- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.801
Canim bu hafta ici yaptirmayi planliyorduk biz. Az evvel dr dan geldik bagirsak enfeksiyonu geciriyormus bebegim. İyilesmesini bekleyecegiz.. Sunnet olursa yazarim mutlaka.
valla kolik diyorlar ,hepsi bir cins bu sıpaların :))
zamanla azalacak ve geçecek. inşallah çabuk geçsin de önce sen sonra o rahatlayın :))
acaba banyosunu o saatlere denk getirsen rahatlar mı ??
Kızlar hıçkırığı niye kesmeye çalışıyorsunuz? Ben hiç birşey yapmıyorum kötü bişeymi?
Aynı sorun bizdede var uyku için krize giriyo kucağına alıp evin içinde pış pış yaparak dolaştır. Gezmeyi seviyo bu minikler. Hemen uyuyo bizimki. Aynı şekilde 11-2 arası geceleri uyanık ağlıyo ve uyumuyo. Bide sabahları hep aynı saatlerde kolik oluyo bu durum
40 ciktigi gun gece bez degismeyi biraktim.gece uykusuna cok faydasi oldu diyebilirimkızlar,
Ne zamandır aklımda, yazamadım bir türlü.
İki önerim var, benim çok işime yaradı.
İlki, bebeğiniz gece kaka yapmıyorsa bir numara büyük bez takıp sabaha kadar alt değiştirmeden uykusuna devam edebilir. Kullandığınız kremi yatmadan önce biraz daha bol sürerseniz pişik olmasına da engel olmuş olursunuz. Hem işiniz uzamaz hem de kuzucuğunuzun uykusu bölünmez.
İkincisi, bebeğinize vitamin ya da ilaç verirken zorlanıyorsanız, damaklı olmayan, düz biberon emziğini ağzına koyar koymaz ilaç, vitamin vs yi hemen emziğin içine dökün. Sıpa emziği emerken cok cok vitaminleri de alıyor cok cok :)))
İnşallah işinize yarar bu öneriler :))
Rica ederim ne demek.yarin yuklerimSanırım momfortbaby alacağım, en azından kendi sitesi var. Orijinalmi değil mi düşünmeme gerek kalmaz, az para değil çünkü. Cevaplarınız için sana vedenizbatiekin e teşekkür ederim Can'ım. Seninkinin resmini müsait olunca yüklermisin merak ettim
Çok teşekkür ederim canım İnşaallah sağlıkla atlatiriz İnşallahCok gecmis olsun umarim saglikla atlatir.Allah size bagislasin
Bütün vücudu yerinden oynuyor uzun sürün ce ağlıyor sınırı bozuluyor ben de dayanamıyorumKızlar hıçkırığı niye kesmeye çalışıyorsunuz? Ben hiç birşey yapmıyorum kötü bişeymi?
denizbatiekin canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için hepsini bi deneyeceğim bakalım inş bi yöntem bulurum. Ben olayı çözdüm babasling videolarini izleyince benim aldigim marka biraz dandik. Askıları istediğin kadar ayarlayamiyorum oda sıkıntı yaratiyor. Ama yinede deneyeceğim bişiler bakalım.
@cornella ben sebep olmayım kızhenüz kullanmayı bilmiyorum sen bakma bana. Al da benim kullandigimdan alma denizbatiekin kinden al o baya sağlanmış :)
Şaka gibi K valide bi aylık bebeğe dondurma verdi ya Allah ım ağlıyorum şunan ne diyeceğimi bilemedim
Eşim kızdı hala nolcak diyorlar Allah ım bi şey olmaz inşaallah
Bütün vücudu yerinden oynuyor uzun sürün ce ağlıyor sınırı bozuluyor ben de dayanamıyorum
Safra Kesesinde 4cm taş varmış iltihap yapmış acil alınmalı diyor doktor annemde ayrıca doğuştan enzim eksikliği var bir çok ilaca alerjisi var narkoz da dahil o yüzden iyice araştırmak istiyor korkusundan ama doktor bekleme bayram sonrasını diyor canım ilgilendigin için çok teşekkür ederim bizde bugün babasling yada ergobayb kanguru ya baktım bulamadım
Yarın 40.günümüz ve bebeğimde sarılık hala geçmedi değer 11lerde... Kan uygunsuzluğu var aramızda, muhtemelen onun etkisi...
Sarı örtü, altın yüzük vs. Keşke bir faydası olabilseydi gerçek hayatta bunların...
Canim bu hafta ici yaptirmayi planliyorduk biz. Az evvel dr dan geldik bagirsak enfeksiyonu geciriyormus bebegim. İyilesmesini bekleyecegiz.. Sunnet olursa yazarim mutlaka.
İnşallah cnm inşallah biranönce geçer. Denedik banyo işinide fayda etmedi. Bugün saat 7 de daldığı uykusundan uyanmasın diye 9,5-10 a kadar kucağımızda tuttuk ve işe yaradı sanırım.
Uyandı emdi yıkadım tekrar emdi ve şuan uyuyo :) bu akşamımız bi aksilik yaşamazsak sakin ağlamadan geçmiş olacak.
Selam tecrübeli anneler size bişey sorcam bebegim çok altına yapıyor günde bilki on defadan fazla yapıyor normalmi çok soru soruyorum belki ama
Evet canım anne sutuAnne sütü alıyorsa hiç korkma, normal :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?