2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ya nasıl anlatırım bilemiyorum ama ön kısımda boru gibi olan bölgeyi boynunun altında bırak ki baş-boyun desteklesin. fotoğraf da koyacağım.

öyle yaptığında slingde ve su nun sırt kısmında kalan kumaş parçasını da kafasının alt kısmına getir, o zaman boynu ve kafası rahat edecek.

Su yu gördükten sonra sling den vazgeçtim bizim ki hayatta durmaz bu şekilde. İçinde. Kanguru alacam galiba.

atrusha

bir de benimkinin alt ve üst askısı var, üst askı diğerinden uzun olmalıymış daima.

youtube dan izleyebilirsin, rahat olan pozisyonu bulmak birkaç denemeyle oluyor.

babasling videoları fena değil

C cornella

ben foto koydum, benimki bunun dışında uyumuyor valla :) belki boy, vücut yapısı ile de alakalıdır çünkü ben emzirme yastığı 2 tane kullanıyorum. tek yastıkla olmuyor, boynum zaten sıkıntılı, beter oluyorum sonra :)))

geçmişler olsun, ne oldu?
inşallah hemen atlatın bu sıkıntılı günleri :)

:)) karar vermenize sevindim, allah korusun :)

güvenli gitmek varken niye riske atasın ki :)

güzel güzel gidin gelin :)

ben batıyı ablasının bir büyük boy koltuğuna vaktinden önce oturtmak zorunda kaldım ve çok rahat ettim inan :) 9-18 kg arası olan koltuğa 7-8 kiloyken koydum. diğerinden daha rahat ve konforlu yolculuk yaptı kuzum :)

amaaaaaaa , kurallara uyun bacım, yapmayın siz benim gibi.

bizim ufak olan koltuğumuz 9 kg.a kadardı. şimdiki 13 kg. diyor :)) sanırım içi daha geniş bunun, tam da hatırlayamıyorum ki eskisini :))

Aynı sorun bizdede var uyku için krize giriyo kucağına alıp evin içinde pış pış yaparak dolaştır. Gezmeyi seviyo bu minikler. Hemen uyuyo bizimki. Aynı şekilde 11-2 arası geceleri uyanık ağlıyo ve uyumuyo. Bide sabahları hep aynı saatlerde kolik oluyo bu durum

Gündüz uyumayan bebekler için bir çare yok mu artık takatim kalmadı yemekti, ev toparlamaydı derken. Ne yapsam tam dalamıyor uykuya

Ben molfix kullanıyorum memnunum bir sorun yok gibi. Bir de benim Türk malı takıntım var. O yüzden doktor filan başka bişey demediyse araştırıp yerli ürün almaya çalışıyorum tabi her üründe mümkün olmuyor. Sırf bu yüzden ve merakımdan Sleepy de kullandım kakası dışarı çıkıyordu ama küçük gelmeye başladığından da olabilirdi.

denizbatiekin canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için hepsini bi deneyeceğim bakalım inş bi yöntem bulurum. Ben olayı çözdüm babasling videolarini izleyince benim aldigim marka biraz dandik. Askıları istediğin kadar ayarlayamiyorum oda sıkıntı yaratiyor. Ama yinede deneyeceğim bişiler bakalım.
C cornella ben sebep olmayım kız henüz kullanmayı bilmiyorum sen bakma bana. Al da benim kullandigimdan alma denizbatiekin kinden al o baya sağlanmış :)

kızlar,

Ne zamandır aklımda, yazamadım bir türlü.

İki önerim var, benim çok işime yaradı.

İlki, bebeğiniz gece kaka yapmıyorsa bir numara büyük bez takıp sabaha kadar alt değiştirmeden uykusuna devam edebilir. Kullandığınız kremi yatmadan önce biraz daha bol sürerseniz pişik olmasına da engel olmuş olursunuz. Hem işiniz uzamaz hem de kuzucuğunuzun uykusu bölünmez.

İkincisi, bebeğinize vitamin ya da ilaç verirken zorlanıyorsanız, damaklı olmayan, düz biberon emziğini ağzına koyar koymaz ilaç, vitamin vs yi hemen emziğin içine dökün. Sıpa emziği emerken cok cok vitaminleri de alıyor cok cok :)))

İnşallah işinize yarar bu öneriler :))

Gündüz uyumayan bebekler için bir çare yok mu artık takatim kalmadı yemekti, ev toparlamaydı derken. Ne yapsam tam dalamıyor uykuya
Valla canim aynı problem bende de var. Ben emzik kullanmaya 2gün önce yeni başladım 2 gündür daha rahatım. Onla oyalaniyor, uyuyakaliyor Bazen banyodan sonra rahat uyuyor. Peki gündüz uyanık kaldığı zamanlarda gece uzun uyuyor mu?

Şaka gibi K valide bi aylık bebeğe dondurma verdi ya Allah ım ağlıyorum şunan ne diyeceğimi bilemedim
Eşim kızdı hala nolcak diyorlar Allah ım bi şey olmaz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…