2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Öldük gazdan cikaramamaktan zaten ne yapacağımı şaşırdım artık geçsin şu gaz
inşallah geçecek canım allah yardımcımız olsun biz de perişanız. gece gazdan inleyerek kıvranarak uyanıyor mu? deniz öyleydi uyku Tulumu iyi geldi aklında olsun

canımm bu resmi görünce çok duygulandım bilmem hatırlıyor musun bunu aldığında bana foto atmıştın ben dün gibi hatırlıyorum çok şükür allah aldıklarımızın içini doldurmayı hatta onları küçültmeyi eskitmeyi nasip etti tutamadım kendimi ağlıyorum maşallah doruk paşaya allah hep mutlu günlerini göstersin inşallah

Acaba cok mu ki benim bir sağma da 150 çıkıyor hepsini içiyor doruk kusmada yok acaba fazlami ki onu bir sorayim bende
canım ya benim kafama takıldı dünden beri. sorayım da rahat edeyim. sen memeni sağıp sonra sağdığını doruğa niye veriyorsun. daha doğrusu maden çocuğa vericen niye sağıyorsun dün gece bu yüzden bi saatlik uykumu yedin hatun

tam bir hanfendi ya maşallah tokası da çok yakışmış kuzuya

Ohh maşallah, kocaman olmuş tombik :))

M mun3mun canım ben oyun halısını aldım bondigo piyanolu gg dan 117 tl ye salı elime geçer muhtemelen. gaz için aldığımdan dolayı piyanoluyu tercih ettim tekmelesin gaz çıkarsın diye.
eastnbull yıkanabilir bezle ilgili senle mi konuşmuştuk? ben o işten vazgeçtim çünkü şimdi bez kakayı çişi emiyor poposu kuru oluyor ama yıkanabilir bezde hemen farkedip değiştirmezsen altındaki penye ıslak olacak poposu ıslak kalacak. sen alcaksan bile özellikle gece normal bez bağla derim.

@gvn1907 tabi sana gün aydın olur o nasıl tatlı bişey maşallah öyle ya. Maşallah subhanallah. doruğa bak sen doğdu doğacak kocaman olmuş görmeyeli.böyle koca koca sesli öp yerime tosunumu

2 ay aşısına da gunler yaklastikca stres oluyorum zaten dayanılmaz birşey 3 tane aşı birde annem gelecek o gun yanima yoksa ben tükenirim
Hiç stres yapma her bebek Aynı değil sonuçta bziömkinde ne ateş oldu ne huysuzluk maşallah.tabi yaşında birinin olması çok iyi olur. Ben kv ye gittim ama boşa gitmişim.sadece yapılırken biraz ağladı.ben eve gelirsen gelmez azcık calpol verdim hemen uyudu.tabi sen de bilirsin ne yapacağını tecrübelisin yani.

O tümüyle boşaltması üşütmeden olabilir. Sıcak tut biraz.ben banyo yaptırdım bi gün üşütmüştüm iki gün üst üste emdiğini tamamen boşalttı.biraz dikkat et bu ara havalarda değişyo ya çok çabuk üşütüyolar.gece ve gündüz arasında çok sıcaklık farketmemiş var şu ara. Gece biz kalkıp yorgan aldık üstümüze.yatarken de resmen hiç bişey yoktu söylemesi ayıp Sıcak die

Senam72015 150cc fazla bence hele bi de arya alıyorsa kesinlikle fazla derken!arya gayet sağlıklı bi bebek Şükürler olsun.özellşkle arya ya fazla diye belirtmeni anlayamadım
Ay cnm tel yanlış yazmış aşk olsun ben öyle bişey ima edermiyim hele arya da almıyorsa demek istedim yani bebek kendi istediğini belşi eder almıyorsa kesinlikle istemiyordur die.valla üzüldüm tabi ki arya çok sağlıklı resimlerini atıyosun maşallah kuzuma çok güzel gelirsen bi bebek. Hiç öyle şey dermiyim.telefonun acizliği. Eylül de istemeyince zorlamyrm zorlarsam hemen kusuyo. Yani hele bi de istemediğini belli ediyosa doyuyodur hiç zorlama demek istedim.valla k.b. Ya çok üzüldüm böyle anlamana.

Ben de bu alıştrma işini merak edyrm ya bi bebek 3 saatte emmeye nasıl alıştırılır.acıkınca veriyoruz ya sonuçta. Vermeyip oyalamam mı gerekiyo.okula başlycm da 3 saatte bir emse çok güzel olur günde bi kere mamayla hallederiz sonra eve gelcm zaten. Ama şu an bazen iki saatte bir bazen 1 saatte bile acıkıyo

aynı dert bende de var gündüz uyanıkken 1,5 uyursa 2 saatte bir emmek istiyor gece uyurken 3-4 saati buluyor. maşallah çok hareketli benim kız. heralde çabuk yakıyor o yüzden salih de öyle mi

Salih ilk doğduğunda hep uyuyordu o zaman da 2 saatte bir emiyordu. Simdi hareketli olmaya başladı ama yine aynı :) hatta emmeyi 1, 1buçuk saatte de istiyor gündüz bazen. Bensiz idare edebilecek mi çok endişeliyim

Salih ilk doğduğunda hep uyuyordu o zaman da 2 saatte bir emiyordu. Simdi hareketli olmaya başladı ama yine aynı :) hatta emmeyi 1, 1buçuk saatte de istiyor gündüz bazen. Bensiz idare edebilecek mi çok endişeliyim
Bizim de çoğu şey aynı ya.sen ne zman bırakcaksın ki salihi.benim ki de hala aynı düzen emmek istiyo araları bi uzatamadık

Bizim de çoğu şey aynı ya.sen ne zman bırakcaksın ki salihi.benim ki de hala aynı düzen emmek istiyo araları bi uzatamadık

benim 2 haftam kaldı ama bakacak birini ayarlayamazsam 1-2 hafta daha rapor almaya çalışacağım. Hala bakıcı bulamadık aynen ben de bugün saati uzatmayı denedim ama olmadı.. ne zaman istersen meme ağzında paşanın. Inşallah bensiz sıkıntı çekmez

Okuduğum kitapta yazdığına göre her gün belli saatlerde tabi çok katı olmamak kaydıyla bir rutin oluşturun. Uyanınca ilk yarım saat yedirin/emzirin, sonra 1 saat aktivite sonra da 1,5 saat uykuya hazırlık ve uyku. Eğer yemek vaktinde yemezse bir sonraki yemek vaktine kadar susacak kadar verin. Gerçi avrupai yetiştirme tarzı ile bizler farklıyız. Ben iki bebekle oturtamadım ama kendiliğinden bir süre sonra 3 saat döngüsğne girdiler

Anladım ben de pkula gitcm arada bi kere mama verck kv ben yaklaşık 5 saat sonra gelcm çünkü emzirmeye.sonra bi daha gitcm 3 saat sonra gelcm. Bunu uygulamama lazım yoksa kv dayanılmaz çocuğa mamayla biliyrm

Ay senin de az kalmış benim de pzt açılıyı.allahtan pzt günleri 3 saat dersim var ilk günden çok zor olur yoksa bana. Kv bakck benim ama yine de aklımda kalck. Bi an önce bulursun inş birini de düzen oturur siz in de

Bendede aynı sorun var. Kızım saatlerce emiyor emerken uyuyor uyudu yatırayım diyorum gözü açılıyor. Meme emince 5 dk dan fazla uyumuyor. Ama mama verince 2 saat uyuyor. Bakıyorum süt var ama doymuyor bende anlamıyorum. Ağlıyor biberon ağzına değince susuyor başlıyor cop cop içmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…