2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

idilduam hastaneden beni de aradilar yarın geliceklermis ne yaptılar anlatsana ne kadar kaldılar bişey ikram ettin mi ne yaptılar bişey getirdiler mi

Ayy inşallah benim oğluş da buyumustur
1 bayan geldi orta yaşlı 15 dk sürdü ikram istemedi sadce şu istedi sorular sordu tartti boyunu ölçtü başını ölçtü bişi getrmedi kendini getirdi

Önerilerin için Sağol canım dayanamadım bu sabah emzik verdim daha rahat xok şükür biraz sakinlesti

Bana 11 gunluk para yatmis canim doğumdan 1 gun önceki gune kadar olan para anlamadim valls 122 lira parada basvurmadan yatmis 300 lira olan cocuk parasini aldiniz mi?
Ben dün bankaya gittim öğlen analık ve emzirme ödeneğini almak için. E devlette bankaya gönderildi yazıyor ama banko görevlisi yatmamış dedi. Nasıl olur e devlette gönderildi yazıyor dedim, bir şeyler dedi anlamadım

2.çocuğa ne kadar veriliyor biliyor musun canım,süt parası içinde mi başvuru yapmak gerekiyor onu muhasebeci yapmıyor mu
Cnm olk cocuk 300 2.400 3.600 aile ve sosyal politikalar bakanliğini arayip bilgi almak gerekiyomus ben basvurmadan yatmis 122 lira

Bana 5 ağustosta bankaya ginderildi yaziyo cnm firsati bulup bankaya gidrmedik henuz

Cnm olk cocuk 300 2.400 3.600 aile ve sosyal politikalar bakanliğini arayip bilgi almak gerekiyomus ben basvurmadan yatmis 122 lira

Normalde de başvurmadan alınıyor diye biliyorum 2012 yılında büyük oğluma doğum yaptığımda doğum parasıyla birlikte süt parasini da almıştım.bu ilk çocuk parası için de Kaymakamlığa başvurmak gerekiyormuş

Önerilerin için Sağol canım dayanamadım bu sabah emzik verdim daha rahat xok şükür biraz sakinlesti
geçmiş olsun canım emzik kötü bişey değil. toksa ve emme duyusunu tatmin etmek istiyorda emzik çok iyi. ben emziğe karşıydım ama tok karna sürekli emmek istiyordu sürekli kusuyordu.çare olarak emziği buldum. sadece uyutmak için veriyorum çok faydasını gördüm

Hadi ya e uyar canım kıyamam ben onözellikle olmasa bile sakıncalı
valla bir kerecik gelenlere bişey demedim artık ama sık gelecek olanları uyarıyorum. özellikle kızımın kokoş anneannesi bol parfümlü geliyor evime. onu her seferinde uyarıyorum. inşallah sertleşmeme gerek kalmadan öğrenir.

Canim rica etsem resmini cekebilir misin benim icin? Bu tüplü olanlardan aliyoruz ucuzda degil. 12 saatte bitmiyor cope gidiyor tüp. Sen mi dusundun boyle? Eger oyleyse helal olsun diyorum suan benim icin buyuk buluş

Bugün ilk defa gündüz bu kadar süre uyanıgız
Memeden ayrılmak istemeyen bir Ertuğrul
Çok uykum var ama Zaman yok şu an
Bin şükür her hale

Gecen gun bebegimin cok kusmasi sikayetiyle doktora gittik. Gazdan dolayi kusuyodur dedi. Pankreoflat diye bi gaz ilaci verdi. Internetten yorumlara baktim da bu ilacin uyutma ozelligi de varmis.
Gercekten de ilaci vermeye basladigimdan beri cok fazla uyumaya basladi.
Ama kusmasi pek azalmadi.
Bu ilaci duyan var mi? Bebegime bilmeden kotuluk mu yapiyorum acaba

Sevindim canim. İnsan hasta etmeye korkuyor cok haklisin. Daha minikler cunku. Gezmelere de gidermis prenses :)

keşke herkes senin gibi olsa...
kızımın ciğerlerinde sorun var millet parfüm kazanından çıkıp geliyo evime
Bu duruma ben de sinir oluyorum. Senin bebeginin ozel drumu var. Olmasa bile bebek bu.... yuzlerinde simli simli makyajlariyla rujlariyla openler oluyor bebegi. Bisey de denmiyor ki milletin toptan psikolojisi bozuk bu aralar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…