- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.761
Ben emziriyorum canim. Limon da veriyorlar ama hic denemedim ben henuzKızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Ya canım bu bende ki sende durduğu gibi durmuyo nedense :/ ayari en son da olduğu halde baya aşağı da duruyorki şekil a da göründüğü gibi Su da çok rahatsız oldu. Neyi yanlış yapiyorum bilemedim. çaprazdan kastım takma şeklin degil bu arada acaba sling i bi şekilde birde sen çapraz yapıyor olabilir misin?
Ya canım bu bende ki sende durduğu gibi durmuyo nedense :/ ayari en son da olduğu halde baya aşağı da duruyorki şekil a da göründüğü gibi Su da çok rahatsız oldu. Neyi yanlış yapiyorum bilemedim. çaprazdan kastım takma şeklin degil bu arada acaba sling i bi şekilde birde sen çapraz yapıyor olabilir misin?
Kızlar anne olunca annemin değerini çok daha iyi anladım zaten biliyordum ne kadar değerli olduğunu ama şimdi değerim sevgim saygım anlayışım çok arttı ne kadar yüce varliklarmis anneler diye anneme yoğun duygular hissederken bugün acil ameliyat olacağını öğrendim hiç iyi değilim çok moralim bozuk
Ben biraz emziriyorum geciyo hemenKızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Yazdiklarin cok isime yaradi canim coook tesekkur ederim. O gun yazini okudum ama cevaplayamadim girip. Dun 60 liralik bi ana kucagi baktik magazadan. Kemerle sabitleniyor ama tam oto koltugu guvenliginde degil tabi ki. Biz zaten bir sure sonra cihanin oto koltuguna ufakligi oturtup cihana ust yaş grubu bi oto koltugu alacaktik. Sen koltuksuz yolculuk etmektense en kotusunu alman daha iyidir deyince almaya karar verdik. Boylece cozmus olduk sayende bu problemi de vesselam eyvallah :)
Aynı sorun bizdede var uyku için krize giriyo kucağına alıp evin içinde pış pış yaparak dolaştır. Gezmeyi seviyo bu minikler. Hemen uyuyo bizimki. Aynı şekilde 11-2 arası geceleri uyanık ağlıyo ve uyumuyo. Bide sabahları hep aynı saatlerde kolik oluyo bu durumAynen cnm bildiğin her akşam 6-7 gibi uyanıyor saat 10-11 e kadar meme için ağlıyo diğer zamanlarda sakin. Ama artık 11 den sonra uyku bastırıyor ve uyuyamıyor. Bu sefer krize giriyoruz. Hep aynı. Ne yaptıysam yatıramıyorum. Bi akşam arkadaşımıza gittik saat 10 da orda emzirdim uyudu. Eve geldik devam etti uyumaya, 12 de kalktı emdi 1 e doğru yeniden uyudu sabaha kadar
Düzeldik diye düşünürken ertesi gün yine başladı.
Gaz sıkıntımız çok az allaha şükür.mutlu ve neşeli bi bebek. Sadecd acıkınca ağlar. Kolik mi oluyor şimdi?
Çok sağol canım allah razi olsun RABBİM kimseyi hastanelere düşürmesin inşallah
Ben molfix kullanıyorum memnunum bir sorun yok gibi. Bir de benim Türk malı takıntım var. O yüzden doktor filan başka bişey demediyse araştırıp yerli ürün almaya çalışıyorum tabi her üründe mümkün olmuyor. Sırf bu yüzden ve merakımdan Sleepy de kullandım kakası dışarı çıkıyordu ama küçük gelmeye başladığından da olabilirdi.Kızlar herkes prima mi kullanıyor.
Benim kızım erken doğduğu için ben priminin 0 numarasını almıştım. Çok da memnundum ama 1 numarasını sevmedim.içindeki o file gibi şeyi sevmedim.
Başka marka kullanıp memnun olan var mı. Can bebe kullanan da çok.
Benim oğlumda uykuluydu aşıdan sonra. Ben 3. Gün yıkadım nolur nolmaz diyeKizlar 1. Ay asisindan sonra ne zaman yikayaniliyoruz bebisleri? Birde bgn surekli uyku halinde asidan dolayidir heralde dimi?
Bunu bende merak ediyorum hıçkırık tuttuğu zaman zor oluyor ya hele ki gece uykusu arasındaKızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Valla canim aynı problem bende de var. Ben emzik kullanmaya 2gün önce yeni başladım 2 gündür daha rahatım. Onla oyalaniyor, uyuyakaliyor Bazen banyodan sonra rahat uyuyor. Peki gündüz uyanık kaldığı zamanlarda gece uzun uyuyor mu?Gündüz uyumayan bebekler için bir çare yok mu artık takatim kalmadı yemekti, ev toparlamaydı derken. Ne yapsam tam dalamıyor uykuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?