- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Canım 122 nereden alınıyor bilmiyorum bize o para size yatmak dendi memur olduğumuzdanmis... ama 300 için eşim kendi işyerine başvuruda bulundu o benim adima postaneye yatacakmis sanırım öyle okudum internetten de diğer sana yatan nasıl alınır bilmiyorum kiyok canım memur değiliz yatmış görünüyo para. ziraat bankasından eşim alabiliyor mu peki?
Günaydınlar
Bu gece uykusuz geçti Bi hayli
Yorgun hissediyorum
K v ve görümcem de gidiyor 10.30 gibi
Uyumak istiyorum gündüz yavrum uyurken çünkü beden uykusuz be yorgun gece kalkmak istemiyor bu kez de
Hayırlısıyla geçsin günler sağlıkla ç
Yavrumun gazı var maalesef
Ayaklarını büküp kendine çekip durur
Allah ım yardımcımız olsun
getirin hunimi :))
Bugunde ayni , dedigin gibi gece usudu mu acaba gozlemliyeyim gecmezse kontrole gitcez zaten sorarim dr a sagol canim yardimci oldugun icinCanim kakanin yeşil olmasi bebegin ya usuttugunu yada cok emdigini gosterir. Sık araliklarla fazla beslenirse yesil olabilir. Tabi yine de sen biraz daha gozlemle. Olmadi doktora gidersin.
Benimde oyle işte 10 dakika da bırakıyor arada bir 15dakika olmuştur zaten daha 8 günluğuz ama hep korkuyorum bu yüzden aç mı diye uyuduğu gibi uyandırasım geliyor açtır diyeCanım yaa uzun zamandır yazacaktım bu konuda arada kaynadı hep, 2.çocuğum benim, hep uzun süre 20dk emzirenlere şaşırıyorum benimkiler en fazla 10dk emiyor daha sonrasında ısrar edersem çıkarıyor. Bence her bebek farklı, 1 ayı doldurdu 1.150gr almış, doymuyor olsaydı kilo almazdı
Benimki de ayni kucakta gezdiriyoruz bazen yorgun dusuyoruz sancidan yatinca surekli ayaklarini cekip kendini sıkıyo uzuluyorum uykuda bile ikiniyoamin, Ekin de aynı şekilde. acaba kolik mi diye düşünmeye başladım. 3-4 gündür saatlerce vıkvıklanıyor,uyumuyor ve bazen ciyak ciyak bağırıyor. hep dik durmak istiyor çocuk :))
Kızlaaar hepiniz lohusayız taze anneyiz :Anne: Ne olur benim için de dua edin Rabbim bana bir ev nasip etsin gideyim kv yanından kocam ve yavrumla birlikte bir yuva kurayım ...Çok yoruldum çok
Aynen öyle bende regl olayını duydum okuyorum ya Allahım korusunBen dışarıda falan bebeklere hiç bakmam yani dikkatimi çekmez ne hamile ne bebek ama ben karnım belli olduğundan bu yana insanların bakislarindan çok rahatsız oldum şimdi de bebegimle çıkıyoruz millet arabanın içine girecek ne var anlamıyorum el kadar yavru uzaydan gelmedi ya bu hepimiz bebek tık yani dünyanın ilk bebek insanı değil yabir de regl olan yabancı kadın gusulsuz erkek bakmaması lazım bebeğe sokaktaki insanın ne olduğu belli mi sen bol bol oku yavruna diyeceğim ama lohusa yiz eşine annene okut bol bol ; )
Bende soguk yiyip iciyorum bu yaz gunu insan dayanamiyo ki helede dondurmayaAnnem de öyle diyor hep, o da aynı meslekten de, soğuk bir şey yiyip içme bak bebeğe gaz olur diyor. Hatta geçen bana dondurma yedim diye kızdı, kendi bir seneye yakın yememiş de emzirme döneminde
İnşallah canım benim inşallahAllahım, inşallah en kısa zamanda gönlünden geçen olsun :))
Ya en yakınların çok titz olmalı gerekirse sert uyar canım..kim ne düşünür kırılırmı dememek lazımvalla bir kerecik gelenlere bişey demedim artık ama sık gelecek olanları uyarıyorum. özellikle kızımın kokoş anneannesi bol parfümlü geliyor evime. onu her seferinde uyarıyorum. inşallah sertleşmeme gerek kalmadan öğrenir.
@Nurmuratkf kizlar bu regl olayi nedir? Gorumcemde demisti. Haftasonu bebegimi bi bayan aldi kucagina oku masallah de felan dedim suan okuyamam dedi. Bisey mi oluyormus. Nasil esirgeyecegiz ki bilemiyoruz daAynen öyle bende regl olayını duydum okuyorum ya Allahım korusun
valla bende 20 kilo almıştım şuan itibariyle 13 kilo verdim. 7 kilom kaldı. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. İnşllh veririm o 7 kiloyuda . Çunku 2 ay sonra kızkardeşimin duğunu var.Kızlar ya doğum sonrası kilolar ne alemde ? Benim bu konuda xanım sıkkın 26 kilo aldım sadece 9 kilom gitti... Emziriyorum napcağımı bilemedim...
Birde ciddi kemik ağrım var özellikle bel ve diz kapağı az yürüsem şişiyor ayaklarım
Bir de benBi ben mi kaldım emzige alistiramayan:'(
Nasıl verdin peki canım ?valla bende 20 kilo almıştım şuan itibariyle 13 kilo verdim. 7 kilom kaldı. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. İnşllh veririm o 7 kiloyuda . Çunku 2 ay sonra kızkardeşimin duğunu var.
valla hiç benim başarım değil açıkçasıNasıl verdin peki canım ?
ya siz emziğe sıcak bakıo musunuz kızlar. Benm oğlum da emziği hiç yadırgamadan kullanıo ama ben vermiorum.Bir de ben
Bende 90 üstü doğurdm veremiyorum amavalla hiç benim başarım değil açıkçasıhastaneye kontrole gittim 20. Gun bi baktım 77 kiloyum ben şok tabi. 90 ustu doğum yapmıştım çunku. Bende bari azıcık dikkat ediyimde 7 kilom daha gitsin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?