2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Arkadaşımın kızında vardı geçen bana sordu yeşil yada başka renkli tanecik ler varsa alerji den dedi dikkat et olursa aklında olsun dedi bu dönemde inek yerine keçi ürünleri kullan canım bakalım gecicek mi 1 hafta dikkat et anlasilir

Prima. KULLANIORUM çok memnunum emiciligini başka bezde bulamadım ben pişik yapmiosa dewam et derim deisiklik yapınca pişik oluo bebisler de.idilde diğer bezleri denemistim özellikle yürüme döneminde prima yok gbi duruo poposu nda insanlar bez yokmu diye soruyordu

Kizlar 1. Ay asisindan sonra ne zaman yikayaniliyoruz bebisleri? Birde bgn surekli uyku halinde asidan dolayidir heralde dimi?
Bugün olduk az önce banyo yaptık kimse banyo ile ilgili bi şey demedi

Kızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Bekliyorum
Emziriyorum arada
Zaten geçmek istediğinde geçiyor anca

Şaka gibi K valide bi aylık bebeğe dondurma verdi ya Allah ım ağlıyorum şunan ne diyeceğimi bilemedim
Eşim kızdı hala nolcak diyorlar Allah ım bi şey olmaz inşaallah

Ay canim yaa ( gecenlerde benim basima da benzeri geldi. Ben tepkimi koydum artik cekiniyolar biraz. Insallah bisey olmaz canim

Sünnet yaptıran erkek bebek anneleri, biz de doğum iznim bitmeden yaptırmayı düşünüyoruz. Operasyon öncesi ve sonrası ile ilgili önerileriniz varsa tecrübelerinizden yararlanmak isteriz :)

Himm anladim.valla bende bilemedim simdi kadinda garanti veremem demis.bana orjinal gibi gelmisti
Sanırım momfortbaby alacağım, en azından kendi sitesi var. Orijinalmi değil mi düşünmeme gerek kalmaz, az para değil çünkü. Cevaplarınız için sana ve denizbatiekin e teşekkür ederim Can'ım. Seninkinin resmini müsait olunca yüklermisin merak ettim

geçmişler olsun, ne oldu?
inşallah hemen atlatın bu sıkıntılı günleri :)
Safra Kesesinde 4cm taş varmış iltihap yapmış acil alınmalı diyor doktor annemde ayrıca doğuştan enzim eksikliği var bir çok ilaca alerjisi var narkoz da dahil o yüzden iyice araştırmak istiyor korkusundan ama doktor bekleme bayram sonrasını diyor canım ilgilendigin için çok teşekkür ederim bizde bugün babasling yada ergobayb kanguru ya baktım bulamadım

Cnm birkaç kez oldu. Instagramdan bir çocuk doktoruna sormuştum normal bebek kakasi demişti. Eğer alerjisi olsa sürekli olması gerekmiyor mu.zaten çok bir şey yediğim yok en fazla yediğim peynir. Ama her şeyde süt var bisküvi vs.onları da yemezsem bayılırım heralde evde

Biz de emziğe yeni geçtik canım onla uyuyor sayılır ama mesela bugünkü durumu anlatayım: aslında uykumuz haliyle çok ama tam dalma söz konusu değil. Diyelim ki uyuyor gözleri o arada hep aralanıyor ve 10 dk sürüyor sonra yine mızırdanma ya da ağlama... Banyodan sonra 3 saate yakın uyurdu o da bitti. Geceleri de 2-3 saatte bir kalkıyoruz. Kalkmasa da ben 3 saatte bir kalkıp emzirmeye gayret ediyorum. Ama gündüz de bir düzelse keşke çok rahat edeceğim. Kendimi geçtim kızım kendini perişan ediyor ben ona üzülüyorum

Yarın 40.günümüz ve bebeğimde sarılık hala geçmedi değer 11lerde... Kan uygunsuzluğu var aramızda, muhtemelen onun etkisi...
Sarı örtü, altın yüzük vs. Keşke bir faydası olabilseydi gerçek hayatta bunların...

Kızlar sütü çok çok azalıp sonra çoğalan var mı? Şuan 68 günlüğüz iki göğsümden sağdığımda sadece yemek kaşığını dolduracak kadar çıkıyor

Hurma,dut kurusu yaş incir dene inşallah olur tekrar sütün birde aktarlarda karışım yapıyorlar anne sütü arttırıcı onu da deneyebilirsin.en önemlisi de iyi bir uyku ve stressiz bir hayat

Kızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz[/QUOTE

Emziriyorum geçiyor hemen

Kızlar ben biraz önce daha önceden dondurduğum sütü cozdurup bebeğe vereyim dedim ağzına limon surmusum gibi tepki verdi.
Sütun tadı hu kadar değişiyor mu . İçmedi zaten hepsini midesi bulandı.

Cnm.moralini bozma yalnız değilsin. Dün akşamdan bugün öğlene kadar bizde öyleydik. Dönem dönem oluyor bebeklerde galiba.

Evet haklısın bende de aynen böyle başladı. Sonra kolik çıktı ortaya her gün 17.30 dan 21.30 bazen 23.30 a kadar huysuzluk alamaya başladı. Kolik durumu varmı sizde de? Iste bizde son 2 gündür biraz daha iyiyiz diğer günlere oranla

Cok gecmis olsun umarim saglikla atlatir.Allah size bagislasin

Sünnet yaptıran erkek bebek anneleri, biz de doğum iznim bitmeden yaptırmayı düşünüyoruz. Operasyon öncesi ve sonrası ile ilgili önerileriniz varsa tecrübelerinizden yararlanmak isteriz :)
Canim bu hafta ici yaptirmayi planliyorduk biz. Az evvel dr dan geldik bagirsak enfeksiyonu geciriyormus bebegim. İyilesmesini bekleyecegiz.. Sunnet olursa yazarim mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…