2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar ya yeri degil biliyorum ama en hizli cevap alabilecegim yer burasi. Karniyariklik patlican posetlicem cok hafifce yumusasa olur mu iyice yumusamasi gerekir mi bilen bi yaziversin gozunuzu seveyim
cok diri kalmasin.ortasina catal girdiginde biraz gomulsjn

Bizimde vardı bunlardan canım çocuk dr. Bebek Egzamasi olmuş dedi merhem verdi kullanınca geçti demek ki genel bisi bebeklerde olabiliyor
Nasıl bi şey canım bahsettiğiniz? Benim kızımın da kulaklarının yanında kırmızılılar var kuruyor sanki ben de bebek yağı sürüyorum

Yok canım yüzünü eksitmiyor. Daha çok konuşmalara karşılık vermek ister gibi. Ben konuşunca o mırıldanıyor. G nin tonlarında sesler çıkarıyor falan :)

Yok canım yüzünü eksitmiyor. Daha çok konuşmalara karşılık vermek ister gibi. Ben konuşunca o mırıldanıyor. G nin tonlarında sesler çıkarıyor falan :)

Gözüm üzerinizde ona göre

@Catmom yaşıomuş. Kankan DraconianX nerelerde asıl onu merak ediom ben. Haberin yok mu?

Bende sadece anne sütüyle besliyorum, kahveyi de çok seviyorum ama 1 bardak bile içsem o gün bebeğim uyuyamiyor o yüzden artık içmiyorum.

Acaba anneye nasıl etki ederse bebeğe de mi öyle yapıyor? Ben içiyorum kahve hergün değil ama haftada birkaç kere. Herhangi bir sıkıntı olmadı.

Of ya anne demesi de zaman alır gerçekten:)))baba kolay diyiverirler babalardan havaya giriverirler hemen:))

Ben şimdiden tembihliyorum hatta güzel güzel heceliyorum bak yavrucum annnn-neee diyeceksin ilk :) Ağlarken anneye benzer bi ses çıkarıyor şimdilerde nnnneeeeee gibi ,o bile çok hoş :) Rabbim anne dedikleri günleri de gösterir inş. hepimize.

Ay neden ki acaba kuzum yaaa biberonu mu begenmiyo acabaa :)) kasikla denedin mi hic? Bu bebisler isi biliyo valla hep disarda olsunlar yeter :)

Kızlar o kabarıklık ve kuruma bizdede var. Coresatin diye bi krem sürüyorum çıkınca. Aynı gün geçiriyor.dr benim yediklerimden olduğunu düşünüyor ama hiçbişeyi değiştirmeme rağmen bazen çıkıyo bazen çıkmıyo anlamadım.

canım sen dene memnun kalırsan bana yaz olur mu amazondaki pamuk pedliydi poposu ıslak kalacaktı. bambu mu alcan sen nerden alcan. uyku sıkıntı değil canım zaten uykuneydi unuttum
Bak bayterek diye bi blog var orda yapimini anlatmis yapan kisi. Istersen dikersin. Instagramda da westmumy kullanici adi ordam bak. Bi bezi her yasta kullanabiliyosun charlie babana modeli. 25 tl adedi ben ondan alicam. Yazarim tabi canim :)

Oy oy oy kıyamam ikiz kuzucuklar, rabbim sizi dünyada da cennette de ayırmasın e mi :) annesi ikisini birden üst üste koyup tost yapıp öp benim yerime olur mu?

Keyfim kaçıktı yerine geldi valla oğluslarini görünce :)

Ya bide su cocuk gormeye gelenler bi cay icip kalksa ya ne oturuyolar yemek ver oturuyolar meyve ver allam ya
Bazen insana çok zor geliyo dmi ya.bencede misafirliğin kısası makbul.hele de çok yakın değillerse.bana daha hiç yemekli geken olmadı hep çay içip gittiler.bebeği ihmal etmym die sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…