2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet evet canım bunları gözlemledim biliyorum ana bazen gerçekten hiçbir kalıba uyduramadığım ağlamaları oluyo ki ona da bebektir Ağlar diyorum:))çğnkü gaz desen değil acıkma uyku desen değil çok şükür bi Rahatsızlığı da yok.bazen öyle ağlayabiliyor bir süre şaşırıyorum ne yapsam diye

Merhaba.sizin minnak da erken firar edenlerdenmiş umuyorum sağlıklıdır hayırla sağlıkla büyür gelişir:)ulaşmışsınızdır 4 kiloya inşallah bu minnaklar ilk dönemler iyi kilo alıyor.biliyosunuz hastanede üç saatte bir besliyorlar biz bu rutini eve çıkıncada bozmadık.hastaneden çıkarken drumuz özellikle belirtti üç saatte bir beslemem gerektiğini uyuyorsa bunu uykuda yapmamı,uyanmasını acıkıp ağlamasını beklersem kilo alımını etkileyeceğini belirtti.artık büyüdük çok şükğr.üç saatte bir beslemiyorum acıkmasını bekliyorum bu bazen 4-5 saati bulabiliyor(geceleri daha uzun)gündüzleri genelde uyanık oluyor besleme saatlerinde uykudaysa dediğim gibi yine uykuda veriyorum.emme refleski olduğu için uykuda uyanık farketmiyor emiyor Kuzucuklar:)yeterki Can'ları istesin:)Dr unuz başka şekilde önermediyse 3saatte bir mutlaka besleyin derim.zaten biraz daha büyüyünce beslenme miktarları ve iki beslenme zaman aralığı artacak.

Tesekkur ederim cvbniz icin ,drmuz uyandirma o acikinca uyanir dedi bizde hic uyandirmadik ,ilk ay 650 gr almisti ,6 cm de boyu uzamisti cimcimenin simdi merakla bu ayki gelisimini bekliyoruz,yavas giderse bende uykuda besleyeyim yavrumu ,Allah hepimizin bebegine saglik sihat versin onlari bize bagislasin ,dunyada duydugum en guzel ses biberonu agzina alinca cok cok cok sesi :) bayiliyorum bu sese

Drunuza danışın mutlaka öyle beslemek istediğinizi.aminnn hepimizin kuzusu hayırla sağlıkla büyüsün inşallah:)minnak bi iki haftaya agulayacak:))o ses de şahanedir:))arya şimdi agulamaya başladı ağzını büze büze agulayıp konuşmalarıma Karşılık vermeye Çalışıyor:))bende o çıkarmaya çalışıp henüz çok da beceremediği sese bayılıyorum:))

canım bu agulama nasıl oluyor? deniz mart kedisi gibi sesler çıkarıyor o agulama mıdır ki? 81 günlük bugün.agulama değilse geç mi kaldık

canım bu agulama nasıl oluyor? deniz mart kedisi gibi sesler çıkarıyor o agulama mıdır ki? 81 günlük bugün.agulama değilse geç mi kaldık
Ay bennn yerimmm minnak denizi:)))canım arya ilk agulamaya sabah Uyandığında başladı:)))sinirle bağırır gibi sesler çıkarıyodu sonra yavaş yavaş şekillenmeye başladı:))şimdi biz konuştukça ağzını büze büze Karşılık vermeye Çalışıyor ppppp diye:)))tükürüğünü saça saça.ses çıkarırken ağzını açmayı becerdiği zamanlarda da bildiğin agu bugu ıngıgı:)))diye sesler çıkarıyor:)))favorim ıngıgı:)))çocuk bildiğin ıng ıngı ıngıngı diyor:)))video atamıyorum atsam ne anlatmak istediğim net Görünür:)deniz de bence aguluyor:)arya da öyle yapıyodu çünkü

Bende öyle yazilar okudum avrupa ülkelerindeyapilmiyormus benim doktor öneriyor ama sizin doktorunuz neden onermedi

L Light Of God agulamasj müthiş keyifli sanki bişi anlatıo gbi taha da ben Ağu deyince auu dio tam şebek ya ablasına çok tepki verio auuu uuuu gbi sesler cikario en gusel Agu demesi sonra anne demesi olcak insllah
Ayyy yerim onu bennn:)))sen anlatırken gözümün önünde canlandı:))inşallah canım benim:)ama baba demesi daha kolay sanırım ilk baba derler:))

idilduam aryada anneannesine çok tepki veriyor:)))hatta eşim"biz aryaya iyi sufle veremiyoruz galiba o Yüzden anneanneye çok tepki veriyor"diyor:)))annem soluk almadan Konuşuyor karşısında arya da aynı şekilde cevap vermeye Çalışıyor:)))bize de kızıyor siz çocuğun karşısında put gibi duruyorsunuz konuşmuyorsunuz diye:)))

kızlar rota aşısı yaptırdınız mı ayrıvca benim bebegim yüzüstü yatmayı cok seviyo ama korkuyorum nefessiz kalır diye ya sürekli başında duracam yada başka bi çözüm öneren var mı şu hani hava geçirgen yastıklardan kullanan var mı

Bende öyle yazilar okudum avrupa ülkelerindeyapilmiyormus benim doktor öneriyor ama sizin doktorunuz neden onermedi
Yaptirsanda her çocuğu korumuomus 100 çocukta 30 unu koruyabiliomus yüzde 80 koruma olsa dmm derim ama kesin hasta olmicak diye bi kural yok.yani atiorum bu topikte 100 çocuğa yaptık 30 u hastalığı gecrmiomus kalan 70 i aşı olsada hasta olucak az bi koruyucu oranı olduğu için vücuda hiç boşuna ilaç vermeyelim dedi

put gibi durma öyle annene ler işi bilio valla. Gerçi bizde çok konusuoz tahayla çocuk dile gelip bi susun başım şişti dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…