- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.781
Arkadaşımın kızında vardı geçen bana sordu yeşil yada başka renkli tanecik ler varsa alerji den dedi dikkat et olursa aklında olsun dedi bu dönemde inek yerine keçi ürünleri kullan canım bakalım gecicek mi 1 hafta dikkat et anlasilirKızlar biz tahlil vermiştik. Uzamış Sarılık için. Herşey normal çıkmasına rağmen doktor süt ürünleri tüketme dedi.neden diye sordum ara ara olan yeşil kaka dan dolayı dedi.
Ama benim kızım hiç yeşil kaka yapmamıştı sadece 1 2 kez içinde yeşil tanecikler vardı. Kafam karıştı. Diyet yapmak da zor her şeyde inek sütü var.
Kafam karıştı.
Prima. KULLANIORUM çok memnunum emiciligini başka bezde bulamadım ben pişik yapmiosa dewam et derim deisiklik yapınca pişik oluo bebisler de.idilde diğer bezleri denemistim özellikle yürüme döneminde prima yok gbi duruo poposu nda insanlar bez yokmu diye soruyorduKızlar herkes prima mi kullanıyor.
Benim kızım erken doğduğu için ben priminin 0 numarasını almıştım. Çok da memnundum ama 1 numarasını sevmedim.içindeki o file gibi şeyi sevmedim.
Başka marka kullanıp memnun olan var mı. Can bebe kullanan da çok.
Bugün olduk az önce banyo yaptık kimse banyo ile ilgili bi şey demediKizlar 1. Ay asisindan sonra ne zaman yikayaniliyoruz bebisleri? Birde bgn surekli uyku halinde asidan dolayidir heralde dimi?
BekliyorumKızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Şaka gibi K valide bi aylık bebeğe dondurma verdi ya Allah ım ağlıyorum şunan ne diyeceğimi bilemedim
Eşim kızdı hala nolcak diyorlar Allah ım bi şey olmaz inşaallah
Sanırım momfortbaby alacağım, en azından kendi sitesi var. Orijinalmi değil mi düşünmeme gerek kalmaz, az para değil çünkü. Cevaplarınız için sana veHimm anladim.valla bende bilemedim simdi kadinda garanti veremem demis.bana orjinal gibi gelmisti
Safra Kesesinde 4cm taş varmış iltihap yapmış acil alınmalı diyor doktor annemde ayrıca doğuştan enzim eksikliği var bir çok ilaca alerjisi var narkoz da dahil o yüzden iyice araştırmak istiyor korkusundan ama doktor bekleme bayram sonrasını diyor canım ilgilendigin için çok teşekkür ederim bizde bugün babasling yada ergobayb kanguru ya baktım bulamadımgeçmişler olsun, ne oldu?
inşallah hemen atlatın bu sıkıntılı günleri :)
Aklım çıkıyor inanAy canim yaa( gecenlerde benim basima da benzeri geldi. Ben tepkimi koydum artik cekiniyolar biraz. Insallah bisey olmaz canim
Arkadaşımın kızında vardı geçen bana sordu yeşil yada başka renkli tanecik ler varsa alerji den dedi dikkat et olursa aklında olsun dedi bu dönemde inek yerine keçi ürünleri kullan canım bakalım gecicek mi 1 hafta dikkat et anlasilir
Biz de emziğe yeni geçtik canım onla uyuyor sayılır ama mesela bugünkü durumu anlatayım: aslında uykumuz haliyle çok ama tam dalma söz konusu değil. Diyelim ki uyuyor gözleri o arada hep aralanıyor ve 10 dk sürüyor sonra yine mızırdanma ya da ağlama... Banyodan sonra 3 saate yakın uyurdu o da bitti. Geceleri de 2-3 saatte bir kalkıyoruz. Kalkmasa da ben 3 saatte bir kalkıp emzirmeye gayret ediyorum. Ama gündüz de bir düzelse keşke çok rahat edeceğim. Kendimi geçtim kızım kendini perişan ediyor ben ona üzülüyorumValla canim aynı problem bende de var. Ben emzik kullanmaya 2gün önce yeni başladım 2 gündür daha rahatım. Onla oyalaniyor, uyuyakaliyor Bazen banyodan sonra rahat uyuyor. Peki gündüz uyanık kaldığı zamanlarda gece uzun uyuyor mu?
Kızlar sütü çok çok azalıp sonra çoğalan var mı? Şuan 68 günlüğüz iki göğsümden sağdığımda sadece yemek kaşığını dolduracak kadar çıkıyor
Kızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz[/QUOTE
Emziriyorum geçiyor hemen
Biz de emziğe yeni geçtik canım onla uyuyor sayılır ama mesela bugünkü durumu anlatayım: aslında uykumuz haliyle çok ama tam dalma söz konusu değil. Diyelim ki uyuyor gözleri o arada hep aralanıyor ve 10 dk sürüyor sonra yine mızırdanma ya da ağlama... Banyodan sonra 3 saate yakın uyurdu o da bitti. Geceleri de 2-3 saatte bir kalkıyoruz. Kalkmasa da ben 3 saatte bir kalkıp emzirmeye gayret ediyorum. Ama gündüz de bir düzelse keşke çok rahat edeceğim. Kendimi geçtim kızım kendini perişan ediyor ben ona üzülüyorum
Emziriyorum saniyesinde geciyorKızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Ben bu gece rüyamdaEmira SY seni gördüm beyaz tenli simsiyah saç ve gözluydün birde hastanede çalışıyordun
Evet haklısın bende de aynen böyle başladı. Sonra kolik çıktı ortaya her gün 17.30 dan 21.30 bazen 23.30 a kadar huysuzluk alamaya başladı. Kolik durumu varmı sizde de? Iste bizde son 2 gündür biraz daha iyiyiz diğer günlere oranlaBiz de emziğe yeni geçtik canım onla uyuyor sayılır ama mesela bugünkü durumu anlatayım: aslında uykumuz haliyle çok ama tam dalma söz konusu değil. Diyelim ki uyuyor gözleri o arada hep aralanıyor ve 10 dk sürüyor sonra yine mızırdanma ya da ağlama... Banyodan sonra 3 saate yakın uyurdu o da bitti. Geceleri de 2-3 saatte bir kalkıyoruz. Kalkmasa da ben 3 saatte bir kalkıp emzirmeye gayret ediyorum. Ama gündüz de bir düzelse keşke çok rahat edeceğim. Kendimi geçtim kızım kendini perişan ediyor ben ona üzülüyorum
Cok gecmis olsun umarim saglikla atlatir.Allah size bagislasinKızlar anne olunca annemin değerini çok daha iyi anladım zaten biliyordum ne kadar değerli olduğunu ama şimdi değerim sevgim saygım anlayışım çok arttı ne kadar yüce varliklarmis anneler diye anneme yoğun duygular hissederken bugün acil ameliyat olacağını öğrendim hiç iyi değilim çok moralim bozuk
Canim bu hafta ici yaptirmayi planliyorduk biz. Az evvel dr dan geldik bagirsak enfeksiyonu geciriyormus bebegim. İyilesmesini bekleyecegiz.. Sunnet olursa yazarim mutlaka.Sünnet yaptıran erkek bebek anneleri, biz de doğum iznim bitmeden yaptırmayı düşünüyoruz. Operasyon öncesi ve sonrası ile ilgili önerileriniz varsa tecrübelerinizden yararlanmak isteriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?