- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Aynen ya ben kğmsenin bebeğini öğmem hatta çok minikse üzerimde parfüm vs olursa asla kucaklamam bile günay yazık daha su gibi canı onlarınBen herkese söyledim isteyen darılsin eşimle biz gözümuzden sakinirken başkası sap süp öpemwz. Anlayissiz insanlarla ugrasmak zor canım
Canim normalde sari ve civikti ama dunden beri sulu ve rengi yesil kahve gibi bide sancisi cok olunca mikrop
mu kapti ki diye takildim
Benimki 1.230 gr almış teyzesi. Bizde aşı da öğrendik. Hemşire iyi dedi nasıl bilmyrm ama1.ayfa kaç kilo aldılar Sizinkiler ya valla merak ediorum baya büyüdü gbi gelio 1 kg yu geçmiştir inşallah ablası gbi
Valla bizimkiler bi öpüyo ki görmeniz lazım.hep te yüzünü bişey desem yıllar sonra bile söylenir.eşimde millet seviyo bişey deme diyo.susup otryrm napmAynen ya ben kğmsenin bebeğini öğmem hatta çok minikse üzerimde parfüm vs olursa asla kucaklamam bile günay yazık daha su gibi canı onların
Tamam canım benim çok teşekkür ederimUyandırma canım. Bebis 2saatten once uyanir da aranirsa ver ama aranmazsa 2 saat hatta zamanla 3 saat bekleyebilirsin.
Tamam canım teşekkür ederimUyandirma canım benim en fazla 2 saat dursun uyanir sa 2 saatten önce ver ama bence kendi düzen oturttuysa 3 saate uyuyabilir
Annem de öyle diyor hep, o da aynı meslekten de, soğuk bir şey yiyip içme bak bebeğe gaz olur diyor. Hatta geçen bana dondurma yedim diye kızdı, kendi bir seneye yakın yememiş de emzirme dönemindeBi hafta sonra abimin düğünü var kızlar. Bebeğim için korkyrm biraz hem gelen giden öper fe mikrop kapar die hem de nazardan.saçları biraz çok ta söylemesi ayıp görenler şaşırıyo.çok kalabalık olck napcm bilmyrm. Bu arada sağlık ocağındaki hemşire bana soğuk hiç bişey yiyp içme dedi gazlı bebeklerdd gazı artıyo dedi ben su içiyrm yine ama söylym dedim
Bana hastanede hep 3 saati geçirme emzirmek için bir şekilde uyandır dediler. Hala sarılığı olduğu için ben daha da sık emzirmeye çalışıyorum gerçiTamam canım teşekkür ederim
Sut gelmeyince cok ağlıyor ben de doymadı diyorum veriyorum mamayı azaltıp bir sure sonra tamamen bırakmalıyım inşallah başarabilirimcanım ben mama vermiyorum bir ayda 900 kg almış ve 5 cm uzamış. aynı yani gelişimi. hem hastanede hem sağlık ocağında gelişimi normal mama vermeyin dediler.
Rezene içiyor musun canım içmiyorsan onu dene bence. Bebeğe de geçer sütten iyi gelir.
Canım sen ortalama kaç dakika emziriyorsun peki her birinicanım ben mama vermiyorum bir ayda 900 kg almış ve 5 cm uzamış. aynı yani gelişimi. hem hastanede hem sağlık ocağında gelişimi normal mama vermeyin dediler.
Kaç dakika emziriyorsun canımMaşallah kuzuma yerim onu tontikim :))
900gr az değil canım ben sadece anne sütüyle besliyorum 1 ayda 1 kilo 250gr almıştı.benim boncugumda sürekli aranıyor hatta bir kere mama verdim onu da Yemiştim dr coj kızdı sutun varken neden veriyorsun diye bir daha hiç vermedim ama bende yerim yetmediğini anlamamistim sürekli arandığı için.
Kizlaaar bugün 10 günlük olduk ve kızım 3 4 gündür gündüzleri hiç uyumuyordün sabah 12 buçuk tan gece 11 e kadar hiç uyumadi hep emdi emerken gayet huzurlu yatirinca basıyor çığlığı oturmaktan dikislerim patlayacak artık . Sutum yetmiyor desem doymuyor desem dün kontrol vardı sarılığı yok iyi de kilo almış haftasına göre gelişimi iyi şimdilik ama o zaman sorun ne neden hep emmek istiyor anlamıyorum emzik fln mi versem ki ya. Gece dsha iyi gunduze göre ben uyandirmadan uyanmıyor ama sabahlari uyaninca da dalamiuor bi türlü ne yapsam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?