2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben saydığın herşeyi yiyorum valla ya :/ dondurma ,soğuk su vs. Ben çok etkileyeceğini düşünmüyorum.

Hava çok sıcak olduğu için sütle beraber ter de doluyor gibi hissediyordum bilmiyorum gerçekten ter girer mi...

Yok cnm ya :/ o kadar sular şeklinde terlemiyorum ben. Bazen özellikle geceleri vücut ısım azıcık artıyor sadece. Gece zaten kalkan takılmaz uyurken akar gider. Gün içinde zaten serin tutuyorum kendimi. Ki zaten o kadar terliyosan memeyi emerkende yutuyodur yavrucak

Az değil canım benim oğlum buaralar hafta bir defa yapıyor doktor 2. ayda normal dedi 10 güne kadar

Lohusayken çok terliyordum havalar da çok sıcaktı ilk zamanlarımda. Ben kalkanı sadece göğüs yaram geçene kadar kullandım zaten artık ihtiyaç hissetmiyorum.

Ben aci yemiyom bide sut icmiyom. Meyve yiyom valla nerdeyse hersey gaz yapiyo diyo internette

canım peki bişey sorcam sana. sen bu konuları araştırıyorsun galiba. şimdi ben her sağmayı ayrı poşetlesem dibinde azıcık azıcık olan birsürü poşet olacak. ama iki üç sağmayı birleştirirsem güzel porsiyonlar olcak ileride kullanmak için. bu birleştirme konusunda ne diyorlar yapmamak mı lazım acaba?

Aynen oyle diyo bende sasirmistim ne yiyecegimi
ye canım yaa. şimdi hiç mi gazı yok bebeğinin sanki? ben herşeyi yiyorum hiçbir değişiklik olmadı kızımın gaz durumunda. sadece şöyle bişey farkettim bana dokunan şeyler yiyince kızım da daja gazlı ve huzursuz oluyor. iki kere gıda zehirlenmesi oldum ikisinde de kızım da benle beraber perişan oldu. şansa bak 52 günde iki kere oldu

Cok gecmis olsun canimm bende yiyim o zaman herseyi napiyim aynen dedigin gibi zaten cok gazli oglum

Kizinin ogle uykusu nasil peki?
Ben hala uyku konusunda bi duzen oturtamadim. Gunduz cok uyudugunda gece uyumuyor

Canim tam bi fikrim yok ama farkli tarihleri birbirine katmaman gerek diye duymustum tabi daha bilgili arkadaslar vardir

Kızlar ben de bi bilgi paylaşayım normal doğum yapmama rağmen sütüm hemen gelmedi doğumdan sonra ateşim 40 dereceye çıktı ve aşırı derecede titreme oldu 1 saat boyunca sanırım bu sebepten.eve gelince sütüm gelsin diye annem kuru kayısı kuru dut ve kuru üzüm kaynattı çok şekerli değil suyu fazla olacak şekilde hem sütüm geldi fazlasıyla hemde bebeğim çok rahat çişini yapıyo hiç sorun olmadı şimdiye kadar gaz da çiş de tavsiye ederim ben evden hiç eksik etmiyorum ve kalan posasını da yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…