- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.921
İdil ilk baba dedi hece si kolayAyyy yerim onu bennn:)))sen anlatırken gözümün önünde canlandı:))inşallah canım benim:)ama baba demesi daha kolay sanırım ilk baba derler:))
Merhaba nerden aldınız acaba oyun halinizi bende düşünüyorum ama internette 160 tl falan90 liraya aldım canım 2 gün çok ilgilenmedi bugün ilgisini çekti oynadı beb de çok sevdim memnunum yani
Aaaa kaçağa bak sen .h.g kız bende bilerek yaptım zaten :)Catmom yok deme! Catmom heryerde!
Canim hemen hemen butun cocuklarda goruluyo dedi bizim doktor. Bi cildiyeye gotur krem veriyo geciyo bi iki gune. Sirtinda filanda cikmisti bizimKızlaaar oğluşumun başında ve yüzünde kırmızı kırmızı benekler çıktınedendir sizce
Bende nette oyle okudum canım ateşi huzursuzluğu yok çok şukur ama başında falan ya korktum birazCanim hemen hemen butun cocuklarda goruluyo dedi bizim doktor. Bi cildiyeye gotur krem veriyo geciyo bi iki gune. Sirtinda filanda cikmisti bizim
Okuduğum kitapta yazdığına göre her gün belli saatlerde tabi çok katı olmamak kaydıyla bir rutin oluşturun. Uyanınca ilk yarım saat yedirin/emzirin, sonra 1 saat aktivite sonra da 1,5 saat uykuya hazırlık ve uyku. Eğer yemek vaktinde yemezse bir sonraki yemek vaktine kadar susacak kadar verin. Gerçi avrupai yetiştirme tarzı ile bizler farklıyız. Ben iki bebekle oturtamadım ama kendiliğinden bir süre sonra 3 saat döngüsğne girdiler
Cildiyeye gideyim dimi çocuk doktoruna değilCanim hemen hemen butun cocuklarda goruluyo dedi bizim doktor. Bi cildiyeye gotur krem veriyo geciyo bi iki gune. Sirtinda filanda cikmisti bizim
Bende nette oyle okudum canım ateşi huzursuzluğu yok çok şukur ama başında falan ya korktum biraz
Evet canim bizi coxuk doktoru cildiyeye gidin dediCildiyeye gideyim dimi çocuk doktoruna değil
Tamam inşallah gideyim canım çok teşekkür ederim..Allahım evlatlarımıza da bizede dermansız dert hastalık vermesinEvet canim bizi coxuk doktoru cildiyeye gidin dedi
Bendede aynı sorun var. Kızım saatlerce emiyor emerken uyuyor uyudu yatırayım diyorum gözü açılıyor. Meme emince 5 dk dan fazla uyumuyor. Ama mama verince 2 saat uyuyor. Bakıyorum süt var ama doymuyor bende anlamıyorum. Ağlıyor biberon ağzına değince susuyor başlıyor cop cop içmeye.
Amin canim benim uzulme ogluna yansimasin :)Tamam inşallah gideyim canım çok teşekkür ederim..Allahım evlatlarımıza da bizede dermansız dert hastalık vermesin
Haklısın canım oyle şaşırıyorum ki anında hissediyorlar biizm üzüntümüzüAmin canim benim uzulme ogluna yansimasin :)
Haklısın canım oyle şaşırıyorum ki anında hissediyorlar biizm üzüntümüzü
Sanırım oyle canım bende bi kaç gündür dikkat etmeye başladım farketti sanki artık mamayıda sadece gece yatmadan veriyorum bir kere..Oyle gercekten de.
Canim senin bebegin de ayni sekilde sut verince dooymuyo mama verince doyuyosa sutun suludur yagli degildir. Sutun kalitesini arttiran besinler tuket
Aaaa kaçağa bak sen .h.g kız bende bilerek yaptım zaten :)
Bende sadece anne sütüyle besliyorum, kahveyi de çok seviyorum ama 1 bardak bile içsem o gün bebeğim uyuyamiyor o yüzden artık içmiyorum.Merhaba kızlar. Sadece anne sutuyle bebeğini besleyen var mı benm gibi. Mamaya ihtiyaç duymuyorum. Bu durumda da yediklerime çok dikkat etmm gerekio. Gunde 2-3 defa nescafe tuketiyorym. Bu sutumu nasıl etkiliodr sizce? Kahveye aşırı duşkunluğum varda
:)))Konuşun canım bu bücürlerin oyuncaktan filan daha çok anne Baba'nın yüzüne sesine ihtiyacı oluyo:)put gibi durmayın öyle:)))put gibi durma öyleannene ler işi bilio valla. Gerçi bizde çok konusuoz tahayla çocuk dile gelip bi susun başım şişti dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?