2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canlar bende 2gün önce gaz damlasına başladım,
Başlamaz olaydım yavrum içtiğini kusuyor, hiç uyumuyor sürekli huzursuz, midesini bulandırdı herhalde. Eski halini arar olduk.

Nice 40 larınız olsun inş. Benimki de çok pis kucakçı oldu :) Koynumda uyutuyorum hep. Şimdi iyi de ağırlaştıkça zor olacak. Ona bi çözüm bulmak lazım :)
Canım benim kızımda kendiliğinden uyurdu ilk zamanlar uykusuz kalamıyorlar ama büyüdükçe uyumak istemeyecek ve sen onu uyutmakta daha çok zorlanacaksın hele kucakta çok zorlanacaksın o yüzden ben kızımdaki tecrübeyle oğlumu beşiğe sallamaya alıştırdım ki uyku ilerleyen zamanlarda kabusumuz olmasın.
Sende beşik vs bir çözüm bul şimdiden alıştır bence

Bu çare bulursan bana da soyle Can'ım gördükçe üzülüyorum ne yapsam bilemedim

keseyim o zaman ama o zaman hep memede kalıyor bir kızım daha var...dediklerini deneyeceğim ama illaki ek mama almak lazım gibi görünüyor çünkü çok stresli geçiyor günlerim...uykusu nasıl uyuyormu senin bebeğin

bu gün tam 50 günlük ..hangi mamayı tavsiye edersin ne kadar emzirip ne kadar mama veriyosun...rezeneyi bebeğe mi veriyosun kaç damla nasıl yapıyosun ?herşeyi denedim sadece banyoda ve memede susuyor ...çok hareketli ama sancısı var gibi ıhhhh ıhhh diye ıkınıyor bi gün kaka yapmazsa diğer gün mutlaka yapıyor...büyük kızım 3,5 yaşında...birde bebeğin travmasını yaşıyor annemler bende değil hatta zorla gelirler yalvartırlar insanı bugün kızım gitmek istedi oraya aradım müsaitmisin diye nereye gidicen diyo çünkü asla mecbur kalmadıkça bırakmadım ben çocuğumu onlara bi yere gitmiyorum çocuk istiyor dedim zorla gitti gönülsüzler belli ses tonundan yani bütün bunlar yıpratıyor beni tabiii....ne yapayım bi yol gösterin yaaa kafayı yicem emzirip bedavaya getireceğimi mama için bu nedenle direndiğimi ima ediyorlar...aslında emsin diye mücadelem ...iğrenç insanlar benim ailem onlarla başa çıkamam

birde hangi damlaları kullanıyorsunuz ben monovit kullanıyorum günde 3 damla sağlık ocağından verdiler başka bişiy kullanan varmı @tombik beteray bütün arkadaşlarım lütfen paylaşın

Kizlar dun atesimiz fazla yukselmeden dustu cok sukur.2.ay asimixida atlatmis olduk.yazamadim birturlu dun yazan arkadaslara.fitil vermeme gerek kalmadi.asinin huzursuzluguda vardi hep.uykusunda agladi uyandi.9 bucukta uyuyan bebek 1 de anca uyudu.ama arayi kapatti sabah 10 bucuk gibi uyandi(tabi emmeye kalktik arada oyanlandi tekrar uyudu)

Bu arada kizlar benim kizim yesil kaka yapiyo 4 5 gundur.gecen gun doktorumuzada sordum.onemli birsry olmadigini soyledi.bugunde kopuklu yesil kaka yapti varmi bu durumu yasayan???

Kizlar bebeğim 2 gundur meme emerken ciglik atiyodu kafasini geri çekiyordu. Meger agzinda pamukcuk cikmis. Kac gune geçer
Canim bi kasik karbonati bi cay bardagi suya at temiznbi agiz mendiline batir sil dilini her emzirmeden once. Yoksa afta donusur cocuk ememez dedi bize hemsire sen de yap her emzirmeden once

telefondan girdigim icin sanirim beceremiyorum canim

Canim sen bebegini aciktigi an emzir once. Ne kadar durursa emsin sen cekme memeden. Sonra doymayinca mama ver 90cc filan icer herhalde bi ogunde. Bakardin ne kadar icerse o kadar yaparsin. Ben bebelac kullanmkstim fiyati da uygun. Gunde bir kaka cok az degil mi? Ya bebegin doymuyor dicem ama verdigin mama miktari cok fazla. Bence pirincunu dokunmus olabilir kabiz filan mi? Benim de yavruma bal verdi kaynanam bebegim bi gun uyumadan agladi meger midesine agir gelmis sizinki de oyle bisey olabilir cunku agir bisey..

Aslinda dogdugu gunden beri kusuyo ama damlayi verdigim zaman sanki butun midesini bosaltir sekilde kusuyo canim surekli emdigi icin hep kusuyo ama damla verdigimde daha farkli sekilde cevabin icin tesekkurler

Maşallah ona. ortalamada olsun yeter canım benim kız da öyle çok şükür

Kızlar aranızda biogaia damla kullanan var mi. Dr bize gaz için verdi ama sanki onu kullanınca iyice arttı sancıları ağlayarak yapıyor artık kakasini eskiden sadece kendini sıkarak yapardı 4 gun oldu kullanmaya başlayalı ne zaman gösterir ki etkisini

Canim benim yazacalarimin aynısını yazmışsın aynı sorun bende de var tecrübe konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…