2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ege de cok huzursuz du bgn 3. Gun neyse ki daha iyi yarin banyo yaptircam sicakta banyo yapamamakta huzursuz ediyo
öyle tabii yanıyor çocuklar...aşının ilk günü sıfır oluyor biliyosundur ama ...muğla çok sıcak sen nerdesin

kızlar ikinci çocuk için 400tl alacakmışım ziraat bankasından çalışan değilim baktım ama yoktu bilgisi olan varmı

kızlar ikinci çocuk için 400tl alacakmışım ziraat bankasından çalışan değilim baktım ama yoktu bilgisi olan varmı
Bende calismiorum başvuru yaptım bi kagit dolduruosun internetten çıktısını alıp doldurup verdik 2dk sürdü başvurmak 25 inden sonra yatcak para dendi 2.coculta 400 tl alinio mus

Aile ve sosyal politikalar bakanliği veriyo oarayi sisyal hiz.il mud. Basvuru yapiliyo ott bi surecsonra parayi yatiriyo

Kızlar bie sorum daha olacak biberonla ilgili biberon emziklerinin geniş dar normal olanı var hangisi iyi

Söylediğin gibi bir ses var sürekli karnında ve meme emerken savaşarak emiyor, biz hep gaza bağladık hiçte doktora götürmedik. Acaba bizimkide üşütmüşmü
Aynısı var bebeğimde çok gazlı bir bebek 3 saatte bir emzir içtiğini sidirsin dedi doktor

Cnm ya aslında şimdi de uslu çok ağlamıyo çok gazı da yok kendi çıkarıyo inşallah böyle gider senin oğluşun da çok tatlı akıllı uslu olsun yavrucuklar

Hadi yaa hava durumu hep 30-31 gosterior ama. Uzun kollu zibin yelek fln almak lazim ozaman
Ben öyle yapacam canım gündüz öyledir akşam çok soguktur belki ne kadar olursa olsun adanada soğuk olacağı kesin geçen sene yaz ortasi uzun kollu giyiyirdum ben bodrumda eylül ortasi daha soğuk olur

Ben bugün Mersin'e gidiyorum canim hava durumundan haberdar ederim :)) Adana'da oturuyorum bu arada oranın sıcağı bana vız gelebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…