- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
canım annelere kalsa çocuk hep aç. benim anneannem kızımı ne zaman görse mutfağa koşuyo patates nişastası yapıp vercekmiş tok tutsunmuş. her sefeinde zor ikna ediyorum tok olduğunaYani her bebek bir olmaz tabi benim oğluşumda iki saate uyanuyor en fazla iki buçuk oda geceleri:) ama içimde hep bir korku var aç mı diye kilo alımını da bilmiyorum yarın gidicez kontrole anneler falan aç olunca ağlar oyle mışıl mışıl uyumaz diyor offf bende bilmiyorum kafam bir milyon vallahi
Canım bunları herkese veriyor devlet yani sadece muhtaç olana değil rahat rahat basvurabilirsinİyi akşamlar kızlar
Bu yardım parasını alabilmek için şart nedir bilen var mı? Eşime söyledim daha çok ihtiyacı olanlar alsın hakka girmeyelim falan diyor ama devletin sağladığı imkandan da yararlanmak istiyorum açıkçası...
Bu arada süt parası için 170i aradım 14 üne kadar ziraat bankasından çekebilirsiniz dedi sizler de teyit edin gününü geçirmeyin
genelde her sabah yapıyorum. bazen burnunda böcek yoksa yapmıyorumHer gün mu yapiyosun canım bunu?
:) ben dün Aksam yaptım bugün yapmadımgenelde her sabah yapıyorum. bazen burnunda böcek yoksa yapmıyorum
canım boş serum de verir eczane. içindeki bitene kadar kullanırsınbebegim seni bekliyorum .!.:Peki o serum ne kadar dayanıyor. Bide kaç mm lik eczaneye ne diye istiycez. Uykusuzluktan kafam basmıyor
İyi akşamlar kızlar
Bu yardım parasını alabilmek için şart nedir bilen var mı? Eşime söyledim daha çok ihtiyacı olanlar alsın hakka girmeyelim falan diyor ama devletin sağladığı imkandan da yararlanmak istiyorum açıkçası...
Bu arada süt parası için 170i aradım 14 üne kadar ziraat bankasından çekebilirsiniz dedi sizler de teyit edin gününü geçirmeyin
Canım aç olursa uyanır, ağlar zaten. Hiç bebeğin düzenini bozma ben kızımda da kimseye kulak asmadan davrandım. Aç bu çocuk dediler, sütün azdır doymuyor dediler, zayıf dediler ama maşallah kızım yaşıtlarından önde gitti herzamanBenimde oyle işte 10 dakika da bırakıyor arada bir 15dakika olmuştur zaten daha 8 günluğuz ama hep korkuyorum bu yüzden aç mı diye uyuduğu gibi uyandırasım geliyor açtır diye
Bu bende merak ediorum gormessem beni etiketle canimcimSüt parası için bir yere başvurulur mu
nasıl bi diyet uyguladı sana canım. Yazar mısınKizlar ben diyetisyene gittim emzirdigim icin agir bi diyet vermedi haftada 1 kilo civari hedefimiz on kilo fazlab var dedi ama ben 15 kulo bermek istiyorum bakalim
Ben bakıyorum da benim kız sıcak bakmiyo
Tamam canim tesekkur ederim anlattigin icin. benim oglumunda yuzunde biseyler cikmisti da gorumcem regl olan biri görmüş bunu o yuzden olmus dedi ama cok kulak asmamistim.Regl olan bi yabancının yenidogana bakmasını iyi saymazsar batıl inanç olabilir ama ben bi edebiyatçı yim halk edebiyatında fazlaca inanış var bunlarla ilgili şahsen insanın içine kurt dusuyo :/ regl olan biri baktığında bebeğe ne olur bilmiyorum ama huysuzlasip ağladığı kesin o nedenle bol bol okumakta yarar var
Bizi de aynı sebepten cagirdilar içimi rahatlattin teşekkür ederim canım çok endiseleniyorum ama yine de canı acicak durduk yereEndişelenme canım tsh ı yüksek çıkmıştır. 5 in üstünde olmaması gerekiyor. Kaç çıkmış sizin bizim ilk doğduğunda aldıkları 13, beş günlükken aldıkları 8 çıktı. Çocuk endokrine sorduk düşer dedi genelde sezeryan bebeklerde oluyormuş. Biz de sağlık ocağına verdik 2 haftaya bir şey çıkarsa ararlar dediler bekliyoruz. Ama arkadaşımın bebeğinin 40 çıkmıştı değeri o devlet hastanesinde kan verdi bir gün sonra çıktı sonucu 7 ye düşmüş. Yüksek çıkmışsa sende devlete götür hemen öğrenirsin düşüp düşmediğini. Biz zaten sağlık ocağına verdik kan üç gün topuğu mordu oğlumun bir daha eziyet etmek istemedim doktorlar hep düşer deyince de içim rahatladı.
Bizim ki de ihtimal dahilinde bakalim insallah seninki gibi olur teyzesi :)O gözler değişmez umarım koyu renkli tenlerin pigmenti olur bu da göz renginin kahve olmasını sağlar açık tenlilerde pigment ya az olur yeşil olur ya da hiç olmaz benim gibi mavi olurgöbeği gelince gobek zenginliğe işaret iyi damat olur senin oglandan bana ver gitsin
Nasil yani canım boş serum serum fizyolojik içün mi bizim kutu yeni bitti tek kullanımlık dolu dolu çöpe attım ya senin dediğin gibi yapim diyorum de çok anlamadım serum fizyolojigi boş serum a mi bosaltiyorumcanım boş serum de verir eczane. içindeki bitene kadar kullanırsın
İki tanesi 27 lira trendyola sik sik geliyo bizim ki onu pirt diye atiyo aventin normal emziğini sevdiBu emzigi bnde duydum ama cok pahali. Boyle bi riske girmek istemiyorum :)
Bide silikon emzigi almiyorsa kaucuk verin diyolar
Bu yardim herkesin hakki cnm maddi duruma bakmiyo yaniiiİyi akşamlar kızlar
ekin de bazen öğürüyor, emzik markasını değiştirebilirsin, avent shootie yi çok öneriyorlar. denemeden bilemiyor insan.
Bu bende merak ediorum gormessem beni etiketle canimcim
Başvurmaya gerek yokmuş cnm bugün aradığımda yatırıldığını ve 14 üne kadar çekebileceğim söylendiSüt parası için bir yere başvurulur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?