- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.341
Kizlar bebegim cok gazli bende yediklerimden daha fazla gaz olmasin diye hic bisey yiyemiyorum korkuyorum bisi yerken makarna pilav oyle karnimi doyuruyorum siz herseyi yiyomusunuz internetten arastiryorum hersey gaz yapiyo diyo meyve sut urunleri yerken korkuyorum bebegim icin yemem gerek aslinda sizin yemekten sakindiginiz seyler var mi dikkat ettiginiz yada herseyi yiyomusunuz
Ne yaptiniz ki çıkması icin ben de hergün sırtını yağlı yorum korkarım açıkçası çıkarsa dedigimize göre iyi birsey çıkması bilemedimAynen dün çıktığından beri daha rahat yazık bişsem önce yapardm
Aaaaa neden? Ben kaşıkla veriyorum şuanda.
Insallah canim ben soguk su felan hic icmedim cok ozledimBen saydığın herşeyi yiyorum valla ya :/ dondurma ,soğuk su vs. Ben çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
Hava çok sıcak olduğu için sütle beraber ter de doluyor gibi hissediyordum bilmiyorum gerçekten ter girer mi...
Az değil canım benim oğlum buaralar hafta bir defa yapıyor doktor 2. ayda normal dedi 10 güne kadarCanim sen bebegini aciktigi an emzir once. Ne kadar durursa emsin sen cekme memeden. Sonra doymayinca mama ver 90cc filan icer herhalde bi ogunde. Bakardin ne kadar icerse o kadar yaparsin. Ben bebelac kullanmkstim fiyati da uygun. Gunde bir kaka cok az degil mi? Ya bebegin doymuyor dicem ama verdigin mama miktari cok fazla. Bence pirincunu dokunmus olabilir kabiz filan mi? Benim de yavruma bal verdi kaynanam bebegim bi gun uyumadan agladi meger midesine agir gelmis sizinki de oyle bisey olabilir cunku agir bisey..
Insallah canim ben soguk su felan hic icmedim cok ozledim
Yok cnm ya :/ o kadar sular şeklinde terlemiyorum ben. Bazen özellikle geceleri vücut ısım azıcık artıyor sadece. Gece zaten kalkan takılmaz uyurken akar gider. Gün içinde zaten serin tutuyorum kendimi. Ki zaten o kadar terliyosan memeyi emerkende yutuyodur yavrucak
Kizlar bebegim cok gazli bende yediklerimden daha fazla gaz olmasin diye hic bisey yiyemiyorum korkuyorum bisi yerken makarna pilav oyle karnimi doyuruyorum siz herseyi yiyomusunuz internetten arastiryorum hersey gaz yapiyo diyo meyve sut urunleri yerken korkuyorum bebegim icin yemem gerek aslinda sizin yemekten sakindiginiz seyler var mi dikkat ettiginiz yada herseyi yiyomusunuz
canım peki bişey sorcam sana. sen bu konuları araştırıyorsun galiba. şimdi ben her sağmayı ayrı poşetlesem dibinde azıcık azıcık olan birsürü poşet olacak. ama iki üç sağmayı birleştirirsem güzel porsiyonlar olcak ileride kullanmak için. bu birleştirme konusunda ne diyorlar yapmamak mı lazım acaba?Göğüs kalkanı kullanan varmı kızlar? Ben kullandığımda baya süt doluyor içi. Orda biriken sütleri ayrı ayrı mı poşetlemek gerekiyor sizce? Yoksa bütün gün biriken sütü biberonda biriktirip gün sonunda poşetlesem olur mu?
Çünkü kalkanında bi kapasitesi var dolunca deliklerden akmaya başlıyo özellikle unutup eğilip kalktığımda hepsi dökülüyo. Ziyan etmek istemiyorum.
Birde aklınızda olsun kızlar sağdığınız sütünüz ekşimeyip kötü kokmadığı sürece verin ziyan olmasın. Ben 3 günü geçiyo diye buzdolabından çıkardığım sütü bebeğim uyanana kadar oda sıcaklığında beklettim ve 3 saati geçti verdim hiç bişey olmadı. Yeni araştırmalarda bu yöndeymiş bilginiz olsun.
Sebze yemeyim mii yani cig sCnm ne istiyosan ye gitsin gazlı içecek ve sebze yeme yeter.
Tamm canim sagol cevabin icinCnm ne istiyosan ye gitsin gazlı içecek ve sebze yeme yeter.
Aynen oyle diyo bende sasirmistim ne yiyecegimiBen aci yemiyom bide sut icmiyom. Meyve yiyom valla nerdeyse hersey gaz yapiyo diyo internette
Aaaaa kac gunluk bebisin? Peki cisini yapiyo muAz değil canım benim oğlum buaralar hafta bir defa yapıyor doktor 2. ayda normal dedi 10 güne kadar
ye canım yaa. şimdi hiç mi gazı yok bebeğinin sanki? ben herşeyi yiyorum hiçbir değişiklik olmadı kızımın gaz durumunda. sadece şöyle bişey farkettim bana dokunan şeyler yiyince kızım da daja gazlı ve huzursuz oluyor. iki kere gıda zehirlenmesi oldum ikisinde de kızım da benle beraber perişan oldu. şansa bak 52 günde iki kere olduAynen oyle diyo bende sasirmistim ne yiyecegimi
ye canım yaa. şimdi hiç mi gazı yok bebeğinin sanki? ben herşeyi yiyorum hiçbir değişiklik olmadı kızımın gaz durumunda. sadece şöyle bişey farkettim bana dokunan şeyler yiyince kızım da daja gazlı ve huzursuz oluyor. iki kere gıda zehirlenmesi oldum ikisinde de kızım da benle beraber perişan oldu. şansa bak 52 günde iki kere oldu
Cok gecmis olsun canimm bende yiyim o zaman herseyi napiyim aynen dedigin gibi zaten cok gazli oglumye canım yaa. şimdi hiç mi gazı yok bebeğinin sanki? ben herşeyi yiyorum hiçbir değişiklik olmadı kızımın gaz durumunda. sadece şöyle bişey farkettim bana dokunan şeyler yiyince kızım da daja gazlı ve huzursuz oluyor. iki kere gıda zehirlenmesi oldum ikisinde de kızım da benle beraber perişan oldu. şansa bak 52 günde iki kere oldu
Kizinin ogle uykusu nasil peki?Kizlar dun atesimiz fazla yukselmeden dustu cok sukur.2.ay asimixida atlatmis olduk.yazamadim birturlu dun yazan arkadaslara.fitil vermeme gerek kalmadi.asinin huzursuzluguda vardi hep.uykusunda agladi uyandi.9 bucukta uyuyan bebek 1 de anca uyudu.ama arayi kapatti sabah 10 bucuk gibi uyandi(tabi emmeye kalktik arada oyanlandi tekrar uyudu)
Bu arada kizlar benim kizim yesil kaka yapiyo 4 5 gundur.gecen gun doktorumuzada sordum.onemli birsry olmadigini soyledi.bugunde kopuklu yesil kaka yapti varmi bu durumu yasayan???
Canim tam bi fikrim yok ama farkli tarihleri birbirine katmaman gerek diye duymustum tabi daha bilgili arkadaslar vardircanım peki bişey sorcam sana. sen bu konuları araştırıyorsun galiba. şimdi ben her sağmayı ayrı poşetlesem dibinde azıcık azıcık olan birsürü poşet olacak. ama iki üç sağmayı birleştirirsem güzel porsiyonlar olcak ileride kullanmak için. bu birleştirme konusunda ne diyorlar yapmamak mı lazım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?