2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben herkese söyledim isteyen darılsin eşimle biz gözümuzden sakinirken başkası sap süp öpemwz. Anlayissiz insanlarla ugrasmak zor canım
Aynen ya ben kğmsenin bebeğini öğmem hatta çok minikse üzerimde parfüm vs olursa asla kucaklamam bile günay yazık daha su gibi canı onların

Canim normalde sari ve civikti ama dunden beri sulu ve rengi yesil kahve gibi bide sancisi cok olunca mikrop
mu kapti ki diye takildim

Canim kakanin yeşil olmasi bebegin ya usuttugunu yada cok emdigini gosterir. Sık araliklarla fazla beslenirse yesil olabilir. Tabi yine de sen biraz daha gozlemle. Olmadi doktora gidersin.

Ilk Uyanış bu gece
11 de alt değiştirme ve uyutmustum
Saolsun yavru musade etti 2,5 saat uyumamiza
Aman sağlık olsun da yyku felan viz gelir

Bu arada beni de unutmuşsunuz sanki bana öyle geldi. neyse sevyrm ben sizi yine de hayırlı olsun yeni topiğimiz sizleri tanıdığım için çok mutluyum. @gvn1907 hiç yazmadı mı baba mı öyle geldi.

Bi hafta sonra abimin düğünü var kızlar. Bebeğim için korkyrm biraz hem gelen giden öper fe mikrop kapar die hem de nazardan.saçları biraz çok ta söylemesi ayıp görenler şaşırıyo.çok kalabalık olck napcm bilmyrm. Bu arada sağlık ocağındaki hemşire bana soğuk hiç bişey yiyp içme dedi gazlı bebeklerdd gazı artıyo dedi ben su içiyrm yine ama söylym dedim

Aynen ya ben kğmsenin bebeğini öğmem hatta çok minikse üzerimde parfüm vs olursa asla kucaklamam bile günay yazık daha su gibi canı onların
Valla bizimkiler bi öpüyo ki görmeniz lazım.hep te yüzünü bişey desem yıllar sonra bile söylenir.eşimde millet seviyo bişey deme diyo.susup otryrm napm

2 saattir uyanigim bebitomun uyumaya niyeti yok bu gidişle sabahlicaz galiba kızlar var mu başka nobetteyim olan

Annem de öyle diyor hep, o da aynı meslekten de, soğuk bir şey yiyip içme bak bebeğe gaz olur diyor. Hatta geçen bana dondurma yedim diye kızdı, kendi bir seneye yakın yememiş de emzirme döneminde

Belimin ağrısından duramıyorum Epiduralin yapıldığı yerden itibaren inanılmaz bir ağrım var. Arkadaşlarımdan biri demişti, epiduralden sonra baş ve bel ağrısı bir süre yaşayabilirsin diye. Ben de seviniyordum bende olmadı diye ama 20.günümüz olacak bugün ve bende iki gün önce başladı bu bel ağrısı Var mı böyle olan kızlar??

canım ben mama vermiyorum bir ayda 900 kg almış ve 5 cm uzamış. aynı yani gelişimi. hem hastanede hem sağlık ocağında gelişimi normal mama vermeyin dediler.
Sut gelmeyince cok ağlıyor ben de doymadı diyorum veriyorum mamayı azaltıp bir sure sonra tamamen bırakmalıyım inşallah başarabilirim

Kaç dakika emziriyorsun canım

Kizlaaar bugün 10 günlük olduk ve kızım 3 4 gündür gündüzleri hiç uyumuyor dün sabah 12 buçuk tan gece 11 e kadar hiç uyumadi hep emdi emerken gayet huzurlu yatirinca basıyor çığlığı oturmaktan dikislerim patlayacak artık . Sutum yetmiyor desem doymuyor desem dün kontrol vardı sarılığı yok iyi de kilo almış haftasına göre gelişimi iyi şimdilik ama o zaman sorun ne neden hep emmek istiyor anlamıyorum emzik fln mi versem ki ya. Gece dsha iyi gunduze göre ben uyandirmadan uyanmıyor ama sabahlari uyaninca da dalamiuor bi türlü ne yapsam ya

Uzanarak emzirmeyi denedin mi canim? Hem sen dinlenmis olursun hem belki yattigi yerden kaldirmayinca bebegin uykusu kacmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…