- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.741
kedi gibi mıyavlıyor kız bazen kafamı kaldıramazsam volum artıyor tabiKızlar yavrularınız uykudan Nasıl uyanıyor gece felan?
Bizimki gazdan dolayı inliyor sızlanıyor öaalesef
Cok tesekkur ederiz teyzesiozguleysa senin oğlun nasıl tatlı maşallahhh
Benimde gündüz 2 saat gece ilk uykudan sonra 4 saat sonra tekrar 2 saat emme isteği gelio.ama kilo alimida emdigine göre gayet iyi valla fazla emsin az emmesinden iyidir3 saate nasıl alıştırılır ki canım? Benim oğlum p.tesi 3 ayı bitirecek hala 2 saatte bir emiyor. Sadece gece uykusunda en fazla 5 saat emmeden duruyor. Gündüz 2 saat dolduğu an ağlamaya başlıyor.
2 hafta sonra çalışmaya başlayacağım. 3 saate alışsa sütümü sağlama bile gerek kalmadan idare edebilirim aslında...
Benimde gündüz 2 saat gece ilk uykudan sonra 4 saat sonra tekrar 2 saat emme isteği gelio.ama kilo alimida emdigine göre gayet iyi valla fazla emsin az emmesinden iyidir
Canım aslında büyüdükçe daha çok memeye dusuo geçen arkadaşim demişti kızı 3.aydan ek gıdaya kadar 1 saat bile beklemiomus şimdi 8 aylık yürüyüş yapamiorum aglıo birakamiorum kimseye diodu dışarı çıksam yolda emmek istio fln demişti ek gıdaya geçişte azalmış yani aslında talep etmesiyle alakali bu benim kızımda çok emiodu taha daha çok emioKilosu gayet yerinde ama çalışmaya başlayınca bos derslerde öğle tenefusunde gelir emziririm diye düşünüyorum o yüzden Sormuştum. Ne zamana kadar 2 saatte bir emzireceğiz peki?
Canım ben bulgur yiyorum özellikle sütü artırıyor diye bir tabak yiyorum çok şükür gazımız yokbnde yemiyorum kurufasulye bulgur falln da kahve ye aklım takıldı. Acaba sutu kotu etkilermi ki.
Canım aslında büyüdükçe daha çok memeye dusuo geçen arkadaşim demişti kızı 3.aydan ek gıdaya kadar 1 saat bile beklemiomus şimdi 8 aylık yürüyüş yapamiorum aglıo birakamiorum kimseye diodu dışarı çıksam yolda emmek istio fln demişti ek gıdaya geçişte azalmış yani aslında talep etmesiyle alakali bu benim kızımda çok emiodu taha daha çok emioimkanın varsa sağ at dolaba bakan kişi verir ama söyle bişi var memeyi emen çocuk biberon u kavrayamio maalesef isirmaya calisio eğer biberon kullancaksa şimdiden az az sağ icir biberonla öğrensin tosbik
sen nerelerdesin bakayımm. asıl ben küstüm unuttun bizi
Öldük gazdan cikaramamaktan zaten ne yapacağımı şaşırdım artık geçsin şu gazKendini sıkıyordur o yüzden bizimki de öyle yapıyor gaz yapacam siye sıka sıka zorlaya gerile kusuyor
3 saate nasıl alıştırılır ki canım? Benim oğlum p.tesi 3 ayı bitirecek hala 2 saatte bir emiyor. Sadece gece uykusunda en fazla 5 saat emmeden duruyor. Gündüz 2 saat dolduğu an ağlamaya başlıyor.
2 hafta sonra çalışmaya başlayacağım. 3 saate alışsa sütümü sağlama bile gerek kalmadan idare edebilirim aslında...
Eşimle oğluma kedicik diye hitap ediyoruzkedi gibi mıyavlıyor kız bazen kafamı kaldıramazsam volum artıyor tabi
Ah ah gaz olayları ilk güne göre alıştım bi süredir ağlamıyorumÖldük gazdan cikaramamaktan zaten ne yapacağımı şaşırdım artık geçsin şu gaz
Maşallah tosuncuk sana
Ohh mis olmus bu pasa annesi.kokusu buraya kadar geldi
Arya 5 saatten de fazla uyuyor tembel bu kız:))Öncelikle gece beş saat kesintisiz uyuması harika bizimkiler hala 3 saate bir uyanıyorlar. Tracy Hoggun Bebek bakımında mucize çözümler adlı kitabında altı haftadan dört aya kadar bebekleri 3 saatşik rutine alıştırın yazıyordu formülünğn adı da EASY E eat, A activity, S sleep, Y your time (yani yemek, aktivite, uyku ve senin zamanın) şeklinde bir rutin oluşturmak. Bunun ilk yarım saatini beslenmeye bir saatini aktiviteye ( alt değiştirme yürüyüş banyo oyun vb) bir buçuk saatini de uykuya hazırlama ve uyumaya ayırmış. Beslerken memed daha uzun tut veya sağ sol meme bir iki kere değiştirneyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?