2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım annelere kalsa çocuk hep aç. benim anneannem kızımı ne zaman görse mutfağa koşuyo patates nişastası yapıp vercekmiş tok tutsunmuş. her sefeinde zor ikna ediyorum tok olduğuna

Canım bunları herkese veriyor devlet yani sadece muhtaç olana değil rahat rahat basvurabilirsin

Süt parası için bir yere başvurulur mu

Benimde oyle işte 10 dakika da bırakıyor arada bir 15dakika olmuştur zaten daha 8 günluğuz ama hep korkuyorum bu yüzden aç mı diye uyuduğu gibi uyandırasım geliyor açtır diye
Canım aç olursa uyanır, ağlar zaten. Hiç bebeğin düzenini bozma ben kızımda da kimseye kulak asmadan davrandım. Aç bu çocuk dediler, sütün azdır doymuyor dediler, zayıf dediler ama maşallah kızım yaşıtlarından önde gitti herzaman

Tamam canim tesekkur ederim anlattigin icin. benim oglumunda yuzunde biseyler cikmisti da gorumcem regl olan biri görmüş bunu o yuzden olmus dedi ama cok kulak asmamistim.

Bizi de aynı sebepten cagirdilar içimi rahatlattin teşekkür ederim canım çok endiseleniyorum ama yine de canı acicak durduk yere

Bizim ki de ihtimal dahilinde bakalim insallah seninki gibi olur teyzesi :)
Kızçene iyi yemekler ogretecek misin bogazimiza düskunuz de biraz

canım boş serum de verir eczane. içindeki bitene kadar kullanırsın
Nasil yani canım boş serum serum fizyolojik içün mi bizim kutu yeni bitti tek kullanımlık dolu dolu çöpe attım ya senin dediğin gibi yapim diyorum de çok anlamadım serum fizyolojigi boş serum a mi bosaltiyorum

Kizlar tam 9 saattir uyumuyo neler yaptim yok uyumuyo meme mama vermekten bezdim ateside yok kaka da yapti sizin bebeklerde de oluyo mu boyle ya delircem araba ile babasi gezdiriyo gene uyumuyo eve yerine koyunca ağliyo

Bu yardim herkesin hakki cnm maddi duruma bakmiyo yaniii

ekin de bazen öğürüyor, emzik markasını değiştirebilirsin, avent shootie yi çok öneriyorlar. denemeden bilemiyor insan.

Ben de onu almıştım bi dünya para verip. Ama tutmuyor benim kız. Zar zor tutturuyorum düşürüyor. Ağır geliyor herhalde. Başka bir emzik alayım diyorum.

Bu bende merak ediorum gormessem beni etiketle canimcim

HejaR12

Ben biryere başvuruda bulunmadım. Sanıyorum hastane bildirdi. Zeynep Kamil de doğurduğumdan mıdır bilemedim yatıverdi hesabıma :) Devlette doğurun kardeş

Ama şizin için araştırdım :

SÜT PARASI BAŞVURUSU NEREYE YAPILMALIDIR
Süt parası almak için başvurularınızı Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerine yapmanız gerekmektedir. Ankara'da ikamet edenler emzirme ödeneği için başvurularını Ulucanlarda yer alan Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde sıra beklemeden hızlı bir şekilde yapabilirler. Emzirme ödeneği yani süt parası otomatik olarak ödenmez. Yani doğumun gerçekleşmesi ile SGK adınıza otomatik olarak emzirme ödeneği göndermez. Süt parası alabilmek için dilekçe ile SGK’nın sigortalının son hizmetinin geçtiği Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yada Sosyal Güvenlik Merkezi’ne başvurmak gerekir. Başvuru sırasında çocuğun doğum belgesi, evlilik cüzdanının fotokopisi ve bebeğin doğum tarihi itibariyle sigortalıya ait 120 gün hizmet süresi bulunduğunu gösterir vizite kağıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…