2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim bu yolda her seyi deneyeceksin hic bisey fayda etmiyorsa gececek insallah. kisa bi sure bunu boyle yasayacagim ve bitecek diye düsün.

Canim rica etsem resmini cekebilir misin benim icin? Bu tüplü olanlardan aliyoruz ucuzda degil. 12 saatte bitmiyor cope gidiyor tüp. Sen mi dusundun boyle? Eger oyleyse helal olsun diyorum suan benim icin buyuk buluş
canım olay bu. başasağı tutup şırıngaya alıyorum biraz. sonra iğne içerde kalacak şekişde şırıngayı çıkarıyorum. bebeğin burnuna damlatıyorum şırıngayla. tek önemli nokta sadece içinden çekeceksin içine geri bastırmayacaksın ki steril kalsın. bu serum fizyolojik bildiğin damara takılan boş serum. içeriğini de kontrol ettim (kimyacıyım biliyosun) o burun damlalarıyla birebir aynı. bu serumun cam şişe olanlarınsan bulursan ondan al kullanımı daha rahat. eşim ondan bulamamış bu da iş görüyor.
daha önce bu fikri eşim grip olduğunda kullanmıştım geçen sene falandı. cam olanı vardı yine şırıngayla burnundan sıkıyordu. ağır bi gripti bu sayede gribi çok rahat atlattı.

Eklentiler

• 20160810_134139.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 20160810_134154.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 70
Bu duruma ben de sinir oluyorum. Senin bebeginin ozel drumu var. Olmasa bile bebek bu.... yuzlerinde simli simli makyajlariyla rujlariyla openler oluyor bebegi. Bisey de denmiyor ki milletin toptan psikolojisi bozuk bu aralar :)
ay o sim yok mu o sim neffret ediyorum yaaa çocuğumun kukusunda bile sim gördüm mevlütten sonra ayy o simi bulana da sürene de.... banlanmadan susayım anladın sen onu

Aynen ya ben kğmsenin bebeğini öğmem hatta çok minikse üzerimde parfüm vs olursa asla kucaklamam bile günay yazık daha su gibi canı onların
Ben dışarıda falan bebeklere hiç bakmam yani dikkatimi çekmez ne hamile ne bebek ama ben karnım belli olduğundan bu yana insanların bakislarindan çok rahatsız oldum şimdi de bebegimle çıkıyoruz millet arabanın içine girecek ne var anlamıyorum el kadar yavru uzaydan gelmedi ya bu hepimiz bebek tık yani dünyanın ilk bebek insanı değil ya bir de regl olan yabancı kadın gusulsuz erkek bakmaması lazım bebeğe sokaktaki insanın ne olduğu belli mi sen bol bol oku yavruna diyeceğim ama lohusa yiz eşine annene okut bol bol ; )

Cook tesekkur ederim canim. Kac gundur cope atarken icim sizliyordu boyle konularda tasarruflu olmak lazim. Zira nelere para vermek durumunda kalicaz daha. Allah iyi seylere harcatsın. Bir dahaki sefere kesin bundan aldiriyorum

ay o sim yok mu o sim neffret ediyorum yaaa çocuğumun kukusunda bile sim gördüm mevlütten sonra ayy o simi bulana da sürene de.... banlanmadan susayım anladın sen onu
Al benden de o kadar. Ben de makyaj yapmayi parfum sıkmayi severim ama cihan dogdugundan beri bi cogundan uzağim. Esim parfumun bozuldu artik kullanmiyorsun diyor. Hic bisey bebegimden onemli degil. Roll on bile kullanmiyorum karbonat suruyorum

canım o an online olanları ve nadir girenleri etiketledim. sonradan girenler için de eski topiğe sık sık bu topiğin linkini yazıyorum. kimseyi unutmadım yaa üzmeyin beni
Aşk olsun sadece sana demedim ki artık burda herkes birbirini tanıdı.sen llinki devamlı attın gördüm de biri beni etiketlesin die bekledim.mutlu olcktım sonra dedim amaaan millet gaz kaka derdin de ben neyin derdindeym. Geldim topiğe.şaka yapyrm tabi ki cnm davet mi beklycz senden

Peki 15 dakika yeterli uyandırayım mı yine kusura bakmayın çok soruyorum ama ben hep bebeğim açmış doyuramıyormuşum gibi geliyor

E devletten bakip ogrendim sgk odemeler bolumunden ziraat bankasindan cekebilirmisiz bu ilk cocuğa 300 muhabbetini bilrn alan yok mu yaaa
Beeeen. Aile sosyal politikalar bakanlığını aradım. Bana bi yerin adresini verdiler eşimin benim ve kızımın Nüfus cüzdanını götürdüm bi form doldurdum. 1.5 ay sonra herhangi bi.postaneden Nüfus cüzdanımı gösteriş 300 lira alcm

@senam75015 Kuzuumnn napıyorsun prensesim nasıl
Iyiz teyzesi. Kaka yapmayı öğrenmiş kızım çok şükür.kendisi yapıyo artık.1 aylık aşımızı olmuştuk ondan sanırım ateşim var azıcık.ama herşey yolunda çok şükür,.4.450 oldu kızım sütüm yarıyomuş hemşire öyle dedi. Mutluyuz yani. Biraz uykusuz kalsakta iyiz.benim tosunum nasıl asıl sen onu söyle. Büyüyo mu.rahat mı.sen iyimisin. Kv sorun mu çıkarıyo

Kızlar sağlık ocağından aradılar troid sonuçları sınırda çıktı dedi bir daha gelip topuk kanı vermeniz gerekiyor dediler bir yandan da endiselenmeyin dedi elimde değil ama bir fikri olan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…