2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Valla istediklerini nasılda yaptırıyor sipa lar . Allah sana üç versin 2 tane çok zor

Canim belki emmiyor dur bende sagip biberonla veriyorum emmiyor sjpa

Anladım ben de pkula gitcm arada bi kere mama verck kv ben yaklaşık 5 saat sonra gelcm çünkü emzirmeye.sonra bi daha gitcm 3 saat sonra gelcm. Bunu uygulamama lazım yoksa kv dayanılmaz çocuğa mamayla biliyrm
Bu kadıncağız ilk başta her şeyi not edin diyor, ne zaman kalktı ne zaman beslendi. 3 saatlik rutinde son bir buçuk saat uykuya ayrılmış. 3 saatin son bir buçu

Harika bayıldım en kısa zamanda icraate koyacağım

Kızlar eltim bebelac veriyordu bebeğine bir baktım çocuk afedersiniz fışkırtarak kaka yapıyor. Benim oğlum da düzenli yapıyor ama zorlanıyor biraz ve biraz katı bir seferlik bebelac verdim günde 1 kere yapan çocuk 2 kere yaptı. Acaba alıp günde 1 kere de bebelac mı versem? Sizce kötü etkiler mi?

Olabilir canım dun biraz soğuktu üsüttü belkide

Evet ilk snaa atmistim kuzum cicilerini kiyamam ya agla diye mi attim kiz uzme beni de cansin aminnn insallah kocaman olduklari gunleri de göreceğiz kuzum

Kizlar benim bebegim 66 gunluk. Sadece anne sutu aliyor. 2 saatte bir emziriyorum. Bugun kafasini kontrol ederken bingildagin bariz bir bicimde iceri goctugunu hissettim. Sık emzirdigim icin su kaybi olduğunu düşünmüyorum. Sizce neden olabilir yardim edermisiniz

Normal ki o cnm bizlerin de oyle. Onun anne sutu ile alakasi yok. Yaşında kapancak o cukur. Benim oglanin 10 aylik kapandı. Tabi 1.5 yaşına kdr suren de varmis evham yapma yinede bir sorarsın doktoruna icin rahat etsin

Sen ne akilli hatunsun ya süper fikir

Önceleri ben de öyle yaptım. Prematüre zamanları zaten sallamaya gerek kalmıyordu. Uyuyordu çoğu zaman. Sonra sonra kucağımda, omzumda uyumaya başladı. Şimdi hafif hafif sallıyorum. Bazen kucağımda, bazen ayağımda bazen de beşikte. Koyunca uyusa iyi tabi ama her model öyle olmuyormuş demek :)

Öyle istiyorsa öyle vercen mecbur :) Ama daha iyi ya, 1.5-2 saatte bir emzirmek zor oluyor evde değilsen. Hızlı hızlı yapıyorum arada ne yapacaksam. Sahilde yürüdük biraz bu akşam ailemle, emzirdim hemen çıktık evden, yürüdük sonra hadi hadi arabaya dedim hemen acıkmadan :)

Normal ki o cnm bizlerin de oyle. Onun anne sutu ile alakasi yok. Yaşında kapancak o cukur. Benim oglanin 10 aylik kapandı. Tabi 1.5 yaşına kdr suren de varmis evham yapma yinede bir sorarsın doktoruna icin rahat etsin

Cukur olmasi veya siskin olmasi bazi hastaliklarin habercisi. Cukurlasmasi yani iceri dogru bayagi bi cokmesi vucutta ciddi anlamda su kaybi olduğunu gosteriyor. Anne sütünunun yuzde 90i su. O yuzden sadece anne sutu aldığını soylemek istedim. Doktora gidince kan tahlili yapicaklar ve kan aldirmak istemiyorum

Ben de kızım belki daha rahat eder diye bebelac vermiştim 2 hafta önce, kızımda bir değişiklik olmadı :)))

Denemekten zarar gelmez, en rahatını bulacağız deneyerek :))

@bidibidibisus ben yaptırdım. Doktor arkadaşlarım yaptırmam için ısrar etti. Bir başka arkadaşın çocuğu yakalanmış 1 hafta hastanede yatmış. Allah muhafaza öylesi daha zor, bir sürü iğne ilaç tedavisi. Ben de onları ve aile hekimini dinleyip yaptırdım.

Salih ilk doğduğunda hep uyuyordu o zaman da 2 saatte bir emiyordu. Simdi hareketli olmaya başladı ama yine aynı :) hatta emmeyi 1, 1buçuk saatte de istiyor gündüz bazen. Bensiz idare edebilecek mi çok endişeliyim
alışır canım sen merak etme. deniz maşallah aşırı hareketli kolu bacağı hiç durmuyor o ilk sürekli uyuduğu dönem biter bitmez böyle oldu ben de acaba ondan mı diyordum ama değilmiş demek ki hemen büyümek kocaman olmak istiyorlar annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…