2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım gece 5 dakika bile olsa tut memede süt üretimin artsın, bana çok zor geliyordu gece kalkmak mama veriyordum sonra doktorum sütüm az olmasının bir nedenini de gece memeye tutmamaya bağladı çünkü gece çalışan hormonlar süt üretimi tetikliyormuş...

Arkadaşlar merhaba, bebeğe verilmek için rezene - kimyon tarifini tekrar paylaşabilir misiniz? Bebeğim durmadan ağlıyor gazdan dolayı artık ben de dayanamıyorum

Arkadaşlar merhaba, bebeğe verilmek için rezene - kimyon tarifini tekrar paylaşabilir misiniz? Bebeğim durmadan ağlıyor gazdan dolayı artık ben de dayanamıyorum
Bildiğim kadarıyla 1 çay bardağı su kaynatılır 1er çay kaşığı rezene ve kimyon demleniyor 1 cay kaşığı bebeğe kalanı sen iç canim

Tesekkurler canim bende aradim simdi aile ve sosyal politikalar il mud.adresini verdiler oradan basvuru yapacağim

İşitme kontrolü için cagirdiklarinda gelmişken doktora da gozukelim dedik birde 16. Gün Gobegini göstermeye gittik canım
anladım canım bizde dün gittik işitme testine kulağına su kaçmış doğumda görümcem de dedi ben farkettim geldiğinde kulağı ıslaktı dedi cuma tekrar gitcez test işin 1 haftalık olmuş olacak Bizde o gün görünelim

Geçmiş olsun canım ne yapılacak peki şu kaçtığı için

Peki 15 dakika yeterli uyandırayım mı yine kusura bakmayın çok soruyorum ama ben hep bebeğim açmış doyuramıyormuşum gibi geliyor
canım keşke yanına gelsem de görsem durumu. göğsün çok doluysa 15 dk yeter. zaten boşaldığını hissedersin. bide bebeğine bak aktif şekilde emiyorsa kulakları oynuyor vakumlu çekiyor zaten ama doymuşsa emer gibi yapıyor ama emzik emer gibi hafif emiyor. 15 dk emerse 5 dk daha emmesi için uyandırmaya çalış biraz. uyanmazsa çok ısrar etme. ben içgüdüsel yaptım valla çok da bilmiyorum şuan neye göre karar verdiğimi.

Kızlaaar hepiniz lohusayız taze anneyiz :Anne: Ne olur benim için de dua edin Rabbim bana bir ev nasip etsin gideyim kv yanından kocam ve yavrumla birlikte bir yuva kurayım ...Çok yoruldum çok
tam da ezan okunurken gördüm. allahım hayırlısıyla sana güzel bir ev nasip etsin mutlu mutlu oturun inşallah ailenle ♥

Ya tutayım o zaman sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…