2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

matsiyahoje canim seni yanlışla engellemisim ben de bu kiz niye yok diyorum ortada. Simdi profiline girince farkettim sana damar fotosu atcam unutmadim sadece bazen daha b3lirgin oluyo o zaman cekicem

Eklentiler

• 20160818_060947~2.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 68
matsiyahoje canim senin yikanabilir bezler geldi mi? Charlie banananin modelinden yapan birini buldum 25 tlye dikiyo. Charlie banana 60 tl. 10 tanesi 200 tl olur diyo. Ic kumasi bambu. Sen aldiklarindan memnun kalmazsan yilma sakin tamam mi. Ben bi tane alicam denemek icin b3g3nirs3m devamini da alicam

Ben de ondan aldım renkleri çok hoşuma gitti benim de sadece diş için gelen yumuşak şey sert geldi ama diğerleri çok hoş

ayyy deme ya çok mutlu oldum şimdi. deniz de aguluyo demek. özellikle kırlentlerle sohbeti koyu. bugün de pppppt yaptı ağzıyla çok tatlı yaa. demek ki böyle böyle artacak konuşması. ama o mart kedisi dediğim sesleri çıkarırken yüzü ekşiyor sanki. arya da öyle mi. yani derdi yok da konuşmaya mı çalışıyor gerçekten:)))

O mart kedisi sesinden bizde de var. Bayılıyorum ben o seslere :) İlle de agu demesine gerek yok kanımca :)
bence de canım.bide biz hep türkçe konuşuyoruz ama televizyondan genelde ingilizce ses açıyorum belki de o etkiledi kafası karıştı çocuğun :) brn de bayılıyorum o seslere ama yüzünü ekşitiyo o sesleri çıkarırken acaba bi derdi mi var diye üzülüyorum. rana da yüzünü ekşitiyor mu o sesleri çıkarırken acaba ses çıkarmak için mi öyle hareketler yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…