2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

allh allh. Benmkinde ole bişi olmuyo ben hergun içiorum da sağlığı açısından kotu olur mu diye duşunuorum
İçindeki kafein sütümden geçtiği için bebeğim etkileniyor sanırım. Eğer çikolata,cay,kola da tuketiyorsaniz kahve miktarını azaltin bence. Çünkü bunların hepsinde kafein var. Bir süre sonra bebektede kafeine karşı bağımlılık oluşabilir.

matsiyahoje canim seni yanlışla engellemisim ben de bu kiz niye yok diyorum ortada. Simdi profiline girince farkettim sana damar fotosu atcam unutmadim sadece bazen daha b3lirgin oluyo o zaman cekicem
olsun canım gönüller bir olsun.
yıkanılabilen bezi senle mi konuşmuştuk?? ben almaktan vazgeçtim poposunu ıslak bırakacak diye haber vereyim dedim. bebepin altına pamuklu bez koy bak noluyo emiyor ama ıslak oluyor poposu. normal bez naylon ama en azından kuru

Aynen ya ama ben dede sorun var düzelttim şimdi.anaaa bizim kızında burnu kapalı nefes zor alıyo.emmek istemiyo savaşıyo resmen tutmamak için napcm bilmyrm
sık sık temizle canım burnunu bebekler ağızdan nefes alamazlar .temizlemezsen çok zorlanır eylül

Bende sagdigim sütü artık biberonla veriyorum çok kustugu için çay kaşığı ile veriyorum. Biberonla daha fazla hava yuttuklari için sanırım kusmalari daha çok oluyor.

Bn de rapor alcaktim bu hafta icin. Simdi OHALde oldugumuz icin basbakanliktan yazi gelmis kimseye rapor vermiyolarmis. Ucretsiz izin alcam mecburen

Evet canim benle konusmustun. Ama zaten pamuk ic ped kullanan bi firma vardi sanirim o da onerilmiyo. Bambu olanlar oneriliyo. Tabi yine sen bilirsin canim ama sevinmistim kiz :) bu arada b3nim oglum yaklasik 2 aydir pisik gecmiyo.sadece yikamasi biraz zor olucak o da problem degil benim icin yarim saat az uyurum. Ama sen d bunu
Dert etmiyodn zaten. Bu yuzden biraz daaha arastir bnce

Müzik çalan bişi warmi peki cNim
Evet var çok kısa müzkler çalan bi aslan var bazen yanlışlıkla da olsa eli takılıyo kendi de çaldırıyo.aşağıya doğtu uzanan bi kulpu var onu çekince çalıyo bizimkinin de eli takılıyo:) 2 tane de çıngırağı var.

Aynen güzel anlatmışsın derdi yokda kınuşmaya Çalışıyor bücürler:)))kırlentlerle sohbetlerini yerim:)))aryada aynı:)))bugün bi de beslemeye çalışırken babası köpeğini tutuyodu gözünün önünde.ağzında biberon köpekle konuşuyodu:))))

Aman sizde cikmasin cikarsa da ilerlemesin bizimki hep agliyodu krem yakiyo biraz. :) Arya melek nasillar :))
Iyi şükür kuzum:)bugün yine biberonla savaştı her beslemede çok ağladı aldık gezmeye çıkardık bizde keyfi yerinde:)))arya beslenmesin yeter keyfi hep yerinde şükür ama biberonu Ağzına verdiğim an Başlıyor şamata:)))ıngıngı ıngıngı diye kavga ederek ağlıyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…