- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.981
Ben nasıl temizlenecek bilmyrm sadece serum fizyolojik damlatıyorum ama o aspiratörlerden hiç kullanmadım acaba otri bebe değil de manuel olanlardan alsam olmaz mı ki.yarın alcm da inş.emmek istemiyo ağlıyo bağırıyo zorla tutturyrm resmen bırakck die çok korkyrmsık sık temizle canım burnunu bebekler ağızdan nefes alamazlar .temizlemezsen çok zorlanır eylül
canım sen dene memnun kalırsan bana yaz olur mu amazondaki pamuk pedliydi poposu ıslak kalacaktı. bambu mu alcan sen nerden alcan. uyku sıkıntı değil canım zaten uykuneydi unuttumEvet canim benle konusmustun. Ama zaten pamuk ic ped kullanan bi firma vardi sanirim o da onerilmiyo. Bambu olanlar oneriliyo. Tabi yine sen bilirsin canim ama sevinmistim kiz :) bu arada b3nim oglum yaklasik 2 aydir pisik gecmiyo.sadece yikamasi biraz zor olucak o da problem degil benim icin yarim saat az uyurum. Ama sen d bunu
Dert etmiyodn zaten. Bu yuzden biraz daaha arastir bnce
kuzum ya inşallah yakında istahı açılır ek gıdaya geçince iştah açıcı şeyler yedirirsın bol bol. kaçıncı ayda geçeceksiniz.mamayla beslenen bebekler 4. ayda geçiyor galiba. doktor ne dediAynen güzel anlatmışsın derdi yokda kınuşmaya Çalışıyor bücürler:)))kırlentlerle sohbetlerini yerim:)))aryada aynı:)))bugün bi de beslemeye çalışırken babası köpeğini tutuyodu gözünün önünde.ağzında biberon köpekle konuşuyodu:))))
Yaa inşallah canım benim.bende el gıdaya geçmeyi iple çekiyorum.hayırlısıyla bi geçseydik.ben Dr a sormayı unutmuştum ek gıdayı bu kontrolümüzde sorucam inşallahkuzum ya inşallah yakında istahı açılır ek gıdaya geçince iştah açıcı şeyler yedirirsın bol bol. kaçıncı ayda geçeceksiniz.mamayla beslenen bebekler 4. ayda geçiyor galiba. doktor ne dedi
canım burnu tıkalıyken ememez nefes alamıyor ki emsin. otribebe tavsiye ederim ama olmazsa diğerinden al ama biran önce al. ben her sabah temizliyorum denizin burnunu.doktor mutlaka serum fizyolojik damlatıp çekin dedi. sen sabah öğle akşam yap eylül iyilrşrnr ksdarBen nasıl temizlenecek bilmyrm sadece serum fizyolojik damlatıyorum ama o aspiratörlerden hiç kullanmadım acaba otri bebe değil de manuel olanlardan alsam olmaz mı ki.yarın alcm da inş.emmek istemiyo ağlıyo bağırıyo zorla tutturyrm resmen bırakck die çok korkyrm
ek gida için neyve püresi yapıp buzluğa koyuyorlar yaz meyvelerinden aklında olsun belki yapmak istersinYaa inşallah canım benim.bende el gıdaya geçmeyi iple çekiyorum.hayırlısıyla bi geçseydik.ben Dr a sormayı unutmuştum ek gıdayı bu kontrolümüzde sorucam inşallah
Aaaa çok mantıklı kız ben de yapm durYıldıza benzeyen çıngırağı bileğine geçiriyorum sallıyor bacaklarını.
Ay canını yerim onun ben.fıstıüım benim ne anlıyolar şu arabadan gezmeden bilmem.bizimki de direk uyuyoArya gezmelerdeydi bugün arabaya biner binmez uyuyor şapşikk:))
melek bunlar yaa şükürler olsun vereneArya gezmelerdeydi bugün arabaya biner binmez uyuyor şapşikk:))
Tmm cnm yarın hemen başlym şu an eczaneler de kapalı ya .çok sağol .otri bebe den biraz midem bulanıydu ama o gün peçeteyle temizledim burnunu hiç bulanmdı demek ki evlat böyle bişey.canım burnu tıkalıyken ememez nefes alamıyor ki emsin. otribebe tavsiye ederim ama olmazsa diğerinden al ama biran önce al. ben her sabah temizliyorum denizin burnunu.doktor mutlaka serum fizyolojik damlatıp çekin dedi. sen sabah öğle akşam yap eylül iyilrşrnr ksdar
Hem emzirip hem biberon veren çook tanıdığım var hiçbiri de biberona alışıp memeyi reddetmedi fakaat 3 ve 4. aylardan sonra çevreye ilgi arttığı için bazı bebeklerde meme reddi olabiliyormuş ama sadece emen bebeklerde de olabiliyor. Ayrıca biberon ve emzik ilk ayda verilirse meme reddi yapar diye biliyoruö tıpkı bizde olduğu gibiCanım sanırım bana yazdın simdi meme alıyo sadece sütünde yetiyo simdilik sükür ama dısarı cıktıgım da sütümü sagıp biberonla vermeyi denedim bi kac kez hatta cok kez ama almadı hiç birinde herkes biberona alıştır diyo alıştırmaya calısmalımıyım kilo alımı felan iyi sadece emiyo mamayı da tükürüyo
ayni gun yapiliyor.ates durumu her bebekte farkli.kimisi ateleniyor kimisi huysuzlaniyor.ben huysuzluk sebebiyle calpol verdim 2 kere 5 saat arayla.cok sukur 37.5u asmadi.rotavirus asisi da dusunursen o da agizdan veriliyorSevgili deneyimli 2. Ayı aşmış annelere bir sorum var. 2. Ayda yapılan 3 aşı aynı gün mu yapılıyor? Ateş yapıyor mu? Ne gibi sorunlar yaşadınız? En sıkıntılı aşı hangisi? Yardımlarınız lutfen
Bebişler şu an tam 3 aylık ama normalde 2 olacaklardı bekleyemeyenlerden:) birkaç haftadır böyle önceden saat başı beslediğimi biliyorum belki o zamanlar ben hata yaptım sindirmesine izin bile vermeden her ağlamasında besleyerekBebeklerinkac gunluk ne zaman 3 saate alistilar?
Sevgili deneyimli 2. Ayı aşmış annelere bir sorum var. 2. Ayda yapılan 3 aşı aynı gün mu yapılıyor? Ateş yapıyor mu? Ne gibi sorunlar yaşadınız? En sıkıntılı aşı hangisi? Yardımlarınız lutfen
Evet 3 aşı aynı gün.her bebeğin tepkisi farklı dikkatli olman lazım benim bebeğim de ateş olamdı ama burdaki arkadaşlarda olanlar oldu.devamlı kontrol et.3 gün banyo yapmyck.beniö bildiğim kadarıyla koluna vurulan verem aşısı canını yakıyo ve o sıkıntılı ama ram emin değilim.biz bi sorun yaşamadık ama genelde yaşanıyo.yanında biriyle gitsen iyi olur .yapılırken çok ağladıSevgili deneyimli 2. Ayı aşmış annelere bir sorum var. 2. Ayda yapılan 3 aşı aynı gün mu yapılıyor? Ateş yapıyor mu? Ne gibi sorunlar yaşadınız? En sıkıntılı aşı hangisi? Yardımlarınız lutfen
Penye battanoyeyi rulo yapip yenidogan yastigi niyetine kullaniyorum :))) bacaklarini disari cikarmak icin erken cunku.zaten yetismiyo da.tatilde surekli kullandim kurtaricim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?