- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.941
Of ya anne demesi de zaman alır gerçekten:)))baba kolay diyiverirler babalardan havaya giriverirler hemen:))İdil ilk baba dedi hece si kolaytam ilk yaş doğum gününde anne dedi buna şimdiden öğretiom asılıom anne dicen die
Canım çok gecmiş olsun isilik filan mi acabaCildiyeye gideyim dimi çocuk doktoruna değil
Sağol canım benimCanım çok gecmiş olsun isilik filan mi acaba
Canım çok gecmiş olsun isilik filan mi acaba
Sağol canım benimvallahi bende anlamadım isilik başında yüzünde olur mu hiç öyle şapka falanda takmıyorum acaba diyorum benim yediğim birşey alerjimi yaptı
Olduk bile gece anami aglatti kiz sabaha kdr uyku yoktu doruk naneliydi birazAy Geçmiş olsun salgın var sanırım. Ama dikkat et oğluşlarına. Senin bi de iki tane düşüemyrm birinin hasta olduğunu
Ay bi ara göründü geri gitti dicktm gerizekalıya gitti yazmışım.ah bu telefon millet yanlış anlamasında napsın.
Arada gozuk kiz
Olabiliyor canım Güneş'e filan çıkardın mı Güneş alerjisi de olabilir geçmezse Dr götürSağol canım benimvallahi bende anlamadım isilik başında yüzünde olur mu hiç öyle şapka falanda takmıyorum acaba diyorum benim yediğim birşey alerjimi yaptı
KuzummmKizlar benim oglumunki bu sekildeydi cildiye fucidin diye bi krem verdi gecti
Ben de ondan aldım renkleri çok hoşuma gitti benim de sadece diş için gelen yumuşak şey sert geldi ama diğerleri çok hoşKızlar ben bondigo serüven ormanı aldım oyun halısını. Ayy renkleri internettekinden çok daha canlı oyuncakları filan çok tatlı benim oynayasım geliyor. Oğluşta beğendi özellikle aslanla konuşuyor resmen. Netten 82 liraya filan geldi sanırım e-bebek te 130 lira aman dikkat edin boşuna fazla para vermeyin aynı ürüne.
Aynen ya ama ben dede sorun var düzelttim şimdi.anaaa bizim kızında burnu kapalı nefes zor alıyo.emmek istemiyo savaşıyo resmen tutmamak için napcm bilmyrmakilli flan degil kiz bu telefonlar
allh allh. Benmkinde ole bişi olmuyo ben hergun içiorum da sağlığı açısından kotu olur mu diye duşunuorumBende sadece anne sütüyle besliyorum, kahveyi de çok seviyorum ama 1 bardak bile içsem o gün bebeğim uyuyamiyor o yüzden artık içmiyorum.
ayyy deme ya çok mutlu oldum şimdi. deniz de aguluyo demek. özellikle kırlentlerle sohbeti koyu. bugün de pppppt yaptı ağzıyla çok tatlı yaa. demek ki böyle böyle artacak konuşması. ama o mart kedisi dediğim sesleri çıkarırken yüzü ekşiyor sanki. arya da öyle mi. yani derdi yok da konuşmaya mı çalışıyor gerçekten:)))Ay bennn yerimmm minnak denizi:)))canım arya ilk agulamaya sabah Uyandığında başladı:)))sinirle bağırır gibi sesler çıkarıyodu sonra yavaş yavaş şekillenmeye başladı:))şimdi biz konuştukça ağzını büze büze Karşılık vermeye Çalışıyor ppppp diye:)))tükürüğünü saça saça.ses çıkarırken ağzını açmayı becerdiği zamanlarda da bildiğin agu bugu ıngıgı:)))diye sesler çıkarıyor:)))favorim ıngıgı:)))çocuk bildiğin ıng ıngı ıngıngı diyor:)))video atamıyorum atsam ne anlatmak istediğim net Görünür:)deniz de bence aguluyor:)arya da öyle yapıyodu çünkü
Müzik çalan bişi warmi peki cNimBen de ondan aldım renkleri çok hoşuma gitti benim de sadece diş için gelen yumuşak şey sert geldi ama diğerleri çok hoş
bence de canım.bide biz hep türkçe konuşuyoruz ama televizyondan genelde ingilizce ses açıyorum belki de o etkiledi kafası karıştı çocuğun :) brn de bayılıyorum o seslere ama yüzünü ekşitiyo o sesleri çıkarırken acaba bi derdi mi var diye üzülüyorum. rana da yüzünü ekşitiyor mu o sesleri çıkarırken acaba ses çıkarmak için mi öyle hareketler yapıyoO mart kedisi sesinden bizde de var. Bayılıyorum ben o seslere :) İlle de agu demesine gerek yok kanımca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?