2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen öyle bende senin gibi düşünüyorum dalınca emzigi atıyor zaten kendi kendine . Eskiden tokken bile sürekli aranip meme bulamayınca ağlıyor hix uyanık sakin kalamiyordu şimdi uyanık duruyor ağlamadan çok şükür valla büyük rahatlikmis

Oy oy oy yesin o tombiği teyzesii Maşallah size maşallah..
Tosununda iyi teyzesi bizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz...Yarın doktora gidicez bakalım benim minik kam gram almış dun gecede göbeğimiz düştü çok şükür Aslında Allah razı olsun hiç iş yaptırmıyor yemeğimizi hazırlıyor çamaşırımı asıyor bütün işleri yapıyor ama hangi misafir gelse özellikle benim ailemden kaynana gelin muhabbeti ayrı olmak en iyisi bizim için onlarda ayırılır inşallah kendi evlerine giderler falan diyor mahcup oluyorum bide kaçtım ya demezmi bilerek geldi diye hemde annemin yanında oyle utandım ki anlatamam

Ayyy kız hızımı alamayıp ne uzun yazmışım içimi döktüm azcık kusura bakma olur mu bu arada kızkardeşin ne yaptı istediği yere gidebiliyor mu tercih sonuçları açıklandı bugün

Bebege ishal diyebilmek icin kakasini bezden tasicak kadar yapmasi gerekiyomus. Sizinki taşıyor mu? Anne sütü yarayan çocuklar genelde civik yaparmis kakasini. Eskiler oyle derler:)
Canım benim bebeğim ilk defa bezini taşıracak çok yaptı, hemde çok fazla taşırmıştı. Bir bebek neden ishal olur ki acaba? Üşütmüşmü?

Senam72015 canım ilk aşı (hepatit) ateş yapmıyormuş, bebeğinin ateşi çok varmı?
Aaaa gerçekten mi çok değil de var cnm ya
Ayyy kız hızımı alamayıp ne uzun yazmışım içimi döktüm azcık kusura bakma olur mu bu arada kızkardeşin ne yaptı istediği yere gidebiliyor mu tercih sonuçları açıklandı bugün
Ay ne kusuru cnm ya. Haklısın tabi insan yanlarında zorla kalıyomuş gibi hisseder.ama emin ol gitmenizi istemesi daha iyi ablamın kaynanası 5-6 yıl duygu sömürüsü yaptı yaşlıyım iş yapamam dedi.yok o daha cahil herkesin aklına gider falan die ayrılmaısna izin vermedi.eniştem istanbulda ablam köyde kaldı biliyomusun.istemeis daha iyi en azından ev olsa hemen çıkarsınız razı olur.erkek kardeşimdi tercih yaptığım konya hukuk kazandı cnm

Canım benim bebeğim ilk defa bezini taşıracak çok yaptı, hemde çok fazla taşırmıştı. Bir bebek neden ishal olur ki acaba? Üşütmüşmü?
Benim ki hep taşırıyo ama çok cvık değil ben ishal olduğunu düşünmyrm. Benim mi 4-5 günde bir yaptığı için çok yaptığını düşünyrm

Bi ben mi kaldım emzige alistiramayan:'(

Benim ki hep taşırıyo ama çok cvık değil ben ishal olduğunu düşünmyrm. Benim mi 4-5 günde bir yaptığı için çok yaptığını düşünyrm

Canım bebeğin 4-5 günde 1 mi yapıyor kakasini benimki günde 4 sefer yapıyor neredeyse :)

Cnm şu anlattığını bi daha anlatırmısın. Bizde aldık serum fizyolojik. Dediğiniz gibi 24 saatte işi bitiyor

Kızlaaar hepiniz lohusayız taze anneyiz :Anne: Ne olur benim için de dua edin Rabbim bana bir ev nasip etsin gideyim kv yanından kocam ve yavrumla birlikte bir yuva kurayım ...Çok yoruldum çok
Cok mu zorlaniyorsun canim Allahim sana en kisa zamanda sana ait bir yuva nasip etsin insallah

Maşallah nede güzel yer kazanmış Rabbim hayırlı eylesin :) istememesi iyide elimden korktuğu için ona hiç belli etmiyor o varken herşey normal bende her dakika annesinin laflarını taşımak istemiyorum oyle arada kaldım işte

Canım bebeğin 4-5 günde 1 mi yapıyor kakasini benimki günde 4 sefer yapıyor neredeyse :)
Ve ilginç bi.şekilde ikimizde de sütümüz yarıyo. Kilo alınları aynı nerdeyse.ilk zamanlar günde iki kere falan dı sonra 4-5 gün oldu. Dün yaptı mesela en erken yaptığı buydu 2 gün sonra yaptı.ama kabız da değil.normal kakası

Bu kv ler hep böyle.eşimin yanında o kadar farklı ki anlatamam yani.ama bişeyleri de söyle bence yok sa bu zmana kadar iyidi de şimdi ne oldu diyolar. En azından üzüldüğün şeyleri söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…