2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bizde bugün kuzenime gittik yeni geldik.orda besleyemedim oturmamızda yarım kaldı:)beslenmemiz tam bir törene dönüyor.babası çıngırağını sallıyor,ben şarkı söylüyorum anneannesi ellerini tutuyor arya da tüküre tüküre beslenmeye Çalışıyor:))dışarıda bütün bunları yapmak gerçekten çok zor:))

Ben oraları kaçırmışım yahu sizinki de zormuş gerçekten. 4 saatte de mi acıkmıyor ki bu kız? Gece uykusundan sonra da mı böyle yapıyor?

L Light Of God kiZ senin aryan ilk heyecanimiz ilk gozyasimiz topik ablasi o sen cok hassassin hala o zamanlari arya buyudukce yeneceksin kolay günler gecirmedin evlat uçsuz bucaksiz birşey allah eksikliklerini gostermesin
Aminn aynen canım.aryaya çoook dua ettiniz hepinizden Allah Razı olsun.bizim derdimizle dertlendiniz biliyorum hepsini.o Yüzden aryam hepinizi çooook öpüyor:)) Senam72015 teyzesini koklayarak öpüyormuş bana öyle söyledi:)

Çok sıcak olmuyor mu uyku Tulumu canım
üstüne kısa kollu zıbın giydiriyorum altında sadece çorap oluyor üstte de tulum. benim oturduğum semt yüksekte kalıyor yaz kış serin oluyor istanbulda birçok yere göre hele sabaha karşı baya serin oluyor. kızım da özellikle sabaha karşı gazlanıyordu uyku tulumu iyi oldu. bakıyorum çok sıcak da olmuyor

Ben oraları kaçırmışım yahu sizinki de zormuş gerçekten. 4 saatte de mi acıkmıyor ki bu kız? Gece uykusundan sonra da mı böyle yapıyor?
Acıkıyor acıkdığında şapur şupur emiyor gece zaten uykuda besliyorum.ama bir önceki beslenmede iyi beslendiyse bir sonraki beslenme törenimiz anlattığım gibi oluyor:)

çok yaratıcı ve çol güzel canım gerçekten o kadar paralar verip aldığımız şeylerden daha güzel oyuncakları değiştir değiştir kullan.
balon bebek için tehlikeliymiş canım patlarsa ölüme bile sebep olabiliyormuş allah korusun aklınızda olsun

canım yeni haberim oldu yetkiden al senin olsun sevgili nöbetçimiz. benim aklım yerinde değil aen benim yokluğumu aratmıyorsun toklama alıyorsun.
primavera77 nin telefonu bozulmuştu daha hala ortalarda yok @gvn1907 bi haber sal ablamıza selamımızı söyle.@Aylnalpr benim de kaç gündür aklımda ediz nasıl oldı gazlı bebeydi deniz gibi o da. bak uyku tulumu bize biraz iyi geldi sen de dene istersen. @Catmom zaten kayıp kulaklarını çekecem:) tulaykavas ı ben de merak ettim tülaaaay geri dönnn nerdesiiiin???

Acıkıyor acıkdığında şapur şupur emiyor gece zaten uykuda besliyorum.ama bir önceki beslenmede iyi beslendiyse bir sonraki beslenme törenimiz anlattığım gibi oluyor:)

Aslında ağlamayan bebeğe meme verilmez derler ama insan dayanamıyor di mi sanki çok acıkmıştır gibi geliyor biraz fazla uyusa falan.

canım ya işiniz çok zor. kaç gündür bunu düşünüyorum yemek istemese ağzını bi kitler asla açamazsın. Deniz de emip emip ağzında biriktirmeye başladı sonra da gülüyo ağzından akıyo sütler. yutmasını sağlayamiyorsun mümkün değil. inşallah iştahı artar da rahat rahat yer bundan sonra.

Aslında ağlamayan bebeğe meme verilmez derler ama insan dayanamıyor di mi sanki çok acıkmıştır gibi geliyor biraz fazla uyusa falan.
Aynen canım benim ya.hayırlısıyla bi büyüseler de acıktık deseler:)daha minnacıklar Dediğin gibi çok uyusalar acıkmışlardır diyip zorla beslemeye çalışıyoruz:)arya ağlasa acıktı mı gazı mı var bi yeri mi ağrıyor bu çocuk niye ağlıyor diye ne yapacağımı şaşırıyorum:)hayırlısıyla büyür anlatırlar ne istediklerini inşallah:)

Aminn inşallah canım benim.yaa aynen bi de o törende dalga geçer gibi gülüp ağzında ki tamamen döküyor arya:)))artık stres yapmıyorum o kadar baktım almıyo bırakıyorum sonra ki beslenmede iyi alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…