2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen Can'ım benim oğlanda oyle hic acıkmıyor ne yapacagimi sasırdım zorlayınca kusuyor Ateş yok ishal yok kaç defa idrar baktırdık problem yok üzülüyorum yaaa gece 2 de uyku arasında mama verdim 2 saat sonra sesle uyandım her taraftan mama akıyor ne yapacam ben yaaaaa(((((

Biraz fazla mı yoksa benim kız mı az içiyor bilemedim. Arada biberonla vermeyi deniyorum. Hastaneden çıktığında 45-50 cc içiyordu. Şimdi de çok farketmiyor. 50-55 cc anca. Ama 2 saatte bir acıkıyor gündüzleri.

Yok kuzu iki memeden cikan 150 onuda tek.seferde içiyor sence cok mu zorla vermiyorum severek içiyor

Oy maşaAllah yavruya. Kusmuyorsa içiyorsa ver içsin :) Bi keyifleri meme gariplerin :)

Canim uyuyorsa eleme uyusun çocuk zaten açıksa uyanir beninki gece 2 saatte bir uyaniyor aciktigöçün 90 cc mama veriyorum ama 2 saatten fazla hiç uymuyor 120 cc verdim gene 2 saatte uyandı
Cnm gündüzleri yüklenmeyi denesen, gündüz besinini iyi alırsa gece daha az uyanabilir. Bizimkiler de bir ara öyleydi İki saate bir kalkarlardı şimdi gündüz iyi beslemye çalışıyorum bir de 23 ten önce rüya öğünü veriyorum
2 ay aşısına da gunler yaklastikca stres oluyorum zaten dayanılmaz birşey 3 tane aşı birde annem gelecek o gun yanima yoksa ben tükenirim

Ben de çook korkuyordum o gece uyku girmez gözümüze diyordum sadece aşı yaparken biraz ağladılar hatta hemşire hiç ağlamayacak sandım bile dedi. Akşam ne ateş oldu ne bir huysuzluk.

Arya 5 saatten de fazla uyuyor tembel bu kız:))
Ah keşke bizimkiler de öyle olsalar. Biraz da alışkanlıktan bziimkilerin uyanmaları çünkü hep aynı saatlerde uyanıyorlar. 3 saatlik rutini gündüz için söylüyor bacımız, 2-4 aylık bebişler için gece 5-6 saat deliksiz uyku sonrasında da gün içinde 3 saatlik rutinler yani senin Aryan aslında çözmüş işi)
M melda983 ben uyumadıklarında bir ara arabayla gezintiye çıkarıyordum her ne hikmetse arabanın içinde mışıl mışıl uyuyorlar

Evet ben de öyle yaptım dün. Arabada bile uyumamak için direndi ama sonunda uyudu. Eve gelince uyumaya devam eder belki dedim ama baktım cin gibi :)

M melda983 ben ilk aylarda sallamamak için direndim ama şimdi alıyorum minderi koyuyorum dizime bir de iyi bir kundak (kalçaları sıkmayacak şekilde) ağzına da emzik sessiz ve hafif loş bir odada sallayarak uyutuyorum bu arada hem sağıyorum hem de telden nete giriyorum-şimdi olduğu gibi:)) bu şekilde genelde uyuyakalıyor. eğer hareket eder ağlar kundağı çözmek isterse kucağıma almadan kollarını ellerimle tutup sallamaya devam ediyorum bir yandan da pış pış diyorum. O teması hissettiği zaman sakinleşiyor.

Geçmişler olsun, kontratınızın bitmesine zaman varsa sizin yasal hakkınız o evde oturmak. 2 ay önceden ihbarname göndermesi lazım size.

İnşallah eşinin kadrosu gelir biran önce.
İçini ferah tut, bir çözümü vardır elbet.

İnsan paylaştıkça rahatlıyor, düşünme öyle. İnşallah herşey yoluna girecek en kısa zamanda :))

Kuzum 4 saat normal arya için. Abla o kocaman :)) ben batıya 1,5 2 aylıkken 4 saatte bir veriyordum gaz probleminden dolayı. Sıkıntı olmaz bence.

Ekin hanım doymuyor yazmıştım ya çözdüm hatunun ne istediğini :)
Benim dana ( maşallah diyim) öğün arasında 60-90 ml mama yedimi susuyor ve daha rahat uyuyor. Tabii saatler karıştı biraz ama böyle daha iyi gibi :)))

İnşallah Can'ım umudumu kırmamaya çalışıyorum Allah yavrularımın yüzüne baksın. Bizim ev sahibi bildiğin köylü kurnazı çıktı, bu evde 2 yılım mayısta bitti. Kontratı 1 yıllık yapmıştı uyanık yasalara göre bana çıkmam için kontratım dolmadan ihbarda bulunması gerektiğini yoksa kontratın otomatik olarak yenilendiğini bilmiyor, nasılsa 1 yıllık kontrat yaptım istediğim Zaman çıkarırım diye düşünüyor. Cahile laf anlatmak zor bacım...

Kuzum ben ekini uyandırmıyorum uzun süredir. Gece yatıp sabah erkenden uyanıyor.
Gerçi ben hiç uyandırmadım bizimkileri :)) bende anlamayana meme yok :)))

Kesintisiz uyku önemli ve midesinin bir süre boş kalıp dinlenmesi de lazım.

Şimdi kaç kilo oldu kuzucum?

Benim oglum biberon almıyo sütüm kesilirse naparım allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…