- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.861
Bizde bugün kuzenime gittik yeni geldik.orda besleyemedim oturmamızda yarım kaldı:)beslenmemiz tam bir törene dönüyor.babası çıngırağını sallıyor,ben şarkı söylüyorum anneannesi ellerini tutuyor arya da tüküre tüküre beslenmeye Çalışıyor:))dışarıda bütün bunları yapmak gerçekten çok zor:))Önceleri ben de öyle yaptım. Prematüre zamanları zaten sallamaya gerek kalmıyordu. Uyuyordu çoğu zaman. Sonra sonra kucağımda, omzumda uyumaya başladı. Şimdi hafif hafif sallıyorum. Bazen kucağımda, bazen ayağımda bazen de beşikte. Koyunca uyusa iyi tabi ama her model öyle olmuyormuş demek :)
Öyle istiyorsa öyle vercen mecbur :) Ama daha iyi ya, 1.5-2 saatte bir emzirmek zor oluyor evde değilsen. Hızlı hızlı yapıyorum arada ne yapacaksam. Sahilde yürüdük biraz bu akşam ailemle, emzirdim hemen çıktık evden, yürüdük sonra hadi hadi arabaya dedim hemen acıkmadan :)
Emmiyo canım tek mama maalesefL Light Of God canım emmio mu hiç arya tek mama mi icio
Bizde bugün kuzenime gittik yeni geldik.orda besleyemedim oturmamızda yarım kaldı:)beslenmemiz tam bir törene dönüyor.babası çıngırağını sallıyor,ben şarkı söylüyorum anneannesi ellerini tutuyor arya da tüküre tüküre beslenmeye Çalışıyor:))dışarıda bütün bunları yapmak gerçekten çok zor:))
Aminn aynen canım.aryaya çoook dua ettiniz hepinizden Allah Razı olsun.bizim derdimizle dertlendiniz biliyorum hepsini.o Yüzden aryam hepinizi çooook öpüyor:))L Light Of God kiZ senin aryan ilk heyecanimiz ilk gozyasimiz topik ablasi o sen cok hassassin hala o zamanlari arya buyudukce yeneceksin kolay günler gecirmedin evlat uçsuz bucaksiz birşey allah eksikliklerini gostermesin
üstüne kısa kollu zıbın giydiriyorum altında sadece çorap oluyor üstte de tulum. benim oturduğum semt yüksekte kalıyor yaz kış serin oluyor istanbulda birçok yere göre hele sabaha karşı baya serin oluyor. kızım da özellikle sabaha karşı gazlanıyordu uyku tulumu iyi oldu. bakıyorum çok sıcak da olmuyorÇok sıcak olmuyor mu uyku Tulumu canım
Acıkıyor acıkdığında şapur şupur emiyor gece zaten uykuda besliyorum.ama bir önceki beslenmede iyi beslendiyse bir sonraki beslenme törenimiz anlattığım gibi oluyor:)Ben oraları kaçırmışım yahu sizinki de zormuş gerçekten. 4 saatte de mi acıkmıyor ki bu kız? Gece uykusundan sonra da mı böyle yapıyor?
çok yaratıcı ve çol güzel canım gerçekten o kadar paralar verip aldığımız şeylerden daha güzel oyuncakları değiştir değiştir kullan.Eki Görüntüle 1886094
Kızlar,
Fikir versin diye koydum bu fotoğrafı. Dikmeye vaktim olmadığı için böyle karışık duruyor. Park yatak ya da normal yataklarda çok işe yarıyor. Yapması da çok kolay :)))
Yumuşak bir lastiğin üzerine küçük ve sesli birkaç oyuncak dizilir, yerleri belirlenip dikilir. Dikmeye vakit yoksa oyuncaklar biryere toplanmasın diye mandallanır :)))
Bir de abi ve ablanın hatırı kırılmaz diye 100 tane oyuncak yanyana dizilerse böyle çarşamba pazarına döner :)))
En önemli mevzu ise :))))
bu lastiğin orta yerine bir kısa lastik daha bağlayıp bebeğin ayağını sıkmayacak şekilde geçirmek.
Bebek ayağını salladıkça ses çıktığını keşfettiğinde işlem tamamlanmış oluyor :))
10 dk sağ 10 dk sol ayağa takınca hem bebeğe jimnastik yaptırmış oluyoruz hemde gazını daha rahat çıkarabiliyor bazen :))
En ilgi çekici hali bunu oyuncak yerine balonla yapmak ama çok dikkatli olmak lazım çünkü ben balonlardan birini denizin ağzında bulmuştum ve nasıl olduğunu inanın anlamadım.
canım yeni haberim oldu yetkiden al senin olsun sevgili nöbetçimiz. benim aklım yerinde değil aen benim yokluğumu aratmıyorsun toklama alıyorsun.
- Kayıo olan anneler var ya da ben göremyrm. Kaçakları sayıyrm @Catmom @Nurmuratkf
primavera77 tulaykavas @Aylnalpr @ALTINIM Sevgili ablalarımız ve arkadaşlarım nerdeyseniz bi ses verin ben buranın nöbetçisi olarak matsiyahoje ten aldığım yetikiye dayanarak seslenyrm.(tombiğin haberi Yok bu yetkiden ama olsun) :)
Ben yaptiracam canım 23 eylüldeAnneler rotarex aşı zamani geldi mi bebislerinizin
doktor tavsiye ediyor yaptirip yaptirmayacak olanlar bilgilendirirse sevinirim
aminn canım inşallah ♥ sen hep ağlatıyon beni yaa :))Evet ilk snaa atmistim kuzum cicilerini kiyamam ya agla diye mi attim kiz uzme beni de cansinaminnn insallah kocaman olduklari gunleri de göreceğiz kuzum
Acıkıyor acıkdığında şapur şupur emiyor gece zaten uykuda besliyorum.ama bir önceki beslenmede iyi beslendiyse bir sonraki beslenme törenimiz anlattığım gibi oluyor:)
canım ya işiniz çok zor. kaç gündür bunu düşünüyorum yemek istemese ağzını bi kitler asla açamazsın. Deniz de emip emip ağzında biriktirmeye başladı sonra da gülüyo ağzından akıyo sütler. yutmasını sağlayamiyorsun mümkün değil. inşallah iştahı artar da rahat rahat yer bundan sonra.Acıkıyor acıkdığında şapur şupur emiyor gece zaten uykuda besliyorum.ama bir önceki beslenmede iyi beslendiyse bir sonraki beslenme törenimiz anlattığım gibi oluyor:)
Aynen canım benim ya.hayırlısıyla bi büyüseler de acıktık deseler:)daha minnacıklar Dediğin gibi çok uyusalar acıkmışlardır diyip zorla beslemeye çalışıyoruz:)arya ağlasa acıktı mı gazı mı var bi yeri mi ağrıyor bu çocuk niye ağlıyor diye ne yapacağımı şaşırıyorum:)hayırlısıyla büyür anlatırlar ne istediklerini inşallah:)Aslında ağlamayan bebeğe meme verilmez derler ama insan dayanamıyor di mi sanki çok acıkmıştır gibi geliyor biraz fazla uyusa falan.
Aminn inşallah canım benim.yaa aynen bi de o törende dalga geçer gibi gülüp ağzında ki tamamen döküyor arya:)))artık stres yapmıyorum o kadar baktım almıyo bırakıyorum sonra ki beslenmede iyi alıyor.canım ya işiniz çok zor. kaç gündür bunu düşünüyorum yemek istemese ağzını bi kitler asla açamazsın. Deniz de emip emip ağzında biriktirmeye başladı sonra da gülüyo ağzından akıyo sütler. yutmasını sağlayamiyorsun mümkün değil. inşallah iştahı artar da rahat rahat yer bundan sonra.
Tmm iyisen sorun Yok arada bi beğen benim gönderileri de bilm iyi olduğunu.allah yardımcımız olsun cnm hepimizinSes deneme 1 2 . Buralardayim canim ya yazmadamda ara ara okuyorum bu hafta cocuga tek bakmak yordu beni
Tmm iyisen sorun Yok arada bi beğen benim gönderileri de bilm iyi olduğunu.allah yardımcımız olsun cnm hepimizinSes deneme 1 2 . Buralardayim canim ya yazmadamda ara ara okuyorum bu hafta cocuga tek bakmak yordu beni
Ay Geçmiş olsun salgın var sanırım. Ama dikkat et oğluşlarına. Senin bi de iki tane düşüemyrm birinin hasta olduğunuGrip oldum teyzos iyilesince isirik bile atarim valla :)
Catmom dönmüştü bi ara ya göründü gerizekalıya gitti.ay haberi yoktu ondan kaçırmışım dmekkiprimavera77 babası vefat etti digerleri bilgim yok catmom zaten gelmiyor artik hiç yok
Ay bi ara göründü geri gitti dicktm gerizekalıya gitti yazmışım.ah bu telefon millet yanlış anlamasında napsın.primavera77 babası vefat etti digerleri bilgim yok catmom zaten gelmiyor artik hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?