2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayyy yerim onu bennn:)))sen anlatırken gözümün önünde canlandı:))inşallah canım benim:)ama baba demesi daha kolay sanırım ilk baba derler:))
İdil ilk baba dedi hece si kolay tam ilk yaş doğum gününde anne dedi buna şimdiden öğretiom asılıom anne dicen die

Baby toys marka oyun halısı alan bi arkadaş vardı hatirlayamadim acaba nerden ne kadara aldı söyleyebilir mi

Bebeklerinkac gunluk ne zaman 3 saate alistilar?

Canim belki sutun yagli degildir. Oyle olunca doymaz sadece susuzlugunu giderir. Sutun kalitesini arttiran seyler var onlari dene bence bi

Oyle gercekten de.
Canim senin bebegin de ayni sekilde sut verince dooymuyo mama verince doyuyosa sutun suludur yagli degildir. Sutun kalitesini arttiran besinler tuket
Sanırım oyle canım bende bi kaç gündür dikkat etmeye başladım farketti sanki artık mamayıda sadece gece yatmadan veriyorum bir kere..

Kızlar ben bondigo serüven ormanı aldım oyun halısını. Ayy renkleri internettekinden çok daha canlı oyuncakları filan çok tatlı benim oynayasım geliyor. Oğluşta beğendi özellikle aslanla konuşuyor resmen. Netten 82 liraya filan geldi sanırım e-bebek te 130 lira aman dikkat edin boşuna fazla para vermeyin aynı ürüne.

Bende sadece anne sütüyle besliyorum, kahveyi de çok seviyorum ama 1 bardak bile içsem o gün bebeğim uyuyamiyor o yüzden artık içmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…