2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

M melda983 topik ablalarimizda pek süslü maşallah rabbim sağlıklı uzun ömür versin ewlatlarjmizla hersey atlatilio çok şükür

Amiiiin inş. Hamdolsun Rabbim ömür verdi de kavuştum yavrucuğuma. Mevlüt kıyafeti teyzesi yoksa hergün öyle süslü değiliz. Hele kafasına birşey takmaktan nefret ediyor. Oyalaya oyalaya geçiriverdim o saç bandını :)

Ben fisher price aldım canım, biraz pahalı o. Bondigo ya da bakmıştım ben alırken çok da bir fark yoktu aralarında n11 de. Eğer o daha uygunsa onu al.
Teşekkür ederiz güzel iltifatlarınız için. Yavruların hepsi birbirinden tatlı :)

M melda983 yerim snn zilli kizini masallah ilk kez gördüm ben op yerime kiZ

Öpmem miii hepinizin yerine öperim inş zaten doyamıyom :) Biz de senin oğluşunun tontik yanaklarından öperiz

Peki tüm kola mı uyguladın ben üstleride alacağım da jilet korkutuyor sonra bırakınca daha çok çıkıyor diyorlar
Anladım canım teşekkür ederim siparis vericem. Kılsız Tüysüz bir hayat düşüncesi bile çok güzel

maşallah kızımın adaşına . oyun halısının markası modeli ne canım?
Can'ım baya geç oldu ama tiny love gymini maymun adası :)

Can'ım hiç sorma başıma gelenleri iki haftadır giremedim. Çok teşekkür ederim düşündüğün için :)) senden başka kimse farketmemiş yokluğumu anlaşılan

Kızlar merhabalar

İki haftadır başıma gelmeyen kalmadı resmen Telefonum kırıldı yazmıştım, onun ardından Antalya'daki fırtınayı duymuşsunuzdur yıldırım düştü ve internet ve digitürk yandı internetimiz daha bugün yapıldı hemen sizlere yazayım dedim telefonum hala yok 740₺ masraf çıkardılar ev sahibimiz oğlum evleniyor çıkın dedi biz kontratımız devam ediyor diye çıkmıyoruz bakalım kim galip gelecek eşim kadro bekliyordu ay sonunda bölge müdürü kadroya onay vermezse işsiz kalacak okul açılıyor onun stresi derken kafayı yemek üzereyim. Benden haberler böyle Dualarınıza ihtiyacım var canlarım içinizi kararttım kusuruma bakmayın.
Sizler nasılsınız ne var ne yok sayfalar çok birikmiş okuyamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir, güzel bir bayram geçirmişsinizdir

Şehirde yaşayan bir anne olarak çok haklı endişeler bunlar. Ben de yatılı bakıcı almayı düşünüyorum ama yanlarında ben de olacağım yine de buna rağmen kvlerin yanına bir iki aylığına gitme planımız da var. Babaanne anneanne en iyisi anneden sonra, can kan bambaşka oluyor. Münnaklarım çok iyiler bizimkiler de bir ay erken geldiler, ilk ay hep uyumakla geçti ama şimdi bıcır bıcırlar

Off sen benim kaderdasimsin bacim ya ust uste gelmis hersey en.kötüsü de ev olmus is bulunur ama ha deyince cikilmiyor bende ev arıyorum hala cikamadim toparlandik ama 3v sıkıntı bizimde 3 ay daha kontrat var ama naletolsun bulsam ciksam.diyorum hakkimizda hayırlısı insallah esinin is durumu hallolur evide bulursunuz allah yardımcın olsun kuzum

Parmagimda dolama cikti ya kizlar çocuğu bile zor tutuyorum kavrayamiyorum acaba ne iyi gelir ki teramicyn sursem sorun olur mu

Canım Allah sağlık sıkıntısı vermesin hepsi hallolur Allah'ın izniyle.çooook bunaldığında derin bi nefes al ve Şükürler olsun sağlıklıyım evlatlarım sağlıklı de.iyi gelecektir.yaşadıkların zor gerçekten.ama emin ol hepsi geçecektir.öpüyorum kuzucuklarını da seni de

Maşallah kuzularına:)hep diyorum bu bebişler mucize ikizler iki kat mucize:)çok iyi olur bencede kv lerde bi kaç ay kalmanız.bebeklerin iyce toparlanırlar.aynen Dediğin gibi can kan başka oluyor benim kv pek bi umarsız,yerinden kımıldamaya üşenen bi insan.100kg yakın hareket etmekte bile zorlanıyor.ayrıca evlatlarıda dahil kendinden daha fazla kimseyi de pek düşündüğünü sanmıyorum bütün bunlara rağmen Aryaya yabancı birinden çok daha iyi bakacağını düşünüyorum.kendi Kanı canı sonuçta.onunda annemin de bakacak durumları olmadığı için mecburen kreşe vericem Allah nasip ederse.annesi çocuğuna bakan kadınlar ne şanslılar:)

Kızlar daha önceden yazmıştım arya biberonla savaşıyor emmek istemiyor diye.dru acıkmasına izin ver Demişti.3 saatte bir besliyordum 4 saate çıkardım.sizce çok mu zaman aralığı?gecede sadece 1 kere uykuda besleniyor.diğer türlü hiç beslenmiyor.4 saatte bir 150cc mama yapıyorum döke saça arada bir kusarak filan 150cc veriyorum.sizce iyi mi?tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum. denizbatiekin bi bakıver:)

Canım dün dediğim gibi kavanoz gibi birsey var müzik çalan kutuda içinse boncuk var ayağının ucuna koyuyorum ona vurdu bugün daha eglenceliydi dediğin gibi vuruyor vurdukça gaz çıkardı çok komikti

Ben e bebekten 20 liraya aldım canım evet cingirakli

canım ben de üç tane emzik denedim bebedor simetrik olanı beğendi emdiği zaman çok iştahlı emiyor ama kırk yılda bir emiyor. meyve 6 aydan önce olmaz ama sütü denerim. bi de bende meme var ya benim verdiğim biberonu bile içmiyor bana naz yapıyor çok fena

Birisi el atsa su mevzuya oyun halisi konusuna açıklık getirse ne guzel olur
Ay doğru söylüyorsun valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…