2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benimde gündüz 2 saat gece ilk uykudan sonra 4 saat sonra tekrar 2 saat emme isteği gelio.ama kilo alimida emdigine göre gayet iyi valla fazla emsin az emmesinden iyidir

Benimde gündüz 2 saat gece ilk uykudan sonra 4 saat sonra tekrar 2 saat emme isteği gelio.ama kilo alimida emdigine göre gayet iyi valla fazla emsin az emmesinden iyidir

Kilosu gayet yerinde ama çalışmaya başlayınca bos derslerde öğle tenefusunde gelir emziririm diye düşünüyorum o yüzden Sormuştum. Ne zamana kadar 2 saatte bir emzireceğiz peki?

Kilosu gayet yerinde ama çalışmaya başlayınca bos derslerde öğle tenefusunde gelir emziririm diye düşünüyorum o yüzden Sormuştum. Ne zamana kadar 2 saatte bir emzireceğiz peki?
Canım aslında büyüdükçe daha çok memeye dusuo geçen arkadaşim demişti kızı 3.aydan ek gıdaya kadar 1 saat bile beklemiomus şimdi 8 aylık yürüyüş yapamiorum aglıo birakamiorum kimseye diodu dışarı çıksam yolda emmek istio fln demişti ek gıdaya geçişte azalmış yani aslında talep etmesiyle alakali bu benim kızımda çok emiodu taha daha çok emio imkanın varsa sağ at dolaba bakan kişi verir ama söyle bişi var memeyi emen çocuk biberon u kavrayamio maalesef isirmaya calisio eğer biberon kullancaksa şimdiden az az sağ icir biberonla öğrensin tosbik

Birkaç kere sagdigim sütü biberonla içirdim aslında ama asil sorun içtiginden daha fazlasını kusması oldu sıcaklığını iyi ayarladığımı düşünüyorum. Gayet de iştahla içti ama aradan 20-30 dakika geçince tümüyle midesini boşalttı...

Öncelikle gece beş saat kesintisiz uyuması harika bizimkiler hala 3 saate bir uyanıyorlar. Tracy Hoggun Bebek bakımında mucize çözümler adlı kitabında altı haftadan dört aya kadar bebekleri 3 saatşik rutine alıştırın yazıyordu formülünğn adı da EASY E eat, A activity, S sleep, Y your time (yani yemek, aktivite, uyku ve senin zamanın) şeklinde bir rutin oluşturmak. Bunun ilk yarım saatini beslenmeye bir saatini aktiviteye ( alt değiştirme yürüyüş banyo oyun vb) bir buçuk saatini de uykuya hazırlama ve uyumaya ayırmış. Beslerken memed daha uzun tut veya sağ sol meme bir iki kere değiştirneyi dene

kedi gibi mıyavlıyor kız bazen kafamı kaldıramazsam volum artıyor tabi
Eşimle oğluma kedicik diye hitap ediyoruz
Napar bizim kedicik
Yerim onların aklını volum arttırmalarını

Öldük gazdan cikaramamaktan zaten ne yapacağımı şaşırdım artık geçsin şu gaz
Ah ah gaz olayları ilk güne göre alıştım bi süredir ağlamıyorum
Ama o gaz zorlarken yüzünü gözünü çiziyor kemikleri kütlüyor sürekli G eriniyor
Tez vakitte geçsin gaz

Canlarim uyku da lazim gece uyuyan bebeklerinizi bolmeyin zaten acikinca mutlaka uyanacak uykuda kilodur illa emmesi degil. Banyo uyku da en az sut kadar degerli hergun.yıkamaya ozen gösterin su gelistirir buyutur uyku yapar

Sahihuban bizim kedicik mis gibi sıcacık yıkandı koltuk köşelerinde sekerleme yapıyor :) n3 varsa bu koltukta bilmem koltukta buyuyor sipa resmen pasa oglan iyi mi bakalim

2 ay aşısına da gunler yaklastikca stres oluyorum zaten dayanılmaz birşey 3 tane aşı birde annem gelecek o gun yanima yoksa ben tükenirim

Arya 5 saatten de fazla uyuyor tembel bu kız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…