- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Eşim başvurmuş bir yerlere bana bir kağıt verdi ayın 25inde postaneden çekecekmişim annenin adına yatıyormuş para300 TL için iki hafta once esim başvuru yaptı benim kimliğimle Eylül de yatar demiş memur.
Ve ilginç bi.şekilde ikimizde de sütümüz yarıyo. Kilo alınları aynı nerdeyse.ilk zamanlar günde iki kere falan dı sonra 4-5 gün oldu. Dün yaptı mesela en erken yaptığı buydu 2 gün sonra yaptı.ama kabız da değil.normal kakası
Takiliyorum canim ya alinganligim tuttu biran.hayir yani lohusalikta bitti amabu arada ben burun aspiratorunun ucunu hep atiyodum ya hic yikamak aklima gelmemisti benim
Ayyy bu soru duygularıma tercüman olmuş resmen ben de seninle aynı durumdayım kafam çok karışık mama olarak bebelac kullanıyorum ama bebeğim gazdan çok kötü durumda ve bugün sağlığa gittiğimiz de bir haftada hiç kilo almamış olduğunu öğrendim çok üzüldüm gaz yapmayan kilo almasını sağlayan bi mama var mı ki acaba
Anladm canım benim çok sağol çok teşekkür ederim:)canım keşke yanına gelsem de görsem durumu. göğsün çok doluysa 15 dk yeter. zaten boşaldığını hissedersin. bide bebeğine bak aktif şekilde emiyorsa kulakları oynuyor vakumlu çekiyor zaten ama doymuşsa emer gibi yapıyor ama emzik emer gibi hafif emiyor. 15 dk emerse 5 dk daha emmesi için uyandırmaya çalış biraz. uyanmazsa çok ısrar etme. ben içgüdüsel yaptım valla çok da bilmiyorum şuan neye göre karar verdiğimi.
Bu arada arkadaslar dondurma yiyen var mi? Dogum yaptigimdan beri soguk su bile icmiyorum.normaldede aramam pek zaten.ama dondurma konusunda yardimci oluverin.benden bebegime gevip usutur mu? sehir efsanesi mi yoksa gercek mi?
Oy canm benim Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızı:) Allah razı olsuntam da ezan okunurken gördüm. allahım hayırlısıyla sana güzel bir ev nasip etsin mutlu mutlu oturun inşallah ailenle ♥
Evet kaynanam da sütün çok yağlıysa geç kaka yapar dedi.tabi bebekle de alakalı olabilir. Becwremiyo daha kaka falan :)) işte böyle böyle büyüyolar kakayydı gazdı derkenBazı anne sutleri yapıyormuş canım ya,önemli olan huzursuz olmamaları.ilk günler her bez açtığımız da yapmış oluyordu neredeyse
Bırakmaz kız.öyle olsa kimse vermez. Hatta damaklarla yapısını güçlendiriyo daha iyi.emiyo diyolarKizlar emzige alistirdikdan sonra memeyi reddeden bebisler oldu mu? Sirf o yuzden emzik vermek istemiyorjm ama versem ikimizde rahat edicez gibi
Canım yaa uzun zamandır yazacaktım bu konuda arada kaynadı hep, 2.çocuğum benim, hep uzun süre 20dk emzirenlere şaşırıyorum benimkiler en fazla 10dk emiyor daha sonrasında ısrar edersem çıkarıyor. Bence her bebek farklı, 1 ayı doldurdu 1.150gr almış, doymuyor olsaydı kilo almazdıcanım keşke yanına gelsem de görsem durumu. göğsün çok doluysa 15 dk yeter. zaten boşaldığını hissedersin. bide bebeğine bak aktif şekilde emiyorsa kulakları oynuyor vakumlu çekiyor zaten ama doymuşsa emer gibi yapıyor ama emzik emer gibi hafif emiyor. 15 dk emerse 5 dk daha emmesi için uyandırmaya çalış biraz. uyanmazsa çok ısrar etme. ben içgüdüsel yaptım valla çok da bilmiyorum şuan neye göre karar verdiğimi.
Aynen canım aralıksız mememde emerek uyuyo sürekli ben de kundak yapıp ana dizine koydum bugün bi de youtube ta bi müzik var onu açtım ona alıştırmaya çalışıyorum emmeye alışmazsa müziğe alışsin bari :/ yani inşAllahBi de ben cnm türlü almıyo fırlatıp atıyo malesef.ben çok istiyodum almasını.uyutmak için doysa bile emzirmek zorundaym. En azından doyunca onu verirdim
Cnm kaymakamlik degil sisyal hizmetler mud. Ya da aile bakanliği il müd.144 u ara ve sana yakin olan yerin adresini al122 lira yatmış canım sağolasın. peki o 300 lira için eşim kaymakamlığa başvurdu. yatıp yatmadığını nerden görcez?
Senin ilk diye olsa da bişi olmaz canım biz 3. Ye kalırsak huni lazım bize
300 veriyolar da canjm 122 olan parayi vermiyolarmis memurlara senin dediğin 300 lira mi?canım benim eşim memur, süt parası göndeirlmiş ziraate e devlette yazıyor ama henüz gidip almadım
Aa belli tarihlerde cekmek gerekse ben yarin gidim bankaya tesekkurlerBelli tarihleri var zaten ayin 9-13 arası çekebiliyorsunuz, çekmezseniz de pasife düşüyor sonra uğraşırsınız. Ben de bugün çektim, hem 122 tl yi hem de 2400 lira yatmis
Belli tarihleri var zaten ayin 9-13 arası çekebiliyorsunuz, çekmezseniz de pasife düşüyor sonra uğraşırsınız. Ben de bugün çektim, hem 122 tl yi hem de 2400 lira yatmis
Belimin ağrısından duramıyorumEpiduralin yapıldığı yerden itibaren inanılmaz bir ağrım var. Arkadaşlarımdan biri demişti, epiduralden sonra baş ve bel ağrısı bir süre yaşayabilirsin diye. Ben de seviniyordum bende olmadı diye ama 20.günümüz olacak bugün ve bende iki gün önce başladı bu bel ağrısı Var mı böyle olan kızlar??
nen baba gitse vermiyolarmis anne alabiliyomus pttdenEşim başvurmuş bir yerlere bana bir kağıt verdi ayın 25inde postaneden çekecekmişim annenin adına yatıyormuş para
maşallah kız üç çocukla nasıl vaktin oluyo ya maşallah tütütü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?