2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yok kuzu iki memeden cikan 150 onuda tek.seferde içiyor sence cok mu zorla vermiyorum severek içiyor
Bence anneler sütü olduğu için çok değildir mama verince 60-90 alıyosa anneler sütüde 100 ün üzerinde olabilir benim ki 40 günlükken hatırlıyrm bi kere sağıp verdim tek göğüsten 100 çıkmıştı bıraktım çarşıya gitttim annemgile dedi ki onu içti üstüne de mama verdik doymadı dedi.anne sürü daha kolay hazmediliyo sanırım.severek içiyosa sorun yoktur bence.

Aynı yarama tuz bastınız çok şükür benim ki bakıcı değil babannesi bakacak en iyi bakıcıdan daha iyidir en azından gözüm arada kalmaz kendi canı ve çok iyi anlaşıyolar ama benim de iki gün sonra okulum başlıyo kızım daha iki ay 10 günlük oluyo.öğlenleri de gelcm çok üzülüyrm özleirm ben onu.onada yazık mı acaba.annesiz büyümüş gibi olck. Hepimizin işi zor gerçketen

L Light Of God cnm ben tecrübeli anneler değilim tabi ama fikrimi söylym şu an mama için 150cc fazla bence hle bi de arya alıyosa sa kesinlikle fazla. Zorla verme. Ben sütüm bazen yetmiyo tek göğüs olduğu için birini almıyo bizim kız. Mama veryrm önce 60 cc yaptım. Bakyrm daha içecek sonra bi 30 daha yaptım onunda hepsni içmiyo bile.anne sütü olsada 100 de olur 150 de ama mama daha doyurucu ve zor hazmediliyo.tabi sen 4 saatte bir diyosun bence 90-120 normal.önce 90 ver çok istekliyse bi 30 daha yap.

Birisi el atsa su mevzuya oyun halisi konusuna açıklık getirse ne guzel olur

Ay doğru söylüyorsun valla ya
Ben de ucuz bi oyun halısı aldım ama bizim ailede ilm alan ben olduğum için herkes şaşırdı tabi.ben cede fiyat hiç önemli değil benimki rengarenk Çıngırak var melodili aalan var koyuyrm ben de oynatarak en az yarım saat oynuyrz çok pahalı bişey değil yani ama fazlasıla yetiyo. Ben de öğrenciyim valla daha iyi.olsun isterim herşey için tabi ama olmuyo işte..yani kısacası önemli olan fiyatı değil ucuzda olsada al bişey birlikte oynayın onun sana ihtiyacı var. Konuşsan yeter ona.ben ucuz aldım ona vereceğim fazladan parayla kışlıklarını aldım

Ay okudum yazdıklarını cnm ya çok Geçmiş olsun. Ben nöbetçiyim ya eksikleri hemen farkediyrm. :) çok şey gelmiş üstüste ama geçecek inş.allah kolaylık versin minik kuzularının hatrına.

ben de gaz için alıcam da kutusunun fotosunu yada ürünün tam adını bana atar mısın ebebeğin sitesinde bulamadım onu
90 liraya aldım canım 2 gün çok ilgilenmedi bugün ilgisini çekti oynadı beb de çok sevdim memnunum yani

Eklentiler

• 20160917_012828.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar yavrularınız uykudan Nasıl uyanıyor gece felan?
Bizimki gazdan dolayı inliyor sızlanıyor öaalesef

Yediklerine dikkat et ama bunun kuralı sağlıklı beslenme çerçevesi kadar olmalı. Yani aslında doktorların her yaşta her durumda sağlıklı beslenme için önerdikleri olmalı. Emzirenler birkaç kurala daha dikkat edip biraz daha fazla yemeliler. Gaz yapan yiyecekler sadece annenin bağırsağında yapar. Kana geçmez. Kana geçse beynimiz basınçtan patlardı. E süt de kandan yapıldığına göre. Ben doğumdan beri kuru fasülyeden tutun gaz yapar dedikleri her şeyi yedim, onlar gaz yapmadı. Zaamanı gelince bebeğin bağırsaklarındaki floralar gelişip besinleri rahatça sindirebilecek ve hareket ettikçe de gazı kendisi dışarı itebilecek. Kahve konusuna gelimce kafein anne sütüne geçip bebeğe uyaran olarak aktarılır fakat çok seviyorsan belki bir iki tane içilebilir.

Canım ben az az sık sık veriyorum 2 satte bir veriyorum bazen 1buçuk ta oluyor benimseyince çok az tek göğüsten dolu olduğunda 40cc çıkıyor bizde 70günlüguz canim
Bu aydaki bebekleri 3 saatlik rutine alıştırmalısın bebek büyüdükçe midesi byür ve daha fazla yiyebilip uzun zamanlar idare edebilir. Senin için iki saat de daha Zor olur.

Kilo alımı iyiyse yeterli geliyordur canimm iyi içiyor yine benim oglum 120 vermeye kalktığımda savaşıyoruz
Keşke hepsini içse canım yok ya yarısını döküyoruz.kafasını o tarafa bu tarafa çeviriyor,tükürüyor filan:)yarısını ancak içiyordur.fazla yapmamın sebebi de bu aslında yarısından Fazlası döküldüğü için 150cc yapıyorum.kilo alımı bu aya kadar iyiydi şükğrler olsun.ama bu 4 saat aralığından sonra ne oldu kilo durumu bilmiyorum:)

Bugün hiç uyumadı diye ince bir yastikla deneyim dedim öyle de uyumadı boylede uyumadi biz bugün hı uyumadik gözü iki saniye kapaninca birsey kaçırmış gibi hızlıca açıyor etrafa bakıyor
Ayy yerim onu benbazen oluyor öyle uyumayacakları tutuyor.aryanın Gazlı Döneminde babasıyla başımızı yastığa koyduğumuz an başlıyodu ağlamaya ikimiz birden beşiğinin başına gittiğimizde susuyodu:)))öyle sabah oldu.

Bir kere mama ve sütün içeriği farklı, neden çünkü memeden önce karbonhidrat bakımından zengin sulu önsüt gelir bebek doymaz emmeye/ sağmaya devam ederseniz yağlı süt gelir ve doyuruxudur. Bu yüzden mama miktarı ay ay hızla artarken anne sütünde artış aynı şekilde olmaz. Bizimkiler de ara ara 150 anne sütü aldıkları olıyor o zamanlar hızlı büyüme günleri oluyor sonra 100 cc süt ile gidiyoruz.

Bu aydaki bebekleri 3 saatlik rutine alıştırmalısın bebek büyüdükçe midesi byür ve daha fazla yiyebilip uzun zamanlar idare edebilir. Senin için iki saat de daha Zor olur.

3 saate nasıl alıştırılır ki canım? Benim oğlum p.tesi 3 ayı bitirecek hala 2 saatte bir emiyor. Sadece gece uykusunda en fazla 5 saat emmeden duruyor. Gündüz 2 saat dolduğu an ağlamaya başlıyor.

2 hafta sonra çalışmaya başlayacağım. 3 saate alışsa sütümü sağlama bile gerek kalmadan idare edebilirim aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…