2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Keşke bebegkmde gündüz uykusu olsa imreniyorum valla gündüz uyuyan bebeklere akşam 11 aşağı uyumuyor butun gün onunla geçiyor akşampert oluyorum o uyuduktan sonra gözümüacacak halim kalmiyor

Ay canım ya peki kızkardeşin falan yok mu ya da yanina bir yardımcı alma gibi bir imkânın, dua et canım Rabbim sana bebeğini nasip ettiyse elbet bir kolaylığını da verecektir biraz daha sabir canım
Var tabi ama farkli sehirde yaşıyor evli cok zor yalniz olmak bazen cok sinirleniyorumbazen oturup dua okuyorum uyusun diye :) öyle öyle geçiyor

Azicik papatya ve rezene cayi yspip sabah aksam veriyorum 2 gindur gazi daha rahat tavsiye ediyorum kizlar rahatlatiyor bebegi

Kızlar bana yardım edin oğlum sabah kaka yaptı ama baya koyu yeşil ve çok sulu isteyene foto atarım. Neden olmuş olabilir? Keyfi çok yerinde ateşi falan yok.

K
Keşke bebegkmde gündüz uykusu olsa imreniyorum valla gündüz uyuyan bebeklere akşam 11 aşağı uyumuyor butun gün onunla geçiyor akşampert oluyorum o uyuduktan sonra gözümüacacak halim kalmiyor
o Zaman sabredeceksin Can'ım
Peki yardım edecek arkadaşın felan ç var mı bi iki saatte sana destek olsa da sne dinlensen ?

Canim mersinden vazgectik karadeniz turu yapicaz mersinede gittik 2 yil oncr cok sevdim.mart nisan gibide gidicez Allah izin verirse

1 kez kalkiyo.dun.8 bucukta uyudu.12 de uyurken rmzirdim.krndisi 4 te kalkti emdi uyudu.5 bucuga dogru mikirdandi biraz sonra geri daldi.birde az once kalkti kaka yapmisti altini degistim simdi emisiyoruz :) muhtemelen 1 saat kadar daha uyur
Maşallah kızına canım, benim oğlan uykuyu sevmiyor, bunu gazı olmadığı zaman da test ettim annesine çekmiş belli :) sürekli onunla konuşulsun istiyor. Sabahtan akşama kadar yapmadığım şebeklik kalmıyor vallahi :) nasıl uyutmayı başarıyorsunuz :)

canım gazı var malesef her akşam 7de ve gece 5te tutuyor. doktor kolik olabilir dedi şu gaz derdi bitmeden düzen oturtmak çok zor

Kızlar bana yardım edin oğlum sabah kaka yaptı ama baya koyu yeşil ve çok sulu isteyene foto atarım. Neden olmuş olabilir? Keyfi çok yerinde ateşi falan yok.
üşümüş olabilir canım üstünü mü açtı acaba gece. biraz dikkat et ikinci kakasının normale dönmeai lazım gece üşüdüyse.

canım gazı var malesef her akşam 7de ve gece 5te tutuyor. doktor kolik olabilir dedi şu gaz derdi bitmeden düzen oturtmak çok zor
Bizim de hep aynı. Akşam 7 gibi ve gece 4-5 sıraları hep bi ağlama tutuyor ama benimkinin allahtan uzun sürmüyor. Aklıma gelen her şeyi o anda sırayla yapıyorum. En sonunda susuyor :) ama bu aralar kucağa alıştı sanırım, yatırdığım anda ağlamaya başlayıp kaldırıp gezdirdiğim zaman ise hemen susuyor.
Bu arada bize doktor dün gaz sorunu için hem nurse harvey's şurubu ve hem de biogaia
damlayı beraber kullanmayı önerdi. Akşam şurubu verdim ama sevmedi bakalım diğer damla umarım işe yarar.

1 kez kalkiyo.dun.8 bucukta uyudu.12 de uyurken rmzirdim.krndisi 4 te kalkti emdi uyudu.5 bucuga dogru mikirdandi biraz sonra geri daldi.birde az once kalkti kaka yapmisti altini degistim simdi emisiyoruz :) muhtemelen 1 saat kadar daha uyur
Bizim bebeklerin rutini aynı kiz: ) gece 2 kere falan uyanıyor çoğu kez benim oğlan da maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…