- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.521
öyle tabii yanıyor çocuklar...aşının ilk günü sıfır oluyor biliyosundur ama ...muğla çok sıcak sen nerdesinEge de cok huzursuz du bgn 3. Gun neyse ki daha iyi yarin banyo yaptircam sicakta banyo yapamamakta huzursuz ediyo
ooo maşallah :)60cm 5,400gram olmuşuz bu arada...
küçük diye ağlarken:) ama mama takviyesi yapıyorum epeyceooo maşallah :)
İstanbuldayiz ama suan annemde osmaniye de bura da cokkk sicaköyle tabii yanıyor çocuklar...aşının ilk günü sıfır oluyor biliyosundur ama ...muğla çok sıcak sen nerdesin
Aynen canim ya kirkindan sinra uyku da tamamen uçtuEvet canım ama biz kırkımız çıkınca azdık mızmız uyku düzeni olmayan bir bebiş olduk yani hayallerim yıkıldı
Bende calismiorum başvuru yaptım bi kagit dolduruosun internetten çıktısını alıp doldurup verdik 2dk sürdü başvurmak 25 inden sonra yatcak para dendi 2.coculta 400 tl alinio muskızlar ikinci çocuk için 400tl alacakmışım ziraat bankasından çalışan değilim baktım ama yoktu bilgisi olan varmı
Mide gazını her 20-30cc de bir çıkarıyorum onunla alakalı değil sanırım.umarım önemli bi durum yokturcanım gazı vardıt belki midesinde ?
Aile ve sosyal politikalar bakanliği veriyo oarayi sisyal hiz.il mud. Basvuru yapiliyo ott bi surecsonra parayi yatiriyokızlar ikinci çocuk için 400tl alacakmışım ziraat bankasından çalışan değilim baktım ama yoktu bilgisi olan varmı
Aynısı var bebeğimde çok gazlı bir bebek 3 saatte bir emzir içtiğini sidirsin dedi doktorSöylediğin gibi bir ses var sürekli karnında ve meme emerken savaşarak emiyor, biz hep gaza bağladık hiçte doktora götürmedik. Acaba bizimkide üşütmüşmü
Kayinvalidem kalın giysiler getirin bebeğe dedi çok serinin canımasososos canim bizde bodruma gitmeyi dusunuoz havasi nasil olur ki?
Cnm eşim başvurmuş ama yatmamış daha bakalım beklicez tarih de vermemişler bizimkineCan'ım bebeğin ve senin nüfus cüzdanınızla başvurabilir eşin. Valla bana bir ay içinde dediler ama sorun isterseniz gitmeden
Cnm ya aslında şimdi de uslu çok ağlamıyo çok gazı da yok kendi çıkarıyo inşallah böyle gider senin oğluşun da çok tatlı akıllı uslu olsun yavrucuklarInsallah benim oğlum gibi olur tatlım. Çok iyi huylu bir çocuk kimseye vurmaz kötü söz soylemez gazsiz ağrısız sorunsuz bir çocuk olarak büyüdü. Cokta duygusal bir çocuk ben aglasam benle aglar. Bana çok düşkündür. Yaramazlık olmuyor değil ama o da olacak çocuk sonuçta. Ismiyle yaşasın yavrun inşallah guzelim
Alır inşallah stres yapmamaya çalışYok canım ağzını açıyo biberon ağzında duruyor öyle emmiyoryara filan da yok şükür ama iştahı mi yok bilemedim (
Hadi yaa hava durumu hep 30-31 gosterior ama. Uzun kollu zibin yelek fln almak lazim ozamanKayinvalidem kalın giysiler getirin bebeğe dedi çok serinin canım
Tmm cnm bi deneyeyim bakalım inşallah faydasını görürüm Teşekkürler cnmKuru sogani bol bebisinin basucuna bi yere koy onem yapiyomus bi dene bakalim
Ben öyle yapacam canım gündüz öyledir akşam çok soguktur belki ne kadar olursa olsun adanada soğuk olacağı kesin geçen sene yaz ortasi uzun kollu giyiyirdum ben bodrumda eylül ortasi daha soğuk olurHadi yaa hava durumu hep 30-31 gosterior ama. Uzun kollu zibin yelek fln almak lazim ozaman
Ben bugün Mersin'e gidiyorum canim hava durumundan haberdar ederim :)) Adana'da oturuyorum bu arada oranın sıcağı bana vız gelebilir :)Ay suan gundemimiz bu konu bizimde.tam ben yazacaktim ki senin yazini okudum sasirdim :) bizde dun esimle mersine gitsek mi acaba dedik.ama iste bebekle zor olur mu ya da bebege zor olur mu? Bu arada kizim 78 gunluk.mersin eyluldede cok sicak diye biliyorum birazda ondn cekindik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?