- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Kizlar emzige alistirdikdan sonra memeyi reddeden bebisler oldu mu? Sirf o yuzden emzik vermek istemiyorjm ama versem ikimizde rahat edicez gibi
ben akşm 7 den sonra yemk yemiorum. Çayın yanında da çok kuçuk bi porsion tatlı tuketiyorum. Yemeğin yanındada 4 parmk kadar ekmk tuketiorum sadece. Zaten emzirdiğimiz için çok az dikkatte etsek veririz diye umuyorym.Bende 90 üstü doğurdm veremiyorum ama
Benimki emziği tutmuyor midesini bulandırıyor ilk günden beri deniyorum napsamkiben emzik kullanıyorum ve emziriyorum da. bu 3. çocuğum, bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. memeyi bırakmaları zor bence, anne kokusu var memede :)))
Kızlar ya doğum sonrası kilolar ne alemde ? Benim bu konuda xanım sıkkın 26 kilo aldım sadece 9 kilom gitti... Emziriyorum napcağımı bilemedim...
Birde ciddi kemik ağrım var özellikle bel ve diz kapağı az yürüsem şişiyor ayaklarım
ya siz emziğe sıcak bakıo musunuz kızlar. Benm oğlum da emziği hiç yadırgamadan kullanıo ama ben vermiorum.
Benimki emziği tutmuyor midesini bulandırıyor ilk günden beri deniyorum napsamki
Benimki de almiyor ya. Bazi zamanlar tutuyor bazen diliyle cikariyor. Israrla hergun vermek lazim sanirimBenimki emziği tutmuyor midesini bulandırıyor ilk günden beri deniyorum napsamki
Bu emzigi bnde duydum ama cok pahali. Boyle bi riske girmek istemiyorum :)ekin de bazen öğürüyor, emzik markasını değiştirebilirsin, avent shootie yi çok öneriyorlar. denemeden bilemiyor insan.
Bu emzigi bnde duydum ama cok pahali. Boyle bi riske girmek istemiyorum :)
Bide silikon emzigi almiyorsa kaucuk verin diyolar
Benimki de almiyor ya. Bazi zamanlar tutuyor bazen diliyle cikariyor. Israrla hergun vermek lazim sanirim
Benim bebegim ne kadar emzirsem de doymuyo gibi agzini aciyo sonrada yarisini kusuyo. Seninki ne guzel doyunca agzini acmiyomus. Bu bile buyuk bi nimet bnce :)Canım yaa uzun zamandır yazacaktım bu konuda arada kaynadı hep, 2.çocuğum benim, hep uzun süre 20dk emzirenlere şaşırıyorum benimkiler en fazla 10dk emiyor daha sonrasında ısrar edersem çıkarıyor. Bence her bebek farklı, 1 ayı doldurdu 1.150gr almış, doymuyor olsaydı kilo almazdı
Benimkinin parmak emme huyu da yok. Icinde sut olmayan hicbiseyi emmiyor :)ben biraz ısrarcı davrandım valla :) bir de sıpa acıkınca hemen parmağını ağzına götürüyor. parmak emmesin diye de ısrar ettim. oğlum 4 yaşında hala parmak emiyor.
kv me selamlar :))
Her bebek aynı değildir tabi cnm ama Eylül daha hiç 15 dk emmedi tek seferde hep 7-8 dk emip bırakıyo ama 2 saatte bir kesin uyanıyo dk sı dk sına yani. Kiloa alımı da iyi doymasa ağlar zaten. Yani her bebek için bu dk olayı olmuyoBenimde oyle işte 10 dakika da bırakıyor arada bir 15dakika olmuştur zaten daha 8 günluğuz ama hep korkuyorum bu yüzden aç mı diye uyuduğu gibi uyandırasım geliyor açtır diye
O 2400 lira ne parası oluyor başvuruyu nereye yaptiniz
Canım ben Ankaradayım Vedat Okutan a gidiyoruz biz. Büyük oğlumu da ona götürdüm. Çok memnunum tavsiye ederim.kızlar ankara'da olan var mı? Çocuk doktoru arıyorum. Doğum yaptığım hastanedeki doktordan hiç memnun kalmadık, oysa yine tavsiye üzerine gitmiştik ama çok beklentimizi karşılamadı gibi. Üstelik annem de eşim de sağlıkçı, onlar şüpheyle yaklaşınca haliyle bana da yansıyor.
Yeşil olduğunda annem beli incinmis der canjm ama en iyisini doktor bilirBugunde ayni , dedigin gibi gece usudu mu acaba gozlemliyeyim gecmezse kontrole gitcez zaten sorarim dr a sagol canim yardimci oldugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?