2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar,

Fikir versin diye koydum bu fotoğrafı. Dikmeye vaktim olmadığı için böyle karışık duruyor. Park yatak ya da normal yataklarda çok işe yarıyor. Yapması da çok kolay :)))

Yumuşak bir lastiğin üzerine küçük ve sesli birkaç oyuncak dizilir, yerleri belirlenip dikilir. Dikmeye vakit yoksa oyuncaklar biryere toplanmasın diye mandallanır :)))

Bir de abi ve ablanın hatırı kırılmaz diye 100 tane oyuncak yanyana dizilerse böyle çarşamba pazarına döner :)))

En önemli mevzu ise :))))

bu lastiğin orta yerine bir kısa lastik daha bağlayıp bebeğin ayağını sıkmayacak şekilde geçirmek.

Bebek ayağını salladıkça ses çıktığını keşfettiğinde işlem tamamlanmış oluyor :))

10 dk sağ 10 dk sol ayağa takınca hem bebeğe jimnastik yaptırmış oluyoruz hemde gazını daha rahat çıkarabiliyor bazen :))

En ilgi çekici hali bunu oyuncak yerine balonla yapmak ama çok dikkatli olmak lazım çünkü ben balonlardan birini denizin ağzında bulmuştum ve nasıl olduğunu inanın anlamadım.

Eki Görüntüle 1886094

Kızlar,

Fikir versin diye koydum bu fotoğrafı. Dikmeye vaktim olmadığı için böyle karışık duruyor. Park yatak ya da normal yataklarda çok işe yarıyor. Yapması da çok kolay :)))

Yumuşak bir lastiğin üzerine küçük ve sesli birkaç oyuncak dizilir, yerleri belirlenip dikilir. Dikmeye vakit yoksa oyuncaklar biryere toplanmasın diye mandallanır :)))

Bir de abi ve ablanın hatırı kırılmaz diye 100 tane oyuncak yanyana dizilerse böyle çarşamba pazarına döner :)))

En önemli mevzu ise :))))

bu lastiğin orta yerine bir kısa lastik daha bağlayıp bebeğin ayağını sıkmayacak şekilde geçirmek.

Bebek ayağını salladıkça ses çıktığını keşfettiğinde işlem tamamlanmış oluyor :))

10 dk sağ 10 dk sol ayağa takınca hem bebeğe jimnastik yaptırmış oluyoruz hemde gazını daha rahat çıkarabiliyor bazen :))

En ilgi çekici hali bunu oyuncak yerine balonla yapmak ama çok dikkatli olmak lazım çünkü ben balonlardan birini denizin ağzında bulmuştum ve nasıl olduğunu inanın anlamadım.

Bir de bebeği benim gibi oyuncaklara paralel yatırmayın :))) oyuncaklar daha yüksekte durunca hepsini görebiliyor bebişler.

Yatağı aşağıya alamadım henüz, oyuncaklar suratına çarpmasın diye böyle koydum Ekin'i :))))

Aaa yaratıcı anneyr bak sen.3 çocuk olunca demek ki böyle fikirler ürretiliyo. Mutkaka denycm

L Light Of God kızzzz nerdesin gel çabuk bak yüreğime dert oldu haaaa.ağlatma beni şimdi burada.teli kırarım sonra uğraş dur.
Ayy işte benim yine yanlış anlamam oldu(özür dilerim canım ya senşn öyle bişey demiyceğini bilmem gerektibiliyodum esasında yazdığın şeyi bi kaç defa da okudum ama iste annelik tripleri hemen giriverdim:) siz hepiniz arya kuzuma çook dua ettiniz teyzeleri derdimizle dertlendiniz çoook seviyoruz hepinizi

Kız valla ben de anlamadım diym bu kız nice böyle yazmış sonra döndüm bi faha okudum bi harfi değiştirince mesaj tamamen değişyo aslında. Biz de sizi çok sevyrz.neyse anlaştığımıza göre sorun Yok. Konu evlat olunca işte insan böyle oluyo artık anneliği bildiğim için çok iyi anlyrm.

Çok sıcak olmuyor mu uyku Tulumu canım

Ben çok kullandım uyku tulumu ama hep içlerindeki dolgu malzemesini söktüm. Bir kenarını kesip çıkardım elyafları. Çift kat pamuklu tulum oldular :))

Hatta kullandığım tutumların fotoğrafını yüklemiştim buraya. Hepsi çift kat pamuklu kumaştan dikildi çünkü o zaman o kadar büyük bulamamıştım :)))

Anneler rotarex aşı zamani geldi mi bebislerinizin
doktor tavsiye ediyor yaptirip yaptirmayacak olanlar bilgilendirirse sevinirim

Ben de bir aksilik olmazsa pazartesi yaptıracağım inşallah. Daha sonra keşke yaptırsaymışım diyerek pişman olmak istemiyorum...

Bebeğim kakasını 4 günden sonra bugün yaptı ama çok ağladı yaparken kabız gibi de değildi diğerlerine gore çok az katıydı anlayamadım poposu kırmızıydı acaba pişti mi yoksa yaparken zorlandı da o hale mi geldi bilemedim

Anneler rotarex aşı zamani geldi mi bebislerinizin
doktor tavsiye ediyor yaptirip yaptirmayacak olanlar bilgilendirirse sevinirim
Bizim doktor önermedi canım kızımda da yaptrmanjstim.yaptranlardan 100 çocuktan 30 u nu koruomus bide olası yan etkiler yıllar sonra anlaşıldığı için bu aşı bi dönem kaldırılmış tekrar içeriği deistiriljp piyasaya çıkarılmış 5 10 yıl sonra bu da zararlı diye kaldirabilirler deneme tahtası deil bebislerimz

Canım zorlanmistor 4 gündür yapmadığı içindir pişikten olsa her cis yapista ağlar. Benim oğluş günde 8 10 kere yapıo onu bile yaparken aglıo bazen yani sanirsin kabız ama deil tabi. Karnı agrio dur muhtemelen bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…