2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

yok canım memur değiliz yatmış görünüyo para. ziraat bankasından eşim alabiliyor mu peki?
Canım 122 nereden alınıyor bilmiyorum bize o para size yatmak dendi memur olduğumuzdanmis... ama 300 için eşim kendi işyerine başvuruda bulundu o benim adima postaneye yatacakmis sanırım öyle okudum internetten de diğer sana yatan nasıl alınır bilmiyorum ki

amin, Ekin de aynı şekilde. acaba kolik mi diye düşünmeye başladım. 3-4 gündür saatlerce vıkvıklanıyor,uyumuyor ve bazen ciyak ciyak bağırıyor. hep dik durmak istiyor çocuk :))

Canim kakanin yeşil olmasi bebegin ya usuttugunu yada cok emdigini gosterir. Sık araliklarla fazla beslenirse yesil olabilir. Tabi yine de sen biraz daha gozlemle. Olmadi doktora gidersin.
Bugunde ayni , dedigin gibi gece usudu mu acaba gozlemliyeyim gecmezse kontrole gitcez zaten sorarim dr a sagol canim yardimci oldugun icin

Benimde oyle işte 10 dakika da bırakıyor arada bir 15dakika olmuştur zaten daha 8 günluğuz ama hep korkuyorum bu yüzden aç mı diye uyuduğu gibi uyandırasım geliyor açtır diye

amin, Ekin de aynı şekilde. acaba kolik mi diye düşünmeye başladım. 3-4 gündür saatlerce vıkvıklanıyor,uyumuyor ve bazen ciyak ciyak bağırıyor. hep dik durmak istiyor çocuk :))
Benimki de ayni kucakta gezdiriyoruz bazen yorgun dusuyoruz sancidan yatinca surekli ayaklarini cekip kendini sıkıyo uzuluyorum uykuda bile ikiniyo

Aynen öyle bende regl olayını duydum okuyorum ya Allahım korusun

Ya en yakınların çok titz olmalı gerekirse sert uyar canım..kim ne düşünür kırılırmı dememek lazım

Kızlar ya doğum sonrası kilolar ne alemde ? Benim bu konuda xanım sıkkın 26 kilo aldım sadece 9 kilom gitti... Emziriyorum napcağımı bilemedim...
Birde ciddi kemik ağrım var özellikle bel ve diz kapağı az yürüsem şişiyor ayaklarım

valla bende 20 kilo almıştım şuan itibariyle 13 kilo verdim. 7 kilom kaldı. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. İnşllh veririm o 7 kiloyuda . Çunku 2 ay sonra kızkardeşimin duğunu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…