2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benimki de oyle. Her zaman ac hic doymuyor :)
Ama emzik verince onu emmiyor :)

Ama opmeden de dayanmak cok zor olur ya. Surekli opmek kollarini bacaklarini sikmak istiyorum

Benimki de oyle. Her zaman ac hic doymuyor :)
Ama emzik verince onu emmiyor :)
Benimki bazen çok güzel emiyor bazen emiyor emiyor süt gelmeyince kaldırıldığını anlayıp kızıyor doktorumuza sonuç göstermeye gittiğimizde emzik vardı ağzında dr gülmekten öldü emziği yiyecek bu obur diye

Kilo alımı nasıl canım ?

Ayyy bu soru duygularıma tercüman olmuş resmen ben de seninle aynı durumdayım kafam çok karışık mama olarak bebelac kullanıyorum ama bebeğim gazdan çok kötü durumda ve bugün sağlığa gittiğimiz de bir haftada hiç kilo almamış olduğunu öğrendim çok üzüldüm gaz yapmayan kilo almasını sağlayan bi mama var mı ki acaba

Tamam canım teşekkür ederim akşam deneyeyim bakalım peki sen çekmek için neyi kullanıyorsun en kolay hangisi
burun aspiratörü diye geçiyor canım bebedorunki var bende otribebe de var o da aynı. başlığını yıkayıp tekrar kullanıyom ben hergün atsam ocağıma incir ağacı dikilir. bide eczaneden serum fizyolojikle şırınga aldım onu kullanıyom ekonomik oluyo ama serum fizyolojiğin kolay kullanım için damlalıklı olanları da varmış bruno galiba markası

Bizim oglan cok gazli gece kugimizda gezdirdik durduk ben 4 te pes edip uyudum esim4.30 da uyutmus sonra yorgunluktan 7.30 uyandi ama uykusunda hep sizlandi diger gunlerde sancisi oluyodu ama bu sefer cok oldu birde dunden beri ishal kusuyoda sancisi busebepten mi artti acaba ne yapmaliyim ishal icin bifikri olan varmi kac gun surer nasil normale doner

H
Bende yedek huni var istersen üç gün boyunca sabah 8 gece 01:30 arası toplam 1 saat uyumayan, emmek ve kucakta gezmek isteyen bir böcük olunca eve huniden bol bişey olmuyor
Ver bacım ver bi tane sizde de durum vahimmis :) kucaga mi alisti acaba... Yatagina emzirip koyuyorum ciyak ciyak.. Elimi dokununca tıkk susuyor kucagima alicam saniyor

mevlüt yapıldı ya eşim diyo ki o hocaya aylık bağlayalım her gün üç kere okusun

Mhn kızlar yeni topic hayırlı olsun benim bebekde 37 günlük oldu şükür ilk başlar emme düşkünüydü şimdide meme ile kavga edıo itio mememi resmen neden aceba kızlar

canım,
ben bildiğin toz halindeki kimyonu çay kaşığının ucuyederim.sabaha koyup ardından su veriyorum ya da emziriyorum. bu aralar ekin de iyi değil. mide gazını çıkaramıyor
canım ben 1 kupaya 1 tatlı kaşığı rezene koyup demliyorum 1 çay kaşığı denize kalanı bana. çok iyi geliyor tavsiye ederim.sabah akşam veriyorum

Dedim canım ki yanlarında kızarıyor yüzü huysuzlanıyor falan ama anlamıyorlar devam ediyor hiç oralı olmuyorlar eşimse ailesini asla kırmıyor ne varki öpsünler diyor biraz annecildir de ben sıkıntısını çekiyorum birde bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…