- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.681
Yok kusmasi cok nadir oluyor o da biri kucagina alırsa falan doyduktan sonra durduk yere kusmaz cnmCnm masallah midesi alıyor demek ki.kusmadi gına göre.
Bilemedim cnm ya zorla icmiyor severek içiyor onun ustune 2 saat rahat uyur. Gece daha uzun tabi 4,5 saat kadarben 1 ayi geckindir ince yastik kullaniyorum.kusuklu bir kiz oldugundan dumduz yatirmadim hic.
150cc tek ogunde baya fazla geldi @gvn1907.kusmuyorsa rahatsz etmiyordur ama bana gore fazla 150
Valla aynen bende bilmiyorum.ama çevremde ki çoğu kişi kullanıyo.internette ise kullanmamak gerektiği yazıyo bilemedim:)Ben de kullanmıyorum ne zaman başlanır ki kullanmya
Brnim bi Dr arkadaşım emzirmediği için 1 aylık Bebeğini Bıraktı kreşe.kamera olursa çok daha iyi olur bencedecanım aynı dert bende de var mecburen bakıcı bakacak kızıma. 6 aylıkken hangi kreş alır ki.. evde banyo hariç her yere kamera koycaz biz de hem kızımın hem malımın güvenliği için. zamanında annem beni bakıcıya bırakmış başımıza gelmedik şey kalmamış kamerasız olmaz.
@Dumei
Yok kuzu iki memeden cikan 150 onuda tek.seferde içiyor sence cok mu zorla vermiyorum severek içiyor
Canım Dr kilo alımında sorun yok aynen devam diyo:)kusması mide gazını çıkaramadığımız zaman oluyo.xaten 150cc nin hepsini almıyo çoğu dökülüyo.acaba 4 saat aralığı çok mu fazlacanım 150 çok değil mi doktor ne diyor bu işe? kusuyorsa çoktur. denize sütüm yetmeyince 60-90 veriyorum o bile çok geliyor.
Uykuda besleyebilirsin.hem Dr sana gece uykusu daha da uzayacak Demişti yanlış hatırlamıyorsamKızlar ya okuyorum sizleri acaba ben yanlışmı yapıyorum?
Benim oğlum gece 1,5-2 gibi yattığı uykusundan sabah 6,5-7 gibi kalkıyor. Sonra 2 saatte bir kalkıyo. Akşam 7-8 den sonra gece yine 1,5-2 ye kdr kısa kısa uyuyor uyanıyor geziyoruz oynuyoruz filan. Ama gece uykusundayken kaldırmıyorum hiç. Gündüz ve akşam gayet iyiyiz sadece gece çok uzun uyuyor onu bölmelimiyim sizce?
Canım o cıngıraklı pantolonu kesip coraba diktim ben sende öyle yap :)çıngıraklı dimi bunlar? bizde çıngıraklı pantolon var 1 aylıkken bile kullanıyorduk bayılıyor ona deli gibi çırpıyor ayaklarını :)
bunlar hangi sitede kaça satılıyor ben de alıcam çıngıraklı pantolonu küçük gelmeye başladı çünkü
ben gunde 1 yahut ikı kere sagıyorum memeden emdıınde ne kdr emiyordur bilmiyorum tabi. benım kı faxla memeci. Dene bakalım ne kdr alacak midesiHee tamam cnm. Banada çok gibi geldi ama her bebek bir değil o yüzdn bize bakma tatlım sen. Bi gün bende emzirmeden biberonla vericem bakalım kaç cc içicek merak ettim.
Bende sulandırarak veriyorum canim mamayi bitiremiyor bazen 2 *1/2 veriyorum sen ne kadar veriyorsun birde ne kadar mama veriyorsunCanım gaviscon u mama da nasıl kullanıyorsun kaç şase kullanıyorsun bende kullanıyorum ama sulandırarak öylede zor oluyo icirmesi
Uykuda besleyebilirsin.hem Dr sana gece uykusu daha da uzayacak Demişti yanlış hatırlamıyorsam
ben gunde 1 yahut ikı kere sagıyorum memeden emdıınde ne kdr emiyordur bilmiyorum tabi. benım kı faxla memeci. Dene bakalım ne kdr alacak midesi
Hımm anladım uykusunu bölmeli miyim sizce yazınca bende uyandırıp uyandırmaman gerektiğini sorduğunu sandım.gece uykusu da beslenme kadar önemli diye ben uyandırmıyorum.gece çok derin uyuduğunda biberonu da almak istemiyor.bu da tabi kilo alımını etkiliyor maalesef.bu konu benimde aklıma takılıyor açıkcasıAynen cnm ama uyandırmam gerekip gerekmediğini sormadım. Şimdi sizleri okuyunca fikir almak istedim.
Bende yarim sabah yarim aksam veriyorum canım ama kaşıkla zor oluyo biberon a koyuyorum oda azcik olduğundan birazı kaliyo biberon da mamaya katsam olur mu diye düşünüyordum 60cc veriyorum mama emiyor da ama sütüm az sen nekadar mama veriyorsunBende sulandırarak veriyorum canim mamayi bitiremiyor bazen 2 *1/2 veriyorum sen ne kadar veriyorsun birde ne kadar mama veriyorsun
Canım kipirdarsa memeye tut ztn emer hemenAynen cnm ama uyandırmam gerekip gerekmediğini sormadım. Şimdi sizleri okuyunca fikir almak istedim.
Kaç saatte bir 60 Can'ım benimde sutum az yaBende yarim sabah yarim aksam veriyorum canım ama kaşıkla zor oluyo biberon a koyuyorum oda azcik olduğundan birazı kaliyo biberon da mamaya katsam olur mu diye düşünüyordum 60cc veriyorum mama emiyor da ama sütüm az sen nekadar mama veriyorsun
Bende kullanmiorum yastık canjmBen de kullanmıyorum ne zaman başlanır ki kullanmya
Canım bende tek sütle besliorum Nescafe 1 fincan iciorum abartmadan içmende sakinca yok.yani etki uykusuzluk yapar bebeğe hiçbişey i abattmamak lazım 3 çok canım sonuçta paket ürün. 1 fincan Türk Kahvesi iç 1 fincan Nescafe ne biliyim işteMerhaba kızlar. Sadece anne sutuyle bebeğini besleyen var mı benm gibi. Mamaya ihtiyaç duymuyorum. Bu durumda da yediklerime çok dikkat etmm gerekio. Gunde 2-3 defa nescafe tuketiyorym. Bu sutumu nasıl etkiliodr sizce? Kahveye aşırı duşkunluğum varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?