- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Uzanarak emzirmeyi denedin mi canim? Hem sen dinlenmis olursun hem belki yattigi yerden kaldirmayinca bebegin uykusu kacmaz...
Denedim canim da öyle yapınca bogulaxak gibi oluyor korkuyorum bende ki o şekilde yatsa bile 5 dk sonra uyanıyor malesef
Bebek reflü yastığına koymayı dendin mi peki?
Onda hix durmuyor kendini sıkışmış hissediyor galiba sevmedi
Canim bu durumda sakin olup hemen yan cevir2korkmaKızlar genzine sıçrattı yavrum emerken yine
Ay bu kez Bi kızardı hafif
Eşimle çok korktuk
Elimin ayağımın feri kalmadı
Rabb im şifa versin yavrulara
Hem uyuyup hem emdiği için böyle oluyor
Bi çözüm???
Senin ilk diye olsa da bişi olmaz canım biz 3. Ye kalırsak huni lazım bizeAllah Allah aşıya gittik ama bana bişi vermediler
Kadın gebe kalma doye bütün tüyolari vermişYok be bir 15 tane falan verdi
Birde diyor ki diğer türlü korunursan kucağında bebekle gelirsin
Maşallah canım gayet iyi almış bebisinBenimki 1.230 gr almış teyzesi. Bizde aşı da öğrendik. Hemşire iyi dedi nasıl bilmyrm ama
Bende de 1 hafta sonra başladı ağrısı biraz hafifledi ama az da olsa var biraz yorulursan oluyorBelimin ağrısından duramıyorumEpiduralin yapıldığı yerden itibaren inanılmaz bir ağrım var. Arkadaşlarımdan biri demişti, epiduralden sonra baş ve bel ağrısı bir süre yaşayabilirsin diye. Ben de seviniyordum bende olmadı diye ama 20.günümüz olacak bugün ve bende iki gün önce başladı bu bel ağrısı Var mı böyle olan kızlar??
Canim B3n veriyorum aktarda kimyon itu var onub bir bardak suya bir kaşık atıp demiyorum b3bege 1 çay kaşığı verip gerisini ben jviyorun5Kızlar kimler kimyon veriyodu? Nasıl veriyosunuz bildiğimiz kimyon mu? Çok ağlıyo oğlum uykudan çığlıkla kalkıyo yardım
Bebeğin karnını ince bir tülbentle sarsan? Belki gazı ya da sancısı vardır. aklıma gelen her şeyi söylüyorum inşallah çözüm yolu bulursun canım...
Çok sağol canım ya ins . Dün bütün gün uyumadi gece 3 4 saat uyudu Sabah 5 buçuk tan beri ayaktayiz o saatten beri emiyor ama uyumuyor delirmek uzereyim:/
Maşallah canım sık sık veriyorsun bu hem suyu artırır hem de kilo yapar, ben de sık sık vereyim diyorum ama az geliyor çok az duruyor memede az gelince de bağırıyor mama veriyorumEslemak benim kuzu uyanık olduğu zamanın cogunu memede kalarak geçiriyor. Uyurken de kendi 2_3 saatte bir kalkıp emiyor istediği her an veriyorum ben ne kadar memede durmak istediğine kendi karar veriyor :) en az 20 dk en fazla 1 saat duruyor.44 günlüğüz
Mama verdin mi hic peki? Mama icince de ayni mi yoksa daha mi sakin oluyor? Eger mama icince aglamiyorsa doymuyor olabilir..
Anne olmak ne zormuş ya dilsiz bir varlığın neye ihtiyacı olduğunu anlamak zorundasın...
Dün marketten almaya gittim hipp yoktu sma aldım bakalım onu deniyelim biraz o da olmazsa hipp alayım deniyeyimHipp önerdi benim diktorum cnm onu kullaniyorum
Maşallah canım sık sık veriyorsun bu hem suyu artırır hem de kilo yapar, ben de sık sık vereyim diyorum ama az geliyor çok az duruyor memede az gelince de bağırıyor mama veriyorum
Evet mamadan dolayi da olabilir. Bazi geceler mama veriyorum. Dikkat ettim de hep memeyi istemedigi zamanlar o zamana denk geliyo.Bilmiyorum canım benim oğlum başlarda hiç almıyordu mememi doktor krem sürme asla dedi kremi bıraktım tutmaya başladı. Bende birberon veriyorum ama tutuyor memeyi bazen huysuzluk yapıyor o zaman da serçe parmağımı damağına değdiriyorum parmağımı emince çekip memeyi veriyorum hemen tutuyor kendimce geliştirdim bunu emmesi gerektiğini hatırlatıyor benceBir de bir yerde okudum eğer mama kullanıyorsan bazı mamaların şeker oranı yüksek oluyormuş anne sütü o kadar şekerli olmadığı için bebek zamanla reddedebiliyormuş memeyi o yüzden mama kullanırken şeker oranı en az olanı tercih etmek gerekiyormuş.
Doktor bana sut 2. Aydan itibaren artmaya baslar dedi inşallah azalmaz canım zaten 4. Aydan itibaren ek gıdalara geçiliyor o şekilde idare edilir benceCanım sen hiç bir zaman pes etme yinede meme ver ağzına inşallah bol bol sutun olur emer yavrun. Bende 3.aydan sonrası korkuyorum büyük oglumda da ilk 3 ay çok iyiydi yetiyordu 4.ayda birden çok az kilo almaya sütum yetmemeye başladı mamada almadı bunda da aynı şey olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?