2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

arkadaşlar iki sıkıntım var.
birincisi kızım bugün 16:30 gibi iki kere hafif öksürdü. normalde bunu önemsemem ama bugün yine aynı saatlerde emdikten sonra da fazlaca kustu. ikisi birleşince canım çok sıkıldı. bugün 12:30-15:30 arası uyurken oğlen saati diye üstünü örtmemiştim. ondan mı üşüttü acaba. özellikle saatlerini yazıyorum kızlar ki daha net olsun. ne bileyim uykusunda üşütüyse hemen bi saatte öksürük kusma başlar mı? lütfen yardımcı olun

Ben dogumun ilk haftasi evolvia kullandim gayet iyi geldi. Hem gaz ve kabizlik sorunu yoktu hemde kilo alimi iyiydi

Bebege ishal diyebilmek icin kakasini bezden tasicak kadar yapmasi gerekiyomus. Sizinki taşıyor mu? Anne sütü yarayan çocuklar genelde civik yaparmis kakasini. Eskiler oyle derler:)

Cnm bu serum fizyolojik damlalardan kullanıyorum ben kullanım süresi 24 saat her bir tüpün ve çok pahali 20 tl.kutusu. bir tüp bitmeden çöpü boyluyr. Sen bu serum u nasıl kullanıyorsun.
Şıringayla çekip mi alıyorsun.
bu arada yeni topiginiz hayırlı olsun.
Bende temmuz annesiydim ama kızım acele etti haziranda geldi. Sizi takipteyim

Çok teşekkür ederim canım

Serum fizyolojik damlalikli var bende peki damlatıp ca hemen mj çekerim canım?

Ben kullanıyorum. Faydasını gördüm. Normal fırına koyuyorum 150 derecede 10 dk kadar isitiyorum bebeği karnı kiraz çekirdekli yastığa gelecek şekilde yatiriyorum .

canım benim aşkolsun ya öyle deme o an online olanları etiketledim bi de sonra seyrek girenleri etiketledim yoksa seni unutur muyum
Takiliyorum canim ya alinganligim tuttu biran.hayir yani lohusalikta bitti ama bu arada ben burun aspiratorunun ucunu hep atiyodum ya hic yikamak aklima gelmemisti benim

Ben kullanıyorum. Faydasını gördüm. Normal fırına koyuyorum 150 derecede 10 dk kadar isitiyorum bebeği karnı kiraz çekirdekli yastığa gelecek şekilde yatiriyorum .
Fırına yastık kılıfı ile mi koydun canım işin içine fırın girince kullanmaya tedirgin oldum açıkçası eşime de neden aldın diyemedim hevesi kurilmasin diye

Bu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?

Bu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?

Doğum yaptığım dan beri yiyorum bişey olmadi :)

Ben bugün yedim

dondurma bilakis anne sutu arttiricidir. tabii sade, sutlu olani. sifayla tuketiniz.

Bende bolca yiorum canım çok sukur bişi olmadi

Oh ya sevindim valla.iste insanin yaninda surekli oyle soylendigi zaman insan ister istemez acaba mi diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…