- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.881
Benim oglumda da olduNolmuş bu kuzuya? Sıcaklardan mı oluyor bunlar benim oğlumun da başını içinde kırmızı şeyler çıktı doktor merhem verdi hafif kuruyunca da yağ bezesi gibi şeyler çıkıyor o kızarıklardan
Sadece saçının içinde var doktor tanıyı ağzının içinde söyledi çocukta ağlıyordu anlayamadım. sıcaklarda tetikliyor dedi Stilex verdi günde 2 sür dedi ben bi kaç kere sürdüm sadece hafifledi çok sürmek istemedim açıkçası. İlaç alerji ilacı.Benim oglumda da oldu
Sacinin icinde de var mi?
4 ayri dr götürdüm isilik deyip gectiler yuzundede vardi sonra cildiyeye götürdüm saboreik dermotit dedi kortizonlu krem verdi ama ben onu kullanmadim forumda cresatin krem diye duymustum ondan aldim sarisini kulagina kafasina pembesini yüzüne sürdüm şükür gecti
Sağol canım gittim antibiyotik verdi yine ama birkaç günde ancak etki ediyorHay allah cnm ya geçmiş olsun. Dr a gittin mi?
Sorma kızımla dayısının düğününe gittik nazar değdirdiler resmen geldik idrar yolu enfeksiyonu olmuş 1 hafta yoğun bakımda kalck dediler. Biz güvenemedik özel dr umuxa götürdük yeniden tahlil yaptı enfeksiyon var ama ateşi yok kana karışmamış nie yatıralım dedi. 1 haftadır uğraşyrz. Çok canı yanıyo ağlıyo.ama ilaç bile vermedi özel dr. Gerek yok çok hafif dedi.az daha kızı yoğun bakıma alıyolardı. Şimdi iyi çok şükürGeçecekmiş inşallah cnm. Sen yoktun bayadır sanki. Bir sorun yok inşallah iyi misiniz?
Sadece saçının içinde var doktor tanıyı ağzının içinde söyledi çocukta ağlıyordu anlayamadım. sıcaklarda tetikliyor dedi Stilex verdi günde 2 sür dedi ben bi kaç kere sürdüm sadece hafifledi çok sürmek istemedim açıkçası. İlaç alerji ilacı.
oy benim prensesime kötü gözlü amcalar teyzeler nazar mı değdirmişSorma kızımla dayısının düğününe gittik nazar değdirdiler resmen geldik idrar yolu enfeksiyonu olmuş 1 hafta yoğun bakımda kalck dediler. Biz güvenemedik özel dr umuxa götürdük yeniden tahlil yaptı enfeksiyon var ama ateşi yok kana karışmamış nie yatıralım dedi. 1 haftadır uğraşyrz. Çok canı yanıyo ağlıyo.ama ilaç bile vermedi özel dr. Gerek yok çok hafif dedi.az daha kızı yoğun bakıma alıyolardı. Şimdi iyi çok şükür
Zararı olmaz yani de mi? Eşim de bende ilaç kullanmayalım mümkün olduğunca istiyoruz pek sürmedim o yüzden.Canım benim büyük oğlumun alerjik bir yapısı var özellikle sinek ısırdığı zaman sürüyorum ben bu kremi
Bende onu kullanıyorum oğlum canı istemese pıt pıt atıyor ama canı istesin ağzından çekmenin imkanı yok. Belki pek hoşlanmamıştır bebişin emzikten. Ya da ağır gelmiş olabilir çünkü çoğu anne bu emzik ağır diye şikayet durumunda.Kizlar emzik olarak avent soothie kullaniyorum bebegim de alisti gibi ama sanirim damakli olmadigindan surekli dusuyo agzindan.. Buna bi cozum var mi yoksa boyle mi devam eder?
Corasetin dediğim krem kortizonsuz doktoruna bi danis ve kullan iyi gelecektirSadece saçının içinde var doktor tanıyı ağzının içinde söyledi çocukta ağlıyordu anlayamadım. sıcaklarda tetikliyor dedi Stilex verdi günde 2 sür dedi ben bi kaç kere sürdüm sadece hafifledi çok sürmek istemedim açıkçası. İlaç alerji ilacı.
Kuzum sen iki tane bebişi aslanlar gibi yetiştirmişsin üçüncü de peşlerinden geliyo senin tecrüben yanında bu ufak tefek bilgiler hiç kalır.ekin için hiç Endişe etme bence zamanı gelince o yumruk emilmekten vazgeçilip incelenmeye başlanacak:)))Ahahah :))) Batı hem parmak emiyor hem solak :))))
Emzikle 3 yaşa kadar sıkıntı yok, keşke emzik alsa diye denedim hep ama parmaktan sonra almadı tabii.
Elini ağzından çekmiyorum özellikle ama hep o endişe var içimde
Ama şimdi daha da bilinçlendim bak, 3 çocuğum olsa da bilmediğim çook şey var daha :)))
aynı emziği iki çocuğumda kullandım biri hiç ağzından atmazdı biride sürekli düşürüyor ağzından. Emziktenmi çocuktanmı bilmiyorum :)Kizlar emzik olarak avent soothie kullaniyorum bebegim de alisti gibi ama sanirim damakli olmadigindan surekli dusuyo agzindan.. Buna bi cozum var mi yoksa boyle mi devam eder?
ben zorla çekiyordum elini. şimdi baya azalttı yumruk emmeyi. yapmasa mıydım bilemedim şimdiOyy kuzumm benimm batıcıkk geçmiş olsun.sen tecrübeli bi anne olarak en iyisini bilir ve onu uygularsın çocukların için kuzum.ekin için endişelenmekte de Haklısın fakat 1.5yaşına kadar emmeleri diş sağlığı için sıkıntı yaratmıyor diye okumuştum.hem sadece acıktığında çok fazla emmiyorsa endişelenme.arya da Bıraktı bütün emziklerini cokkur cokkur yumruğunu emiyo:)))tutup tutup çekiyodum(ki bunu asla yapmamak gerekiyormuş.tıpkı solak çocuğu sağ ele alıştırmaya çalışma gibi.)tabi bunları ben internetten okudum ne kadar doğru bilemiyorum Dr Una sorucam aryanın.şuan yumruğunu Boğazı'na kadar soktuğu oluyo müdahale etmiyorum:))))
oyy maşallah anasının kuzusunaaaBenim oğlusum bugün 52 günlük oldu :)) bütün bebis ve annelerine selam :))
bizim deYarın 2.ay asimiz var
Sorma cnm ya kızımı çok beğendi herkes gelen bi bakalım bebeğine herkes övüyo diyodu.görenler görmeyenlere anlatmış.sonr ada hepsi aramış nazar değdi çocuğa çok üzüldük di yoo lar.neyseki ucuz atlattık.şimdi rahat çok şükür. Gaz için ilaç kullanıyoruz onun dışında ilaç vermedi ler.ama benim enfeksiyonum var hala dr a gittim bi fitil verdi fitilde emre anneler kullanamaz. Bebek sutten kesilmeli diyo ama dr bana öyle bişey söylemedi ben de kullanmadım ama çok kötü durumdaym napsam bilemedim.oğluşun nasıl kız büyüyo mu. Gülücükler atıyo mu. Hiç bakamadım kaç gündüroy benim prensesime kötü gözlü amcalar teyzeler nazar mı değdirmişgeçmiş olsun canım benim rabbim şifalar versin prensesime
Canım solak insanlara zeki derler bilirsin.beynin sağ lobunun çalışmasıyla alakalı.çocuğu sağ ele zorlamak sağ lobu köreltmek gibi oluyo.uzmanlar yetişkinlikte beynin iki lobunu çalıştırıp unutkanlık Alzhemir vb rahatsızlıkları azaltmak için sağ elle yapılan işleri(diş fırçalama yazı yazma gibi) günlük 5dk filan sol elle yapmayı öneriyor beynin iki lobunu da çalıştırmak için.kitap okumakta bunlardan birisi.sonuçta çocuğun hangi elini kullanacağına kendisi değil beyni karar veriyor çok müdahale etmemek gerekiyor fakat Dediğin gibi bende şuan iki elimi gayet rahat kullanabiliyorum:)))bi araştır istersen yumruk emme olayını 1.5 yaşına kadar bi zararı olmadığı yazıyor.bundan sonra müdahale etmezsin.ben aryanın Dr Una sorucam bu durumu şuan için emiyor büyük bir zevkle:))ben zorla çekiyordum elini. şimdi baya azalttı yumruk emmeyi. yapmasa mıydım bilemedim şimdisadece alışkanlık olur diye korktum.
solak çocuğu sağ ele zorlama işini babam bana yapmış hiçbir zararını görmedim hatta aksine hem sağı hem solu kullanıyorum baya rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?