- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.881
Ayy canımın içi ya ben de onu çok öpyrm.biz daha onlara temmuz bebisleri arkadaş oluyor sayfası açıcz.biizm dedikodumuzu yapssınlar orda:)Aminn aynen canım.aryaya çoook dua ettiniz hepinizden Allah Razı olsun.bizim derdimizle dertlendiniz biliyorum hepsini.o Yüzden aryam hepinizi çooook öpüyor:))Senam72015 teyzesini koklayarak öpüyormuş bana öyle söyledi:)
Canım bende 3 kere okudum kim gerizekalı diye :) sen şu otomatik yazma seçeneğini kapatsana canımAy bi ara göründü geri gitti dicktm gerizekalıya gitti yazmışım.ah bu telefon millet yanlış anlamasında napsın.
Ben de yazdm bi daha okurken farkettim.bugün yanlış anlaşılmadan açtım zaten günü:) neyseki catmom yokta burada:) hiç denemedim dur bakm bi doğru söylüyorsunCanım bende 3 kere okudum kim gerizekalı diye :) sen şu otomatik yazma seçeneğini kapatsana canım
Evet ya aylin yok bi kere daha yazdım ama gelmedi.ediz nasıl oldu bilmyrm.tulay abla da yok nerdeyse.primavera nın babası vefat etmiş gvn söyledi.ben de senin samimiyetine güvenerek bu göreve kensimi layık gördüm ywtki aldım.tşk ederim hiç aratmam yerinicanım yeni haberim oldu yetkiden al senin olsun sevgili nöbetçimiz. benim aklım yerinde değil aen benim yokluğumu aratmıyorsun toklama alıyorsun.
@primavera77 nin telefonu bozulmuştu daha hala ortalarda yok @gvn1907 bi haber sal ablamıza selamımızı söyle.@Aylnalpr benim de kaç gündür aklımda ediz nasıl oldı gazlı bebeydi deniz gibi o da. bak uyku tulumu bize biraz iyi geldi sen de dene istersen. @Catmom zaten kayıp kulaklarını çekecem:) @tulaykavas ı ben de merak ettim tülaaaay geri dönnn nerdesiiiin???
Düzelttim artık yazdıklarımı ciddiye alabilirsiniz:))) tabi yine yanlış anlaşılma olabilir onu saymyrmCanım bende 3 kere okudum kim gerizekalı diye :) sen şu otomatik yazma seçeneğini kapatsana canım
Benim oglum biberon almıyo sütüm kesilirse naparım allah korusun
Selam canim pek giremiyorum artik biliyosun balikesirde annemin yanindaydim bayramdan once istanbula dondum ve bebise tek bakmaya basladim haliyle herseyden koptum baya zorrlandim ustune benimkinin kabizlik sorunu kucaga alismasi ayakta sallanmaya alismasi ya ayakta geziyorum ya oturum salliyorum mahvoluyorum aksama resmini ekleyeyim sana melegimin. Sen nasilsin senin bebisin nasil
@mun3mun canım ben oyun halısını aldım bondigo piyanolu gg dan 117 tl ye salı elime geçer muhtemelen. gaz için aldığımdan dolayı piyanoluyu tercih ettim tekmelesin gaz çıkarsın diye.
eastnbull yıkanabilir bezle ilgili senle mi konuşmuştuk? ben o işten vazgeçtim çünkü şimdi bez kakayı çişi emiyor poposu kuru oluyor ama yıkanabilir bezde hemen farkedip değiştirmezsen altındaki penye ıslak olacak poposu ıslak kalacak. sen alcaksan bile özellikle gece normal bez bağla derim.
Cnm aslında açlık gaz uykusuzluk ağlamaları farklı. Bir de ağlayıp teskin edilmediğinde sinirlenip ağlamaları var. Gaz olduğu zamanlar vücudumu yay gibi gerer ayaklarını karnına çekerdi, tiz bir sesle ağlardı. Huzursuz olduğu zaman dah çok kedi mıyaklaması gibi. Bir gün gözlemle fark edeceksin ağlamalarının farkınıAynen canım benim ya.hayırlısıyla bi büyüseler de acıktık deseler:)daha minnacıklar Dediğin gibi çok uyusalar acıkmışlardır diyip zorla beslemeye çalışıyoruz:)arya ağlasa acıktı mı gazı mı var bi yeri mi ağrıyor bu çocuk niye ağlıyor diye ne yapacağımı şaşırıyorum:)hayırlısıyla büyür anlatırlar ne istediklerini inşallah:)
Cnm telaş yapma emzirdiğin/sağdığın sürece bir kere sütün gelir. Biberon almıyorsa uykusunda yad ia yarı uyanıkken dene. Ben doğduklarından beri sağıyorum uyanmaya yakın memeyi verdiğimde onu bile alıyorlar düşün:)) eğer yine almazlarsa alıştırma bardağı veya şırıngayla veya bu motilium denen ilacın içinden de çıkan enjektörle vermeyi deneyebilirsin.Kaşıkla verebilirsin cnm
Canım sanırım bana yazdın simdi meme alıyo sadece sütünde yetiyo simdilik sükür ama dısarı cıktıgım da sütümü sagıp biberonla vermeyi denedim bi kac kez hatta cok kez ama almadı hiç birinde herkes biberona alıştır diyo alıştırmaya calısmalımıyım kilo alımı felan iyi sadece emiyo mamayı da tükürüyoCnm telaş yapma emzirdiğin/sağdığın sürece bir kere sütün gelir. Biberon almıyorsa uykusunda yad ia yarı uyanıkken dene. Ben doğduklarından beri sağıyorum uyanmaya yakın memeyi verdiğimde onu bile alıyorlar düşün:)) eğer yine almazlarsa alıştırma bardağı veya şırıngayla veya bu motilium denen ilacın içinden de çıkan enjektörle vermeyi deneyebilirsin.
Fikir çok güzel anlatımınız çok daha güzel Hemen uygulayacağım bebişim için.Eki Görüntüle 1886094
Kızlar,
Fikir versin diye koydum bu fotoğrafı. Dikmeye vaktim olmadığı için böyle karışık duruyor. Park yatak ya da normal yataklarda çok işe yarıyor. Yapması da çok kolay :)))
Yumuşak bir lastiğin üzerine küçük ve sesli birkaç oyuncak dizilir, yerleri belirlenip dikilir. Dikmeye vakit yoksa oyuncaklar biryere toplanmasın diye mandallanır :)))
Bir de abi ve ablanın hatırı kırılmaz diye 100 tane oyuncak yanyana dizilerse böyle çarşamba pazarına döner :)))
En önemli mevzu ise :))))
bu lastiğin orta yerine bir kısa lastik daha bağlayıp bebeğin ayağını sıkmayacak şekilde geçirmek.
Bebek ayağını salladıkça ses çıktığını keşfettiğinde işlem tamamlanmış oluyor :))
10 dk sağ 10 dk sol ayağa takınca hem bebeğe jimnastik yaptırmış oluyoruz hemde gazını daha rahat çıkarabiliyor bazen :))
En ilgi çekici hali bunu oyuncak yerine balonla yapmak ama çok dikkatli olmak lazım çünkü ben balonlardan birini denizin ağzında bulmuştum ve nasıl olduğunu inanın anlamadım.
Merhaba ,bende erken dogum nedeni ile temmuz annesi oldum ama agustos anneleri topigindeyim,benim kizimda sadece mama yiyor 4 kilo civarina ulasmisizdir umarim :),55 gunluguz ve 3-4 saatte sadece 120 cc mama yiyor,birde uykuda beslenmeyi nasil yapiyorsunuz ,ben uyaninca veriyorum mamasini hatami yapiyorum ,Allah hepimizin yavrularini bize bagislasin ve korusun sevgilerimleAcıkıyor acıkdığında şapur şupur emiyor gece zaten uykuda besliyorum.ama bir önceki beslenmede iyi beslendiyse bir sonraki beslenme törenimiz anlattığım gibi oluyor:)
Anladım canım inşallah 2. Bebişi ni emzirmek nasip olurEmmiyo canım tek mama maalesef
Bayildim bu fikreAyy canımın içi ya ben de onu çok öpyrm.biz daha onlara temmuz bebisleri arkadaş oluyor sayfası açıcz.biizm dedikodumuzu yapssınlar orda:)
Aminn inşallah canımAnladım canım inşallah 2. Bebişi ni emzirmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?