- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.701
Ben sadece emziriyorum ama yediklerime dikkat ediyorum desem yalan olur. kahve genelde günde 1 içerim bazen Nescafe bazen Türk Kahvesi.sadece bir aksam kuru fasulye yemiştim oğlumu ilk kez sakinleştiremedim saatlerce gaz sancısından ve o gün kuru fasulye benim için bittiMerhaba kızlar. Sadece anne sutuyle bebeğini besleyen var mı benm gibi. Mamaya ihtiyaç duymuyorum. Bu durumda da yediklerime çok dikkat etmm gerekio. Gunde 2-3 defa nescafe tuketiyorym. Bu sutumu nasıl etkiliodr sizce? Kahveye aşırı duşkunluğum varda
Kilo alımı iyiyse yeterli geliyordur canimm iyi içiyor yine benim oglum 120 vermeye kalktığımda savaşıyoruzKızlar daha önceden yazmıştım arya biberonla savaşıyor emmek istemiyor diye.dru acıkmasına izin ver Demişti.3 saatte bir besliyordum 4 saate çıkardım.sizce çok mu zaman aralığı?gecede sadece 1 kere uykuda besleniyor.diğer türlü hiç beslenmiyor.4 saatte bir 150cc mama yapıyorum döke saça arada bir kusarak filan 150cc veriyorum.sizce iyi mi?tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum. @denizbatiekin bi bakıver:)
bnde yemiyorum kurufasulye bulgur falln da kahve ye aklım takıldı. Acaba sutu kotu etkilermi ki.Ben sadece emziriyorum ama yediklerime dikkat ediyorum desem yalan olur. kahve genelde günde 1 içerim bazen Nescafe bazen Türk Kahvesi.sadece bir aksam kuru fasulye yemiştim oğlumu ilk kez sakinleştiremedim saatlerce gaz sancısından ve o gün kuru fasulye benim için bittionun dışında normal yemem nasılsa öyle devam ediyorum
Tamam canım atarım mutlaka disaridayim şimdiben de gaz için alıcam da kutusunun fotosunu yada ürünün tam adını bana atar mısın ebebeğin sitesinde bulamadım onu
20 lira canımHee iyi ben trendyolda gördüm acaba uygun mu ordaki? Sen kaça almıştın?
Bugün hiç uyumadı diye ince bir yastikla deneyim dedim öyle de uyumadı boylede uyumadi biz bugün hı uyumadik gözü iki saniye kapaninca birsey kaçırmış gibi hızlıca açıyor etrafa bakıyorValla aynen bende bilmiyorum.ama çevremde ki çoğu kişi kullanıyo.internette ise kullanmamak gerektiği yazıyo bilemedim:)
Cnm bizim de 6 gün oldu. Ben artık dayanamadım çünkü huzursuzdu.fitil le yaptırdım çok rahatladı. Neden yapamıyorlar anlamıyorum. Kabız da değil.
Valla kıpırdamadan yatıo cnm. En güzel uyuduğu uyku.Canım kipirdarsa memeye tut ztn emer hemen
Biberondan daha fazla içiyor bebekler çünkü biberonun akışı hızlı ve doyduğunu anlamadan midesine gidiyormuş tıpkı bizler gibi. Bir de cc lere çok takılmamak lazım sonuçta her annenin sütünün içeriği farklı kimisi çok daha yağlı olabiliyor. Benimkiler de bi ara 150yi görüyordu şimdi 100ü geçmiyorlar. Çevreleriyle daha çok ilgileniyorlarHee tamam cnm. Banada çok gibi geldi ama her bebek bir değil o yüzdn bize bakma tatlım sen. Bi gün bende emzirmeden biberonla vericem bakalım kaç cc içicek merak ettim.
Biberondan daha fazla içiyor bebekler çünkü biberonun akışı hızlı ve doyduğunu anlamadan midesine gidiyormuş tıpkı bizler gibi. Bir de cc lere çok takılmamak lazım sonuçta her annenin sütünün içeriği farklı kimisi çok daha yağlı olabiliyor. Benimkiler de bi ara 150yi görüyordu şimdi 100ü geçmiyorlar. Çevreleriyle daha çok ilgileniyorlar
Canım bulgur ye bence ben yiyorum sütüde artırıyo kahveyi de cok tükenmezsen bi zararı olmaz sanki :)bnde yemiyorum kurufasulye bulgur falln da kahve ye aklım takıldı. Acaba sutu kotu etkilermi ki.
Canım akşama doğru nefes almadan ağlamaya başladı tam bir saat susturamadık çocuğu birşekilde zorlanarak yaptı, bundan sonra 6.güne bırakmayalım çok acı çekiyor yavrumCnm bizim de 6 gün oldu. Ben artık dayanamadım çünkü huzursuzdu.fitil le yaptırdım çok rahatladı. Neden yapamıyorlar anlamıyorum. Kabız da değil.
Canım ben az az sık sık veriyorum 2 satte bir veriyorum bazen 1buçuk ta oluyor benimseyince çok az tek göğüsten dolu olduğunda 40cc çıkıyor bizde 70günlüguz canimKaç saatte bir 60 Can'ım benimde sutum az ya( ben 90 veriyorum 3 saatte 69 günlük benim oglum
Canim bizde sadece anne sutu aliyoruz.gunde 1 fincan nescafe iciyorum.cok seviyorum bende.fazla icmemek gerek.valla ben cok cok duzenli beslenemiyorum bayadir.hatta tatile geldigimizden beri bir iki gun suyu az ictim ama sutumdr hic degisiklik olmadi cok sukur.gunde 1 bardak lactamil icmeye calisiyorumMerhaba kızlar. Sadece anne sutuyle bebeğini besleyen var mı benm gibi. Mamaya ihtiyaç duymuyorum. Bu durumda da yediklerime çok dikkat etmm gerekio. Gunde 2-3 defa nescafe tuketiyorym. Bu sutumu nasıl etkiliodr sizce? Kahveye aşırı duşkunluğum varda
Canim uyurken beslemeyi dene.memeyi agzina sur bir sure.hafif uyanip ne oluyo ya moduna giriyo :) memeyi fark edince hemen kapiyoAynen cnm ama uyandırmam gerekip gerekmediğini sormadım. Şimdi sizleri okuyunca fikir almak istedim.
O zaman hic elleme canim.o uykusunu guzelce uyusun.uyanik oldugu vakitlerde saha sik emzirir arayi kapatirsin.uykuda cok cok onemliValla kıpırdamadan yatıo cnm. En güzel uyuduğu uyku.
O zaman hic elleme canim.o uykusunu guzelce uyusun.uyanik oldugu vakitlerde saha sik emzirir arayi kapatirsin.uykuda cok cok onemli
ben gunde 4-5 adet lungo nespresso iciyorum. sikinti yok. sadece anne sutuyle besleniyor bebegim.kahve ye aklım takıldı
iyi ya sevindim. Gonlum rahat etmiodu çunku.ben gunde 4-5 adet lungo nespresso iciyorum. sikinti yok. sadece anne sutuyle besleniyor bebegim.
bence hic sikinti yapma.iyi ya sevindim. Gonlum rahat etmiodu çunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?