2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Özelde doğuruncada yatiyo

Canım benim bebeğim ilk defa bezini taşıracak çok yaptı, hemde çok fazla taşırmıştı. Bir bebek neden ishal olur ki acaba? Üşütmüşmü?

Usutmus olabilir enfeksiyon kapmis olabilir. Bezini cok bekletme sık sık degistir. Olur oyle seyler sıkma canini. Biraz gözlemle cok uzun surerse doktora git cunku bebek ishalse cok su kaybeder. Kaybedilen suyun yerine konmasi gerekir

Kızlar özellikle önceden emzirme tecrübesi olanlar bebeğimi emzirirken başlarda hala sizlama oluyor dissizken böyle ise dişleri çıktığında ne yapmak lazım ben şimdiden düşünemiyorum dişleri varken olabilecekleri

Benim kızım gece gayet iyi uyuyor masaAllah ama gündüzleri bi türlü dalamiuor emzik verdim biraz sakinlesti en azından emmedigi zamanlar aglamiyor ama busefer de emzik ağzından sürekli düşüyor düşüncede yine ağlamaya başlıyor ve ne yazikki bir türlü dalamiuor gece sorunu yokken gündüz neden böyle neden hix uyumuyor anlayamıyorum ya

Ben de onu almıştım bi dünya para verip. Ama tutmuyor benim kız. Zar zor tutturuyorum düşürüyor. Ağır geliyor herhalde. Başka bir emzik alayım diyorum.

Bende ondan aldım ikilisini tutuyo boş old. Anlıyo atıyor. SOna yine philips in küçük emziklerinden aldık koştura koştura eczaneye gidip ikilisini bulduk onuda almadı . O yüzden sürekli gogsumde. Uyumak için bile hep memede kalmak istiyor emziğe verdiğim onca parada havaya uçtu.

Hıı bu arada bu bebişler çok akıllı. Sağdığım sütü şırınga ile verirken her ağzına damlattigimizda küçük olan emziği verince cuk cuk cuk emiyo. Ve ağzındaki süt bitene kadarda alamıyoruz ağzından. Sıpa diyorum madem böyle emmeyi biliyosun da normalde niye emmiyosun

Nasil yani canım boş serum serum fizyolojik içün mi bizim kutu yeni bitti tek kullanımlık dolu dolu çöpe attım ya senin dediğin gibi yapim diyorum de çok anlamadım serum fizyolojigi boş serum a mi bosaltiyorum
canım serum fizyolojik iste eczaneden sen. birkaç küçük şırınga da al. kola takılan büyük serumlardan alacaksın. boş serum dediğime bakma sen içinde sadece fizyolojik sıvı olana boş diyorum ben çünkü hastanelerde ilaç verirken onun içine enjekte edip veriyolar.

Kizlar tam 9 saattir uyumuyo neler yaptim yok uyumuyo meme mama vermekten bezdim ateside yok kaka da yapti sizin bebeklerde de oluyo mu boyle ya delircem araba ile babasi gezdiriyo gene uyumuyo eve yerine koyunca ağliyo
sıcaktan olabilir canım benim kız bizim evde uyumuyo arkadaşımın evinde sürekli uyuyo

kac gunluk bebisin?bizde 42 gunluguz gunduz uykularimiz azaldi hemde cok zor uyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…