2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

sık sık temizle canım burnunu bebekler ağızdan nefes alamazlar .temizlemezsen çok zorlanır eylül
Ben nasıl temizlenecek bilmyrm sadece serum fizyolojik damlatıyorum ama o aspiratörlerden hiç kullanmadım acaba otri bebe değil de manuel olanlardan alsam olmaz mı ki.yarın alcm da inş.emmek istemiyo ağlıyo bağırıyo zorla tutturyrm resmen bırakck die çok korkyrm

canım sen dene memnun kalırsan bana yaz olur mu amazondaki pamuk pedliydi poposu ıslak kalacaktı. bambu mu alcan sen nerden alcan. uyku sıkıntı değil canım zaten uykuneydi unuttum

kuzum ya inşallah yakında istahı açılır ek gıdaya geçince iştah açıcı şeyler yedirirsın bol bol. kaçıncı ayda geçeceksiniz.mamayla beslenen bebekler 4. ayda geçiyor galiba. doktor ne dedi

kuzum ya inşallah yakında istahı açılır ek gıdaya geçince iştah açıcı şeyler yedirirsın bol bol. kaçıncı ayda geçeceksiniz.mamayla beslenen bebekler 4. ayda geçiyor galiba. doktor ne dedi
Yaa inşallah canım benim.bende el gıdaya geçmeyi iple çekiyorum.hayırlısıyla bi geçseydik.ben Dr a sormayı unutmuştum ek gıdayı bu kontrolümüzde sorucam inşallah

canım burnu tıkalıyken ememez nefes alamıyor ki emsin. otribebe tavsiye ederim ama olmazsa diğerinden al ama biran önce al. ben her sabah temizliyorum denizin burnunu.doktor mutlaka serum fizyolojik damlatıp çekin dedi. sen sabah öğle akşam yap eylül iyilrşrnr ksdar

Tmm cnm yarın hemen başlym şu an eczaneler de kapalı ya .çok sağol .otri bebe den biraz midem bulanıydu ama o gün peçeteyle temizledim burnunu hiç bulanmdı demek ki evlat böyle bişey.

Sevgili deneyimli 2. Ayı aşmış annelere bir sorum var. 2. Ayda yapılan 3 aşı aynı gün mu yapılıyor? Ateş yapıyor mu? Ne gibi sorunlar yaşadınız? En sıkıntılı aşı hangisi? Yardımlarınız lutfen

Hem emzirip hem biberon veren çook tanıdığım var hiçbiri de biberona alışıp memeyi reddetmedi fakaat 3 ve 4. aylardan sonra çevreye ilgi arttığı için bazı bebeklerde meme reddi olabiliyormuş ama sadece emen bebeklerde de olabiliyor. Ayrıca biberon ve emzik ilk ayda verilirse meme reddi yapar diye biliyoruö tıpkı bizde olduğu gibi(( Medela calma diye bi biberon var, anne göğsü gibi bebek sadece çektiği zaman geliyor

ayni gun yapiliyor.ates durumu her bebekte farkli.kimisi ateleniyor kimisi huysuzlaniyor.ben huysuzluk sebebiyle calpol verdim 2 kere 5 saat arayla.cok sukur 37.5u asmadi.rotavirus asisi da dusunursen o da agizdan veriliyor

Bebeklerinkac gunluk ne zaman 3 saate alistilar?
Bebişler şu an tam 3 aylık ama normalde 2 olacaklardı bekleyemeyenlerden:) birkaç haftadır böyle önceden saat başı beslediğimi biliyorum belki o zamanlar ben hata yaptım sindirmesine izin bile vermeden her ağlamasında besleyerek

Cnm aynı anda vuruluyor ama çabuk sakinleşti benim oğlum allahtan. Biz gündüz 1'de vurdurduk aşıyı akşam 7-8 gibi ateşi yoktu ama huzursuzlanmaya başladı o ara 1 saat durup durup ağladı yavrum. Calpol verdim 10 dk snra rahatladı uyudu saat başı kontrol ettim ateşini ama gece 2 de 38,5'tu. Hemen uyandırdım soydum soğuk bezle koltuk altlarını ve kafasını boynunu sildim balkon kapısını açtım serinlettim 37'ye düştü.1 saat sonra tekrar calpol verip 36,4 le yatırdım sabaha kdr uyudu cnm.

Evet 3 aşı aynı gün.her bebeğin tepkisi farklı dikkatli olman lazım benim bebeğim de ateş olamdı ama burdaki arkadaşlarda olanlar oldu.devamlı kontrol et.3 gün banyo yapmyck.beniö bildiğim kadarıyla koluna vurulan verem aşısı canını yakıyo ve o sıkıntılı ama ram emin değilim.biz bi sorun yaşamadık ama genelde yaşanıyo.yanında biriyle gitsen iyi olur .yapılırken çok ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…