2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim bu hafta ici yaptirmayi planliyorduk biz. Az evvel dr dan geldik bagirsak enfeksiyonu geciriyormus bebegim. İyilesmesini bekleyecegiz.. Sunnet olursa yazarim mutlaka.

Ay çok geçmiş olsun neden olmuş acaba tüh...

valla kolik diyorlar ,hepsi bir cins bu sıpaların :))

zamanla azalacak ve geçecek. inşallah çabuk geçsin de önce sen sonra o rahatlayın :))

acaba banyosunu o saatlere denk getirsen rahatlar mı ??

İnşallah cnm inşallah biranönce geçer. Denedik banyo işinide fayda etmedi. Bugün saat 7 de daldığı uykusundan uyanmasın diye 9,5-10 a kadar kucağımızda tuttuk ve işe yaradı sanırım.
Uyandı emdi yıkadım tekrar emdi ve şuan uyuyo :) bu akşamımız bi aksilik yaşamazsak sakin ağlamadan geçmiş olacak.

Kızlar hıçkırığı niye kesmeye çalışıyorsunuz? Ben hiç birşey yapmıyorum kötü bişeymi?

Geçecekmiş inşallah cnm. Sen yoktun bayadır sanki. Bir sorun yok inşallah iyi misiniz?

Selam tecrübeli anneler size bişey sorcam bebegim çok altına yapıyor günde bilki on defadan fazla yapıyor normalmi çok soru soruyorum belki ama

40 ciktigi gun gece bez degismeyi biraktim.gece uykusuna cok faydasi oldu diyebilirim

Rica ederim ne demek.yarin yuklerim

Aklıma geldi, sen sağlaksan eğer sol omzunu kullan çaprazlarken. Yani bebeğinin kafası sol tarafında olsun. Ben bir iki defa sağ tarafta kullanabildim çünkü beceremedim oturtmayı :)))

Ama sol tarafa çok rahat koyuyorum artık.

Şaka gibi K valide bi aylık bebeğe dondurma verdi ya Allah ım ağlıyorum şunan ne diyeceğimi bilemedim
Eşim kızdı hala nolcak diyorlar Allah ım bi şey olmaz inşaallah

Olmaz kuzum için rahat olsun. Bir iki kere yalatır gibi mi verdi? Eliyle ya da parmağıyla yoksa baya yedirmeye mi çalıştı.

En fazla azıcık karnı ağrır ya da hafif sulu kaka yapar.
Endişelenme :)

Canım, ben yeni doğan sünneti yaptırmıştım ama tavsiyem şudur,

Mutlaka sünnetten sonra teramicin ya da furacin merhem edin ya da doktorun verdiği merhemi bezinin ön kısmına bolca sür ki pipisi beze yapışmasın. Tek pipiye sürünce yapışabiliyor. Benim oğlumun yapışmıştı ama birşey olmadı.

Bir de sonrasında yapman gereken hiçbirşey yok, çok kolay iyileşiyor :))

Çoook geçmiş olsun, inşallah gereken en kısa zamanda yapılır, herşey yolunda gider :)

Endişelenme canım, benim 19.7 iken kanımı değiştirmişler. Benim kızım 1.5 ay sapsarı gezdi. Değeri düşmüştü ama yüzünün kendi rengine gelmesi 2 ay sürdü.

Takip ediyorsunuz anladığım kadarıyla, 12.5 üstü olursa fototerapiye alırlar değeri düşer. Korkma lütfen annesi :)

Maşallah maşallah, tü tü tü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…