- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Daha çoğalmayalim diye
Rezene içiyor musun canım içmiyorsan onu dene bence. Bebeğe de geçer sütten iyi gelir.Cuma günü gideceğiz o zaman soracağım canım aslında önceleri yoktu 1 haftadır gaz sorunu yasamaya başladık
Aymem bi kaç gündür kusuyo ve değişik oluyor hergün bi fün aşırı gaz bi gün kabız gibi ıkınma ama kabızlık yok bi gün öksürük doğdu doğalı her gün bişey
canım,
ben bildiğin toz halindeki kimyonu çay kaşığının ucuyla ağzına koyup ardından su veriyorum ya da emziriyorum. bu aralar ekin de iyi değil. mide gazını çıkaramıyor
H
Ver bacım ver bi tanesizde de durum vahimmis :) kucaga mi alisti acaba... Yatagina emzirip koyuyorum ciyak ciyak.. Elimi dokununca tıkk susuyor kucagima alicam saniyor
Hahah ilahi hejarbitanecik mi verdi yani
Daha çoğalmayalim diye
fazlasonı da görürüz inşallah
hadi kızlar koşun yeni topiğe @DaisymomHejaR12 insanbuL misam @akans @gvn1907 @jindam @Eslemak Jellyfish_ @ferda88 @asososos @plum88 @Nurmuratkf ays_drchem @Aylnalpr
Pek araştırma yapmaya fırsat bulamadan Hipp alıp kullandım bir sorun yaşamadık gayet iyiydi. Sonra araştırma fırsatı buldum Golden Goat'ı buldum, aldım. Bugün başlayacağız bakalım.İlk soru benden olsun o zaman
Ben bebişimi mama destekli emziriyorum inşallah sütüm arttıkça mamayı bırakacağız. Sorum şu: Mama kullanan varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bize hastanedeyken Evolvia yazdılar adını hiç duymamıştım ama baya iyi şeyler okudum hakkında.
Cozum olarak her seyi kesin denemissindir canim. Banyo yaptirdim,burnunu temizledim,masaj yaptim bana misin demedi. Daha simdi uyuttum ikisini de biseyler atistirabiliyorum suan. Nerdeyse 12 saat oldu bitap düstu. Dinlenemeyince de süt olmuyor isteBunun çözümü yok mu ya? Yatağa koyduğum an cin gibi uykusuzluk fenaymış
Siz iki cocuklu annelerin isi daha zor gercekten.Allah yardimciniz olsun
Ben iki senedir surekli buyuk oglan icin gidiyorum bana hic vermedilerYok be bir 15 tane falan verdi
Birde diyor ki diğer türlü korunursan kucağında bebekle gelirsin
Hem de nasil bi vicdan yapiyor insan anlatamam canim. Bi de cevrenin baskisi oluyor bu konuda. Sanki ikinciyi hemen yapip suç islemişim gibi hissettiriyorlar. İnsallah o günler yakindir tesekkur ederim cumlelerin icin iyi geldi şuan :)Siz iki cocuklu annelerin isi daha zor gercekten.Allah yardimciniz olsunAnnelik boyle birsey iste.bu seferde buyuk cocuga yetememekten vicdan yapiyo insan.bende ikinci cocugu dusununce bazem kizima kiyamiyorum.ama kardesi olmamasindan iyidir.bu zor gunler gececek yavrularin birliktw oynadigi zaman keyifle izleyeceksin insallah :)
Hayirli olsun yeni topigimiz ellerine saglik yine guzel ve faydali paylasimlar olacagina eminim.Merhaba güzel anneler.
9 ay birlikte geçirdik birçok paylaşımlarımız oldu. yeri geldi kv çekiştirdik yeri geldi kocalardan dert yandık. birbirimize her konuda her zaman destek olduk. sonunda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza aldık. paylaşımlarımıza artık meleklerimizle ilgili tecrübelerimizi de katmaya başladık.
bundan sonra yeni topiğimizde yine hep beraber güzel paylaşımlarla devam etmek dileğiyle...
Canim normalde sari ve civikti ama dunden beri sulu ve rengi yesil kahve gibi bide sancisi cok olunca mikrop mu kapti ki diye takildimBebege ishal diyebilmek icin kakasini bezden tasicak kadar yapmasi gerekiyomus. Sizinki taşıyor mu? Anne sütü yarayan çocuklar genelde civik yaparmis kakasini. Eskiler oyle derler:)
Ben iki senedir surekli buyuk oglan icin gidiyorum bana hic vermedilerhayınlar
Cozum olarak her seyi kesin denemissindir canim. Banyo yaptirdim,burnunu temizledim,masaj yaptim bana misin demedi. Daha simdi uyuttum ikisini de biseyler atistirabiliyorum suan. Nerdeyse 12 saat oldu bitap düstu. Dinlenemeyince de süt olmuyor iste
Hem okuyorum hemde okutuyorum hayırlısıyla 40 ımız çıksa biraz düzene binseydikOndandır o zaman bol bol dua okut bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?