- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.641
canım millet uzaktan konuşuyo valla sonra verdim kızı al uyut madem öyle dedim aldı ağlattı bana geri verdi. yok canım ya her bebek farklı. deniz koyunca uyusa ben niye sallıyım pışpışlıyım manyak mıyım ben..
piyanolu oyun halısını fisher price mı aldın bondigo mu aldın canım fiyat farkı biraz var ama görünüşe göre ürün farkı pek yok ikisinin arasında sanki.ne diyosun
minik ranayı görme şerefine eriştim maşallah çok güzel bir kız olacak çok tatlı maşallah
Peki tüm kola mı uyguladın ben üstleride alacağım da jilet korkutuyor sonra bırakınca daha çok çıkıyor diyorlar
Anladım canım teşekkür ederim siparis vericem. Kılsız Tüysüz bir hayat düşüncesi bile çok güzelEvet tüm kola uyguladim. Zaten bir kere lazere başlayınca bağımlılık yapiyor, normalde gözüne batmayan kıllara bile atmak istiyorsun
Yeniden çıkma olayı şöyle, mesela bir merkezle 12 seans üzerinden anlaştin, tüm sranslar bitince %10 bile olsa kalan tuyler oluyor. Onlara da tekrar lazere gidemediğin için mecbur ağda yapıyorsun. Ağda yapınca diğer kökler de uyarılıyor yeniden tüy geliyor... ama bu cihazda zaten ömür boyu lazer atışı yapabilirsin. Tüyler iyice döküldükten sonra 2-3 ayda bir kıl kökleri uyanmasın diye lazer uygularsın olur biter :) ben polikistik over hastası olduğum için tüylerle başım dertteydi. Bende bile bu kadar kısa sürede bu kadar güzel sonuç verdiyse diğer tüm kadınlar gözü kapalı alsın kullansın yani...
Can'ım baya geç oldu ama tiny love gymini maymun adası :)maşallah kızımın adaşına . oyun halısının markası modeli ne canım?
@jindam nerelerdesin. Etiketleyemedim adı da çıkmadı bi sorun yoktur inş.çınar adam nasıl.
D Daisymom seni de göremedim sanki.nerlerdesin
Tabi bide nöbet arkadaşım yok bugün @karpuz_suyu napyn kız. Oğluş nasıl. Bi gelsin Teyzesinin elini.öpsün özledim kız.sen de gel dedikodu yapalım.benim kv de yanıma geliyo kıza bakmaya.okula gitcm ya bebek orta da yorulmasın die o bizde kalck bu sene. Fena dedikodu yaparız senle
Doğrudur canım da işte bu zamanda da bakıcıya güvenilmiyor.tek Başına bırakıp gidicem kızdı mi vurdu mu başına bişey mi geldi bilemiycem.ama iyi Güvenilir bi kreş öyle değil en azından.esasında anne çalışıyorsa bir bebeğe anneden sonra sadece anneanne vr babaanne iyi bakar ve Güvenilir bence.onun dışında kimseye tek emanet edemem ben sanırım.en Güzeli 2 yaşına kadar annenin bakması ama o da maalesef mümkün olmuyor.evettt kavuştum kuzuma şükğrler olsun:))çok mutlu minnak kuzucum:))senin çifte kumrular nasıl:)?
Gittigidiyor sozzy yaz cikar cnmçıngıraklı dimi bunlar? bizde çıngıraklı pantolon var 1 aylıkken bile kullanıyorduk bayılıyor ona deli gibi çırpıyor ayaklarını :)
bunlar hangi sitede kaça satılıyor ben de alıcam çıngıraklı pantolonu küçük gelmeye başladı çünkü
Bir dene istersen ama dediğim gibi aslinda yasina kadar önerilmiyor omurga icin ben sorun yasamadim doguyu daha erken yatırdım dorugun kaz tuyu hatta ondan rahat koyuyorum bas seklini aliyor koyana kadarYa herkes yastık kullanıyo da onun için sordum.ben kullanmıyorum kullansam mi acaba
Off sen benim kaderdasimsin bacim ya ust uste gelmis hersey en.kötüsü de ev olmus is bulunur ama ha deyince cikilmiyor bende ev arıyorum hala cikamadim toparlandik ama 3v sıkıntı bizimde 3 ay daha kontrat var ama naletolsun bulsam ciksam.diyorum hakkimizda hayırlısı insallah esinin is durumu hallolur evide bulursunuz allah yardımcın olsun kuzumKızlar merhabalar
İki haftadır başıma gelmeyen kalmadı resmenTelefonum kırıldı yazmıştım, onun ardından Antalya'daki fırtınayı duymuşsunuzdur yıldırım düştü ve internet ve digitürk yandı internetimiz daha bugün yapıldı hemen sizlere yazayım dedim telefonum hala yok 740₺ masraf çıkardılar ev sahibimiz oğlum evleniyor çıkın dedi biz kontratımız devam ediyor diye çıkmıyoruz bakalım kim galip gelecek eşim kadro bekliyordu ay sonunda bölge müdürü kadroya onay vermezse işsiz kalacak okul açılıyor onun stresi derken kafayı yemek üzereyim. Benden haberler böyle Dualarınıza ihtiyacım var canlarım içinizi kararttım kusuruma bakmayın.
Sizler nasılsınız ne var ne yok sayfalar çok birikmiş okuyamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir, güzel bir bayram geçirmişsinizdir
Ben aldım canım tabi şu anda çok farkında değilBundan alan varmı kızlar
Canım Allah sağlık sıkıntısı vermesin hepsi hallolur Allah'ın izniyle.çooook bunaldığında derin bi nefes al ve Şükürler olsun sağlıklıyım evlatlarım sağlıklı de.iyi gelecektir.yaşadıkların zor gerçekten.ama emin ol hepsi geçecektir.öpüyorum kuzucuklarını da seni deKızlar merhabalar
İki haftadır başıma gelmeyen kalmadı resmenTelefonum kırıldı yazmıştım, onun ardından Antalya'daki fırtınayı duymuşsunuzdur yıldırım düştü ve internet ve digitürk yandı internetimiz daha bugün yapıldı hemen sizlere yazayım dedim telefonum hala yok 740₺ masraf çıkardılar ev sahibimiz oğlum evleniyor çıkın dedi biz kontratımız devam ediyor diye çıkmıyoruz bakalım kim galip gelecek eşim kadro bekliyordu ay sonunda bölge müdürü kadroya onay vermezse işsiz kalacak okul açılıyor onun stresi derken kafayı yemek üzereyim. Benden haberler böyle Dualarınıza ihtiyacım var canlarım içinizi kararttım kusuruma bakmayın.
Sizler nasılsınız ne var ne yok sayfalar çok birikmiş okuyamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir, güzel bir bayram geçirmişsinizdir
Bundan alan varmı kızlar
Maşallah kuzularına:)hep diyorum bu bebişler mucize ikizler iki kat mucize:)çok iyi olur bencede kv lerde bi kaç ay kalmanız.bebeklerin iyce toparlanırlar.aynen Dediğin gibi can kan başka oluyor benim kv pek bi umarsız,yerinden kımıldamaya üşenen bi insan.100kg yakın hareket etmekte bile zorlanıyor.ayrıca evlatlarıda dahil kendinden daha fazla kimseyi de pek düşündüğünü sanmıyorum bütün bunlara rağmen Aryaya yabancı birinden çok daha iyi bakacağını düşünüyorum.kendi Kanı canı sonuçta.onunda annemin de bakacak durumları olmadığı için mecburen kreşe vericem Allah nasip ederse.annesi çocuğuna bakan kadınlar ne şanslılar:)Şehirde yaşayan bir anne olarak çok haklı endişeler bunlar. Ben de yatılı bakıcı almayı düşünüyorum ama yanlarında ben de olacağım yine de buna rağmen kvlerin yanına bir iki aylığına gitme planımız da var. Babaanne anneanne en iyisi anneden sonra, can kan bambaşka oluyor. Münnaklarım çok iyiler bizimkiler de bir ay erken geldiler, ilk ay hep uyumakla geçti ama şimdi bıcır bıcırlar
Ben aldım canım tabi şu anda çok farkında değilBundan alan varmı kızlar
Geç kalmadiniz bence canım ben de 2 gün önce aldım çok farkında değil zamanlaAlmadım ama düşünüyorum geçmi kaldık acaba?
Canım dün dediğim gibi kavanoz gibi birsey var müzik çalan kutuda içinse boncuk var ayağının ucuna koyuyorum ona vurdu bugün daha eglenceliydi dediğin gibi vuruyor vurdukça gaz çıkardı çok komikticanım tekmele oynayı alma tekmeleri güçsüz kalıyormuş on kere tekmeliyor bir kere ses çıkıyormuş.
maymun adası ebebekte satılıyor sadece.160 tl.
zaten az kullanacaklar emekleyince evi gezmek daha cazip geliyormuş. hem fiyat açıaından hem de tekmeleyip gazını çıkarsın müzik yapsın diye piyanolu daha cazip geldi.ben piyanolu almaya karar verdim sayılır. sadece bondigo piyanolu ile fisher price piyanolu arasındaki farkı düşünüyorum... bondigoda o bar yere yatıp yüzüstü de oynanabiliyor mu??
Ben e bebekten 20 liraya aldım canım evet cingirakliçıngıraklı dimi bunlar? bizde çıngıraklı pantolon var 1 aylıkken bile kullanıyorduk bayılıyor ona deli gibi çırpıyor ayaklarını :)
bunlar hangi sitede kaça satılıyor ben de alıcam çıngıraklı pantolonu küçük gelmeye başladı çünkü
canım ben de üç tane emzik denedim bebedor simetrik olanı beğendi emdiği zaman çok iştahlı emiyor ama kırk yılda bir emiyor. meyve 6 aydan önce olmaz ama sütü denerim. bi de bende meme var ya benim verdiğim biberonu bile içmiyor bana naz yapıyor çok fenaBen önce nuk ile başladım sonra aventin ortodontik olan düz uçlu olanı ile devam ediyorum. Aya göre değişiyor mu çok bilgim yok cnm. Bazen her emziği deneyip en sonunda en basit bakkal emziklerini tutturan anneler duydum. Keyifli bir anında biraz süte ya da meyveye batırıp ağzına vermeyi dene.
Ay doğru söylüyorsun valla yaCnm çocuğun giydiği haram yediği helal derler. kıyafet de oyuncak da çok kısa zamanda pabucu dama atılan şeyler. Benim ikiz olduğu için ben her şeyin en iyisini - pahalısını- almıyorum alamıyorum da. Sonuçta çocuk bu önemli olan onu eğlendirmesi. Tabi ki sağlığına zarar verecek materyallerden kaçınmaya çalışıyorum ama benim oyun halısı çok aşırı pahalı bir şey değil hatta bir arkadaşımızdan ödünç aldık gayet de eğleniyorlar:))) onun oyuncaktan öte bizim ilgimize sevgimize ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?