2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Parmagimda dolama cikti ya kizlar çocuğu bile zor tutuyorum kavrayamiyorum acaba ne iyi gelir ki teramicyn sursem sorun olur mu
sarmısağı ikiye kes iç tarafını bağla canım hatta diğer yarısını antibiyotik niyetine yut bende de ayak parmağımda olmuştu biraz yaktı ama iki gecede geçti

Çok geçmiş olsun canım bizim evde deniz diye bi bebek var çok gazlı teyzesi onunla uğraşıyorum.bayramda da şehirdışındaydık yeni geldik eve. valla üzüldüm yojluğunu farkedip halini hatrını soramadığım için

canım aynı dert bende de var mecburen bakıcı bakacak kızıma. 6 aylıkken hangi kreş alır ki.. evde banyo hariç her yere kamera koycaz biz de hem kızımın hem malımın güvenliği için. zamanında annem beni bakıcıya bırakmış başımıza gelmedik şey kalmamış kamerasız olmaz.
Dumei

canım 150 çok değil mi doktor ne diyor bu işe? kusuyorsa çoktur. denize sütüm yetmeyince 60-90 veriyorum o bile çok geliyor.

Canım dün dediğim gibi kavanoz gibi birsey var müzik çalan kutuda içinse boncuk var ayağının ucuna koyuyorum ona vurdu bugün daha eglenceliydi dediğin gibi vuruyor vurdukça gaz çıkardı çok komikti
ben de gaz için alıcam da kutusunun fotosunu yada ürünün tam adını bana atar mısın ebebeğin sitesinde bulamadım onu

İnşallah kuzum, Allah senin de yardımcın olsun, bizim de mayısa kadar kontratımız küçücük Bebek'le ev taşımak gözümde büyüyor valla kiralarda almış başını gitmiş ucuz ev yok offf

Can'ım ben de seni ve minik aryayı çok öpüyorum

Oyyy severim ben o Deniz bebeği öp yerime annesi.

canım 150 çok değil mi doktor ne diyor bu işe? kusuyorsa çoktur. denize sütüm yetmeyince 60-90 veriyorum o bile çok geliyor.

Bende burda okuyunca bizim ki hiç yemiyor gibi geliyor ben kızıma 2.5 saate bir 50 cc veriyorum bazen onu da tam bitirmiyor. 150 falan masallah.

ben 1 ayi geckindir ince yastik kullaniyorum.kusuklu bir kiz oldugundan dumduz yatirmadim hic.

150cc tek ogunde baya fazla geldi @gvn1907.kusmuyorsa rahatsz etmiyordur ama bana gore fazla 150

Canım gaviscon u mama da nasıl kullanıyorsun kaç şase kullanıyorsun bende kullanıyorum ama sulandırarak öylede zor oluyo icirmesi

Bebeğim kakasını yapmayalı 6.gün oldu, tembelleşmesin diye hiçbir şekilde dışardan müdahale etmedim. Doktor lavman verdi kıyamadım ama sizde yapmalımıyım?

Cnm bizim de 6 gün oldu. Ben artık dayanamadım çünkü huzursuzdu.fitil le yaptırdım çok rahatladı. Neden yapamıyorlar anlamıyorum. Kabız da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…