- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
canım benim aşkolsun ya öyle deme o an online olanları etiketledim bi de sonra seyrek girenleri etiketledim yoksa seni unutur muyumYeni topik hayirli olsun kizlar.Ben yine unutulmusum
Ayyy bu soru duygularıma tercüman olmuş resmen ben de seninle aynı durumdayım kafam çok karışık mama olarak bebelac kullanıyorum ama bebeğim gazdan çok kötü durumda ve bugün sağlığa gittiğimiz de bir haftada hiç kilo almamış olduğunu öğrendim çok üzüldüm gaz yapmayan kilo almasını sağlayan bi mama var mı ki acaba
Bizim oglan cok gazli gece kugimizda gezdirdik durduk ben 4 te pes edip uyudum esim4.30 da uyutmus sonra yorgunluktan 7.30 uyandi ama uykusunda hep sizlandi diger gunlerde sancisi oluyodu ama bu sefer cok oldu birde dunden beri ishal kusuyoda sancisi busebepten mi artti acaba ne yapmaliyim ishal icin bifikri olan varmi kac gun surer nasil normale doner
burun aspiratörü diye geçiyor canım bebedorunki var bende otribebe de var o da aynı. başlığını yıkayıp tekrar kullanıyom ben hergün atsam ocağıma incir ağacı dikilir. bide eczaneden serum fizyolojikle şırınga aldım onu kullanıyom ekonomik oluyo ama serum fizyolojiğin kolay kullanım için damlalıklı olanları da varmış bruno galiba markası
Çok teşekkür ederim canımcanımcım, ben kullanmadım ama internette izlemiştim videolarını. kullananlar çok memnun olduklarını söylüyorlar. youtube dan videolarına bakabilirsin. mantıken bana iyi birşeymiş gibi geliyor. ama bildiğim kadarıyla mikrodalga fırın lazım :)
Serum fizyolojik damlalikli var bende peki damlatıp ca hemen mj çekerim canım?burun aspiratörü diye geçiyor canım bebedorunki var bende otribebe de var o da aynı. başlığını yıkayıp tekrar kullanıyom ben hergün atsam ocağıma incir ağacı dikilir. bide eczaneden serum fizyolojikle şırınga aldım onu kullanıyom ekonomik oluyo ama serum fizyolojiğin kolay kullanım için damlalıklı olanları da varmış bruno galiba markası
Ben herkese söyledim isteyen darılsin eşimle biz gözümuzden sakinirken başkası sap süp öpemwz. Anlayissiz insanlarla ugrasmak zor canımBenim etrafıödakiler anlıyor da eşimin ailesine dedikçe daha çok öpüyorlar
Ben en çok dudaklarını öpmek istiyorum da catlasam da öpmek yok biraz büyüsünAma opmeden de dayanmak cok zor olur ya. Surekli opmek kollarini bacaklarini sikmak istiyorum
Kimse yok mu Kızlar eşime dün kiraz çekirdekli reflü yastığından bahsettim gaz gidermek için bugün gitmiş almış daha dogru duzgun araştırmadım kullanan var mı memnun musunuz çekirdekleri istiyorsun falan diye tedirgin oldum biraz fikri olan bilgilendirdi lütfen
Oh sevindim o zaman elbet birgun yoklugum fark edilecekti demekkiUnutulur musun huc kuzum herkes terelelli bebeklerden kafayi bu kadar toplayabiliyoruz
Takiliyorum canim ya alinganligim tuttu biran.hayir yani lohusalikta bitti amacanım benim aşkolsun ya öyle deme o an online olanları etiketledim bi de sonra seyrek girenleri etiketledim yoksa seni unutur muyum
Fırına yastık kılıfı ile mi koydun canım işin içine fırın girince kullanmaya tedirgin oldum açıkçası eşime de neden aldın diyemedim hevesi kurilmasin diyeBen kullanıyorum. Faydasını gördüm. Normal fırına koyuyorum 150 derecede 10 dk kadar isitiyorum bebeği karnı kiraz çekirdekli yastığa gelecek şekilde yatiriyorum .
Bu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?
Ben bugün yedimBu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?
Bu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?
Bende bolca yiorum canım çok sukur bişi olmadiBu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?
Bol su iç üstüne canım bişi olmazOh ya sevindim valla.iste insanin yaninda surekli oyle soylendigi zaman insan ister istemez acaba mi diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?