2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benimki yapıyo bazen şasi şasi bakıp sınırlı bakış atıyo oraya buraya sonra bi anda guluyo sonra dudak bükük ağlama numarasi anası gibi duygu değişimi çok hızlı

Yani her bebek bir olmaz tabi benim oğluşumda iki saate uyanuyor en fazla iki buçuk oda geceleri:) ama içimde hep bir korku var aç mı diye kilo alımını da bilmiyorum yarın gidicez kontrole anneler falan aç olunca ağlar oyle mışıl mışıl uyumaz diyor offf bende bilmiyorum kafam bir milyon vallahi

Merhaba hanımlar bebeğim 20 günlük topuk kanında guatr çıkmış bu ne demek ikinci kanı verdik sonuç bekliyoruz çok zor bi süreç
Bugün beni de aradılar annem de sormuş doktoruna bana da dediler endiselenrcek bir durum yok genelde böyle oluyor 2. Kez kan almak zorunda kalıyoruz dedi

Merhaba hanımlar bebeğim 20 günlük topuk kanında guatr çıkmış bu ne demek ikinci kanı verdik sonuç bekliyoruz çok zor bi süreç
Endişelenme canım tsh ı yüksek çıkmıştır. 5 in üstünde olmaması gerekiyor. Kaç çıkmış sizin bizim ilk doğduğunda aldıkları 13, beş günlükken aldıkları 8 çıktı. Çocuk endokrine sorduk düşer dedi genelde sezeryan bebeklerde oluyormuş. Biz de sağlık ocağına verdik 2 haftaya bir şey çıkarsa ararlar dediler bekliyoruz. Ama arkadaşımın bebeğinin 40 çıkmıştı değeri o devlet hastanesinde kan verdi bir gün sonra çıktı sonucu 7 ye düşmüş. Yüksek çıkmışsa sende devlete götür hemen öğrenirsin düşüp düşmediğini. Biz zaten sağlık ocağına verdik kan üç gün topuğu mordu oğlumun bir daha eziyet etmek istemedim doktorlar hep düşer deyince de içim rahatladı.

@Nurmuratkf kizlar bu regl olayi nedir? Gorumcemde demisti. Haftasonu bebegimi bi bayan aldi kucagina oku masallah de felan dedim suan okuyamam dedi. Bisey mi oluyormus. Nasil esirgeyecegiz ki bilemiyoruz da
Regl olan bi yabancının yenidogana bakmasını iyi saymazsar batıl inanç olabilir ama ben bi edebiyatçı yim halk edebiyatında fazlaca inanış var bunlarla ilgili şahsen insanın içine kurt dusuyo :/ regl olan biri baktığında bebeğe ne olur bilmiyorum ama huysuzlasip ağladığı kesin o nedenle bol bol okumakta yarar var

O gözler değişmez umarım koyu renkli tenlerin pigmenti olur bu da göz renginin kahve olmasını sağlar açık tenlilerde pigment ya az olur yeşil olur ya da hiç olmaz benim gibi mavi olur göbeği gelince gobek zenginliğe işaret iyi damat olur senin oglandan bana ver gitsin

Cnm şu anlattığını bi daha anlatırmısın. Bizde aldık serum fizyolojik. Dediğiniz gibi 24 saatte işi bitiyor
canım eczaneden serum fizyolojik olarak aldık biz kola takılan serumdan. şırıngayla içinden çekip bebeğin burnuna şırıngayla birer damla damlatıyorım

Geçmiş olsun canım o ağrıları doktora sormanda yarar var. Kiloya gelince ben 26 kilo aldım 10u dogumda gitti şükür 28 gündür de 7si gitti ama hala çok 9 kilo fazlam var doktor 40 gün içinde eski haline donersin şişlikler in iner dedi karnım hala 4 5 aylık hamile gibi umarım doktorun dediği gibi olur :/ ben sezaryenli yim spor da yapamıyorum az yesem sütüm gider diyorum yiyorum valla :/

ben bebek ne zaman bırakırsa o zaman çekiyorum memeden. bizimki alıştı uyumadan bırakmıyor öyle olunca 20 dk da oluyor 50 dk da oluyor. ama şunu farkettim 5-10 dk emerse sonra hızlı acıkıyor. benimki bu şekilde. seninki iyiymiş uzun süre emzirmek çok yorucu

Benim oğlan da bazen koordine edemiyor gözlerini Zekeriya Beyaz gibi bakıyor

İyi akşamlar kızlar
Bu yardım parasını alabilmek için şart nedir bilen var mı? Eşime söyledim daha çok ihtiyacı olanlar alsın hakka girmeyelim falan diyor ama devletin sağladığı imkandan da yararlanmak istiyorum açıkçası...
Bu arada süt parası için 170i aradım 14 üne kadar ziraat bankasından çekebilirsiniz dedi sizler de teyit edin gününü geçirmeyin

Ben de ilk hastaneden geldik 200 gr vermişti kızım. Aç mı besleyebiliyomuyum die düşünüyodum yeniyiz sonuçta. Kaynanamda bu kız aç dyp duruyodu.sarılık riskimiz de vardı tabi
Ama 2 gün sonra gittim 200 gr ı geri almıştı.ondna sonra korkmadım kimseyi de dinlemeden emzirdim. Şimdi her 15 günde 500-550 gr alıyo belki daha fazla yani. Korkma uyandıkça emzir. Ben başka bişeye bile uyansa emziriyrm.özellikle gece emzirmeleir büyütüyo bence. Bide banyo çok iyi geliyo. Artık tek başıma da banyo yaptırabiliyrm. Banyo yaptır emzir yatır.

Yok cnm ihtiyaç la ne alakası var öyle olsa devlette maddi durumu araştırırdı.ihtiyacı olana da veriyolar olmayana da yani sen aldın die başkalarının hakkı gitmiyo.kontenjan falan yok herkes alıyo
Al tabi. O bebeğinin hakkı yni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…