- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.361
4 4 bucuk saat uyuyo canim toplamda gunduzleri.kac gunluk bebegin?bizim 40tan sonra yavas yavas oturdu duzenimizKizinin ogle uykusu nasil peki?
Ben hala uyku konusunda bi duzen oturtamadim. Gunduz cok uyudugunda gece uyumuyor
canım peki bişey sorcam sana. sen bu konuları araştırıyorsun galiba. şimdi ben her sağmayı ayrı poşetlesem dibinde azıcık azıcık olan birsürü poşet olacak. ama iki üç sağmayı birleştirirsem güzel porsiyonlar olcak ileride kullanmak için. bu birleştirme konusunda ne diyorlar yapmamak mı lazım acaba?
Evet canım rezenede içtim, vicdanımızı rahatlatmak için gaz damlası aldık ama inan en kötü hali bile bundan iyiydi. Zaten şurda 1,5ayımız kaldı 3.aydan sonra düzeliyor, Allah başka dert vermesinBize de doktor verdi dedi günde 3 kere kullan filan ben vermiyorum açıkçası gazı olunca çocuk biraz ıkınıp sıkınıp çıkarıyor gazını çok çok zorlanırsa bir kere veriyorum o kadar. Ne kadar az ilaç o kadar iyi. Rezene filan iç bence canım.
Sebze yemeyim mii yani cig s
Tamm canim sagol cevabin icin
aynen dediğin gibi yapıyorum canım dolapta soğutup birleştirip buzluğa atıyorum. tek korkum 3 ay sonra onları çıkardığımda kullanamamak. inşallah bir aksilik olmaz bozulmazlarCnm aynı gün aynı ısıda olacak şekilde hepsini birleştirebilirsin hiç bir problem yok. Ben napıyorum hepsini ayrı ayrı biberonlra sağıyorum 3-4 tane. Örnek öğlen 12 de sağdım attım buzdolabına, sonra 3 te bidaha 6 da bidaha. Hepsi farklı biberonlarda .Hepsini soğutuyorum,dolapta soğukkn birleştir at buzluğa hiçbişey olmaz. Zaten çözerken veya içirirken kokusundan anlarsın vermeden kokla ekşi kokmuyosa tamam. Süt ziyan etmrk yok anlıcağın
aynen dediğin gibi yapıyorum canım dolapta soğutup birleştirip buzluğa atıyorum. tek korkum 3 ay sonra onları çıkardığımda kullanamamak. inşallah bir aksilik olmaz bozulmazlar
Kızlar kendi sutumuzu sağdığımızda dolapta en fazla kaç saat bekletebiliyoruz.
oyle mi. Bnde 2 saat filan sanıyordum. Ben zaten çalışmıyorum sağma ihtiyacım yok da bazen işim oluyo dışarda sağıp bırakma ihtiyacı duyuyorum. Yani 1 gunde tuketirim o zamn.3 gün diyolar cnm ama ekşimeyip kokmadığı sürece 3 günü geçtikten sonrada verebilirsin
Bu çare bulursan bana da soyle Can'ım gördükçe üzülüyorum ne yapsam bilemedim
Ay aagol canim insallah bizde de ise yarar icine az da olsa seker koyuyo musun yoksa kendi sekeri yeterli mi?Kızlar ben de bi bilgi paylaşayım normal doğum yapmama rağmen sütüm hemen gelmedi doğumdan sonra ateşim 40 dereceye çıktı ve aşırı derecede titreme oldu 1 saat boyunca sanırım bu sebepten.eve gelince sütüm gelsin diye annem kuru kayısı kuru dut ve kuru üzüm kaynattı çok şekerli değil suyu fazla olacak şekilde hem sütüm geldi fazlasıyla hemde bebeğim çok rahat çişini yapıyo hiç sorun olmadı şimdiye kadar gaz da çiş de tavsiye ederim ben evden hiç eksik etmiyorum ve kalan posasını da yiyorum
Saol canım bende deniyorum biseyler umarım fayda ederCanım bugün öğlen güzelce suyla silip, iyice kurulayıp Hipp'in pişik kremini sürdük. Az önce baktım kızarıklıkları azalmış, sanki krem iyi geldi gibi. Paylaşayım dedim seninle. Havalar sıcak olduğu için terliyor yavrular, o yüzden pişiyor olabilirler.
45 günlük canım cisi epeyi yapıyorY
Aaaaa kac gunluk bebisin? Peki cisini yapiyo mu
Ha haaa alemsin yaaEki Görüntüle 1873239
Sırtında elim olmayınca uyumuyordu sıpa, ben de biraz ağır birşey buldum sırtına koyacak.
Valla bu sıpalar bizi acayip yaratıcı yapıyor. En kısa zamanda küçük termofor alacağım :))))))
45 günlük canım cisi epeyi yapıyor
Tabi ilk savaşlarda 5 6 kez yapıyorlardı maşallah iyi yapıyormuş ama seninki, ne zamana kadar sürer bilmiyorum canım, buarada ben mama takviyesi yapıyorum ondan bu kadar uzun sürüyor olabilirBenim oglum da 44 gunluk gunluk 3 kez filan yapiyo. Biz de diyozbkabiz mi oldu kakasi azaldi. Ne zamana kadar peki normal bu durum
Çok haklısın canım ben de bazen kendimi bu konuda şanslı hissediyorum iyi ki varsınız iyi ki böyle bir grubumuz var ne mutlu bize uzun yıllar gecirmek dileğiyleBiricik arkadaşlarım
Oyle acemi bir hamile ve anneyim ki bilmediğim bir suru şey oldu oluyorda ama öyle arkadaşlarım ablalarım varki burada anneme bile sormadan buraya yazmak istiyorum çünkü oyle güzel içten cevaplar alıyorum ki içimde ne korku kalıyor ne şüphe ne de merak...buradaki butun topik canlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum bir insan görmeden tanımadan birini bu kadar sevebilir mi ? Buradaki herkesi çok ama çok seviyorum ve her daim dualarıma da ekliyorum.Rabbim hepimize yavrularımızla eşimizle (kvsiz) musmutlu hayırlı ömürler nasip etsin.Hastalığı sıkıntısı gazı olan miniklerimize de şifalar versin ... evlatlarımızın ilk adımlarına ilk konuşmalarına şahit olup burada paylaşabilme duasıyla
. temmuz annesi olamayıp peşinizi bırakmayan karpuz suyunuz
Ben her banyo sonrası yapıyorum çıkması iyi mi kötü mü bilemedim canım yaKizlar sirt dikeni bie de cikti banyo sonrasi bebe yagiyla masaj yapincadefnekiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?