- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Özelde doğuruncada yatiyoHejaR12
Ben biryere başvuruda bulunmadım. Sanıyorum hastane bildirdi. Zeynep Kamil de doğurduğumdan mıdır bilemedim yatıverdi hesabıma :) Devlette doğurun kardeş
Ama şizin için araştırdım :
SÜT PARASI BAŞVURUSU NEREYE YAPILMALIDIR
Süt parası almak için başvurularınızı Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerine yapmanız gerekmektedir. Ankara'da ikamet edenler emzirme ödeneği için başvurularını Ulucanlarda yer alan Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde sıra beklemeden hızlı bir şekilde yapabilirler. Emzirme ödeneği yani süt parası otomatik olarak ödenmez. Yani doğumun gerçekleşmesi ile SGK adınıza otomatik olarak emzirme ödeneği göndermez. Süt parası alabilmek için dilekçe ile SGK’nın sigortalının son hizmetinin geçtiği Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yada Sosyal Güvenlik Merkezi’ne başvurmak gerekir. Başvuru sırasında çocuğun doğum belgesi, evlilik cüzdanının fotokopisi ve bebeğin doğum tarihi itibariyle sigortalıya ait 120 gün hizmet süresi bulunduğunu gösterir vizite kağıdı.
Özelde doğuruncada yatiyo
Bizim ki de geriye doğru deviriyo gözlerini.ve hala tam odaklanamıyo.Benim oğlan da bazen koordine edemiyor gözlerini Zekeriya Beyaz gibi bakıyor
İnsan gülsünmü, üzülsünmü korksunmu bilemiyor öyle oluncaBizim ki de geriye doğru deviriyo gözlerini.ve hala tam odaklanamıyo.
144 u ara cnm ben aradim adres verdi bagli bulunduğum ilceye en yakin yerieşim kaymakanlığa başvurmuş onun için. ordan olmasa başvuruyu kabul etmezler dini ya kafam karıştı şimdi
Valla saatlerdir uyumayan oğlumla bi yandan piş pış kucağimda bi yandan burayi okurken ne espri ne ciddi gece mi gunduz mu bugun gunlerden ne bilemiyorummmmm zombii oldukkYatar tabi canım espri olsun diye dedim :)
Bugunde ayni , dedigin gibi gece usudu mu acaba gozlemliyeyim gecmezse kontrole gitcez zaten sorarim dr a sagol canim yardimci oldugun icin
Canım benim bebeğim ilk defa bezini taşıracak çok yaptı, hemde çok fazla taşırmıştı. Bir bebek neden ishal olur ki acaba? Üşütmüşmü?
Bana da öyle oldu canim ya NAPCA z kiBen dün bankaya gittim öğlen analık ve emzirme ödeneğini almak için. E devlette bankaya gönderildi yazıyor ama banko görevlisi yatmamış dedi. Nasıl olur e devlette gönderildi yazıyor dedim, bir şeyler dedi anlamadım
Olabilir canım oda nemli olmalıBebeğimin burnu sürekli tıkanıyor acaba klimayla alakalı olabilir mi
Ben de onu almıştım bi dünya para verip. Ama tutmuyor benim kız. Zar zor tutturuyorum düşürüyor. Ağır geliyor herhalde. Başka bir emzik alayım diyorum.
Bu gece 12 de uyuyup su saate kadar 3 de 6 da ve 7.30 da olmak üzere üç kere uyandık çok şükür
Gaz sancımız var maalesef
Ah ulen gaz sen Nasıl bişeymişsin
canım serum fizyolojik iste eczaneden sen. birkaç küçük şırınga da al. kola takılan büyük serumlardan alacaksın. boş serum dediğime bakma sen içinde sadece fizyolojik sıvı olana boş diyorum ben çünkü hastanelerde ilaç verirken onun içine enjekte edip veriyolar.Nasil yani canım boş serum serum fizyolojik içün mi bizim kutu yeni bitti tek kullanımlık dolu dolu çöpe attım ya senin dediğin gibi yapim diyorum de çok anlamadım serum fizyolojigi boş serum a mi bosaltiyorum
sıcaktan olabilir canım benim kız bizim evde uyumuyo arkadaşımın evinde sürekli uyuyoKizlar tam 9 saattir uyumuyo neler yaptim yok uyumuyo meme mama vermekten bezdim ateside yok kaka da yapti sizin bebeklerde de oluyo mu boyle ya delircem araba ile babasi gezdiriyo gene uyumuyo eve yerine koyunca ağliyo
kac gunluk bebisin?bizde 42 gunluguz gunduz uykularimiz azaldi hemde cok zor uyuyoruzBenim kızım gece gayet iyi uyuyor masaAllah ama gündüzleri bi türlü dalamiuor emzik verdim biraz sakinlesti en azından emmedigi zamanlar aglamiyor ama busefer de emzik ağzından sürekli düşüyor düşüncede yine ağlamaya başlıyor ve ne yazikki bir türlü dalamiuor gece sorunu yokken gündüz neden böyle neden hix uyumuyor anlayamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?