi gerekiyomus. Sizinki taşıyor mu? Anne sütü yarayan çocuklar genelde civik yaparmis kakasini. Eskiler oyle derler:)
Canim normalde sari ve civikti ama dunden beri sulu ve rengi yesil kahve gibi bide sancisi cok olunca mikrop mu kapti ki diye takildim

Aynen cnm 2 saat yattım mı süt fışkırıyo resmen. Çaylar çorbalar hikaye. Sütü arttıran tek şey dinlenme ve uyku. Ama böyle olunca perişn oluyoruz. Çözüm bulan olursa nokur yazsın valla. Tek avuntum tek olmayışım valla :)

Babayı uyuttuk küçük oğlani uyuttuk şimdi büyük oğlan la oyun oynuyoruz bugün gündüz uykusunu çok kaçırdı bakalım kaçta uyuyacaz uyuyan kadar küçüğü kalkar bu seferde Anlasilan bu gece nobetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…