2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bazı anne sutleri yapıyormuş canım ya,önemli olan huzursuz olmamaları.ilk günler her bez açtığımız da yapmış oluyordu neredeyse

Takiliyorum canim ya alinganligim tuttu biran.hayir yani lohusalikta bitti ama bu arada ben burun aspiratorunun ucunu hep atiyodum ya hic yikamak aklima gelmemisti benim

aman diyim, valla para yetişmez onlara :)) ben de sıcak sabunlu suyla yıkıyorum hep :)

bir de kim yazmıştı hatırlamıyorum ama serum fizyolojiği sıktıktan sonra bebeğin kafasını bir tarafa çevirmek gerekiyor galiba. anlamadım ben o kısmı :) ben hep dümdüz yaptım :))

beni aydınlatırmısınız :))

sma deneyebilirsin, genelde hipp te iyi :) ya da bebelac ac almiron, özellikle gazlı bebekler için üretilmiştir.

Anladm canım benim çok sağol çok teşekkür ederim:)

Bu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?

dondurma yiyorum ama soğuk su içmeden de duramıyorum bu sıcakta. bence şehir efsanesi :))

Kizlar emzige alistirdikdan sonra memeyi reddeden bebisler oldu mu? Sirf o yuzden emzik vermek istemiyorjm ama versem ikimizde rahat edicez gibi

Bazı anne sutleri yapıyormuş canım ya,önemli olan huzursuz olmamaları.ilk günler her bez açtığımız da yapmış oluyordu neredeyse
Evet kaynanam da sütün çok yağlıysa geç kaka yapar dedi.tabi bebekle de alakalı olabilir. Becwremiyo daha kaka falan :)) işte böyle böyle büyüyolar kakayydı gazdı derken

Canım yaa uzun zamandır yazacaktım bu konuda arada kaynadı hep, 2.çocuğum benim, hep uzun süre 20dk emzirenlere şaşırıyorum benimkiler en fazla 10dk emiyor daha sonrasında ısrar edersem çıkarıyor. Bence her bebek farklı, 1 ayı doldurdu 1.150gr almış, doymuyor olsaydı kilo almazdı

Bi de ben cnm türlü almıyo fırlatıp atıyo malesef.ben çok istiyodum almasını.uyutmak için doysa bile emzirmek zorundaym. En azından doyunca onu verirdim
Aynen canım aralıksız mememde emerek uyuyo sürekli ben de kundak yapıp ana dizine koydum bugün bi de youtube ta bi müzik var onu açtım ona alıştırmaya çalışıyorum emmeye alışmazsa müziğe alışsin bari :/ yani inşAllah

122 lira yatmış canım sağolasın. peki o 300 lira için eşim kaymakamlığa başvurdu. yatıp yatmadığını nerden görcez?
Cnm kaymakamlik degil sisyal hizmetler mud. Ya da aile bakanliği il müd.144 u ara ve sana yakin olan yerin adresini al

Belli tarihleri var zaten ayin 9-13 arası çekebiliyorsunuz, çekmezseniz de pasife düşüyor sonra uğraşırsınız. Ben de bugün çektim, hem 122 tl yi hem de 2400 lira yatmis
Aa belli tarihlerde cekmek gerekse ben yarin gidim bankaya tesekkurler

aynen, bende de dün başladı ve hiç geçmiyor. daha önce oldu mu hatırlamıyorum ama sanırım emzirirken aldığım garip pozisyonlardan ağrıyor belim :))

ben spinal anestezi oldum, 29 gün oldu. olsa daha önce olurdu diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…