- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.021
Bizimde vardı bunlardan canım çocuk dr. Bebek Egzamasi olmuş dedi merhem verdi kullanınca geçti demek ki genel bisi bebeklerde olabiliyorKizlar benim oglumunki bu sekildeydi cildiye fucidin diye bi krem verdi gecti
cok diri kalmasin.ortasina catal girdiginde biraz gomulsjnKizlar ya yeri degil biliyorum ama en hizli cevap alabilecegim yer burasi. Karniyariklik patlican posetlicem cok hafifce yumusasa olur mu iyice yumusamasi gerekir mi bilen bi yaziversin gozunuzu seveyim
Allah razi olsun cok sagol :)cok diri kalmasin.ortasina catal girdiginde biraz gomulsjn
Sağ ol canım benim döndük şükür insanın evi gibisi yok valla uzak olsunlarBen de dyrm bu kız nerde.geldin sanırım artık .uğra buralara.
Nasıl bi şey canım bahsettiğiniz? Benim kızımın da kulaklarının yanında kırmızılılar var kuruyor sanki ben de bebek yağı sürüyorumBizimde vardı bunlardan canım çocuk dr. Bebek Egzamasi olmuş dedi merhem verdi kullanınca geçti demek ki genel bisi bebeklerde olabiliyor
bence de canım.bide biz hep türkçe konuşuyoruz ama televizyondan genelde ingilizce ses açıyorum belki de o etkiledi kafası karıştı çocuğun :) brn de bayılıyorum o seslere ama yüzünü ekşitiyo o sesleri çıkarırken acaba bi derdi mi var diye üzülüyorum. rana da yüzünü ekşitiyor mu o sesleri çıkarırken acaba ses çıkarmak için mi öyle hareketler yapıyo
bence de canım.bide biz hep türkçe konuşuyoruz ama televizyondan genelde ingilizce ses açıyorum belki de o etkiledi kafası karıştı çocuğun :) brn de bayılıyorum o seslere ama yüzünü ekşitiyo o sesleri çıkarırken acaba bi derdi mi var diye üzülüyorum. rana da yüzünü ekşitiyor mu o sesleri çıkarırken acaba ses çıkarmak için mi öyle hareketler yapıyo
Bende sali gunu yaptiricam canim.acaba yaptirsamiydim demek istemiyorum.kucuk bi ihtimalde olsa yapilsin ya.korkuyorum bu ishalden minik bedenleri hemen yorgun dusuyo
Evet ben en başımdan beri normal doğum istiyordum ve kendimi hazırlamıştım da. Fakat özeller kabul etmedi devlete gittim. :))
Gözüm üzerinizde ona göre
Bende sadece anne sütüyle besliyorum, kahveyi de çok seviyorum ama 1 bardak bile içsem o gün bebeğim uyuyamiyor o yüzden artık içmiyorum.
Of ya anne demesi de zaman alır gerçekten:)))baba kolay diyiverirler babalardan havaya giriverirler hemen:))
Bize de nerdeyse tum bebeklerse var dediBizimde vardı bunlardan canım çocuk dr. Bebek Egzamasi olmuş dedi merhem verdi kullanınca geçti demek ki genel bisi bebeklerde olabiliyor
Küçük küçük kabarık kizariklar oluşuyor sonrada kuru kuru oluyor du canımNasıl bi şey canım bahsettiğiniz? Benim kızımın da kulaklarının yanında kırmızılılar var kuruyor sanki ben de bebek yağı sürüyorum
Tamam canim cok sagolDene canim mutlaka deneyince nasil yapman gerektigini cozeceksin zaten
Ay neden ki acaba kuzum yaaa biberonu mu begenmiyo acabaa :)) kasikla denedin mi hic? Bu bebisler isi biliyo valla hep disarda olsunlar yeter :)Iyi şükür kuzum:)bugün yine biberonla savaştı her beslemede çok ağladı aldık gezmeye çıkardık bizde keyfi yerinde:)))arya beslenmesin yeter keyfi hep yerinde şükür ama biberonu Ağzına verdiğim an Başlıyor şamata:)))ıngıngı ıngıngı diye kavga ederek ağlıyo:)))
Bak bayterek diye bi blog var orda yapimini anlatmis yapan kisi. Istersen dikersin. Instagramda da westmumy kullanici adi ordam bak. Bi bezi her yasta kullanabiliyosun charlie babana modeli. 25 tl adedi ben ondan alicam. Yazarim tabi canim :)canım sen dene memnun kalırsan bana yaz olur mu amazondaki pamuk pedliydi poposu ıslak kalacaktı. bambu mu alcan sen nerden alcan. uyku sıkıntı değil canım zaten uykuneydi unuttum
@Aryadeniz38 teşekkür ederiz:))
Tmm iyisen sorun Yok arada bi beğen benim gönderileri de bilm iyi olduğunu.allah yardımcımız olsun cnm hepimizin
Bazen insana çok zor geliyo dmi ya.bencede misafirliğin kısası makbul.hele de çok yakın değillerse.bana daha hiç yemekli geken olmadı hep çay içip gittiler.bebeği ihmal etmym die sağolsunlarYa bide su cocuk gormeye gelenler bi cay icip kalksa ya ne oturuyolar yemek ver oturuyolar meyve ver allam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?