- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.901
Bilyrm senin sıkıntını hatta doğumdan önce konuşmuştuk senle bu konuyu ben de okula başlycm die üzülyrm. Şükür senin ki hallolmuş ama benim okulum başlyck bayramdan sonra çok üzülyrm ya nasıl bırakcm bilmyrm. Çok özledim ben miniğimi.ağladı mı susturabildiler mi. Ben de dondurmayı düşündüm ama bu kez de seneye bana yardımcı olck arkadaşlarım bile olmyck en azından idare ediyolar bazı durumlarda ve okul gittik çe uzayabilir. Ben de çaktırmyrm ama hep kendi kendime ağlyrm. Benim kv bakck ama çok üzülyrm gerçekten daha çok küçük bana ihtiyacı varKızlar biliyosunuz ben erken doğum yaptığım için son güne kadar çalıştım.cuma günü çalıştım Cumartesi kontrol ve pazar apar topar sezeryanneyse Şükürler olsun o günümüze de bu günümüze de.yani doğum öncesi iznimi kullanamadığımdan doğum sonrasına aktardılar ve Velhasıl kelam doğum iznim bitti.ve yaklaşık bir aydır kimseye yansıtmadan ağlayıp geziyorum ben kuzumu bırakıp nasıl gidicem diye.çok zor bi durum çalışan çalışmayan bütün anneler beni çok iyi anlar.heyet raporuyla 45+45 üç ay idare edebilirim fakat onu da almak istemiyorum nihayetinde hiç bir sağlık sıkıntım yok dolayısıyla rapor Alıp helal kazancıma haram sokmak istemiyorum.ücretsiz izinden korkuyodum tek maaşla nasıl geçiniriz aryanın ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilir miyiz diye(lütfen bana kızmayın bu nasıl anne Parasını düşünüyo diye.çünkü gerçekten para olayı değil,gereksiz evham benimki)neyse bu ruh hali içinde ağlayıp duruyordum herkesten gizli.aryaya baktıkça içim eriyordu bırakıp gidicem diye.geçenlerde annem ziyaretimize geldi.bi gün oturuyoruz pat diye"ben bu çocuğu nasıl bırakıp gdicem"diyip başladım ağlamaya.sanırım kaç Yaşında olursak olalım herkesten gizlediğiniz iç Dünyanız annenizin yanında ortaya çıkıyor.annem "tabiki bırakıp gitmeyeceksin ben senin izinle ilgili sıkıntılarını biliyorum sakın onları dert etme ben herzaman yanındayım"dedi.sanırım duymak istediğim beklediğim cümle buydu.üzerimden kocamannnn bi dağ kalktı sanki.ğcretsiz izin almaya karar verdim Gönül rahatlığıyla.annemden maddi bişey beklediğimden değil böyle bişeyi eşimde bende kabul etmeyiz zaten ama o manevi ben Varım ve herzaman yanınızdayım desteği dünyalara bedel.syrıca maddi Açıdan ihtiyacımız yok çok şükür ben çalışmasam dahi:)neyse o gün bugündür içimde bi Sevinç işe başlamıycam 6 ay daha kuzumla beraberim diye:))o Yüzden diyorum ki anneler iyi ki varlar ve keşke Ölümsüz olsalar:))
Biz cnm bak foto atıyorum böyle mi? Bunlar kurudu ve kabuk oldu küçük küçük. Dr krem verdi.
cennet annelerin ayağının altına boşuna serilmemiş. allah bin kere razı olsun eli öpülesi pamuk annelerimizden. benim annem de o kadar işin arasında geliyor yemek getiriyor işimi ütümü yapıyor gidiyor. yarın aşı olacak gelir misin dedim gelirim dedi. allah razı olsun ömürleri uzun olsun inşallah ♥ şükürler olsun ki bu satırları annemin yanında yazıyorum çok şanslıyız şükürler olsunKızlar biliyosunuz ben erken doğum yaptığım için son güne kadar çalıştım.cuma günü çalıştım Cumartesi kontrol ve pazar apar topar sezeryanneyse Şükürler olsun o günümüze de bu günümüze de.yani doğum öncesi iznimi kullanamadığımdan doğum sonrasına aktardılar ve Velhasıl kelam doğum iznim bitti.ve yaklaşık bir aydır kimseye yansıtmadan ağlayıp geziyorum ben kuzumu bırakıp nasıl gidicem diye.çok zor bi durum çalışan çalışmayan bütün anneler beni çok iyi anlar.heyet raporuyla 45+45 üç ay idare edebilirim fakat onu da almak istemiyorum nihayetinde hiç bir sağlık sıkıntım yok dolayısıyla rapor Alıp helal kazancıma haram sokmak istemiyorum.ücretsiz izinden korkuyodum tek maaşla nasıl geçiniriz aryanın ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilir miyiz diye(lütfen bana kızmayın bu nasıl anne Parasını düşünüyo diye.çünkü gerçekten para olayı değil,gereksiz evham benimki)neyse bu ruh hali içinde ağlayıp duruyordum herkesten gizli.aryaya baktıkça içim eriyordu bırakıp gidicem diye.geçenlerde annem ziyaretimize geldi.bi gün oturuyoruz pat diye"ben bu çocuğu nasıl bırakıp gdicem"diyip başladım ağlamaya.sanırım kaç Yaşında olursak olalım herkesten gizlediğiniz iç Dünyanız annenizin yanında ortaya çıkıyor.annem "tabiki bırakıp gitmeyeceksin ben senin izinle ilgili sıkıntılarını biliyorum sakın onları dert etme ben herzaman yanındayım"dedi.sanırım duymak istediğim beklediğim cümle buydu.üzerimden kocamannnn bi dağ kalktı sanki.ğcretsiz izin almaya karar verdim Gönül rahatlığıyla.annemden maddi bişey beklediğimden değil böyle bişeyi eşimde bende kabul etmeyiz zaten ama o manevi ben Varım ve herzaman yanınızdayım desteği dünyalara bedel.syrıca maddi Açıdan ihtiyacımız yok çok şükür ben çalışmasam dahi:)neyse o gün bugündür içimde bi Sevinç işe başlamıycam 6 ay daha kuzumla beraberim diye:))o Yüzden diyorum ki anneler iyi ki varlar ve keşke Ölümsüz olsalar:))
benim annemde aynen torunu diye oluyor.dogumdan bu yana destegini hic esirgemedi.cennet annelerin ayağının altına boşuna serilmemiş. allah bin kere razı olsun eli öpülesi pamuk annelerimizden. benim annem de o kadar işin arasında geliyor yemek getiriyor işimi ütümü yapıyor gidiyor. yarın aşı olacak gelir misin dedim gelirim dedi. allah razı olsun ömürleri uzun olsun inşallah ♥ şükürler olsun ki bu satırları annemin yanında yazıyorum çok şanslıyız şükürler olsun
sorunca bana da yaz canım brn de araştırayım.Canım solak insanlara zeki derler bilirsin.beynin sağ lobunun çalışmasıyla alakalı.çocuğu sağ ele zorlamak sağ lobu köreltmek gibi oluyo.uzmanlar yetişkinlikte beynin iki lobunu çalıştırıp unutkanlık Alzhemir vb rahatsızlıkları azaltmak için sağ elle yapılan işleri(diş fırçalama yazı yazma gibi) günlük 5dk filan sol elle yapmayı öneriyor beynin iki lobunu da çalıştırmak için.kitap okumakta bunlardan birisi.sonuçta çocuğun hangi elini kullanacağına kendisi değil beyni karar veriyor çok müdahale etmemek gerekiyor fakat Dediğin gibi bende şuan iki elimi gayet rahat kullanabiliyorum:)))bi araştır istersen yumruk emme olayını 1.5 yaşına kadar bi zararı olmadığı yazıyor.bundan sonra müdahale etmezsin.ben aryanın Dr Una sorucam bu durumu şuan için emiyor büyük bir zevkle:))
Evet canım çoğu şey düzeltilmiş yaşına göre yapılıyor fakat ikinci ay aşımızı geçen ay yaptırdık arya düzeltilmiş 1 aylık bile değildi.sanırım onda kilosuna bakılıyor çğnkü 3kg ı geçti ikinci ay aşısını yaptıralım dedi Dr u.onun dışında örnek vereyim nesneleri Gözüyle takip etmesi insan yüzüne odaklanması gülerek Agulayarak tepki vermesi boynunu tutması vb gibi gelişimsel davranışlarını düzeltilmiş yaşına göre takip ediyoruzsorunca bana da yaz canım brn de araştırayım.
bir de bişey sorcam çok merak ettim arya erken doğdu da ya. aşıları kontrolleri gelişiminin kontrolü falan düzeltilmiş ayına göre mi yapılıyor?
anne den yana tek şanssız benim herhalde... erik varmı anne dedim üstüne bişey giy çocuğun yanında böyle dolaşmaya utanmıyomusun dedi ...çocuk 22 yaşında erkek yeğenim kızımı yıkamıştım üzerimde sütyen vardı ama oğlanın olduğu yere girmedim o şekilde...işte böyleeeeeeecennet annelerin ayağının altına boşuna serilmemiş. allah bin kere razı olsun eli öpülesi pamuk annelerimizden. benim annem de o kadar işin arasında geliyor yemek getiriyor işimi ütümü yapıyor gidiyor. yarın aşı olacak gelir misin dedim gelirim dedi. allah razı olsun ömürleri uzun olsun inşallah ♥ şükürler olsun ki bu satırları annemin yanında yazıyorum çok şanslıyız şükürler olsun
Canım çok zor bi durum ama bebeğin ve sütün için üzülmemeye çalış.mesela kv nin bakacak olması büyük nimet sonuçta onun canından ciğerinden bi Parça ne olursa olsun yabancı birinden daha iyi bakacağını düşünüyorum(kvlere çoğu zaman kızsakta)aslında dondurabilsen bir sene çok daha iyi olmaz mı?sonrasını düşğnmesen okul ne olur diye çünkü öyle ya da böyle bi şekilde mutlaka bitiyor o ümiversite.kendimden biliyorum ben mezun olduysam herkes olur:)bütün samimiyetimle söylüyorumBilyrm senin sıkıntını hatta doğumdan önce konuşmuştuk senle bu konuyu ben de okula başlycm die üzülyrm. Şükür senin ki hallolmuş ama benim okulum başlyck bayramdan sonra çok üzülyrm ya nasıl bırakcm bilmyrm. Çok özledim ben miniğimi.ağladı mı susturabildiler mi. Ben de dondurmayı düşündüm ama bu kez de seneye bana yardımcı olck arkadaşlarım bile olmyck en azından idare ediyolar bazı durumlarda ve okul gittik çe uzayabilir. Ben de çaktırmyrm ama hep kendi kendime ağlyrm. Benim kv bakck ama çok üzülyrm gerçekten daha çok küçük bana ihtiyacı var
Sagol canim :)))oyy maşallah anasının kuzusunaaa
kilosuna persentiline de mi düzetilmiş ayına göre bakılıyor?Evet canım çoğu şey düzeltilmiş yaşına göre yapılıyor fakat ikinci ay aşımızı geçen ay yaptırdık arya düzeltilmiş 1 aylık bile değildi.sanırım onda kilosuna bakılıyor çğnkü 3kg ı geçti ikinci ay aşısını yaptıralım dedi Dr u.onun dışında örnek vereyim nesneleri Gözüyle takip etmesi insan yüzüne odaklanması gülerek Agulayarak tepki vermesi boynunu tutması vb gibi gelişimsel davranışlarını düzeltilmiş yaşına göre takip ediyoruz
Evet canım onlara da düzeltilmiş yaşına göre bakılıyor.esasında 2 Yaşından sonra düzeltilmiş yaş hesaplamaya gerek kalmıyor diye biliyorum.ama inşallah senşn Dediğin gibi olur:)benim kara kuzum sizin kuzuların ablası her ne kadar onlardan daha minnak olsada:)))kilosuna persentiline de mi düzetilmiş ayına göre bakılıyor?
1 yaştan sonra düzeltilmiş ay diye bişey kalmıyomuş galiba. 1 yaşına geldiğinde bizim bebelere fark atacak minik kara kuzu :)
Ateş siz olsun gününüz insallahYarın 2.ay asimiz var
Oyh kiyamam ya alisacaksin ama suan lohusaligin verdiği bir ruh hali de var gülüm zamanla duzelecekHerkese merhabaaaa :)
Bugün çınar adar ile 25.günümüz
Epeydir yazamadım fırsatım hiç olmadı topikte almış başını gitmiş :)
2 gündür oğlumla başbaşayız çok zorlanıyorum annem aklıma gelince başlıyorum ağlamaya keşke yakınımda olsaydı diyorum değil ki yardım etmesinden nefes almak istiyorum o yanımdayken bana çok iyi geliyordu KV yanıma geliyo bazen onda da ıdısını dıdısını anlatıyor ortak bi konumuz yok çok sıkılıyorumanne oldum ama kendimi hala çocuk gibi hissediyorum anneme ağladığım için
Hadi ağrısız sizisiz atessiz gecsin inşallah cnmYarın 2.ay asimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?