- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.761
Aferin prensese annesi dinlensin istiyorArya 5 saatten de fazla uyuyor tembel bu kız:))
Her çocuk nevi şahsına münhasır:))günleri Günlerini tutmuyor kuzuların:)Aferin prensese annesi dinlensin istiyor
Benimkide gündüzden uykusuz olursa gece 5-6 saat uyuyor ama gündüz uykusunu almışsa gecede 2-3 saatte bir uyanıyor
Tombis tosbik maşallah sana
Aynen Can'ım benim oğlanda oyle hic acıkmıyor ne yapacagimi sasırdım zorlayınca kusuyor Ateş yok ishal yok kaç defa idrar baktırdık problem yok üzülüyorum yaaa gece 2 de uyku arasında mama verdim 2 saat sonra sesle uyandım her taraftan mama akıyor ne yapacam ben yaaaaaKeşke hepsini içse canım yok ya yarısını döküyoruz.kafasını o tarafa bu tarafa çeviriyor,tükürüyor filan:)yarısını ancak içiyordur.fazla yapmamın sebebi de bu aslında yarısından Fazlası döküldüğü için 150cc yapıyorum.kilo alımı bu aya kadar iyiydi şükğrler olsun.ama bu 4 saat aralığından sonra ne oldu kilo durumu bilmiyorum:)
Kızlar daha önceden yazmıştım arya biberonla savaşıyor emmek istemiyor diye.dru acıkmasına izin ver Demişti.3 saatte bir besliyordum 4 saate çıkardım.sizce çok mu zaman aralığı?gecede sadece 1 kere uykuda besleniyor.diğer türlü hiç beslenmiyor.4 saatte bir 150cc mama yapıyorum döke saça arada bir kusarak filan 150cc veriyorum.sizce iyi mi?tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum.denizbatiekin bi bakıver:)
Yok kuzu iki memeden cikan 150 onuda tek.seferde içiyor sence cok mu zorla vermiyorum severek içiyor
Benimde gündüz 2 saat gece ilk uykudan sonra 4 saat sonra tekrar 2 saat emme isteği gelio.ama kilo alimida emdigine göre gayet iyi valla fazla emsin az emmesinden iyidir
Cnm gündüzleri yüklenmeyi denesen, gündüz besinini iyi alırsa gece daha az uyanabilir. Bizimkiler de bir ara öyleydi İki saate bir kalkarlardı şimdi gündüz iyi beslemye çalışıyorum bir de 23 ten önce rüya öğünü veriyorumCanim uyuyorsa eleme uyusun çocuk zaten açıksa uyanir beninki gece 2 saatte bir uyaniyor aciktigöçün 90 cc mama veriyorum ama 2 saatten fazla hiç uymuyor 120 cc verdim gene 2 saatte uyandı
2 ay aşısına da gunler yaklastikca stres oluyorum zaten dayanılmaz birşey 3 tane aşı birde annem gelecek o gun yanima yoksa ben tükenirim
Her çocuk nevi şahsına münhasır:))günleri Günlerini tutmuyor kuzuların:)
Ah keşke bizimkiler de öyle olsalar. Biraz da alışkanlıktan bziimkilerin uyanmaları çünkü hep aynı saatlerde uyanıyorlar. 3 saatlik rutini gündüz için söylüyor bacımız, 2-4 aylık bebişler için gece 5-6 saat deliksiz uyku sonrasında da gün içinde 3 saatlik rutinler yani senin Aryan aslında çözmüş işiArya 5 saatten de fazla uyuyor tembel bu kız:))
Ah keşke bizimkiler de öyle olsalar. Biraz da alışkanlıktan bziimkilerin uyanmaları çünkü hep aynı saatlerde uyanıyorlar. 3 saatlik rutini gündüz için söylüyor bacımız, 2-4 aylık bebişler için gece 5-6 saat deliksiz uyku sonrasında da gün içinde 3 saatlik rutinler yani senin Aryan aslında çözmüş işi)
M melda983 ben uyumadıklarında bir ara arabayla gezintiye çıkarıyordum her ne hikmetse arabanın içinde mışıl mışıl uyuyorlar
Kızlar merhabalar
İki haftadır başıma gelmeyen kalmadı resmenTelefonum kırıldı yazmıştım, onun ardından Antalya'daki fırtınayı duymuşsunuzdur yıldırım düştü ve internet ve digitürk yandı internetimiz daha bugün yapıldı hemen sizlere yazayım dedim telefonum hala yok 740₺ masraf çıkardılar ev sahibimiz oğlum evleniyor çıkın dedi biz kontratımız devam ediyor diye çıkmıyoruz bakalım kim galip gelecek eşim kadro bekliyordu ay sonunda bölge müdürü kadroya onay vermezse işsiz kalacak okul açılıyor onun stresi derken kafayı yemek üzereyim. Benden haberler böyle Dualarınıza ihtiyacım var canlarım içinizi kararttım kusuruma bakmayın.
Sizler nasılsınız ne var ne yok sayfalar çok birikmiş okuyamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir, güzel bir bayram geçirmişsinizdir
Kızlar daha önceden yazmıştım arya biberonla savaşıyor emmek istemiyor diye.dru acıkmasına izin ver Demişti.3 saatte bir besliyordum 4 saate çıkardım.sizce çok mu zaman aralığı?gecede sadece 1 kere uykuda besleniyor.diğer türlü hiç beslenmiyor.4 saatte bir 150cc mama yapıyorum döke saça arada bir kusarak filan 150cc veriyorum.sizce iyi mi?tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum.denizbatiekin bi bakıver:)
Oyy kurban olurum maaşallah Doruk paşama
Acaba cok mu ki benim bir sağma da 150 çıkıyor hepsini içiyor doruk kusmada yok acaba fazlami ki onu bir sorayim bende
Bilemedim cnm ya zorla icmiyor severek içiyor onun ustune 2 saat rahat uyur. Gece daha uzun tabi 4,5 saat kadar
İnşallah Can'ım umudumu kırmamaya çalışıyorum Allah yavrularımın yüzüne baksın. Bizim ev sahibi bildiğin köylü kurnazı çıktı, bu evde 2 yılım mayısta bitti. Kontratı 1 yıllık yapmıştı uyanık yasalara göre bana çıkmam için kontratım dolmadan ihbarda bulunması gerektiğini yoksa kontratın otomatik olarak yenilendiğini bilmiyor, nasılsa 1 yıllık kontrat yaptım istediğim Zaman çıkarırım diye düşünüyor. Cahile laf anlatmak zor bacım...Geçmişler olsun, kontratınızın bitmesine zaman varsa sizin yasal hakkınız o evde oturmak. 2 ay önceden ihbarname göndermesi lazım size.
İnşallah eşinin kadrosu gelir biran önce.
İçini ferah tut, bir çözümü vardır elbet.
İnsan paylaştıkça rahatlıyor, düşünme öyle. İnşallah herşey yoluna girecek en kısa zamanda :))
Hımm anladım uykusunu bölmeli miyim sizce yazınca bende uyandırıp uyandırmaman gerektiğini sorduğunu sandım.gece uykusu da beslenme kadar önemli diye ben uyandırmıyorum.gece çok derin uyuduğunda biberonu da almak istemiyor.bu da tabi kilo alımını etkiliyor maalesef.bu konu benimde aklıma takılıyor açıkcası
Benim oglum biberon almıyo sütüm kesilirse naparım allah korusunHaklısın cnm. Valla bende sağma taraftarı değilim aslında ama etraftan etkileniyorum. Bolken sağıp atıyım buzluğa birden kesilir bişey filan olursa biraz daha götürür en azından. Şu ilk 6 ayı bi atlatsaydık hayırlısıyla. Süt olmaz yok diye stres olunur, süt bol olur birden kesilir stresi olur. Off valla zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?