2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben sadece emziriyorum ama yediklerime dikkat ediyorum desem yalan olur. kahve genelde günde 1 içerim bazen Nescafe bazen Türk Kahvesi.sadece bir aksam kuru fasulye yemiştim oğlumu ilk kez sakinleştiremedim saatlerce gaz sancısından ve o gün kuru fasulye benim için bitti onun dışında normal yemem nasılsa öyle devam ediyorum

Kilo alımı iyiyse yeterli geliyordur canimm iyi içiyor yine benim oglum 120 vermeye kalktığımda savaşıyoruz

bnde yemiyorum kurufasulye bulgur falln da kahve ye aklım takıldı. Acaba sutu kotu etkilermi ki.

Valla aynen bende bilmiyorum.ama çevremde ki çoğu kişi kullanıyo.internette ise kullanmamak gerektiği yazıyo bilemedim:)
Bugün hiç uyumadı diye ince bir yastikla deneyim dedim öyle de uyumadı boylede uyumadi biz bugün hı uyumadik gözü iki saniye kapaninca birsey kaçırmış gibi hızlıca açıyor etrafa bakıyor

Cnm bizim de 6 gün oldu. Ben artık dayanamadım çünkü huzursuzdu.fitil le yaptırdım çok rahatladı. Neden yapamıyorlar anlamıyorum. Kabız da değil.

Cnm bağırsakları tam gelişmediğinden itme hareketini tam yapamıyor. Benim annem bana her gün yapmış sonuçta önemli olan bebeği rahatlatmak. Bağırsakları gelişince zaten kendisi dışarı iter

Hee tamam cnm. Banada çok gibi geldi ama her bebek bir değil o yüzdn bize bakma tatlım sen. Bi gün bende emzirmeden biberonla vericem bakalım kaç cc içicek merak ettim.
Biberondan daha fazla içiyor bebekler çünkü biberonun akışı hızlı ve doyduğunu anlamadan midesine gidiyormuş tıpkı bizler gibi. Bir de cc lere çok takılmamak lazım sonuçta her annenin sütünün içeriği farklı kimisi çok daha yağlı olabiliyor. Benimkiler de bi ara 150yi görüyordu şimdi 100ü geçmiyorlar. Çevreleriyle daha çok ilgileniyorlar

Haklısın cnm. Valla bende sağma taraftarı değilim aslında ama etraftan etkileniyorum. Bolken sağıp atıyım buzluğa birden kesilir bişey filan olursa biraz daha götürür en azından. Şu ilk 6 ayı bi atlatsaydık hayırlısıyla. Süt olmaz yok diye stres olunur, süt bol olur birden kesilir stresi olur. Off valla zormuş

632969"]Merhaba kızlar. Sadece anne sutuyle bebeğini besleyen var mı benm gibi. Mamaya ihtiyaç duymuyorum. Bu durumda da yediklerime çok dikkat etmm gerekio. Gunde 2-3 defa nescafe tuketiyorym. Bu sutumu nasıl etkiliodr sizce? Kahveye aşırı duşkunluğum varda[/QUOTE]
bnde yemiyorum kurufasulye bulgur falln da kahve ye aklım takıldı. Acaba sutu kotu etkilermi ki.
Canım bulgur ye bence ben yiyorum sütüde artırıyo kahveyi de cok tükenmezsen bi zararı olmaz sanki :)

Cnm bizim de 6 gün oldu. Ben artık dayanamadım çünkü huzursuzdu.fitil le yaptırdım çok rahatladı. Neden yapamıyorlar anlamıyorum. Kabız da değil.
Canım akşama doğru nefes almadan ağlamaya başladı tam bir saat susturamadık çocuğu birşekilde zorlanarak yaptı, bundan sonra 6.güne bırakmayalım çok acı çekiyor yavrum
Doktorlarda bişey söylemiyor ki biraz netten araştırayım bakalım

Kaç saatte bir 60 Can'ım benimde sutum az ya ( ben 90 veriyorum 3 saatte 69 günlük benim oglum
Canım ben az az sık sık veriyorum 2 satte bir veriyorum bazen 1buçuk ta oluyor benimseyince çok az tek göğüsten dolu olduğunda 40cc çıkıyor bizde 70günlüguz canim

Canim bizde sadece anne sutu aliyoruz.gunde 1 fincan nescafe iciyorum.cok seviyorum bende.fazla icmemek gerek.valla ben cok cok duzenli beslenemiyorum bayadir.hatta tatile geldigimizden beri bir iki gun suyu az ictim ama sutumdr hic degisiklik olmadi cok sukur.gunde 1 bardak lactamil icmeye calisiyorum

O zaman hic elleme canim.o uykusunu guzelce uyusun.uyanik oldugu vakitlerde saha sik emzirir arayi kapatirsin.uykuda cok cok onemli

Tmm cnm. Dediğim gibi sabah ilk kalkıştan sonra birkere 3 saat yatıyo, sonra minumum yarım, 1 saatte 1 emiyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…