2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

@gvn1907 cnm bizim bebişlerin ismi aynı oldu eşim habersiz gitmiş doğu mert yazdırmış ama çok sevdim ben senin ilk oğlunun adı da doğuydu yanılmıyosam

Cnm aynı gün aynı ısıda olacak şekilde hepsini birleştirebilirsin hiç bir problem yok. Ben napıyorum hepsini ayrı ayrı biberonlra sağıyorum 3-4 tane. Örnek öğlen 12 de sağdım attım buzdolabına, sonra 3 te bidaha 6 da bidaha. Hepsi farklı biberonlarda .Hepsini soğutuyorum,dolapta soğukkn birleştir at buzluğa hiçbişey olmaz. Zaten çözerken veya içirirken kokusundan anlarsın vermeden kokla ekşi kokmuyosa tamam. Süt ziyan etmrk yok anlıcağın

Evet canım rezenede içtim, vicdanımızı rahatlatmak için gaz damlası aldık ama inan en kötü hali bile bundan iyiydi. Zaten şurda 1,5ayımız kaldı 3.aydan sonra düzeliyor, Allah başka dert vermesin

aynen dediğin gibi yapıyorum canım dolapta soğutup birleştirip buzluğa atıyorum. tek korkum 3 ay sonra onları çıkardığımda kullanamamak. inşallah bir aksilik olmaz bozulmazlar

aynen dediğin gibi yapıyorum canım dolapta soğutup birleştirip buzluğa atıyorum. tek korkum 3 ay sonra onları çıkardığımda kullanamamak. inşallah bir aksilik olmaz bozulmazlar

Dünya sağlık örgütüne göre 8 aya kadar hiçbişey olmazmış yinede 6 ayda tüketmeye çalış cnm

Bu çare bulursan bana da soyle Can'ım gördükçe üzülüyorum ne yapsam bilemedim

Canım bugün öğlen güzelce suyla silip, iyice kurulayıp Hipp'in pişik kremini sürdük. Az önce baktım kızarıklıkları azalmış, sanki krem iyi geldi gibi. Paylaşayım dedim seninle. Havalar sıcak olduğu için terliyor yavrular, o yüzden pişiyor olabilirler.

I
Ay aagol canim insallah bizde de ise yarar icine az da olsa seker koyuyo musun yoksa kendi sekeri yeterli mi?

Saol canım bende deniyorum biseyler umarım fayda eder

Benim oglum da 44 gunluk gunluk 3 kez filan yapiyo. Biz de diyozbkabiz mi oldu kakasi azaldi. Ne zamana kadar peki normal bu durum
Tabi ilk savaşlarda 5 6 kez yapıyorlardı maşallah iyi yapıyormuş ama seninki, ne zamana kadar sürer bilmiyorum canım, buarada ben mama takviyesi yapıyorum ondan bu kadar uzun sürüyor olabilir

Çok haklısın canım ben de bazen kendimi bu konuda şanslı hissediyorum iyi ki varsınız iyi ki böyle bir grubumuz var ne mutlu bize uzun yıllar gecirmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…