- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.721
Bence anneler sütü olduğu için çok değildir mama verince 60-90 alıyosa anneler sütüde 100 ün üzerinde olabilir benim ki 40 günlükken hatırlıyrm bi kere sağıp verdim tek göğüsten 100 çıkmıştı bıraktım çarşıya gitttim annemgile dedi ki onu içti üstüne de mama verdik doymadı dedi.anne sürü daha kolay hazmediliyo sanırım.severek içiyosa sorun yoktur bence.Yok kuzu iki memeden cikan 150 onuda tek.seferde içiyor sence cok mu zorla vermiyorum severek içiyor
Aynı yarama tuz bastınız çok şükür benim ki bakıcı değil babannesi bakacak en iyi bakıcıdan daha iyidir en azından gözüm arada kalmaz kendi canı ve çok iyi anlaşıyolar ama benim de iki gün sonra okulum başlıyo kızım daha iki ay 10 günlük oluyo.öğlenleri de gelcm çok üzülüyrm özleirm ben onu.onada yazık mı acaba.annesiz büyümüş gibi olck. Hepimizin işi zor gerçketencanım aynı dert bende de var mecburen bakıcı bakacak kızıma. 6 aylıkken hangi kreş alır ki.. evde banyo hariç her yere kamera koycaz biz de hem kızımın hem malımın güvenliği için. zamanında annem beni bakıcıya bırakmış başımıza gelmedik şey kalmamış kamerasız olmaz.
Dumei
Ben de ucuz bi oyun halısı aldım ama bizim ailede ilm alan ben olduğum için herkes şaşırdı tabi.ben cede fiyat hiç önemli değil benimki rengarenk Çıngırak var melodili aalan var koyuyrm ben de oynatarak en az yarım saat oynuyrz çok pahalı bişey değil yani ama fazlasıla yetiyo. Ben de öğrenciyim valla daha iyi.olsun isterim herşey için tabi ama olmuyo işte..yani kısacası önemli olan fiyatı değil ucuzda olsada al bişey birlikte oynayın onun sana ihtiyacı var. Konuşsan yeter ona.ben ucuz aldım ona vereceğim fazladan parayla kışlıklarını aldımBirisi el atsa su mevzuya oyun halisi konusuna açıklık getirse ne guzel olur
Ay doğru söylüyorsun valla ya
Ay okudum yazdıklarını cnm ya çok Geçmiş olsun. Ben nöbetçiyim ya eksikleri hemen farkediyrm. :) çok şey gelmiş üstüste ama geçecek inş.allah kolaylık versin minik kuzularının hatrına.Can'ım baya geç oldu ama tiny love gymini maymun adası :)
Can'ım hiç sorma başıma gelenleri iki haftadır giremedim. Çok teşekkür ederim düşündüğün için :)) senden başka kimse farketmemiş yokluğumu anlaşılan
90 liraya aldım canım 2 gün çok ilgilenmedi bugün ilgisini çekti oynadı beb de çok sevdim memnunum yaniben de gaz için alıcam da kutusunun fotosunu yada ürünün tam adını bana atar mısın ebebeğin sitesinde bulamadım onu
Amin Can'ım , nöbet görevini layıkıyla yerine getiriyorsun valla bravoAy okudum yazdıklarını cnm ya çok Geçmiş olsun. Ben nöbetçiyim ya eksikleri hemen farkediyrm. :) çok şey gelmiş üstüste ama geçecek inş.allah kolaylık versin minik kuzularının hatrına.
Kendini sıkıyordur o yüzden bizimki de öyle yapıyor gaz yapacam siye sıka sıka zorlaya gerile kusuyorKızlar 3 gündür kızım gazını çıkarırken kusuyor nedendir acaba normal mi bir fikri olan var mı
Merhaba kızlar. Sadece anne sutuyle bebeğini besleyen var mı benm gibi. Mamaya ihtiyaç duymuyorum. Bu durumda da yediklerime çok dikkat etmm gerekio. Gunde 2-3 defa nescafe tuketiyorym. Bu sutumu nasıl etkiliodr sizce? Kahveye aşırı duşkunluğum varda
Bu aydaki bebekleri 3 saatlik rutine alıştırmalısın bebek büyüdükçe midesi byür ve daha fazla yiyebilip uzun zamanlar idare edebilir. Senin için iki saat de daha Zor olur.Canım ben az az sık sık veriyorum 2 satte bir veriyorum bazen 1buçuk ta oluyor benimseyince çok az tek göğüsten dolu olduğunda 40cc çıkıyor bizde 70günlüguz canim
Keşke hepsini içse canım yok ya yarısını döküyoruz.kafasını o tarafa bu tarafa çeviriyor,tükürüyor filan:)yarısını ancak içiyordur.fazla yapmamın sebebi de bu aslında yarısından Fazlası döküldüğü için 150cc yapıyorum.kilo alımı bu aya kadar iyiydi şükğrler olsun.ama bu 4 saat aralığından sonra ne oldu kilo durumu bilmiyorum:)Kilo alımı iyiyse yeterli geliyordur canimm iyi içiyor yine benim oglum 120 vermeye kalktığımda savaşıyoruz
Ayy yerim onu benBugün hiç uyumadı diye ince bir yastikla deneyim dedim öyle de uyumadı boylede uyumadi biz bugün hı uyumadik gözü iki saniye kapaninca birsey kaçırmış gibi hızlıca açıyor etrafa bakıyor
Bir kere mama ve sütün içeriği farklı, neden çünkü memeden önce karbonhidrat bakımından zengin sulu önsüt gelir bebek doymaz emmeye/ sağmaya devam ederseniz yağlı süt gelir ve doyuruxudur. Bu yüzden mama miktarı ay ay hızla artarken anne sütünde artış aynı şekilde olmaz. Bizimkiler de ara ara 150 anne sütü aldıkları olıyor o zamanlar hızlı büyüme günleri oluyor sonra 100 cc süt ile gidiyoruz.Bence anneler sütü olduğu için çok değildir mama verince 60-90 alıyosa anneler sütüde 100 ün üzerinde olabilir benim ki 40 günlükken hatırlıyrm bi kere sağıp verdim tek göğüsten 100 çıkmıştı bıraktım çarşıya gitttim annemgile dedi ki onu içti üstüne de mama verdik doymadı dedi.anne sürü daha kolay hazmediliyo sanırım.severek içiyosa sorun yoktur bence.
Canim uyuyorsa eleme uyusun çocuk zaten açıksa uyanir beninki gece 2 saatte bir uyaniyor aciktigöçün 90 cc mama veriyorum ama 2 saatten fazla hiç uymuyor 120 cc verdim gene 2 saatte uyandıValla kıpırdamadan yatıo cnm. En güzel uyuduğu uyku.
Bu aydaki bebekleri 3 saatlik rutine alıştırmalısın bebek büyüdükçe midesi byür ve daha fazla yiyebilip uzun zamanlar idare edebilir. Senin için iki saat de daha Zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?