- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.661
Ben de kullanmıyorum ne zaman başlanır ki kullanmyaYa herkes yastık kullanıyo da onun için sordum.ben kullanmıyorum kullansam mi acaba
sarmısağı ikiye kes iç tarafını bağla canım hatta diğer yarısını antibiyotik niyetine yut bende de ayak parmağımda olmuştu biraz yaktı ama iki gecede geçtiParmagimda dolama cikti ya kizlar çocuğu bile zor tutuyorum kavrayamiyorum acaba ne iyi gelir ki teramicyn sursem sorun olur mu
Çok geçmiş olsun canım bizim evde deniz diye bi bebek var çok gazlı teyzesi onunla uğraşıyorum.bayramda da şehirdışındaydık yeni geldik eve. valla üzüldüm yojluğunu farkedip halini hatrını soramadığım içinKızlar merhabalar
İki haftadır başıma gelmeyen kalmadı resmenTelefonum kırıldı yazmıştım, onun ardından Antalya'daki fırtınayı duymuşsunuzdur yıldırım düştü ve internet ve digitürk yandı internetimiz daha bugün yapıldı hemen sizlere yazayım dedim telefonum hala yok 740₺ masraf çıkardılar ev sahibimiz oğlum evleniyor çıkın dedi biz kontratımız devam ediyor diye çıkmıyoruz bakalım kim galip gelecek eşim kadro bekliyordu ay sonunda bölge müdürü kadroya onay vermezse işsiz kalacak okul açılıyor onun stresi derken kafayı yemek üzereyim. Benden haberler böyle Dualarınıza ihtiyacım var canlarım içinizi kararttım kusuruma bakmayın.
Sizler nasılsınız ne var ne yok sayfalar çok birikmiş okuyamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir, güzel bir bayram geçirmişsinizdir
canım aynı dert bende de var mecburen bakıcı bakacak kızıma. 6 aylıkken hangi kreş alır ki.. evde banyo hariç her yere kamera koycaz biz de hem kızımın hem malımın güvenliği için. zamanında annem beni bakıcıya bırakmış başımıza gelmedik şey kalmamış kamerasız olmaz.Doğrudur canım da işte bu zamanda da bakıcıya güvenilmiyor.tek Başına bırakıp gidicem kızdı mi vurdu mu başına bişey mi geldi bilemiycem.ama iyi Güvenilir bi kreş öyle değil en azından.esasında anne çalışıyorsa bir bebeğe anneden sonra sadece anneanne vr babaanne iyi bakar ve Güvenilir bence.onun dışında kimseye tek emanet edemem ben sanırım.en Güzeli 2 yaşına kadar annenin bakması ama o da maalesef mümkün olmuyor.evettt kavuştum kuzuma şükğrler olsun:))çok mutlu minnak kuzucum:))senin çifte kumrular nasıl:)?
canım 150 çok değil mi doktor ne diyor bu işe? kusuyorsa çoktur. denize sütüm yetmeyince 60-90 veriyorum o bile çok geliyor.Kızlar daha önceden yazmıştım arya biberonla savaşıyor emmek istemiyor diye.dru acıkmasına izin ver Demişti.3 saatte bir besliyordum 4 saate çıkardım.sizce çok mu zaman aralığı?gecede sadece 1 kere uykuda besleniyor.diğer türlü hiç beslenmiyor.4 saatte bir 150cc mama yapıyorum döke saça arada bir kusarak filan 150cc veriyorum.sizce iyi mi?tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum. @denizbatiekin bi bakıver:)
ben de gaz için alıcam da kutusunun fotosunu yada ürünün tam adını bana atar mısın ebebeğin sitesinde bulamadım onuCanım dün dediğim gibi kavanoz gibi birsey var müzik çalan kutuda içinse boncuk var ayağının ucuna koyuyorum ona vurdu bugün daha eglenceliydi dediğin gibi vuruyor vurdukça gaz çıkardı çok komikti
İnşallah kuzum, Allah senin de yardımcın olsun, bizim de mayısa kadar kontratımız küçücük Bebek'le ev taşımak gözümde büyüyor valla kiralarda almış başını gitmiş ucuz ev yok offfOff sen benim kaderdasimsin bacim ya ust uste gelmis hersey en.kötüsü de ev olmus is bulunur ama ha deyince cikilmiyor bende ev arıyorum hala cikamadim toparlandik ama 3v sıkıntı bizimde 3 ay daha kontrat var ama naletolsun bulsam ciksam.diyorum hakkimizda hayırlısı insallah esinin is durumu hallolur evide bulursunuz allah yardımcın olsun kuzum
Can'ım ben de seni ve minik aryayı çok öpüyorumCanım Allah sağlık sıkıntısı vermesin hepsi hallolur Allah'ın izniyle.çooook bunaldığında derin bi nefes al ve Şükürler olsun sağlıklıyım evlatlarım sağlıklı de.iyi gelecektir.yaşadıkların zor gerçekten.ama emin ol hepsi geçecektir.öpüyorum kuzucuklarını da seni de
Çok geçmiş olsun canım bizim evde deniz diye bi bebek var çok gazlı teyzesi onunla uğraşıyorum.bayramda da şehirdışındaydık yeni geldik eve. valla üzüldüm yojluğunu farkedip halini hatrını soramadığım için
Geç kalmadiniz bence canım ben de 2 gün önce aldım çok farkında değil zamanla
Hemen deneyecegim simdi sagol kuzusarmısağı ikiye kes iç tarafını bağla canım hatta diğer yarısını antibiyotik niyetine yut bende de ayak parmağımda olmuştu biraz yaktı ama iki gecede geçti
Bizim burda suan 1500 1700 valla bakıyoruz belki uygun buluruz diyeİnşallah kuzum, Allah senin de yardımcın olsun, bizim de mayısa kadar kontratımız küçücük Bebek'le ev taşımak gözümde büyüyor valla kiralarda almış başını gitmiş ucuz ev yok offf
Acaba cok mu ki benim bir sağma da 150 çıkıyor hepsini içiyor doruk kusmada yok acaba fazlami ki onu bir sorayim bendecanım 150 çok değil mi doktor ne diyor bu işe? kusuyorsa çoktur. denize sütüm yetmeyince 60-90 veriyorum o bile çok geliyor.
Acaba cok mu ki benim bir sağma da 150 çıkıyor hepsini içiyor doruk kusmada yok acaba fazlami ki onu bir sorayim bende
canım 150 çok değil mi doktor ne diyor bu işe? kusuyorsa çoktur. denize sütüm yetmeyince 60-90 veriyorum o bile çok geliyor.
Acaba cok mu ki benim bir sağma da 150 çıkıyor hepsini içiyor doruk kusmada yok acaba fazlami ki onu bir sorayim bende
Canım gaviscon u mama da nasıl kullanıyorsun kaç şase kullanıyorsun bende kullanıyorum ama sulandırarak öylede zor oluyo icirmesiCan'ım benim oğluştada reflü çıktı 2. Ayda oyle bir kusuyorduki aman Allah'ım cok şükür 2 gündür gaviscon kullanıyoruz rahatız baya günde 2 defa mamasına koyuyorum birde dediğin gibi beslendikten sonra yarım saat dik tutuyorum 2 gündür hiç kusmadı cok şükür bin şükür
Bebeğim kakasını yapmayalı 6.gün oldu, tembelleşmesin diye hiçbir şekilde dışardan müdahale etmedim. Doktor lavman verdi kıyamadım ama sizde yapmalımıyım?
Yok kuzu iki memeden cikan 150 onuda tek.seferde içiyor sence cok mu zorla vermiyorum severek içiyorTek memedenmi 150 cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?