- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.961
İçindeki kafein sütümden geçtiği için bebeğim etkileniyor sanırım. Eğer çikolata,cay,kola da tuketiyorsaniz kahve miktarını azaltin bence. Çünkü bunların hepsinde kafein var. Bir süre sonra bebektede kafeine karşı bağımlılık oluşabilir.allh allh. Benmkinde ole bişi olmuyo ben hergun içiorum da sağlığı açısından kotu olur mu diye duşunuorum
olsun canım gönüller bir olsun.matsiyahoje canim seni yanlışla engellemisim ben de bu kiz niye yok diyorum ortada. Simdi profiline girince farkettim sana damar fotosu atcam unutmadim sadece bazen daha b3lirgin oluyo o zaman cekicem
sık sık temizle canım burnunu bebekler ağızdan nefes alamazlar .temizlemezsen çok zorlanır eylülAynen ya ama ben dede sorun var düzelttim şimdi.anaaa bizim kızında burnu kapalı nefes zor alıyo.emmek istemiyo savaşıyo resmen tutmamak için napcm bilmyrm
Bende sagdigim sütü artık biberonla veriyorum çok kustugu için çay kaşığı ile veriyorum. Biberonla daha fazla hava yuttuklari için sanırım kusmalari daha çok oluyor.Birkaç kere sagdigim sütü biberonla içirdim aslında ama asil sorun içtiginden daha fazlasını kusması oldusıcaklığını iyi ayarladığımı düşünüyorum. Gayet de iştahla içti ama aradan 20-30 dakika geçince tümüyle midesini boşalttı...
Evet onu oyuncak olarak kullanmak daha mantıklı. Ahşap diş kaşıyıcı alırız inşallah. Gerçi büyüsünler herşeyi ağızlarına koyacaklar.Ben de ondan aldım renkleri çok hoşuma gitti benim de sadece diş için gelen yumuşak şey sert geldi ama diğerleri çok hoş
Evet aslan müzikli onu eline yakın yere aasıyorum değdikçe çalıyor. Oğluşta onla konuşuyor.Müzik çalan bişi warmi peki cNim
Yıldıza benzeyen çıngırağı bileğine geçiriyorum sallıyor bacaklarını.Ben de ondan aldım renkleri çok hoşuma gitti benim de sadece diş için gelen yumuşak şey sert geldi ama diğerleri çok hoş
Bn de rapor alcaktim bu hafta icin. Simdi OHALde oldugumuz icin basbakanliktan yazi gelmis kimseye rapor vermiyolarmis. Ucretsiz izin alcam mecburenbenim 2 haftam kaldı ama bakacak birini ayarlayamazsam 1-2 hafta daha rapor almaya çalışacağım. Hala bakıcı bulamadıkaynen ben de bugün saati uzatmayı denedim ama olmadı.. ne zaman istersen meme ağzında paşanın. Inşallah bensiz sıkıntı çekmez
Bn de rapor alcaktim bu hafta icin. Simdi OHALde oldugumuz icin basbakanliktan yazi gelmis kimseye rapor vermiyolarmis. Ucretsiz izin alcam mecburen
Bende gidicem inşallah bi cildiyeye benim oğluşumda çok var canım bacakalrı hariç tüm vücudu ve benek benekKizlar benim oglumunki bu sekildeydi cildiye fucidin diye bi krem verdi gecti
Çıkarmadım aslında amaOlabiliyor canım Güneş'e filan çıkardın mı Güneş alerjisi de olabilir geçmezse Dr götür
olsun canım gönüller bir olsun.
yıkanılabilen bezi senle mi konuşmuştuk?? ben almaktan vazgeçtim poposunu ıslak bırakacak diye haber vereyim dedim. bebepin altına pamuklu bez koy bak noluyo emiyor ama ıslak oluyor poposu. normal bez naylon ama en azından kuru
Aman sizde cikmasin cikarsa da ilerlemesin bizimki hep agliyodu krem yakiyo biraz. :) Arya melek nasillar :))Kuzummmaynen canım isilik bence bu
Gercekten hasta olanlara bi gun veriyoz dedi. Onun disinda verilmiyomus.Nasıl ya hasta olmak da mı yasak?!?!
Gercekten hasta olanlara bi gun veriyoz dedi. Onun disinda verilmiyomus.
Bilmiyorum ki. Uzatilabilir demislrdi ama ins biter yaOhal 3 ay sürecek demişlerdi 15 ekimde biter mi acaba bu uygulama
Bilmiyorum ki. Uzatilabilir demislrdi ama ins biter ya
Evet var çok kısa müzkler çalan bi aslan var bazen yanlışlıkla da olsa eli takılıyo kendi de çaldırıyo.aşağıya doğtu uzanan bi kulpu var onu çekince çalıyo bizimkinin de eli takılıyo:) 2 tane de çıngırağı var.Müzik çalan bişi warmi peki cNim
Aynen güzel anlatmışsın derdi yokda kınuşmaya Çalışıyor bücürler:)))kırlentlerle sohbetlerini yerim:)))aryada aynı:)))bugün bi de beslemeye çalışırken babası köpeğini tutuyodu gözünün önünde.ağzında biberon köpekle konuşuyodu:))))ayyy deme ya çok mutlu oldum şimdi. deniz de aguluyo demek. özellikle kırlentlerle sohbeti koyu. bugün de pppppt yaptı ağzıyla çok tatlı yaa. demek ki böyle böyle artacak konuşması. ama o mart kedisi dediğim sesleri çıkarırken yüzü ekşiyor sanki. arya da öyle mi. yani derdi yok da konuşmaya mı çalışıyor gerçekten:)))
Iyi şükür kuzum:)bugün yine biberonla savaştı her beslemede çok ağladı aldık gezmeye çıkardık bizde keyfi yerinde:)))arya beslenmesin yeter keyfi hep yerinde şükür ama biberonu Ağzına verdiğim an Başlıyor şamata:)))ıngıngı ıngıngı diye kavga ederek ağlıyo:)))Aman sizde cikmasin cikarsa da ilerlemesin bizimki hep agliyodu krem yakiyo biraz. :) Arya melek nasillar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?