2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Onda hix durmuyor kendini sıkışmış hissediyor galiba sevmedi

Bebeğin karnını ince bir tülbentle sarsan? Belki gazı ya da sancısı vardır. aklıma gelen her şeyi söylüyorum inşallah çözüm yolu bulursun canım...

Bende de 1 hafta sonra başladı ağrısı biraz hafifledi ama az da olsa var biraz yorulursan oluyor

Bebeğin karnını ince bir tülbentle sarsan? Belki gazı ya da sancısı vardır. aklıma gelen her şeyi söylüyorum inşallah çözüm yolu bulursun canım...

Çok sağol canım ya ins . Dün bütün gün uyumadi gece 3 4 saat uyudu Sabah 5 buçuk tan beri ayaktayiz o saatten beri emiyor ama uyumuyor delirmek uzereyim:/

Çok sağol canım ya ins . Dün bütün gün uyumadi gece 3 4 saat uyudu Sabah 5 buçuk tan beri ayaktayiz o saatten beri emiyor ama uyumuyor delirmek uzereyim:/

Mama verdin mi hic peki? Mama icince de ayni mi yoksa daha mi sakin oluyor? Eger mama icince aglamiyorsa doymuyor olabilir..

Anne olmak ne zormuş ya dilsiz bir varlığın neye ihtiyacı olduğunu anlamak zorundasın...

Eslemak benim kuzu uyanık olduğu zamanın cogunu memede kalarak geçiriyor. Uyurken de kendi 2_3 saatte bir kalkıp emiyor istediği her an veriyorum ben ne kadar memede durmak istediğine kendi karar veriyor :) en az 20 dk en fazla 1 saat duruyor.44 günlüğüz

Maşallah canım sık sık veriyorsun bu hem suyu artırır hem de kilo yapar, ben de sık sık vereyim diyorum ama az geliyor çok az duruyor memede az gelince de bağırıyor mama veriyorum

Mama verdin mi hic peki? Mama icince de ayni mi yoksa daha mi sakin oluyor? Eger mama icince aglamiyorsa doymuyor olabilir..

Anne olmak ne zormuş ya dilsiz bir varlığın neye ihtiyacı olduğunu anlamak zorundasın...

Kesinlikle pyle . Mama vermedim kilo alımı iyi olduğu için dr gerek görmedi sütumde gekiyor zaten bende vermek isyemedim

Günaydınlar
Bu gece uykusuz geçti Bi hayli
Yorgun hissediyorum
K v ve görümcem de gidiyor 10.30 gibi
Uyumak istiyorum gündüz yavrum uyurken çünkü beden uykusuz be yorgun gece kalkmak istemiyor bu kez de

Hayırlısıyla geçsin günler sağlıkla ç
Yavrumun gazı var maalesef
Ayaklarını büküp kendine çekip durur

Allah ım yardımcımız olsun

Maşallah canım sık sık veriyorsun bu hem suyu artırır hem de kilo yapar, ben de sık sık vereyim diyorum ama az geliyor çok az duruyor memede az gelince de bağırıyor mama veriyorum

Canım sen hiç bir zaman pes etme yinede meme ver ağzına inşallah bol bol sutun olur emer yavrun. Bende 3.aydan sonrası korkuyorum büyük oglumda da ilk 3 ay çok iyiydi yetiyordu 4.ayda birden çok az kilo almaya sütum yetmemeye başladı mamada almadı bunda da aynı şey olur diye korkuyorum

Evet mamadan dolayi da olabilir. Bazi geceler mama veriyorum. Dikkat ettim de hep memeyi istemedigi zamanlar o zamana denk geliyo.

Doktor bana sut 2. Aydan itibaren artmaya baslar dedi inşallah azalmaz canım zaten 4. Aydan itibaren ek gıdalara geçiliyor o şekilde idare edilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…