2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Annem gidene kadar öyle dusunuodun ama inan Allah güç kuvvet verio 2 çocukla yemek süpürge çamaşır işleri halledebiliorum
Valla bende üstesinden geliyorum :) üstelik 1 haftalık iken elime kaldılar ben yikadim ettim. Ev işlerii de halloldu her daim. Çok zorlamadı beni 2 çocuk açıkçası. En azından şimdilik yetebiliyorum

C cornella bugün kullanmaya başladığım ilacın adı bifiform sachet bunun bifiform drops diye damlası da varmış. Benim kullandığım toz şeklinde olanı. Biraz sütümden sagdim içine karıştırıp icirdim. Şuan için rahat bir şekilde uyuyor bebeğim. Bu bir bağışıklık sistemini ve sindirimi güçlendirici bir ilaç. Probiyotik bakteriler var sindirime yardımcı içinde. İnternetten ilacı araştırabilirsin.

Çok saol canım sling içime sinmedi çocuk içinde buzusücek gbi geldi

Kimisi slingle rahat kimisi kanguruyla :))) ben kanguru kullandım, ilk defa bu bebeğimde Sling denedim ve keşke daha önce de kullansaydım dedim. Ben çok rahat ettim, boynumda ve sırtımda sıkıntılarım oluyor ve slingde hiç ağrım olmadı, çok mutluyum :)))

Allah kolaylık versin Can'ım gaz sancısı zor
Özellikle inlemeleri insanı sızlatıyor
78 gunluk canim.istanbuldan mersin dusunuyoruz.10-12 saat suruyomus
Vay memeleletime geliyorsun haaaa
Süper

Kizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Can'ım onun uyuduğu zamanları kullanırsan biraz kolaylaşabilir
Ben ailemle yaşadığim doğumdan beri temizlik yaptılar yemekte ama bunları yek başıma yaptığım günler de oldu
Bebek uyurken iş yapılıyor yoksa zor
Şimdide K valide Deyiz
Rahatım temizlik yemek ona ait
Ama mesela bugün konserve yaptık yavrum uyurken yemek de
Zor ama insan mecbur kalınca yapıyor yapmaya çabalıyor

Tamam dursunlar bakalım. 6 ay diyor zaten poşetlerde. Hastane garanti olsun diye 3 ay demiştir sanırım.

Ben de bi deneyeceğim bakayım alacak mı. Almazsa uğraşmaya gerek yok dediğin gibi. Teşekkürler...

Hamileyken çok konuşuodunuz doğurdunuz yine aynı arkadaş :) Artık son bikaç sayfaya anca bakabiliyorum :) Kanguru konusuna ben de bi değineyim uzun araştırmalar sonucu Ergo Baby 360 aldım ben. Belki daha önce bahsetmişimdir bilemedim. Baba sling i denedim ben ama rahat edemedim çocuk düşecek gibi geldi. Momfort baby i de tavsiye ettilerdi, baktım ergo nun kopyası gibi ben de ergo aldım. Yeni doğan aparatı ile kullanıyorum. Yavruş uyuyuveriyor koynumda. Memnunum ben idilduam

Off değişikler gerçekten canım

Sling i bende kullanamadım iade ettim kanguru yu nereden aldınız acaba

Atlamakla çok iyi yaptın valla bende yenidogan aparatiyla alicam canım tek takip cikabiliomusun mesela bebek o aparatta rahatmi
Rahat canım... İlk taktığında acaba diyosun ama bir kaç takmadan sonra uzmanlaşıyosun artık bebeğin en rahat pozisyonunu buluyosun

Oh oh Allah muhabbetinizi arttirsin hanımlar. Bugün bakamadim sayfalar kopmuş gitmiş :)

insanbuL oğluşların sünnet olmuş maşallah. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu dönemi. Şimdi biraz sıkıntı çekeceksin ama iyileştiklerinde ikisi için de rahat edeceksin :)

misam canım lütfen üzülme karsindaki kimse senin ne yaşadığını, ne hissettiğini bilemez... düşünüyorum da hamileyken bile "sutlerimi sagip buzluğa atacagim. Ek gıdaya geçince de bebegimin ilk muhallebilerini kendi sutumle yapacağım." Diye plan yapan bir anneye bu şekilde yaklaşmaları ne kadar ironik...

Hele defnekiz a denilen laf resmen kanımı dondurdu...

Söylediğin gibi bir ses var sürekli karnında ve meme emerken savaşarak emiyor, biz hep gaza bağladık hiçte doktora götürmedik. Acaba bizimkide üşütmüşmü

Ben de hep gazdandir dedim canim hala da gazdandir memeyle savasmasi diyorum cumku eli ayagi durmuyo. Insallah oyle bisey yoktur sizde oksuruk filan var mi
Söylediğin gibi bir ses var sürekli karnında ve meme emerken savaşarak emiyor, biz hep gaza bağladık hiçte doktora götürmedik. Acaba bizimkide üşütmüşmü

Dogumdan bi hafta sonra 5 kilo fazlam vardi simdi bakmaya korkuyom en son 3 kg daha almistim. Hamilelikten oncekielbiselerimi giyemiyorum hamilelik elbiselerimi giyiyorum hala. sutumu etkilemeden nasil zayiflarim? Gece cok abur chbur yiyodum 2 gundur kestim gerek yok cunku uyku sut icin yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…