- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.001
Aynenn canımm şükğrler olsunnnmelek bunlar yaa şükürler olsun verene
Ben hamileyken karnımda hergün gezdi ondan mı acaba seviyo arabayı bu kadar bilemedim:))Ay canını yerim onun ben.fıstıüım benim ne anlıyolar şu arabadan gezmeden bilmem.bizimki de direk uyuyo
Aaa super fikir :))ben de bide yastik mi alcaz diyodumPenye battanoyeyi rulo yapip yenidogan yastigi niyetine kullaniyorum :))) bacaklarini disari cikarmak icin erken cunku.zaten yetismiyo da.tatilde surekli kullandim kurtaricim oldu
Benimki de cok sik emiyo kustugu icin. Keske 3 saatecikarabilsem ben deBebişler şu an tam 3 aylık ama normalde 2 olacaklardı bekleyemeyenlerden:) birkaç haftadır böyle önceden saat başı beslediğimi biliyorum belki o zamanlar ben hata yaptım sindirmesine izin bile vermeden her ağlamasında besleyerek
Bayramda memlekete gittik kv evinde iş güç küçük bebegimle hiç haz etmediğinden bu durumdan keyifsizdim sanırım buraya giremedim :/ sağ ol canım benim aklına geldiğim için :)
- Kayıo olan anneler var ya da ben göremyrm. Kaçakları sayıyrm @Catmom @Nurmuratkf @primavera77 @tulaykavas @Aylnalpr @ALTINIM Sevgili ablalarımız ve arkadaşlarım nerdeyseniz bi ses verin ben buranın nöbetçisi olarak
matsiyahoje ten aldığım yetikiye dayanarak seslenyrm.(tombiğin haberi Yok bu yetkiden ama olsun) :)
Bende sali gunu yaptiricam canim.acaba yaptirsamiydim demek istemiyorum.kucuk bi ihtimalde olsa yapilsin ya.korkuyorum bu ishalden minik bedenleri hemen yorgun dusuyoKızlar rota virüsü ile ilgili çelişkide kalanlardan biride bendim. Çok araştırdım. Aşıların birer sigorta olduğunu düşünüyorum.
Bu virüsü kapan çocukların annelerini okudum hepsi iyiki yaptırmışız, aşıyı yaptırmayıp hasta olan çocukların anneleri ise keşke yaptırsaydık diyo. Çünkü yaptırıpta bu virüsün bulaştığı çocuklar evde ilaç tedavisiyle iyileşiyor, yaptırmayanlar hastanede yatmak durumunda kalıyormuş.
Ben yaptırmaya karar verdim.
Dene canim mutlaka deneyince nasil yapman gerektigini cozeceksin zatenAaa super fikir :))ben de bide yastik mi alcaz diyodum
Aslında bir şekilde bebekler bizi yönlendiriyor ama biraz dha sabret üç aydan sonra eminim fark edilir derecede düzelirBenimki de cok sik emiyo kustugu icin. Keske 3 saatecikarabilsem ben de
Emzik dogdugu zaman dan beri emiyo ilk 3 gün hiç sütüm yoktu o zaman biberon alıyo du mamayı da içiyodu simdi gerek görmüyo heraldeHem emzirip hem biberon veren çook tanıdığım var hiçbiri de biberona alışıp memeyi reddetmedi fakaat 3 ve 4. aylardan sonra çevreye ilgi arttığı için bazı bebeklerde meme reddi olabiliyormuş ama sadece emen bebeklerde de olabiliyor. Ayrıca biberon ve emzik ilk ayda verilirse meme reddi yapar diye biliyoruö tıpkı bizde olduğu gibi(( Medela calma diye bi biberon var, anne göğsü gibi bebek sadece çektiği zaman geliyor
canım ben de deniz doğmadan önce otribebe reklamlarından bile midem bulanıyordu ama şimdi her sabah kalkar kalkmaz aç karna temizliyorum kızımın burnunu hiç midem bulanmuyor zaten ağzına gelmiyor ki ucunda kalıyor. bebedorunkini aldım ben aynısının daha ucuzu. ucunu da yıka yıka kullan çöpe atma yazıkTmm cnm yarın hemen başlym şu an eczaneler de kapalı ya .çok sağol .otri bebe den biraz midem bulanıydu ama o gün peçeteyle temizledim burnunu hiç bulanmdı demek ki evlat böyle bişey.
Benimki de çok oynuyodu çok hareketliydi şimdi de öyle hiç durmuyo eli ayağı.herkes şaşırıyo bu nasıl bebek die.sanırım alakası varBen hamileyken karnımda hergün gezdi ondan mı acaba seviyo arabayı bu kadar bilemedim:))
Kız sen nerdesin.özledik .maşallah kuzuma.nice aylara yaşlara inş
Ben de dyrm bu kız nerde.geldin sanırım artık .uğra buralara.Bayramda memlekete gittik kv evinde iş güç küçük bebegimle hiç haz etmediğinden bu durumdan keyifsizdim sanırım buraya giremedim :/ sağ ol canım benim aklına geldiğim için :)
Benim de aklık karıimıştı .ama yaptrmak en iyisi bencedeKızlar rota virüsü ile ilgili çelişkide kalanlardan biride bendim. Çok araştırdım. Aşıların birer sigorta olduğunu düşünüyorum.
Bu virüsü kapan çocukların annelerini okudum hepsi iyiki yaptırmışız, aşıyı yaptırmayıp hasta olan çocukların anneleri ise keşke yaptırsaydık diyo. Çünkü yaptırıpta bu virüsün bulaştığı çocuklar evde ilaç tedavisiyle iyileşiyor, yaptırmayanlar hastanede yatmak durumunda kalıyormuş.
Ben yaptırmaya karar verdim.
Aaa öyle mi bende ondan alm o zmaan yazık.valla ben de o gün peçeteyle aldım hiç bulanmadı hatta kızım rahatladı die nasıl mutlu oldum.yarın hemen alcmcanım ben de deniz doğmadan önce otribebe reklamlarından bile midem bulanıyordu ama şimdi her sabah kalkar kalkmaz aç karna temizliyorum kızımın burnunu hiç midem bulanmuyor zaten ağzına gelmiyor ki ucunda kalıyor. bebedorunkini aldım ben aynısının daha ucuzu. ucunu da yıka yıka kullan çöpe atma yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?