- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.841
Valla istediklerini nasılda yaptırıyor sipa lar . Allah sana üç versin 2 tane çok zorF ferda88 e o zaman minnağın gönlünü hoş edeceğiz tabii:))
matsiyahoje çok büyük ihtimalle geçmiştir ben de bir ara nezle oldum ikisi birden
@Aryadeniz38 aynen benim de onları izlerken uykum geliyor birde böyle arada yarı baygın bakıyorlar ya bebişler uyusun hemen yanlarına kıvrılacağım diyorum. ilk aylar bence uyutmak için em ideali ayakta sallamak en azından bu şekilde ellerin boş oluyor sonra da uyandırmada. Minderini yavaşça bırakabiliyorsun.
Canim belki emmiyor dur bende sagip biberonla veriyorum emmiyor sjpacanım ya benim kafama takıldı dünden beri. sorayım da rahat edeyim. sen memeni sağıp sonra sağdığını doruğa niye veriyorsun. daha doğrusu maden çocuğa vericen niye sağıyorsun dün gece bu yüzden bi saatlik uykumu yedin hatun
Bu kadıncağız ilk başta her şeyi not edin diyor, ne zaman kalktı ne zaman beslendi. 3 saatlik rutinde son bir buçuk saat uykuya ayrılmış. 3 saatin son bir buçuAnladım ben de pkula gitcm arada bi kere mama verck kv ben yaklaşık 5 saat sonra gelcm çünkü emzirmeye.sonra bi daha gitcm 3 saat sonra gelcm. Bunu uygulamama lazım yoksa kv dayanılmaz çocuğa mamayla biliyrm
Eki Görüntüle 1886094
Kızlar,
Fikir versin diye koydum bu fotoğrafı. Dikmeye vaktim olmadığı için böyle karışık duruyor. Park yatak ya da normal yataklarda çok işe yarıyor. Yapması da çok kolay :)))
Yumuşak bir lastiğin üzerine küçük ve sesli birkaç oyuncak dizilir, yerleri belirlenip dikilir. Dikmeye vakit yoksa oyuncaklar biryere toplanmasın diye mandallanır :)))
Bir de abi ve ablanın hatırı kırılmaz diye 100 tane oyuncak yanyana dizilerse böyle çarşamba pazarına döner :)))
En önemli mevzu ise :))))
bu lastiğin orta yerine bir kısa lastik daha bağlayıp bebeğin ayağını sıkmayacak şekilde geçirmek.
Bebek ayağını salladıkça ses çıktığını keşfettiğinde işlem tamamlanmış oluyor :))
10 dk sağ 10 dk sol ayağa takınca hem bebeğe jimnastik yaptırmış oluyoruz hemde gazını daha rahat çıkarabiliyor bazen :))
En ilgi çekici hali bunu oyuncak yerine balonla yapmak ama çok dikkatli olmak lazım çünkü ben balonlardan birini denizin ağzında bulmuştum ve nasıl olduğunu inanın anlamadım.
- Kayıo olan anneler var ya da ben göremyrm. Kaçakları sayıyrm @Catmom @Nurmuratkf
primavera77 @tulaykavas @Aylnalpr ALTINIM Sevgili ablalarımız ve arkadaşlarım nerdeyseniz bi ses verin ben buranın nöbetçisi olarak matsiyahoje ten aldığım yetikiye dayanarak seslenyrm.(tombiğin haberi Yok bu yetkiden ama olsun) :)
tam bir hanfendi ya maşallah tokası da çok yakışmış kuzuya
Olabilir canım dun biraz soğuktu üsüttü belkideCanım zorlanmistor 4 gündür yapmadığı içindir pişikten olsa her cis yapista ağlar. Benim oğluş günde 8 10 kere yapıo onu bile yaparken aglıo bazen yani sanirsin kabız ama deil tabi. Karnı agrio dur muhtemelen bebisin
Evet ilk snaa atmistim kuzum cicilerini kiyamam ya agla diye mi attim kiz uzme beni de cansincanımm bu resmi görünce çok duygulandım bilmem hatırlıyor musun bunu aldığında bana foto atmıştın ben dün gibi hatırlıyorum çok şükür allah aldıklarımızın içini doldurmayı hatta onları küçültmeyi eskitmeyi nasip etti tutamadım kendimi ağlıyorum maşallah doruk paşaya allah hep mutlu günlerini göstersin inşallah
Grip oldum teyzos iyilesince isirik bile atarim valla :)1cicek3bocek tabi sana gün aydın olur o nasıl tatlı bişey maşallah öyle ya. Maşallah subhanallah. doruğa bak sen doğdu doğacak kocaman olmuş görmeyeli.böyle koca koca sesli öp yerime tosunumu
Normal ki o cnm bizlerin de oyle. Onun anne sutu ile alakasi yok. Yaşında kapancak o cukur. Benim oglanin 10 aylik kapandı. Tabi 1.5 yaşına kdr suren de varmis evham yapma yinede bir sorarsın doktoruna icin rahat etsinKizlar benim bebegim 66 gunluk. Sadece anne sutu aliyor. 2 saatte bir emziriyorum. Bugun kafasini kontrol ederken bingildagin bariz bir bicimde iceri goctugunu hissettim. Sık emzirdigim icin su kaybi olduğunu düşünmüyorum. Sizce neden olabilir yardim edermisiniz
Sen ne akilli hatunsun ya süper fikirEki Görüntüle 1886094
Kızlar,
Fikir versin diye koydum bu fotoğrafı. Dikmeye vaktim olmadığı için böyle karışık duruyor. Park yatak ya da normal yataklarda çok işe yarıyor. Yapması da çok kolay :)))
Yumuşak bir lastiğin üzerine küçük ve sesli birkaç oyuncak dizilir, yerleri belirlenip dikilir. Dikmeye vakit yoksa oyuncaklar biryere toplanmasın diye mandallanır :)))
Bir de abi ve ablanın hatırı kırılmaz diye 100 tane oyuncak yanyana dizilerse böyle çarşamba pazarına döner :)))
En önemli mevzu ise :))))
bu lastiğin orta yerine bir kısa lastik daha bağlayıp bebeğin ayağını sıkmayacak şekilde geçirmek.
Bebek ayağını salladıkça ses çıktığını keşfettiğinde işlem tamamlanmış oluyor :))
10 dk sağ 10 dk sol ayağa takınca hem bebeğe jimnastik yaptırmış oluyoruz hemde gazını daha rahat çıkarabiliyor bazen :))
En ilgi çekici hali bunu oyuncak yerine balonla yapmak ama çok dikkatli olmak lazım çünkü ben balonlardan birini denizin ağzında bulmuştum ve nasıl olduğunu inanın anlamadım.
M melda983 ben ilk aylarda sallamamak için direndim ama şimdi alıyorum minderi koyuyorum dizime bir de iyi bir kundak (kalçaları sıkmayacak şekilde) ağzına da emzik sessiz ve hafif loş bir odada sallayarak uyutuyorum bu arada hem sağıyorum hem de telden nete giriyorum-şimdi olduğu gibi:)) bu şekilde genelde uyuyakalıyor. eğer hareket eder ağlar kundağı çözmek isterse kucağıma almadan kollarını ellerimle tutup sallamaya devam ediyorum bir yandan da pış pış diyorum. O teması hissettiği zaman sakinleşiyor.
Aynen canım büyüdüğü için sanırım 4 saat normal geliyor bana da.zira üç saatte bir beslemeye kalksam bana da aryaya da eziyet oluyor.istemiyor.ekinnnn tosbiğini yerim:))))obur tosbikkkk maşallahh:)ya valla bu sıpalar kendi düzenlerini kendileri oluşturuyor bize ne istediklerini anlayıp uygulamak Düşüyor:)))
- Kayıo olan anneler var ya da ben göremyrm. Kaçakları sayıyrm @Catmom @Nurmuratkf
primavera77 @tulaykavas @Aylnalpr ALTINIM Sevgili ablalarımız ve arkadaşlarım nerdeyseniz bi ses verin ben buranın nöbetçisi olarak matsiyahoje ten aldığım yetikiye dayanarak seslenyrm.(tombiğin haberi Yok bu yetkiden ama olsun) :)
Normal ki o cnm bizlerin de oyle. Onun anne sutu ile alakasi yok. Yaşında kapancak o cukur. Benim oglanin 10 aylik kapandı. Tabi 1.5 yaşına kdr suren de varmis evham yapma yinede bir sorarsın doktoruna icin rahat etsin
Kızlar eltim bebelac veriyordu bebeğine bir baktım çocuk afedersiniz fışkırtarak kaka yapıyor. Benim oğlum da düzenli yapıyor ama zorlanıyor biraz ve biraz katı bir seferlik bebelac verdim günde 1 kere yapan çocuk 2 kere yaptı. Acaba alıp günde 1 kere de bebelac mı versem? Sizce kötü etkiler mi?
Bizim doktor önermedi canım kızımda da yaptrmanjstim.yaptranlardan 100 çocuktan 30 u nu koruomus bide olası yan etkiler yıllar sonra anlaşıldığı için bu aşı bi dönem kaldırılmış tekrar içeriği deistiriljp piyasaya çıkarılmış 5 10 yıl sonra bu da zararlı diye kaldirabilirler deneme tahtası deil bebislerimz
alışır canım sen merak etme. deniz maşallah aşırı hareketli kolu bacağı hiç durmuyor o ilk sürekli uyuduğu dönem biter bitmez böyle oldu ben de acaba ondan mı diyordum ama değilmiş demek ki hemen büyümek kocaman olmak istiyorlar annesi :)Salih ilk doğduğunda hep uyuyordu o zaman da 2 saatte bir emiyordu. Simdi hareketli olmaya başladı ama yine aynı :) hatta emmeyi 1, 1buçuk saatte de istiyor gündüz bazen. Bensiz idare edebilecek mi çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?