- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.541
markadan markaya degisiyor.brownslar o sekilde.chiccolar 2 ayda 1Yok canım şükür gaz sorunumuz yok 1 numara 6 aya kadar kullanabilir ama dimi buarada sen neden 3. Aydan itibaren 2 no kullanacaksın
Tamam canım sağol aklımda bulunsunmarkadan markaya degisiyor.brownslar o sekilde.chiccolar 2 ayda 1
Daha ne istiyorsun Can'ım gündüz max 4 saat uyutabiliyorum oda surekli basında sallayarak aksam bir bakıyorum 8 de uyumuş bir bakıyorum 11 hala sallıyorum belirli düzen yok ne yazıkki :)Kızlar size uyku düzenimizi anlatmak istiyorum normal mi değil mi fikir almak istiyorum gündüz ortalama 5 6 saat uyuyor bazen eğer bir gün öncesinden bir yere gittiysek düzeni bozuluyor çok az uyuyor ama genelde 5 6 saat uyuyor aksam 7 8 gibi uyusun diye çabalıyorum ancak 10 11i buluyor bu konuda çok sıkıntılıyım sonra gece 1 defa uyanıyor sonra sabah 6 7 gibi gün başlıyor veya 12 1 gibi uyuduysa gece hic uyanmadan sabah 5 6 gibi uyanıyor, sabah uyaninca biraz oyalanıyoruz 1 saat falan ardından gündüz uykusuna geçiyoruz
Aaa normalde tarih veriyorlar, nerden bilecekmişsiniz ne Zaman yatacağını? Yaklaşık 1,5 ay sonra yatıyor Can'ım ona göre takip edin bariCnm eşim başvurmuş ama yatmamış daha bakalım beklicez tarih de vermemişler bizimkine
Biz denize girmek icin degilde biraz gezmek icin gidiyoruz.esim orda universite okudu arkadaslari var orda.karar veremedik bizde yaben yıllarca mersinde yaşadım daha sonra evlenip malatyaya geldim. temmuz agustos kadar sıcak olmaz mersin. belki o zamanların deniz tadınıda vermez dalgalı olur. rüzgar olur. acaba göze alınmalı mı alınmamalı? bebişle nasıl olur bi eşim gidecek denize bir ben. e bebiş acaba hava degişimi yaşar mı?cok kararsızız.
Mutlaka haber et canim :) bizde istanbuldayiz uzun yol olacak bizeBen bugün Mersin'e gidiyorum canim hava durumundan haberdar ederim :)) Adana'da oturuyorum bu arada oranın sıcağı bana vız gelebilir :)
Aynrn bizde gece uykusuna geciate sikintiliyiz nedenini cozemedim hala.ama 9 bucukta uyumus oluyoKızlar size uyku düzenimizi anlatmak istiyorum normal mi değil mi fikir almak istiyorum gündüz ortalama 5 6 saat uyuyor bazen eğer bir gün öncesinden bir yere gittiysek düzeni bozuluyor çok az uyuyor ama genelde 5 6 saat uyuyor aksam 7 8 gibi uyusun diye çabalıyorum ancak 10 11i buluyor bu konuda çok sıkıntılıyım sonra gece 1 defa uyanıyor sonra sabah 6 7 gibi gün başlıyor veya 12 1 gibi uyuduysa gece hic uyanmadan sabah 5 6 gibi uyanıyor, sabah uyaninca biraz oyalanıyoruz 1 saat falan ardından gündüz uykusuna geçiyoruz
Burun tıkanıklığı şikayetiyle ben bugün oğlumu goturdum doktora. Ateş, öksürük yok sadece özellikle geceleri burnu tikaniyordu. Bazı bebeklerin geniz kısmı daha dar olduğu için sık sık tıkanabilir dedi. Devamlı burnunu temizleyin, damla damlatin dedi.CNm burnu tıkalı gibi mi bizimkinin de gece özellikle sabaha karşı nerdeyse nefes alamicak gibi oluyo öksürük yok burun damlası damlatıyorum açılıyo ama tam da değil sanki ben de götürsemmi acaba ama gündüz iyi bişey yok.bence dikkat etmek lazım benim yeğenim 1 aylıkken bronşit başlangıcı olmuştu hastanede yatmadına rağmen o zmn her kışı şimdi buhar makinesiz geçiremiyo hep ağır geçiriyo gribi ve her kış hastalanıyo çocuğum sakın yakalanmasın cnm çok dikkat et ben de korkuyorum valla bu havalar çok kötü
gerçekten mi çok teşekkür ederim biz ziraat bankası diye düşündük daha doğrusu öyle bilgi verdiler eşiminki yatmış 122 tl benim ki yokakans cocuk parasi pttden aliniyor
Bayramda ben de 2 oğlumu alıp İstanbuldan Eskişehir' e yolculuk yapacam. Otobüs ile 5 saat. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Evde otur otur nereye kadar. Böyle değişiklikler anne açısından iyi oluyor bence.merhaba anneler. bende yeni katıldım aranıza. bende 2016 temmuz annesiyim. kolik sancısı olan bi erkek bebegim var bugün 44 günlük. bazen kol,kten eser yok bazen cok aglıyor. size bir sorum var kurban bayramında tatile gitmeyi düşünen var mı aranızda. şöyle mersine dogru gitsek diyorum havada cok sıcak olmaz ama pek cesaret edemiyorum. çokta sıkıldım evde...
Sizin bebeğiniz ne kadarlik nerden gitmeyi dusunuyosunuz mersine aslında bi tarafim cilginlik edip git diyor ama diğer tarafim tutuyor beniBiz denize girmek icin degilde biraz gezmek icin gidiyoruz.esim orda universite okudu arkadaslari var orda.karar veremedik bizde ya
Aslinda doğru soyluyosunuz güneşten ve rüzgardan korursam birşey olmaz herhalde ama hasta olursa hava değişiminden filan çok pişman olurum esimlede aram acilir acikcasi çünkü onu ben ikna etmeye calisiyorumBayramda ben de 2 oğlumu alıp İstanbuldan Eskişehir' e yolculuk yapacam. Otobüs ile 5 saat. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Evde otur otur nereye kadar. Böyle değişiklikler anne açısından iyi oluyor bence.
Aynen canım hem bi işe yaradıkları yok hemde ona buna laf Allâh annelerimizi başımızdan eksik etmesinZaten kaynanalar anneleri kullanmaya bayılır. Doğası bu bunların. Benim ki gelmedi bile annem bakarmis oyle dedianneme de günahım geldi 1 hafta tuttum evde yolladım evine kiyamadim. Dikisimde yok gibi birşeydi zaten iyiydim de. Allah eksikliklerini göstermesin. Işte birde böyle salak yerine koydu mu birileri çıldırmak mümkün
menenjit olması lazım canım
Bende öyle canım gitgeller yaşıyorum kendimi rahatlatmaya çslışıyorum öyle anlarda bazen başarılı oluyorum bazen yenilip ağlıyorum ama bu bi.süreç ve geçecek inşallahAmin amin amin Allahım çok aminValla şu lohusalık bi bitse de rahatlasak kafam bi dünya bi değişik hallerdeyim insanlara sinir oluyorum ama kendimide tanıyamıyorum bazen
öyle tabii yanıyor çocuklar...aşının ilk günü sıfır oluyor biliyosundur ama ...muğla çok sıcak sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?