2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar rota virüsü ile ilgili çelişkide kalanlardan biride bendim. Çok araştırdım. Aşıların birer sigorta olduğunu düşünüyorum.
Bu virüsü kapan çocukların annelerini okudum hepsi iyiki yaptırmışız, aşıyı yaptırmayıp hasta olan çocukların anneleri ise keşke yaptırsaydık diyo. Çünkü yaptırıpta bu virüsün bulaştığı çocuklar evde ilaç tedavisiyle iyileşiyor, yaptırmayanlar hastanede yatmak durumunda kalıyormuş.

Ben yaptırmaya karar verdim.

Benimki de cok sik emiyo kustugu icin. Keske 3 saatecikarabilsem ben de

Bayramda memlekete gittik kv evinde iş güç küçük bebegimle hiç haz etmediğinden bu durumdan keyifsizdim sanırım buraya giremedim :/ sağ ol canım benim aklına geldiğim için :)

Bende sali gunu yaptiricam canim.acaba yaptirsamiydim demek istemiyorum.kucuk bi ihtimalde olsa yapilsin ya.korkuyorum bu ishalden minik bedenleri hemen yorgun dusuyo

Emzik dogdugu zaman dan beri emiyo ilk 3 gün hiç sütüm yoktu o zaman biberon alıyo du mamayı da içiyodu simdi gerek görmüyo heralde

Tmm cnm yarın hemen başlym şu an eczaneler de kapalı ya .çok sağol .otri bebe den biraz midem bulanıydu ama o gün peçeteyle temizledim burnunu hiç bulanmdı demek ki evlat böyle bişey.
canım ben de deniz doğmadan önce otribebe reklamlarından bile midem bulanıyordu ama şimdi her sabah kalkar kalkmaz aç karna temizliyorum kızımın burnunu hiç midem bulanmuyor zaten ağzına gelmiyor ki ucunda kalıyor. bebedorunkini aldım ben aynısının daha ucuzu. ucunu da yıka yıka kullan çöpe atma yazık

Kizlar ya yeri degil biliyorum ama en hizli cevap alabilecegim yer burasi. Karniyariklik patlican posetlicem cok hafifce yumusasa olur mu iyice yumusamasi gerekir mi bilen bi yaziversin gozunuzu seveyim

Benim de aklık karıimıştı .ama yaptrmak en iyisi bencede

Aaa öyle mi bende ondan alm o zmaan yazık.valla ben de o gün peçeteyle aldım hiç bulanmadı hatta kızım rahatladı die nasıl mutlu oldum.yarın hemen alcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…