- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
geçmiş olsun canım emzik kötü bişey değil. toksa ve emme duyusunu tatmin etmek istiyorda emzik çok iyi. ben emziğe karşıydım ama tok karna sürekli emmek istiyordu sürekli kusuyordu.çare olarak emziği buldum. sadece uyutmak için veriyorum çok faydasını gördüm
Oy oy oy yesin o tombiği teyzesiiIyiz teyzesi. Kaka yapmayı öğrenmiş kızım çok şükür.kendisi yapıyo artık.1 aylık aşımızı olmuştuk ondan sanırım ateşim var azıcık.ama herşey yolunda çok şükür,.4.450 oldu kızım sütüm yarıyomuş hemşire öyle dedi. Mutluyuz yani. Biraz uykusuz kalsakta iyiz.benim tosunum nasıl asıl sen onu söyle. Büyüyo mu.rahat mı.sen iyimisin. Kv sorun mu çıkarıyo
Ayyy kız hızımı alamayıp ne uzun yazmışım içimi döktüm azcık kusura bakma olur muIyiz teyzesi. Kaka yapmayı öğrenmiş kızım çok şükür.kendisi yapıyo artık.1 aylık aşımızı olmuştuk ondan sanırım ateşim var azıcık.ama herşey yolunda çok şükür,.4.450 oldu kızım sütüm yarıyomuş hemşire öyle dedi. Mutluyuz yani. Biraz uykusuz kalsakta iyiz.benim tosunum nasıl asıl sen onu söyle. Büyüyo mu.rahat mı.sen iyimisin. Kv sorun mu çıkarıyo
Aynen benimkinde de 5 ağustosta bankaya gönderildi yazıyor ama dün alamadım bugün de gidemeyeceğimBana 5 ağustosta bankaya ginderildi yaziyo cnm firsati bulup bankaya gidrmedik henuz
Canım benim bebeğim ilk defa bezini taşıracak çok yaptı, hemde çok fazla taşırmıştı. Bir bebek neden ishal olur ki acaba? Üşütmüşmü?Bebege ishal diyebilmek icin kakasini bezden tasicak kadar yapmasi gerekiyomus. Sizinki taşıyor mu? Anne sütü yarayan çocuklar genelde civik yaparmis kakasini. Eskiler oyle derler:)
Aaaa gerçekten mi çok değil de var cnm yaSenam72015 canım ilk aşı (hepatit) ateş yapmıyormuş, bebeğinin ateşi çok varmı?
Ay ne kusuru cnm ya. Haklısın tabi insan yanlarında zorla kalıyomuş gibi hisseder.ama emin ol gitmenizi istemesi daha iyi ablamın kaynanası 5-6 yıl duygu sömürüsü yaptı yaşlıyım iş yapamam dedi.yok o daha cahil herkesin aklına gider falan die ayrılmaısna izin vermedi.eniştem istanbulda ablam köyde kaldı biliyomusun.istemeis daha iyi en azından ev olsa hemen çıkarsınız razı olur.erkek kardeşimdi tercih yaptığım konya hukuk kazandı cnmAyyy kız hızımı alamayıp ne uzun yazmışım içimi döktüm azcık kusura bakma olur mubu arada kızkardeşin ne yaptı istediği yere gidebiliyor mu tercih sonuçları açıklandı bugün
Benim ki hep taşırıyo ama çok cvık değil ben ishal olduğunu düşünmyrm. Benim mi 4-5 günde bir yaptığı için çok yaptığını düşünyrmCanım benim bebeğim ilk defa bezini taşıracak çok yaptı, hemde çok fazla taşırmıştı. Bir bebek neden ishal olur ki acaba? Üşütmüşmü?
Önce ömer beye gittik o vardı sonra Ferdağ beye gittik o daha ilgiliydi sanki canımasososos canım sen bebeğini hangi çocuk doktoruna götürüyorsun
Bi ben mi kaldım emzige alistiramayan:'(Aynen öyle bende senin gibi düşünüyorum dalınca emzigi atıyor zaten kendi kendine . Eskiden tokken bile sürekli aranip meme bulamayınca ağlıyor hix uyanık sakin kalamiyordu şimdi uyanık duruyor ağlamadan çok şükür valla büyük rahatlikmis
Benim ki hep taşırıyo ama çok cvık değil ben ishal olduğunu düşünmyrm. Benim mi 4-5 günde bir yaptığı için çok yaptığını düşünyrm
Evet canım şırıngayı iğnesiyle batırdım serumun içine. içinden çekiyorum iğnesini içinde bırakarak sırıngayı çıkarıyorum ve bebişin burnuna damlatıyorum. bir serum 3-5 lira bişey ve çok uzun süre gidiyor. sadece içine geri dökme çektiğini ki steril kalsın içine bişey girmesin serumun
bu arada hoşgeldin aramıza:)
seni biliyorum ben. profilinde yaşlı bi teyze vardı örgü örüyordu tv karşısında. krikatür gibi bişeydi.fotoyu değiştirmişsindimi?
bende ferda bey é gidelim diye düşünüyorum pekş şlk kontrole kaç günlükken gittin canımÖnce ömer beye gittik o vardı sonra Ferdağ beye gittik o daha ilgiliydi sanki canım
Cok mu zorlaniyorsun canimKızlaaar hepiniz lohusayız taze anneyiz :Anne: Ne olur benim için de dua edin Rabbim bana bir ev nasip etsin gideyim kv yanından kocam ve yavrumla birlikte bir yuva kurayım ...Çok yoruldum çok
Maşallah nede güzel yer kazanmış Rabbim hayırlı eylesin :) istememesi iyide elimden korktuğu için ona hiç belli etmiyor o varken herşey normalAaaa gerçekten mi çok değil de var cnm ya
Ay ne kusuru cnm ya. Haklısın tabi insan yanlarında zorla kalıyomuş gibi hisseder.ama emin ol gitmenizi istemesi daha iyi ablamın kaynanası 5-6 yıl duygu sömürüsü yaptı yaşlıyım iş yapamam dedi.yok o daha cahil herkesin aklına gider falan die ayrılmaısna izin vermedi.eniştem istanbulda ablam köyde kaldı biliyomusun.istemeis daha iyi en azından ev olsa hemen çıkarsınız razı olur.erkek kardeşimdi tercih yaptığım konya hukuk kazandı cnm
Ve ilginç bi.şekilde ikimizde de sütümüz yarıyo. Kilo alınları aynı nerdeyse.ilk zamanlar günde iki kere falan dı sonra 4-5 gün oldu. Dün yaptı mesela en erken yaptığı buydu 2 gün sonra yaptı.ama kabız da değil.normal kakasıCanım bebeğin 4-5 günde 1 mi yapıyor kakasini benimki günde 4 sefer yapıyor neredeyse :)
Bu kv ler hep böyle.eşimin yanında o kadar farklı ki anlatamam yani.ama bişeyleri de söyle bence yok sa bu zmana kadar iyidi de şimdi ne oldu diyolar. En azından üzüldüğün şeyleri söyleMaşallah nede güzel yer kazanmış Rabbim hayırlı eylesin :) istememesi iyide elimden korktuğu için ona hiç belli etmiyor o varken herşey normalbende her dakika annesinin laflarını taşımak istemiyorum oyle arada kaldım işte
Bi de ben cnm türlü almıyo fırlatıp atıyo malesef.ben çok istiyodum almasını.uyutmak için doysa bile emzirmek zorundaym. En azından doyunca onu verirdimBi ben mi kaldım emzige alistiramayan:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?