2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm nasıl sağıyorsun? sadece emdiği göğsümü? Ben 2 kere sağdım sanki dolmadı göğüsler o gün aç kaldı gibi hissediyorum ya. Ben bir türlü çözemedim şu işi

benim kızım 52 günlük canım. ben kızım istedikçe emziriyorum bazen bakıyorum ki aç ağlıyor bende de süt kalmamışsa o zaman 60 cc sma mama veriyorum o zaman rahatlıyor. mama için de herkes başka mamayı övüyor hepsi iyi demek ki.
rezeneyi 1 fincana 1 tatlı kaşığı demleyip ılıyınca 1 çay kaşığı kızıma veriyorum kalanı kendim içiyorum sabah akşam aynı saatte veriyorum.
canım madem bedavaya getirmemek için pirinç unu veriyorlar o zaman sen de mama al. pirinç unuyla ucuza getirmeyin çocuğun mamasını de o mamadan ver vereceğin zaman.anladın beni dimi onların lafını onlara çarp. mama öcü değil verilebilir ama anne sütü yetmediğinde ancak.
cankm büyük kızın için pek tecrübem yok ama onu da olaya dahiş etmen gerektiğini biliyorum kardeşine baksım oynasın konuşsun oyalasın. ona ablalık yapsın ki travmayı daha kolay atlatsın. parka gidin beraber. büyük kızınla da ilgilenmen lazım.
ailenle de başa çıkman gerekmiyor sadece senin evinde senin çocuklarına karşı senin sözünün geçmesi lazım. onlada bunu söylemen lazım. dik durup doğru bildiğini yapman lazım

birde hangi damlaları kullanıyorsunuz ben monovit kullanıyorum günde 3 damla sağlık ocağından verdiler başka bişiy kullanan varmı @tombik @beteray bütün arkadaşlarım lütfen paylaşın
monovit benim kıza çok gaz yaptı carlsons baby d3 drops kullanıyorum ben canım. 1 damla veriyorum her gün onun ölçüsü öyle..kızının gazı çoksa monoviti değiştirmek de fayda edebilir

Cnm nasıl sağıyorsun? sadece emdiği göğsümü? Ben 2 kere sağdım sanki dolmadı göğüsler o gün aç kaldı gibi hissediyorum ya. Ben bir türlü çözemedim şu işi
bir göğsü emip doyup uyıyunca diğer göğsü sağıyorum canım. sonra acıktığı zaman sağdığım göğsü veriyorum.
gece sağmak en mantıklıaı gece uykusu hem uzun oluyor hem de göğüsler doluyor baya. biriyle bebeği doyurup diğerini sağdım ben gece. zaten günde 1yada 2 kere sağabiliyorum ancak. bazen hiç sağamıyorum. öncelik bebeğini doyurmakta.o doyarsa sağ yoksa gerek yok bence

Aslında ilerisi için sağmak istiyorum. Yeni araştırmalara göre buzlukta artık 7-8 aya kadar saklanabilirmiş anne sütü. Olurda kesilir biter yertmez şimdi bolken sağmak istiyorum ama bir türlü zamanı falan ayarlayamadım. Bi kaç kez daha deniyim bakalım

Ben sabah ilk uyandığımda gogsum dolu oluyor, sağarsam o zaman sağıyorum. Bir de uzun sureli dışarı çıkacaksam sagip biberona koyuyorum. Ne olur ne olmaz belki bebek acikir, ortam müsait olmaz emziremem diye...

Göğüs kalkanı kullanan varmı kızlar? Ben kullandığımda baya süt doluyor içi. Orda biriken sütleri ayrı ayrı mı poşetlemek gerekiyor sizce? Yoksa bütün gün biriken sütü biberonda biriktirip gün sonunda poşetlesem olur mu?
Çünkü kalkanında bi kapasitesi var dolunca deliklerden akmaya başlıyo özellikle unutup eğilip kalktığımda hepsi dökülüyo. Ziyan etmek istemiyorum.

Birde aklınızda olsun kızlar sağdığınız sütünüz ekşimeyip kötü kokmadığı sürece verin ziyan olmasın. Ben 3 günü geçiyo diye buzdolabından çıkardığım sütü bebeğim uyanana kadar oda sıcaklığında beklettim ve 3 saati geçti verdim hiç bişey olmadı. Yeni araştırmalarda bu yöndeymiş bilginiz olsun.

Canım ben ilk baslarda kalkan kullaniyordum artik kullanmıyorum. Ben kalkana dolan sütü direkt dokuyordum valla tiksiniyordum bebeğe vermeye

Onceden gunde 8 saat anca uyuyodu 40ini geçeli daha iyi uyuyor cok sukur. Bizim gazimiz cok fazla gaz baski yaptigi icin midesinde bisey tutamiyor kusuyor hemen. Vicol diye bi damla aldik o rahatlatti biraz da tavsiye edwrim

Aaa ben dokuyodum peki sagfiginiz sutu buzluga mi atiyorsunuz kac gun icinde buzluktaki sutu kullanmam lazim

Kizlar bebegim cok gazli bende yediklerimden daha fazla gaz olmasin diye hic bisey yiyemiyorum korkuyorum bisi yerken makarna pilav oyle karnimi doyuruyorum siz herseyi yiyomusunuz internetten arastiryorum hersey gaz yapiyo diyo meyve sut urunleri yerken korkuyorum bebegim icin yemem gerek aslinda sizin yemekten sakindiginiz seyler var mi dikkat ettiginiz yada herseyi yiyomusunuz

Onceden gunde 8 saat anca uyuyodu 40ini geçeli daha iyi uyuyor cok sukur. Bizim gazimiz cok fazla gaz baski yaptigi icin midesinde bisey tutamiyor kusuyor hemen. Vicol diye bi damla aldik o rahatlatti biraz da tavsiye edwrim
Damlayi kustugu icin mi kullaniyosunuz gaz icin mi acaba

Canlar bende 2gün önce gaz damlasına başladım,
Başlamaz olaydım yavrum içtiğini kusuyor, hiç uyumuyor sürekli huzursuz, midesini bulandırdı herhalde. Eski halini arar olduk.
Bize de doktor verdi dedi günde 3 kere kullan filan ben vermiyorum açıkçası gazı olunca çocuk biraz ıkınıp sıkınıp çıkarıyor gazını çok çok zorlanırsa bir kere veriyorum o kadar. Ne kadar az ilaç o kadar iyi. Rezene filan iç bence canım.

Kizlar bebeğim 2 gundur meme emerken ciglik atiyodu kafasini geri çekiyordu. Meger agzinda pamukcuk cikmis. Kac gune geçer

Merhaba,

Bir bardak kaynamış soğumuş suya bir çay kaşığı karbonat koy, ağız beziyle her emzirmenin üstüne Göğüs uçlarını nazikçe sil. Aynısını bebeğin diline de yap.
Varsa gazlı bez bu iş için en iyisi. Tek kullanımlık.

4-5 gün içinde rahatlamazsa Dr.a sor, ilacı var, kullanırsın.

Canim hosgeldin :) ben herseyi yiyorum kurufasulye nohut bile.doktorum kesinlikle etkilemeyecegini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…