- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
1 bayan geldi orta yaşlı 15 dk sürdü ikram istemedi sadce şu istedi sorular sordu tartti boyunu ölçtü başını ölçtü bişi getrmedi kendini getirdiidilduam hastaneden beni de aradilar yarın geliceklermis ne yaptılar anlatsana ne kadar kaldılar bişey ikram ettin mi ne yaptılar bişey getirdiler mi
Ayy inşallah benim oğluş da buyumustur
canım bir sıkıntısı var demek ki. emmek onların herşeye buldukları çare. gaz sancısı çekiyorsa emerken biraz rahatlıyodur mesela. bide bazen çok yorgun oluyorlar. uyuyamadıkça da hırçınlaşıp memeye saldırıyorlar. çok sıcak olabilir soğuk olabilir pişik olmuş olabilir isilik olmuş olabilir. güzel bir banyo yaptırıp bebeyağıyla biraz masaj yapıp sallayarak emzirip uyutmayı dene. bir de şşşşş de sallarken.bide sallamayı hep aynı gızda yap. çok iyi geliyor
Ben dün bankaya gittim öğlen analık ve emzirme ödeneğini almak için. E devlette bankaya gönderildi yazıyor ama banko görevlisi yatmamış dedi. Nasıl olur e devlette gönderildi yazıyor dedim, bir şeyler dedi anlamadımBana 11 gunluk para yatmis canim doğumdan 1 gun önceki gune kadar olan para anlamadim valls 122 lira parada basvurmadan yatmis 300 lira olan cocuk parasini aldiniz mi?
Cnm olk cocuk 300 2.400 3.600 aile ve sosyal politikalar bakanliğini arayip bilgi almak gerekiyomus ben basvurmadan yatmis 122 lira2.çocuğa ne kadar veriliyor biliyor musun canım,süt parası içinde mi başvuru yapmak gerekiyor onu muhasebeci yapmıyor mu
Aynen aynen inşallah yaKızlar biz hiç gaz damlası kullanmadık bu zamandan sonrada inşallah kullanmayız
Bana 5 ağustosta bankaya ginderildi yaziyo cnm firsati bulup bankaya gidrmedik henuzBen dün bankaya gittim öğlen analık ve emzirme ödeneğini almak için. E devlette bankaya gönderildi yazıyor ama banko görevlisi yatmamış dedi. Nasıl olur e devlette gönderildi yazıyor dedim, bir şeyler dedi anlamadım
Cnm olk cocuk 300 2.400 3.600 aile ve sosyal politikalar bakanliğini arayip bilgi almak gerekiyomus ben basvurmadan yatmis 122 lira
1 bayan geldi orta yaşlı 15 dk sürdü ikram istemedi sadce şu istedi sorular sordu tartti boyunu ölçtü başını ölçtü bişi getrmedi kendini getirdi
Aynen aynen inşallah ya
Hadi ya e uyar canım kıyamam ben ona hasta olmasa bile sakıncalıkeşke herkes senin gibi olsa...
kızımın ciğerlerinde sorun var millet parfüm kazanından çıkıp geliyo evime
Tamam canım benim çok teşekkür ederimgündüz 2 gece 3 saatte bir uyandır emzir canım. 20 günü falan geçince zaten kendi uyanmaya başlar. bir de emzirirken dakika tut. eğer 5-10 dk emip uyursa uyandır biraz daha emsin. ilk zamanlar uyku çok ağır basıyor aç kalıyorlar
ben de bakayım canım. peki o 300 lira nedir 122 lira nedir?E devletten bakip ogrendim sgk odemeler bolumunden ziraat bankasindan cekebilirmisiz bu ilk cocuğa 300 muhabbetini bilrn alan yok mu yaaa
geçmiş olsun canım emzik kötü bişey değil. toksa ve emme duyusunu tatmin etmek istiyorda emzik çok iyi. ben emziğe karşıydım ama tok karna sürekli emmek istiyordu sürekli kusuyordu.çare olarak emziği buldum. sadece uyutmak için veriyorum çok faydasını gördümÖnerilerin için Sağol canım dayanamadım bu sabah emzik verdim daha rahat xok şükür biraz sakinlesti
valla bir kerecik gelenlere bişey demedim artık ama sık gelecek olanları uyarıyorum. özellikle kızımın kokoş anneannesi bol parfümlü geliyor evime. onu her seferinde uyarıyorum. inşallah sertleşmeme gerek kalmadan öğrenir.Hadi ya e uyar canım kıyamam ben onözellikle olmasa bile sakıncalı
Canim rica etsem resmini cekebilir misin benim icin? Bu tüplü olanlardan aliyoruz ucuzda degil. 12 saatte bitmiyor cope gidiyor tüp. Sen mi dusundun boyle? Eger oyleyse helal olsun diyorum suan benim icin buyuk buluşEvet canım şırıngayı iğnesiyle batırdım serumun içine. içinden çekiyorum iğnesini içinde bırakarak sırıngayı çıkarıyorum ve bebişin burnuna damlatıyorum. bir serum 3-5 lira bişey ve çok uzun süre gidiyor. sadece içine geri dökme çektiğini ki steril kalsın içine bişey girmesin serumun
bu arada hoşgeldin aramıza:)
seni biliyorum ben. profilinde yaşlı bi teyze vardı örgü örüyordu tv karşısında. krikatür gibi bişeydi.fotoyu değiştirmişsindimi?
Sevindim canim. İnsan hasta etmeye korkuyor cok haklisin. Daha minikler cunku. Gezmelere de gidermis prenses :)teşekkür ederim canım dün kızımı gözlem altında tuttum resmen. devamı gelmedi. o iki öksürük de zaten öhöh gibi bişeydi. sonrasında kusma da normale döndü. boşuna evham yapmışım:) sonrası gelmeyince baya rahatladım. hatta akşam arkadaşlara çaya bile gittik
Bu duruma ben de sinir oluyorum. Senin bebeginin ozel drumu var. Olmasa bile bebek bu.... yuzlerinde simli simli makyajlariyla rujlariyla openler oluyor bebegi. Bisey de denmiyor ki milletin toptan psikolojisi bozuk bu aralar :)keşke herkes senin gibi olsa...
kızımın ciğerlerinde sorun var millet parfüm kazanından çıkıp geliyo evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?