2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayy canımın içi ya ben de onu çok öpyrm.biz daha onlara temmuz bebisleri arkadaş oluyor sayfası açıcz.biizm dedikodumuzu yapssınlar orda:)

Evet ya aylin yok bi kere daha yazdım ama gelmedi.ediz nasıl oldu bilmyrm.tulay abla da yok nerdeyse.primavera nın babası vefat etmiş gvn söyledi.ben de senin samimiyetine güvenerek bu göreve kensimi layık gördüm ywtki aldım.tşk ederim hiç aratmam yerini

Oyyy oyy maaşallah cnm bnm. Ne güzelsin sen öyle ya. Allah nazarlardan saklasın.

İyiyz bizde klasik sorunlar işte:) yavaş yavaş düzenimiz oturuyor. Tek bakmak zor gerçekten. Allah yardımcımız olsun.

Yok tatlım ben değilim o kişi :)

Cnm aslında açlık gaz uykusuzluk ağlamaları farklı. Bir de ağlayıp teskin edilmediğinde sinirlenip ağlamaları var. Gaz olduğu zamanlar vücudumu yay gibi gerer ayaklarını karnına çekerdi, tiz bir sesle ağlardı. Huzursuz olduğu zaman dah çok kedi mıyaklaması gibi. Bir gün gözlemle fark edeceksin ağlamalarının farkını

Kaşıkla verebilirsin cnm
Cnm telaş yapma emzirdiğin/sağdığın sürece bir kere sütün gelir. Biberon almıyorsa uykusunda yad ia yarı uyanıkken dene. Ben doğduklarından beri sağıyorum uyanmaya yakın memeyi verdiğimde onu bile alıyorlar düşün:)) eğer yine almazlarsa alıştırma bardağı veya şırıngayla veya bu motilium denen ilacın içinden de çıkan enjektörle vermeyi deneyebilirsin.

Canım sanırım bana yazdın simdi meme alıyo sadece sütünde yetiyo simdilik sükür ama dısarı cıktıgım da sütümü sagıp biberonla vermeyi denedim bi kac kez hatta cok kez ama almadı hiç birinde herkes biberona alıştır diyo alıştırmaya calısmalımıyım kilo alımı felan iyi sadece emiyo mamayı da tükürüyo

Fikir çok güzel anlatımınız çok daha güzel Hemen uygulayacağım bebişim için.

Acıkıyor acıkdığında şapur şupur emiyor gece zaten uykuda besliyorum.ama bir önceki beslenmede iyi beslendiyse bir sonraki beslenme törenimiz anlattığım gibi oluyor:)
Merhaba ,bende erken dogum nedeni ile temmuz annesi oldum ama agustos anneleri topigindeyim,benim kizimda sadece mama yiyor 4 kilo civarina ulasmisizdir umarim :),55 gunluguz ve 3-4 saatte sadece 120 cc mama yiyor,birde uykuda beslenmeyi nasil yapiyorsunuz ,ben uyaninca veriyorum mamasini hatami yapiyorum ,Allah hepimizin yavrularini bize bagislasin ve korusun sevgilerimle

M melda983 canım benim kızumda geçirdi 2 gün sürdü çok kolay atlattı metabolizma ile alakali belkide el gıda döneminde kemik suları ile besledim ben kızımı yani doktorlar bile fikir ayrılığı yaşarken bizim fikir ayrılığı yaşamamiz çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…