- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.681
Valla bende üstesinden geliyorum :) üstelik 1 haftalık iken elime kaldılar ben yikadim ettim. Ev işlerii de halloldu her daim. Çok zorlamadı beni 2 çocuk açıkçası. En azından şimdilik yetebiliyorumAnnem gidene kadar öyle dusunuodun ama inan Allah güç kuvvet verio 2 çocukla yemek süpürge çamaşır işleri halledebiliorum
Ben hastaneden geldiğimden beri yalnızım canım yavaş yavaş alıştım çok şukur tabi uykusuz uykusuzKizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Genelleme yapma istersen Hemsire bozuntuları vsBenim oğlum ilk 3 hafta kilo kaybetti sadece eziriyodum doktor hemen mama takviyesi dedi yavrum doymuyomus meğer bu cahil hemsire bozuntularini dinlesek yanmistik
Pardon da genelleme yaptiğimi nerden cikardin!!!! Bunu soyleyen her "hemsire" benim icin hemsire bozuntusuuuuuuuuuu ok??Genelleme yapma istersen Hemsire bozuntuları vs
Çok saol canım sling içime sinmedi çocuk içinde buzusücek gbi geldi
Allah kolaylık versin Can'ım gaz sancısı zorGece uyuyan bebisler bayılıyorum. Ben 24 saatte 3 4 saat anca uyuyoRum
Size yazayım acaba yanlış mı yapıyorum. Bir kere uyku düzenimiz falan yok.bazı günler kızım hiç yatmıyor. Elimden gelen her şeyi yapıyorum ama yatmıyor. Çok gazlı bir bebek.gazı onu uyandırıyor. Geceleri de sürekli inliyor. 2.5 3 saate bir beslemek gerektiği için saatimi hep kuruyorum.zaten çoğu zaman saat çalmadan kalkıyorum ve inliyor oluyor.böyle böyle 1 er saat anca yatıyorum aralarda.
Bu yüzden mama vermeyi düşünüyorum.
Şuan mesela banyo yaptı ayağımda sallıyorum ama gaz yüzünden dalamıyor.
Vay memeleletime geliyorsun haaaa78 gunluk canim.istanbuldan mersin dusunuyoruz.10-12 saat suruyomus
Can'ım onun uyuduğu zamanları kullanırsan biraz kolaylaşabilirKizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Kuzum atma, yeni bilgilere göre 8 aya kadar tutabilirsiniz deniyor. Bu süreden sonra vitamin değeri azalıyor sadece. Kıyma sütlerine, bir damlası bile çok kıymetli onların :))
Benim ilk başlarda fazla olduğu için sağıyordum, ağrılarım oluyordu. Çook uzun süredir sağmıyorum bende.
Cnm ben verdim geçen gün ve kızım almadı midesi bulandı. Bende kokladım buzluk kokuyordu sanki.bence sizlerde bir deneyin alacak mı bakalım. Ben koymayı düşünmüyorum. Artık. 1 biberon sütü dökmek zorunda kaldım.
Kimisi slingle rahat kimisi kanguruyla :))) ben kanguru kullandım, ilk defa bu bebeğimde Sling denedim ve keşke daha önce de kullansaydım dedim. Ben çok rahat ettim, boynumda ve sırtımda sıkıntılarım oluyor ve slingde hiç ağrım olmadı, çok mutluyum :)))
OkPardon da genelleme yaptiğimi nerden cikardin!!!! Bunu soyleyen her "hemsire" benim icin hemsire bozuntusuuuuuuuuuu ok??
Off değişikler gerçekten canımSenin KV de ayrı bi yüzsüzmüş canım.ben anlamıyorum.bunları insan oğlunun evinde hele ki gelini lohusayken misafir mi olurmuş benim KV de kapı çalar kapıyı kalkıp açmadı annem içerde yemek hazırlıyodu bekledi annemin açmasını gel de gıcık olma dünde diyo ki bebeğe bakcam sen okula gidince ben şimdi gezcem bana karışma geldim geleli bi gün evde durmadı
Konu mama veren anneye tuu kaka diyen hemsireler yoksa hemsirelerle bi problemim yok tabiki
Sling i bende kullanamadım iade ettim kanguru yu nereden aldınız acabaHamileyken çok konuşuodunuz doğurdunuz yine aynı arkadaş :) Artık son bikaç sayfaya anca bakabiliyorum :) Kanguru konusuna ben de bi değineyim uzun araştırmalar sonucu Ergo Baby 360 aldım ben. Belki daha önce bahsetmişimdir bilemedim. Baba sling i denedim ben ama rahat edemedim çocuk düşecek gibi geldi. Momfort baby i de tavsiye ettilerdi, baktım ergo nun kopyası gibi ben de ergo aldım. Yeni doğan aparatı ile kullanıyorum. Yavruş uyuyuveriyor koynumda. Memnunum benidilduam
Rahat canım... İlk taktığında acaba diyosun ama bir kaç takmadan sonra uzmanlaşıyosun artık bebeğin en rahat pozisyonunu buluyosunAtlamakla çok iyi yaptın vallabende yenidogan aparatiyla alicam canım tek takip cikabiliomusun mesela bebek o aparatta rahatmi
Söylediğin gibi bir ses var sürekli karnında ve meme emerken savaşarak emiyor, biz hep gaza bağladık hiçte doktora götürmedik. Acaba bizimkide üşütmüşmü
Söylediğin gibi bir ses var sürekli karnında ve meme emerken savaşarak emiyor, biz hep gaza bağladık hiçte doktora götürmedik. Acaba bizimkide üşütmüşmü
Kizlar bebisleriniz gece kac kez kalkiyo kac kez kalkmasi ideal?
9dan 6ya meselaGece derken saat kactan kaça kadar kast ediyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?