2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bilyrm senin sıkıntını hatta doğumdan önce konuşmuştuk senle bu konuyu ben de okula başlycm die üzülyrm. Şükür senin ki hallolmuş ama benim okulum başlyck bayramdan sonra çok üzülyrm ya nasıl bırakcm bilmyrm. Çok özledim ben miniğimi.ağladı mı susturabildiler mi. Ben de dondurmayı düşündüm ama bu kez de seneye bana yardımcı olck arkadaşlarım bile olmyck en azından idare ediyolar bazı durumlarda ve okul gittik çe uzayabilir. Ben de çaktırmyrm ama hep kendi kendime ağlyrm. Benim kv bakck ama çok üzülyrm gerçekten daha çok küçük bana ihtiyacı var

cennet annelerin ayağının altına boşuna serilmemiş. allah bin kere razı olsun eli öpülesi pamuk annelerimizden. benim annem de o kadar işin arasında geliyor yemek getiriyor işimi ütümü yapıyor gidiyor. yarın aşı olacak gelir misin dedim gelirim dedi. allah razı olsun ömürleri uzun olsun inşallah ♥ şükürler olsun ki bu satırları annemin yanında yazıyorum çok şanslıyız şükürler olsun

benim de iznim 22sinde bitiyor.bende 3 ay alacagim ucretsiz izin.ozel bir bankada calisiyorum.is yerimde yerime baska birisini verdiler ve kadro doldu.donunce ne olur bilmiyorum.atacaksa da tazminatimi verecek nasilsa

benim annemde aynen torunu diye oluyor.dogumdan bu yana destegini hic esirgemedi.

sorunca bana da yaz canım brn de araştırayım.
bir de bişey sorcam çok merak ettim arya erken doğdu da ya. aşıları kontrolleri gelişiminin kontrolü falan düzeltilmiş ayına göre mi yapılıyor?

Herkese merhabaaaa :)
Bugün çınar adar ile 25.günümüz
Epeydir yazamadım fırsatım hiç olmadı topikte almış başını gitmiş :)
2 gündür oğlumla başbaşayız çok zorlanıyorum annem aklıma gelince başlıyorum ağlamaya keşke yakınımda olsaydı diyorum değil ki yardım etmesinden nefes almak istiyorum o yanımdayken bana çok iyi geliyordu KV yanıma geliyo bazen onda da ıdısını dıdısını anlatıyor ortak bi konumuz yok çok sıkılıyorum anne oldum ama kendimi hala çocuk gibi hissediyorum anneme ağladığım için

sorunca bana da yaz canım brn de araştırayım.
bir de bişey sorcam çok merak ettim arya erken doğdu da ya. aşıları kontrolleri gelişiminin kontrolü falan düzeltilmiş ayına göre mi yapılıyor?
Evet canım çoğu şey düzeltilmiş yaşına göre yapılıyor fakat ikinci ay aşımızı geçen ay yaptırdık arya düzeltilmiş 1 aylık bile değildi.sanırım onda kilosuna bakılıyor çğnkü 3kg ı geçti ikinci ay aşısını yaptıralım dedi Dr u.onun dışında örnek vereyim nesneleri Gözüyle takip etmesi insan yüzüne odaklanması gülerek Agulayarak tepki vermesi boynunu tutması vb gibi gelişimsel davranışlarını düzeltilmiş yaşına göre takip ediyoruz

anne den yana tek şanssız benim herhalde... erik varmı anne dedim üstüne bişey giy çocuğun yanında böyle dolaşmaya utanmıyomusun dedi ...çocuk 22 yaşında erkek yeğenim kızımı yıkamıştım üzerimde sütyen vardı ama oğlanın olduğu yere girmedim o şekilde...işte böyleeeeeee

Canım çok zor bi durum ama bebeğin ve sütün için üzülmemeye çalış.mesela kv nin bakacak olması büyük nimet sonuçta onun canından ciğerinden bi Parça ne olursa olsun yabancı birinden daha iyi bakacağını düşünüyorum(kvlere çoğu zaman kızsakta)aslında dondurabilsen bir sene çok daha iyi olmaz mı?sonrasını düşğnmesen okul ne olur diye çünkü öyle ya da böyle bi şekilde mutlaka bitiyor o ümiversite.kendimden biliyorum ben mezun olduysam herkes olur:)bütün samimiyetimle söylüyorum

kilosuna persentiline de mi düzetilmiş ayına göre bakılıyor?
1 yaştan sonra düzeltilmiş ay diye bişey kalmıyomuş galiba. 1 yaşına geldiğinde bizim bebelere fark atacak minik kara kuzu :)

kilosuna persentiline de mi düzetilmiş ayına göre bakılıyor?
1 yaştan sonra düzeltilmiş ay diye bişey kalmıyomuş galiba. 1 yaşına geldiğinde bizim bebelere fark atacak minik kara kuzu :)
Evet canım onlara da düzeltilmiş yaşına göre bakılıyor.esasında 2 Yaşından sonra düzeltilmiş yaş hesaplamaya gerek kalmıyor diye biliyorum.ama inşallah senşn Dediğin gibi olur:)benim kara kuzum sizin kuzuların ablası her ne kadar onlardan daha minnak olsada:)))

Oyh kiyamam ya alisacaksin ama suan lohusaligin verdiği bir ruh hali de var gülüm zamanla duzelecek

Kızlar yetisin ya sabah 10 dan beri ağlayıp duruyor emzirin ce ve benim kucagimda düşüyor sadece bu zamanlarda düşmana biryerine birsey oldu zannedecem emzirirken uyuyor yatağa bırakınca 3 dakika sonra uyanıyor 2 saat uyumuş gibi bakıyor sonra biranda ağlamaya başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık son noktam evin içinde araba bile sürdük yok banamısın demedi biryerine bir şey mi oldu diye akıl kalmadı bende düşünmekten 40ı çıktı değişti bizimki bizim değişim dr böyle mi olacaktı ya şimdi yine emzirme modundayiz sütüm mü yetmiyor acaba dicem yetiyor onu da görüyorum ağlamak üzereyim ne yapacağımı şaşırdım uyumasını geçtim sussun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…