- 14 Kasım 2015
- 882
- 819
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Benimki de oyle. Her zaman ac hic doymuyor :)Selam annişler ve minnoşlar biz bugün kontrole gittik ve kalça ultrasonumuzu çektirdik. Şükür herşey yolunda, doktorumuz mama verme dedi. Yoksa bu oburla başedemezsin sen bilirsin dedibeni yiyecek neredeyse yüzüme saldırıyor doymuyor dedim, şuan onun tokluk hissi gelişmediği için balık gibi ne versen yer dedi Hakikatem muayene esnasında boğazını kontrol ettiği çubuğu bile yiyecekti
Akşam çarşıda gezdik sabah hastaneye gittik ben pert oldum ama benim sıranın gözleri hala felfecir okuyorkızıyım söyleniyorum ama bana çipil çipil bakınca herşeyi unutuyorum dışarıya çıkmaya korktum insanlar maaşallah demeyi bilmiyor
Ama opmeden de dayanmak cok zor olur ya. Surekli opmek kollarini bacaklarini sikmak istiyorumCanım öptürme çocuğu elinden geldiğince biz eşimle ikimiz bile kıyafetlerin üstünden sırtını falan öpüyoruz benim bebeğim 3.gününde yenidogan servisinde yattı taburcu olurken bilinclendiriyolar bi şeyler anlatıyorlar yenidogan yogunbakimda bi bebek varmış öpmeyle miktar bulaşmış opmeyin yuzunden dediler bize söyle ona opmesinj yazık yavrum minicik daha Allah korusun
Benimki de oyle. Her zaman ac hic doymuyor :)
Ama emzik verince onu emmiyor :)
Benimki bazen çok güzel emiyor bazen emiyor emiyor süt gelmeyince kaldırıldığını anlayıp kızıyorBenimki de oyle. Her zaman ac hic doymuyor :)
Ama emzik verince onu emmiyor :)
Benimki bazen çok güzel emiyor bazen emiyor emiyor süt gelmeyince kaldırıldığını anlayıp kızıyordoktorumuza sonuç göstermeye gittiğimizde emzik vardı ağzında dr gülmekten öldü emziği yiyecek bu obur diye
İyi çok şükür Can'ım doktorumuz mama verme dedi. 5200 gram 57 cm olmuşuz maaşallahKilo alımı nasıl canım ?
Unutulur musun huc kuzum herkes terelelli bebeklerden kafayi bu kadar toplayabiliyoruzYeni topik hayirli olsun kizlar.Ben yine unutulmusum
Bende yedek huni var istersen6 saattir uyumuyoruz. Abisiyle ikisi inat etti bugün uyutamadim ikisini de...nerde benim hunim
Ayyy bu soru duygularıma tercüman olmuş resmen ben de seninle aynı durumdayım kafam çok karışık mama olarak bebelac kullanıyorum ama bebeğim gazdan çok kötü durumda ve bugün sağlığa gittiğimiz de bir haftada hiç kilo almamış olduğunu öğrendim çok üzüldüm gaz yapmayan kilo almasını sağlayan bi mama var mı ki acabaİlk soru benden olsun o zaman
Ben bebişimi mama destekli emziriyorum inşallah sütüm arttıkça mamayı bırakacağız. Sorum şu: Mama kullanan varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bize hastanedeyken Evolvia yazdılar adını hiç duymamıştım ama baya iyi şeyler okudum hakkında.
burun aspiratörü diye geçiyor canım bebedorunki var bende otribebe de var o da aynı. başlığını yıkayıp tekrar kullanıyom ben hergün atsam ocağıma incir ağacı dikilir. bide eczaneden serum fizyolojikle şırınga aldım onu kullanıyom ekonomik oluyo ama serum fizyolojiğin kolay kullanım için damlalıklı olanları da varmış bruno galiba markasıTamam canım teşekkür ederim akşam deneyeyim bakalım peki sen çekmek için neyi kullanıyorsun en kolay hangisi
maşallah kız üç çocukla nasıl vaktin oluyo ya maşallah tütütü :)yaşasın yeni topik ve yeni paylaşımlar :) çok sevindim, ilk defa bu kadar vaktim var :) tüm sayfaları okuyacağım :))
Ver bacım ver bi taneBende yedek huni var istersenüç gün boyunca sabah 8 gece 01:30 arası toplam 1 saat uyumayan, emmek ve kucakta gezmek isteyen bir böcük olunca eve huniden bol bişey olmuyor
mevlüt yapıldı ya eşim diyo ki o hocaya aylık bağlayalım her gün üç kere okusunCanım Allah korusun yavrularımızı inşallah, bizlerin de nazarı değiyor muhakkak benim annemde hep öyle der. Çok içten candan sevince değermiş. Ama görenler de söyleyince değiyor işte göz değmez söz değer derler bir de. Off kocakarıya bağladım iyice
Annem hergün gelip okuyor bu arada
canım ben 1 kupaya 1 tatlı kaşığı rezene koyup demliyorum 1 çay kaşığı denize kalanı bana. çok iyi geliyor tavsiye ederim.sabah akşam veriyorumcanım,
ben bildiğin toz halindeki kimyonu çay kaşığının ucuyederim.sabaha koyup ardından su veriyorum ya da emziriyorum. bu aralar ekin de iyi değil. mide gazını çıkaramıyor
Dedim canım ki yanlarında kızarıyor yüzü huysuzlanıyor falan ama anlamıyorlar devam ediyor hiç oralı olmuyorlar eşimse ailesini asla kırmıyor ne varki öpsünler diyor biraz annecildir de ben sıkıntısını çekiyorum birde bebeğimCanım benim ilk bebeğimde öyle davrandı lar eşimin ailesi ilk torun diye sonra 30 gunlukken enfeksiyon kaptı dr insan nefesinden mikrop kapmış dedi 3 gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldık sonra eşim ailesine sert bi şekilde uyardı o gün bugündür izinsiz öpmek yasak 4 yaşında oğlum bu arada :) sizde deyin dr dedi öpmeye enfeksiyon kapat diye yazık bebeğe ya daha minicik o.Allah kem gözlerden korusun,belki kv kendi nazar degdirdi çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?