- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.861
Çok iyi yapmışsın müdahale etmemekte canım benim.ben tutup tutup çekiyodum kuzımun eliniCanım Yunus Emre de ellerini emiyor hemde doğduğu ilk günden beri kv hep aç bu çocuk dedineyseki kilo Alımı iyiydi Ac olduğu zaman ki elleri emme şekli bile farklı artık anlıyorum ellerini ne için emdiği ni. Bende hiç müdahele etmedim sonsuza kadar ellerini emecek değiller ya.büyük oğlum hiç ellerini emmedi ağzına hiç bişey sokmadı o da ellerini cok inceler di onada zekası nin geri olduğunu ima ederdi oysaki dr u en son gittiğimizde üstün zekalı olabilir bile dedi
Sağol csnim ya yok yüzüstü yatmiyorum ama oluyor allah kimseye vermesin çok kotuYüz üstü mü uyuyorsun canım? Çok geçmiş olsun...
Benim ki az canım acaba gelir mi denemedim aslinda, gece bebeğin uyuduğunda mi sağıyorsun pekiBende oyleyim sut kalmayinca mama yerine sagdigimi veriyorum. Gece uyudugum icin cok oluyo o zaman sagiyorum ben oglum dursa gun icinde de sagcam da pek mumkun gorunmuyo. Firsatin varsa her emzirmeden sonra sag bence hem yagli kismi da almis olursun
Oyy kuzumm benimm batıcıkk geçmiş olsun.sen tecrübeli bi anne olarak en iyisini bilir ve onu uygularsın çocukların için kuzum.ekin için endişelenmekte de Haklısın fakat 1.5yaşına kadar emmeleri diş sağlığı için sıkıntı yaratmıyor diye okumuştum.hem sadece acıktığında çok fazla emmiyorsa endişelenme.arya da Bıraktı bütün emziklerini cokkur cokkur yumruğunu emiyo:)))tutup tutup çekiyodum(ki bunu asla yapmamak gerekiyormuş.tıpkı solak çocuğu sağ ele alıştırmaya çalışma gibi.)tabi bunları ben internetten okudum ne kadar doğru bilemiyorum Dr Una sorucam aryanın.şuan yumruğunu Boğazı'na kadar soktuğu oluyo müdahale etmiyorum:))))
Çok iyi yapmışsın müdahale etmemekte canım benim.ben tutup tutup çekiyodum kuzımun eliniah bu kayınvalideler hayır Anlamadığım elini incelemesinden nasıl o sonucu çıkarmışşş Estağfirullah ya.bebejlerin gelişimleri basamak basamak ve gerçekleştirdikleri her basamakta bize keyifle Şükür'le izleyip şükretmek kalıyor şükğrler olsun.senşn büyük oğluna da maşallah suphanallahhh Rabbim nazarlardan korusun
Benim annemde ben solağım diye zorla sağ elimi kullanmaya alıştırmıştı beni küçükken:))))Güler misin Ağlar mısın:))))neymiş sol elle yemek yemek günahmış.yahu benim sağ lobum sol lobuma göre daha çok çalışıyo hatta ben solak biri olarak beynimin iki lobunu da çalıştırabiliyorum diye ukalalalık yapıyorum şimdi:))))ben anlamam lobdan filan günah diye öyle Yaptım diyo:))))
Gaz çıkarma problemi mi vardı bebişin? Ben oğluma doktorun verdiği ilacı verdim düzeni bozuldu daha da rahatsız oldu çocuk. O yüzden bıraktım şimdi bir şekilde kendisi çıkarıyor gazını müdahale etmemeye karar verdim.
Güzeller güzeli annişler size bir sorum var yineeBebekler mamaya alışır mı sizce bebeğim mememi emiyor on on beş dakika ama daha sonra çok ağlıyor mama veriyorum onuda yiyor mamayı mı istiyor yoksa doymuyor mu
Kizlar ya ben gene mastit oldum çok kötü birsey ateş kusma vücut ağrısi niye böyle oluyor açabaya bu 2.
Benimkide oyle aslında ağzını büzüyor doyuncaDoymuyodur bence, bebekler doyduğunu bilmez derler ama benimkiler eğer doyduysa çenelerini kitleyip zinhar açmıyorlar ağızlarını :)))
Kizlar oglumun yuzunde kabarik kabarik seyler cikti.sicaktan isilemistir dedik basta ama kabardi ve kabuk tuttu yara gibi. Kulaginin alti da yara olmus. Benzer durumu yasayan var mi nedir bu
Kızlar sağma isini ne zaman yapıyorsunuz ben de sağıp dolaba koymak istiyorum ama ne zaman yapacagimi bilmiyorum birkaç defa sağdım sonra oğluma verdim çünkü memede sut kalmıyor ayıramıyorum ne yapmam lazım
Sol memeni farklı pozisyonlarda emzirmeyi dene benim oğlum sağ memeyi tutmuyordu bir süre farklı pozisyonlarda verdim sonra yavaş yavaş klasik pozisyona da alıştı.Kızlar daha önce bu konuyu konuşmuştuk genelde hepimizin sol göğüsü daha küçük ve daha az süt doluyordu ama benim solda süt bitmek üzere oğlumda onu emmek istemiyor, süt az geliyor diye sanırım. Doktora gitmelimiyim? Ne yapabilirim?
Kızlar sağma isini ne zaman yapıyorsunuz ben de sağıp dolaba koymak istiyorum ama ne zaman yapacagimi bilmiyorum birkaç defa sağdım sonra oğluma verdim çünkü memede sut kalmıyor ayıramıyorum ne yapmam lazım
Nolmuş bu kuzuya? Sıcaklardan mı oluyor bunlar benim oğlumun da başını içinde kırmızı şeyler çıktı doktor merhem verdi hafif kuruyunca da yağ bezesi gibi şeyler çıkıyor o kızarıklardanBiz cnm bak foto atıyorum böyle mi? Bunlar kurudu ve kabuk oldu küçük küçük. Dr krem verdi.
Kizlar oglumun yuzunde kabarik kabarik seyler cikti.sicaktan isilemistir dedik basta ama kabardi ve kabuk tuttu yara gibi. Kulaginin alti da yara olmus. Benzer durumu yasayan var mi nedir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?